![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Ok, czekam więc na info rano
![]()
#2252 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Ja już po pracy ![]() Martuko, pisałam chyba wcześniej, że to praca w banku ![]() ![]() Małpka, to zdrowiej szybciutko!! Żebys już całkiem wykurowana dotarła na następne spotkanie ![]() My dzisiaj leniwy wieczór z książką, a jutro wieczorkiem może pójdziemy na koncert jeden |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
a ja leniwy wieczor bez malza.... w pracy siedzi to ja wizazu bo inaczej krzyczy ze sie nim nie zajmuje
![]() a tu jakos cicho sie zrobilo....
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no właśnie, gdzie wszystkich wywiało? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Ale zaraz znikam powtarzać jeszcze przed egzaminem ![]() Miłego wieczorku ![]()
#2256 | |
Zadomowienie
|
Hej, czy wy w domach tez macie ogólne szaleństwo czyli mecz, mecz, mecz?!!!!!!
Co do spotkania to sorki ja się nie piszę, tak mało czasu spędzam ostatnio z Krzysiem dziś wróciłam o 19-stej, że chcę z nim spędzić każdą wolną chwilę. Poza tym dziś koniec miesiąca, mam dość dzisiejszego dnia, zebrania, dyra i całej R. [quote=Ostrowczanka;107353 45]Jeszcze dokładnie nie wiem bo nie byłam w tym mieszkaniu (tam wciąż mieszkają obecni lokatorzy i jakoś tak dziwnie ich nachodzić...). To ma być wieżowiec na Filaretów w okolicach Jana Pawła i stacji Lukoil. quote] O to będziemy sąsiadkami przez dwupasmówkę. Zapraszam na kawę, tylko nie tak jak Indygo i Martynka, też blisko mieszkają i nici z kawy. ![]() Cytat:
Bardzo ciekawy odcinek i zaskakująca puenta!
![]() |
#2257 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja to chetnie bym zobaczyła fotke łozeczka ![]() ![]() Cytat:
![]() bandola co do meczu to u mnie wyjątkowo spokojnie stwierdziliśmy z mężem ze przełączymy dopiero na końcówke ![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2009-01-30 o 20:14 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziękuję ![]() Właśnie odbierałam pocztę, a tam mail z tytułem " Nowa podstawa programowa z geografii i przyrody" i treść: "Drodzy Państwo przesyłam dokument nowej podstawy programowej dla szkoły podstawowej, gimnazjum i szkół ponadgimnazjalnych. Wykorzystacie sobie zgodnie z Waszym zatrudnieniem w określonym typie szkoły. W rozporządzeniach znajdziecie Państwo cele kształcenia i treści nauczania, natomiast w poradnikach liczbę i rozkład godzin w poszczególnych klasach z geografii i przyrody. Poster doślę Państwu w najbliższym terminie. Pozdrawiam Elżbieta xxxxxxxx (doradca metodyczny z geografii i przyrody CKU - TODM i DN") telefon: 69x-xxx-xxx" Kobieta wysyłała maila do kilkunastu osób, ale mój mail jest prawidłowy ![]() Hehhe a wydawało mi się, że moje panieńskie nazwisko nie jest zbyt popularne ![]()
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Bandola u nas zainteresowanie meczem też zerowe, w radiu ciagle wynik podają wiec na bieżaco jestem
![]() Miss.Hot ![]() Małpka co ja poradzę że lubię perfumy?? i tak juz kolejne czekają w kolejce na zakup ale obiecalam że w tym miesiacu juz nie kupię - dobrze że dziś 30 ![]()
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -najpierw była przeprowadzka -potem swięta -potem urlop i zalanie -potem zwolenieni, porzadkowanie zalania -goście -drugie zwolenienie -goście - a obecnie nie mam paneli, bo zdjęte żeby podłoga po zalaniu wyschla ![]() - a dzis pobiłam rekord wyszłam z domu o 5:35, wróciłam o 21:20 ( i juz na wizazu siedzę). jak się uporządkuje to zarządzimy kawę ![]()
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj był Dzień Ojca, mąż miał wolne i zajmował się Krzysiem, poza założoną bluzą tył na przód większych strat nie zauważyłam.
Kupiłam nocny smoczek Nuka i nie świeci , kurde jakis wybrakowany czy co? A o meczu to dzisiaj słyszałam od prawie każdego faceta, w radiu trąbili, potem małż się podniecał. Ostrowczanka też nie polecam narozników, kiedyś się strasznie napaliliśmy ale z praktycznością nie mają nic wspólnego, jeśli to ma byc mebel na którym okazjonalnie ktoś będzie spał to tak i jeszcze ładnie wygląda. Ty chcesz do spania, więc bedziesz eksploatować tą część, którą sie wyciąga i która jest gorszej jakości od reszty, szybko sie niszczy. Ja w końcu wybrałam kanapę, która rozkłada się tak i jestem bardzo zadwolona. A materiał moze być jasny byleby był z czegoś co się łatwo czyści. Nie pamiętam jak sie nazywa, Alusia powinna wiedzieć. http://www.meble-emilia.pl/pl/produk...53&foto=rozloz
#2262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie mecz leci, ale tylko mąż ogląda ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Sija zajrzałam na poczekalnię i a propos materaca to kładzie sie gryką na spód, dopiero odwrotnie jak dziecko wstaje w łóżeczku i sprężynuje, a ceratka się przydaje tak czy siak Wg mnie najlepiej wpływają na kręgosłup te kokos-gryka.
![]()
#2264 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Stasznie boli mnie głowa i gardło, w nocy małża wygoniłam na drugie łóżko, bo kaszlał dużo. Grrr nie lubię takiego samopoczucia ![]() ![]()
#2265 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Jakoś tak spać nie mogłam, chociaż późno się wczoraj położyłam. Mieliśmy gości, tych bardzo mile widzianych i jakoś tak wcale się nie chciało, żeby odjeżdżali. Tymbardziej, że to moja najlepsza koleżanka ze studiów, wybyła niedawno na stałe do męża do Krakowa i rzadko się widywaliśmy ostatnio, głównie przez nasz remont. Finał męskiej "libacji" był taki, że mąż zgubił kluczyk do naszej kotłowni - chciał ją zamknąć w nocy, ale klucza nie znaleźliśmy i zostawilismy ją otwartą. Teść raniutko przyjechał po samochód, bo trzyma u nas w garażu i zamknął drzwi swoim kluczem ![]() ![]() Miss.hot - powodzenia na egzaminie i zdrówka ![]() Tola - znajomi mają ten sam problem z n-ką. Też im przyszła opłata za obniżenie abonamentu po rezygnacji z 3 kanałów filmowych i wg tych z n-ki słusznie bo rezygnujesz z wyższego pakietu. Szkoda, ze wcześniej nie informują o tym klientów: ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję
![]() Czuję się coraz gorzej, ze spotkania rezygnuję (przepraszam Jodie ![]() ![]() No i że do poniedziałku się wykuruję i się spotkamy Selka ![]()
#2268 |
Rozeznanie
|
Dyskusja się jak widzę o narożnikach rozwinęła, ja bym tego tez jako mebla do spania nie kupiła. Mam u rodziców taki dość stary, niby solidnie wykonany, przez parę ładnych lat na nim spałam, ale bez rozkładania - bo ta główna część mi wystarczała. A teraz jak razem tam z mężem jeździmy i trzeba to rozkładać, to już jest zdecydowanie mniej wygodnie, zwłaszcza na tej wyciąganej części. Ale do siedzenia jest on nadal ok
![]() Miss.hot trzymaj się na egzaminie, a potem to pewnie do łóżeczka? Skrzatek, a teść daleko pojechał tym autem? NIe da rady wziąć od niego klucza? Parę osób tu niedawno o dietach dyskutowało, a ja wczoraj się dowiedziałam, że schudłam 1 kg i... pierwszy raz w życiu mnie to nie ucieszyło ![]() Dziewczyny z marcówek widziałyście nocne wieści? Mamy kolejną rozpakowaną ![]() ![]()
#2269 | ||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Pospaliśy sobie dzisiaj całkiem legalnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To rozumiem, że spotkania dzis nie ma??? Bo jakoś nie było chyba więcej chętnych poza jodie i Tobą, chyba że kogos przeoczylam. Z może ktoś sie zdecyduje w ostatniej chwili, jak ostatnim razem ![]() ![]() anadun, może to wlaśnie dzieciątko zabralo co mu potrzebne i dlatego schudlaś??? Ale teraz już sie kuruj i nadrabiaj zalegości. Nie trzeba mieć apetytu,żeby jeść.. a co do rozpakowywania, to... nie wiedzialam że już tyle czasu minęło... eeeeeeeech.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
U mnie z humorkiem juz lepiej
![]() Ide zaraz na zakupki,mam robic salatke gyros wieczorkiem znajomi przyjda. BANDOLA kanapa Arles jest ładna,szeroka i wygodna.Materiał ,który sie dobrze czysci nazywa sie antara.Jest imitacja zamszu,niektorzy kojarza ja ze skorka brzoskwinii.Doradzałam ten materaił klientom i swojemu bratu tez doradziłam i jest zadowolony. ANADUM ja tez schudłam w ciazy w pierwszych miesiącach,głównie przez wymioty i brak apetytu ale pozniej bylo ok. MISS HOT powodzonka Miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() a ja własnie rozebrałam choinkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no cóż lece sprzątać a potem w łózko bo kaszle i kaszle ![]()
![]() |
#2272 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że maleństwo ciągnie ile się da ![]() Cytat:
![]() Ja też schudłam w pierwszych miesiącach, ale teraz to już trzeci trymestr i raczej się przybywa niż traci, no chyba, że w samej końcówce. Cytat:
![]() Zdrówka życzę ![]() Jakieś promienie słońca mi zagladają przez okno, czyli trzeba w końcu i mnie się zebrać na małe zakupy i spacerek, bo idę już od godziny ![]()
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Całkiem fajna ta kanapa, no cóż zobaczymy co tam nam się spodoba.
Bandola - trzymam cię za słowo z tą kawą. Ja dziś intensywnie sprzątam (bo rodzice przyjeżdżają w odwiedziny, a moja mama ma jakiś anty-kurzowy skaner w oczach ![]() ![]()
![]() |
#2274 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anadun ja to chyba w końcu spakuję tą torbę hihihi bo tylko mąż się zaczyna stresować jak mu takie wieści przekazuję ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-01-31 o 10:42 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() miss.hot powodzenia na egzaminie ![]() malpka widzisz jaka moc na forum wreszcie chociaż tydzień odpoczniesz w domku kurcze chyba się w miarę możliwości wybiorę na spotkanko, bo potem nie będzie jak a chętnie bym was poznała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Maleństwo pewnie wysysa z Ciebie co się da. Ze mną podobnie -wczoraj dowiedziałam się, że mam za niski hematokryt i suplementuję się żelazem. Zakupiłam pierożki ze szpinakiem w tej garmażerce na zielonej. Pychota!!! Podobno można już kupić świeży szpinak. Lekarz przekonywał mnie, że widział. Ja jeszcze nie spotkałam w tym roku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w Tesco i w Lidlu, w takim plastikowym zafoliowanym koszyczku na warzywach.
![]() |
#2278 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() pospalam sobie dzis do 11 ![]() ![]() a teraz to chyba wybiore sie na zakupki... Martuko wspomnialas o Olimpie-dawno nie bylam tam wiec chyba sie wybiore zobacze co maja ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Jadę na exam - trzymajcie kciuki o 16:00
![]()
#2280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.