|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
u mnie 481 dni do ślubu
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez, ale to juz pewno zalezy od tesciowej ![]() moja tesciowa tak dba o synusia (tj. TZa), ze stresuje sie glupotami typu niewyprasowana koszula do pracy, a sniadanie TZ ma podawane do lozka znajac jej nerwowosc to mialibysmy czeste wizyty i kontrole. cos sie kobietka wyluzowac nie umie ![]() za to u mnie w domu pelen luz, brak jakichkolwiek zasad, kazdy sobie zyje jak chce, robi co chce, je co chce itd. dlatego mysle, ze jakies 2 latka powinnismy z TZcikiem u mnie w domu wytrzymac (szczegolnie, ze przez te ponad 7 lat siedzielismy glownie u mnie i nie bylo nigdy problemu, a TZ juz jest traktowany jak czlonek rodziny, wiec jakiegos skrepowania tez byc nie powinno )mam jednak nadzieje, ze jak najszybciej uda nam sie kupic wlasne mieszkanko ![]() mam rozumiec, ze na linii ty-TZ juz wszystko ok?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-22 o 15:55 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze 642 dni do slubu
Jejku jak ja to wytrzymam Dzisiaj ubrałam chonke, stroiki zrobiłam i dom ozdobiłam, makowiec się piecze, prezenty kupione a ja nadal nie czuje atmosfery świąt. może jutro będzie lepiej
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo lain widzę że mamy podobną sytuację, moj TŻ dodatkowo jest jedynakiem (teść zmarł dwa lata temu) i Jego matka skupia uwagę wyłącznie na nim...Mnie to drażni.
Koszulki wyprasowana, przygotowane; sniadanka itp. również, dzisiaj szukał nawet pomadki ![]() Qrde dziewuszki nie mogę dodac zdjecia w nowej fryzurce na nasza grupę, nie udaje mi sie
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-22 o 16:43 |
|
|
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
mkadziulka trudna sprawa z Twoja teściową, bo ma w sumie tylko Twojego TŻta.. i może TŻ będzie chciała z nią zamieszkać (nie czytałałam dokładnie wszystkiego i może przeoczyłam o tym)..
mój TŻ jest najmłodszy.. i też się troszkę obawiam że może zxa bardzo ingerować w nasze życie.. mam nadzieję że jednak nie.. |
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie na całe życie, ale kilka lat. Moja przyszła teściowa to złota kobieta. Nie wtrąca się w nasze życie, jeżeli coś to najwyżej coś doradzi. Może to dlatego, ze Moje Kochanie jest najstarszy z czwórki rodzeństwa i nie mieszka już z rodzicami. Jakbyśmy sobie mieszkali za free u teściów, to moglibyśmy zaoszczędzić trochę kasy na nasze własne gniazdko. A tak niestety trzeba będzie brać mega kredyt
|
|
|
|
|
#2259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie chce z Nia mieszkać, bo wie że będzie się wtrącała ma kobita taki jakiś charakter..Ale kto wie gdzie jeszcze zamieszkamy..W życiu roznie się uklada, nie planujemy narazie tej kwestii, ale keidys bedziemy musieli.. Cytat:
![]() Dzownialm do fotografa i za tydzień jestesmy umowieni na omowienie szczegółów; wstępnie Nas olóweczkiem zapisała ![]() Co o tym myślicie; http://rfoto.com.pl/blog/?cat=3
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super jakie ceny?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-22 o 17:03 |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj jakos jak na niego dspojrzę to mam motylki w brzuchu
nie wiem co mi było![]() Cytat:
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaka cena ich usługi?
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na razie nie mamy nic. Dopiero zaczynamy zbierać na wesele, a o wkładzie własnym nawet mowy nie ma A wiadomo, że jak kredyt bez wkładu własnego, to droższy (jeżeli w ogóle można jeszcze dostać kredyt bez wkładu własnego )
|
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() MY z pewnoscia chcemy przygotowania, Kosciół, w czasie wesela i plener w inny dzień. Ciekawe ile Nam zaspiewają
|
|
#2266 |
|
Adwokat diabła
|
Kasiek to fajnie, że all ok.
U mnie też, tż ugrzeczniony ![]() No i jutro do pracy, nie mam czasu na przygotowania ;(
|
|
#2267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musze Wam się dziewczynki pochwalić ze ZDAŁAM miałam 0 błedów. 4 lutego mam praktyke zobaczymy jak pójdzie:P Zaraz uciekam zapisac sie na wyjezdzenie moim 8 godzinek:PP tuż przed egzaminkiem hehe. Choinke juz ubrałam w duzym pokoju tylko musze jutro lampek dokupić bo jedne sie spaliły:P i tylko góra choinki narazie świeci ![]() My z Tz wynajmiemy sobie mieszkanie zaraz przed slubem na jakies 2-3 lata, a później przeprowadzimy sie do moich rodziców. Ktoś musi im pomóc a i ja otrzymam pomoc jak bedą dzieci...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2008-12-22 o 17:27 |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
to cieszę się, że u Was tez wszystko ok
Jozia a jak z jakością tych fotek bo powiem szczerze, że 500zł to jak darmocha, u nas sam plener więcej kosztuje
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-22 o 17:27 |
|
|
|
#2269 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i w ogóle to ma byc praca badawcza, pomieszanie z poplątaniem, juz mi słabo![]() Cytat:
![]() JA też uwielbiam ten farsz I mamy osobna potrawę mniej więcej smakująca jak farsz - jakas tam kapusta z grzybkami tylko w większej skali niz farsz![]() Cytat:
![]() Ja lubie ciemne kolorki i moja sypialnia ma ściany w dwóch kolorkach - kakowym i brzoskwkinionym pastelowym(nazwa producenta), który wygląda jak kremowy ![]() Cytat:
ale je zostawię, bo rodzice mówią, że mój pokój zostanie tak jak go zostawię, żebym zawsze mogła przyjechać jak będzie potrzeba. Ale chętnie bym je wzięła, bo sa przesuper i nowe Jeszcze się zobaczy, na tą chwilę zostają. U tż w mieszkanku mamy juz ławę i regał na książki - a książek mamy bardzo dużo, nawet nie wiem czy się zmieszczą![]() Cytat:
Co z tego, że teścowa za ścianą skoro i tak to będzie osobne mieszkanko, na pewno będzie się Wam dobrze mieszkać - zwłaszcza, że w ogóle niekonfliktowi jesteście![]() Potwierdzam - fajnie jest planować co jak będzie wyglądało i kupowac meble ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze kupa czasu, zawsze coś zaoszczędzicie.Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam się pocieszam wysokościa raty we chf ![]() Musze sobie poćwiczyć za chwilkę. JUtro chyba posiedzę w czytelni i popisze troche pracy na fakultet, bo ktoś juz wypożyczył tą książkę i jest tylko do korzystania na miejscu. Aha - po swiętach wreszcie odbiore dyplom - niezły zapłon mają, mam tylko wielką, ale zakłóconą dotychczasowymi doświadczeniami, nadzieję, że nie ma w nim żadnych błędów... Zwłaszcza, że np. w przelewie stypendium mam wpisany stary adres A dwa lata temu podałam na uczelni nowy, poza tym w tym roku była przeciez nowa rekrutacja i podawałam nowy, więc dlaczego dalej przelewaja ze starym to ja ne wiem...Jeszcze 544 dni ![]() Lain i jak Wasze plany na Sylwka na stoku? Wynajmie Wam ktoś pokój na tak mało dni?My własnie podjęlismy decyzję, że idziemy do multi. |
|||||||||
|
|
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Naprawde zdjęcia jak w prawdziwym studio fotograficznym...
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Idę ubierac choinkę
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze jak juz sie przyzwyczaicie do tego, ze nie musicie dzielic z nikim domu to taki powrot moze byc dla was bardzo ciezkim przezyciem... dla mnie by pewno byl. Cytat:
dlatego prawdopodobnie na sylwestra pojdziemy na domowke do kolezanki, ktora ma dom pod Krakowem. dom juz wielokrotnie na imprezach sprawdzony, wiec bedzie git ![]() a u mnie mamusia ![]() ja ogolnie nie lubie ubierac choinek, bo jestem dosc nerwowa, a jak sie te swiatelka zaczna platac to mam dosc. juz przy mojej skromnej dekoracji cisnienie mi skoczylo Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-22 o 17:47 |
||
|
|
|
#2275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja od wczoraj ciągle cos robię i nawet nie mam czasu zerknąć na wizaż Ale widze, że wszystkie jesteście zapracowane, bo nie miałąm dużo do nadrabiania ![]() A co powiecie o tej aranżacji kolędy? Mojemu Bońkowi bardzo sie spodobało, bo nawet sie przyłączył
|
|
#2276 |
|
Adwokat diabła
|
hihi fajnie masz
)mi brat piszę na gg, że jest wściekły że musi za mnie sprzątać w domu.. no i to, że przyjadę na gotowe ![]() to się nasłucham jak wrócę do domu.. co do pomarańczy w sypialni, to powiem że sama mam pomarańcz w pokoju i jest cudownie w nim ciepło.. nie lubię beżu na ścianach, wszytskich tych zimnych kolorków.. jestem jakaś inna
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hot!![]() a do tego moja ciepla dekoracja i wieczorami wyglada to tak ![]() atmosfera idealna do....
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-22 o 17:58 |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
bardzo masz nastrojową sypialnie lain
idealną do... spania i nic nierobienia hihi
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
kozak? podobna troszke do demetrios 4257, ciekawe jaka cena
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
suknia któą znalazłaś jest śliczna kasiu. A ja dzis trafiłam na taki zimowy płaszczyk do sukni: http://www.allegro.pl/item504522139_...ropozycja.html
Tak się zastanawiam, czy gdyby nie miał ocieplenia, to nadawałby sie do kreacji wiosennej?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

znajac jej nerwowosc to mialibysmy czeste wizyty i kontrole. cos sie kobietka wyluzowac nie umie 
może jutro będzie lepiej

Nie na całe życie, ale kilka lat. Moja przyszła teściowa to złota kobieta. Nie wtrąca się w nasze życie, jeżeli coś to najwyżej coś doradzi. Może to dlatego, ze Moje Kochanie jest najstarszy z czwórki rodzeństwa i nie mieszka już z rodzicami. 

My na razie nie mamy nic. Dopiero zaczynamy zbierać na wesele, a o wkładzie własnym nawet mowy nie ma
)

o matko... nie przepadam za tym kolorem ale on by serio pasował... muszę poszukać jakiejś gamy kolorystycznej czy coś żeby zobaczyć jakie sa jeszcze opcje... tż ma żółto pomarańczowe zasłonki i kremowe ściany i to bardzo łądnie wygląda... no ale ja muszę po swojemu troszkę hehehe a nie pomysł teściowej małpowac