|
|
#2251 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Cytat:
ale jakoś u nas są moim zdaniem prawie same chude i długie brzuchy, a ja jestem mała i pulpet, więc odpuściłamzresztą teraz to nie tańczę przez kontuzję, może w marcu w końcu pójdę do ortopedy bo skierowanie mi zarasta pleśnią ![]() Cytat:
muszę spróbować go troszkę podregulować, chociaż nie wiem co to da w momencie, kiedy jest trochę za mały, czas podrasować dietę ![]() Cytat:
![]() dla mnie obie anie są szczupłe a beat też była jakoś do wakacji, a jest duża, bo to góra mięśni jest...a fajne jest to, że one nawet jak sa trochę większe to i tak są takie rozbrajająco dziewczęce ![]() Cytat:
![]() ja wolę tą kupę żelastwa, ale ja mam mhroczne nawyki ![]() Cytat:
rozbraja mnie to 75b, absolutnie każda z nas chyba przeszła przez fazę "pani przymierzy 75b/75c doooobre będzie" |
|||||
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Do 12:00 ma być u mnie kurier z paczką.. Dam znać czy pasuje...
![]() I to prawda, rozmiar 75B/C uznawany jest chyba za jedyny właściwy i każdemu pasujący
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
to jak to 70B trafi Ci się nierozciągliwe to będzie bardzo OK pewnie
niby powinnaś celować w 65 w obwodzie, ale np. moja mama mając pod biustem tyle co ja nie dopnie się w takie staniki, które ja teraz noszę, bo u mnie tłuszczyk się ugniecie, a u niej twarde ciałko niet, więc ja uparcie noszę obwód 70 a ona 75 i ewryłan iz hepi. |
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam też sprawdzić miseczkę C, ale z 70 istniało tylko A i B
|
|
|
|
#2257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Przerwa w ćwiczeniach trwa nadal.Shock Absorber z Bravissimo mi nie przyszedł i raczej już nie przyjdzie. Zadzwoniłam do nich i mają mi jeszcze raz go wysłać (zamówiłam jeszcze dodatkowo drugi sportowy stanik Pure Lime Sports Bra) i poprosiłam o signed for - mam nadzieję, że tym razem przesyłka przyjdzie. Anulowałam zamówienie Porcelaina na którego czekam od początku stycznia - nie mają go na magazynie i nawet trudno im powiedzieć kiedy przyjdzie (może nawet w marcu go nie być). |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie różnica między biustem a obwodem jest większa, poza tym może na Tobie Inferno jest bardziej zabudowane. Ramiączka miałam skrzyżowane i maksymalnie podciągnięte, obwód tak podszyłam, że jest aż za ścisły (muszę znowu przerobić). W sumie to trzymało lepiej niż zwykły stanik, ale jak dla mnie za mało.No trudno, muszę czekać na wysyłkę, mam nadzieje, że staniki sportowe, które przyjdą będą dobrze trzymały. Podskakujący biust naprawdę może zniechęcić do ćwiczeń. Ja miałam wcześniej stanik Grand Prix Avocado (a właściwie to dwa), gdyby nie one to pewnie bym nie biegała, nie chodziła na aerobik itp. Przed migracją (czyli przy wymiarach 69/87) Avocado 70D spisywał się dobrze, ale teraz już się nie sprawdza. |
|
|
|
|
#2260 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najbardziej jednak osobiście podoba mi się ostatnie zdjęcie ![]() Ponura...czy Ty mnie prześladujesz...? do zobaczenia w poniedziałek ![]() Cytat:
nie dziwie Ci się- nikt nie chciałby mieć blizn na dekoldzie... ![]() może powinnas pójść do gorseciarki? Cytat:
![]() rewelacyjny dekold
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, chciałabym Was prosić o pomoc
![]() otóż, od jakiś 6 miesięcy noszę 65D (mam 67/83-84) - mam m&s (w załączniku), lubię go bardzo, dobrze się w nim czuję, mam freye sassy 65d- też ok, choć nie mogłam się przekonać do miękkich staników :P i mam jeszcze jeden m&s 65d tylko trochę ciasny w obwodzie :P bądź co bądź te wszystkie leżą dobrze, ale nie o tym.. kilka dni temu zakupiłam panache tango II jakoś tak pod wpływem chwili, też 65d. wiem, że rozmiar rozmiarowi nierówny, ale nie wiem czy to ja mam jakieś nieforemne cycki do takich staników czy co :P obwód ok, buł hmmm nie widać, choć jakbym się uparła i nie wygarnęła wszystkiego to by się pojawiły :P ale miseczki na czubkach bardzo odstają, marszczą się ( ) nie wiem jak to dokładnie opisać więc zrobiłam kilka zdjęć.. dlaczego tak się dzieje? miseczka jest za duża czy za mała? czy to nie model dla mnie? moje piersi są takie dziwne, uciekają sobie na boczki ;P nie mogę jakoś tego określić bo jestem szczerze pisząc troszkę zielona, mimo iż temat od czasu do czasu czytam dlatego postanowiłam poradzić się bardziej obytych w tym temacie.. bo ja już nie wiem jakie modele kupować by jakoś w nich wyglądać
|
|
|
|
#2263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten efekt może też być wynikiem zbytniej rozciągliwości fiszbin (wystepuje w Panachach) i wtedy zamiana na wieksza miske nie pomoze). |
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety, możliwości wymiany nie mam.. pewnie wystawię go teraz na allegro, może komuś innemu posłuży lepiej.. obwód jest jak najbardziej ok dla mnie, zapinam się na najluźniejszą haftkę i trzyma nieźle.. no nic, może trafię kiedyś na 65DD i znów ulegnę
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
prawie.. dzis robie napad na triumpha, koooolejny raz.. Zobaczymy czy cos bedzie na mnie (moze ten ultimate..) Obym wogole dotarla dzis do GCH w Gl. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki (moze nie jest ten moj post zbyt "stanikowy" ale tak tu przyjemnie u was ze chyba sie uzaleznilam i zadomowilam.. )
|
|
|
|
#2266 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
w M&S miseczka jest jakby bardziej otwarta od gory a w tango ma kasztalt bardziej literki C |
|
|
|
|
#2267 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Doszła do mnie paczka z Gai. Pierwsze wrażenie: spadochrony
co ja tam wsadzę ? 75FNo, ale przymierzyłam... Pierwszy chyba leży całkiem dobrze... Obwód ciasny, ale się zapięłam. Drugi - robi kacze dzioby i jest chyba za mały... Chociaż ta sama firma i ten sam rozmiar i obwód jakby luźniejszy... mogę zapiąć go na trzecią haftkę ![]() Czy 75F to mój rozmiar, czy niekoniecznie? Jej, wstydzę się wstawić zdjęcia ...
|
#2268 |
|
Rzabbocop
|
*Insane A dasz rade podniesc wyzej fiszbiny? bo wyglada jakby nie dochodzily do piersi od dolu
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-02-13 o 12:44 |
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za odp
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Chociaż wygodnie miałam założony... Ale może jednak źle.. Hmm
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Jeju dziewczyny mi sie już w głowie kręci od tych staników
Już sama nie wiem jaki będzie na mnie dobry.Czy ten http://ebras.pl/?m=2/1/24/28 w rozmiarze 60DD będzie na mnie dobry jak mam wymiary 68/82? Jak u niego jest z rozściągliwością pod biustem? wczoraj mój TŻ nazwał mnie STANIKOŻERCĄ
|
|
|
|
#2272 |
|
Konto usunięte
|
dokladnie to samo ze mna robi tango.. tzn wizualnie jest jeszcze gorzej
i kilka innych stanikow, a na dziewczynach potrafia lezec swietnie insane mnie sie wydaje, ze ten pierwszy tez troszke za szpiczaste piersi robi, ale zalezy jaki ksztalt lubisz |
|
|
|
#2273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- różne fasony i rozmiary- może wreszcie coś mi podpasuje |
|
|
|
|
#2274 |
|
Konto usunięte
|
ja musze dzis poodsylac... kusi mnie zeby zamawiac dalej
w dopasowanej interesuja mnie jeszcze 3 rzeczy, kuszą listki i la senza a kasy brak |
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
oj, to widzę, że nie jestem sama i że to jednak częsta przypadłość
![]() a myślałam, że mam nieforemne piersiątka :P a swoją drogą zastanawiam się nad jakimś staniczkiem z mileny (zdjęcia pushit zachęcają ) ale mam problem z rozmiarem.. jakieś 5 miesięcy temu zakupiłam lemon sorbet, według doradzającej Pani jak i tabletki miałam celować w 60F ( ) - obwód okazał się b.ciasny a miseczki za duże (fiszbiny jakieś takie za szerokie dla mnie były, ramiączka to ja miałam pod pachą) i dlatego teraz zastanawiam się co wybrać - według tabelki może to być też 65C - ale boję się, żeby nie był za mały.. może 65D? myślałam właśnie o toffino.. ewentualnie coś z usztywnianych - może BAROQUE albo ROMANTICA ?po tej przymiarce panache mam wrażenie, że wszystkie miękkie będą na mnie źle leżały (choć freya sassy jest całkiem ok- z tym,że obwód już za luźny) co radzicie? Edytowane przez wdowa_po_leninie Czas edycji: 2009-02-13 o 14:07 |
|
|
|
#2276 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ale ten czerwony niestety robi istne kacze dzioby ![]() Kształt piersi oczywiście wolę zaokrąglony, niż spiczasty... Jak myślicie, zostawić tan pierszy, a czerwony odesłać...
|
|
#2277 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
czerwony na zdjeciach na dole jest pomarszczony i ksztalt robi okropny ja bym odeslala, ten drugi moze sprobuj wyzej troche zalozyc moze to cos pomoze od przodu ladnie wyglada z boku troche >, ale to juz jak uwazasz |
|
|
|
|
#2278 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
pierwszy mniej ale tez. eh ten poziomy szew. Zobacz jak bedzie wygladal biust w tym pierwszym po zalozeniu bluzki. Cytat:
|
|
#2279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a sorbet i romantica maja tak samo szeroki rozstaw i sa zabudowane pod pachami, ze reka ruszyc nie idzie ![]() czerwony napewno odeslac (sama mowisz, ze przymały, a do tego robi brzydki ksztalt piersi), a pierwszy jak uwazasz |
|
|
|
|
#2280 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Aska, Pushit - również dziękuję za opinie To zdjęcia w bluzce tego pierwszego, który niby nie robi kaczych dziubków... Jednak robi ![]() Z przodu ładnie, ale z boku niespecjalnie... Ech, chyba odeślę. Szkoda, że większość modeli Mileny nie ma aktualnie rozmiaru 75F... Czy to w ogóle "mój" rozmiar? Może powinnam większy/mniejszy...
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-13 o 15:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

ale jakoś u nas są moim zdaniem prawie same chude i długie brzuchy, a ja jestem mała i pulpet, więc odpuściłam
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
one sie nie wstydza, to czego ty sie masz wstydzić
a beat też była jakoś do wakacji, a jest duża, bo to góra mięśni jest...a fajne jest to, że one nawet jak sa trochę większe to i tak są takie rozbrajająco dziewczęce 

Bo jak narazie to nikt nie umie mi pomóc i wskazać "bezpiecznego" stanika, a kilka takowych by się przydało...

dlatego postanowiłam poradzić się bardziej obytych w tym temacie.. bo ja już nie wiem jakie modele kupować by jakoś w nich wyglądać 

co ja tam wsadzę

w dopasowanej interesuja mnie jeszcze 3 rzeczy, kuszą listki i la senza a kasy brak