![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
![]() ściągnęliśmy polski kurs przez torrenty. ja lecę brzuchy robić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczynki jeszcze raz dziekuje za słowa wsparcia i otuchy jutro dzwonir do mojego szefa jesli jeszcze moge go tak nazywac i mu mowie co i jak. Ja ten weelend spedzilam u mojego Tż bylo na prawde super bo na tyg sie nie widzimy bo pracuje i zostaje nam tylkoweekendale nadrobilismy juz wszstkie zaległosci::*
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110813050113.html http://www.suwaczek.pl/cache/91b84660b2.png Edytowane przez monini2507 Czas edycji: 2009-08-02 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
monini2507 powodzenia jutro
![]() niunia32 też muszę spróbować tej waszej metody na naukę tańca ![]() ma.ko ten mój TŻ robi identycznie! najbardziej mnie denerwuje jak mi wmawia, że dobrze wyglądam a nawet na mnie nie spojrzy ![]() ![]()
#2254 |
Zakorzenienie
|
Telefon juz wykonany nie bylo tak zle. Wogole nie kazał mi się tłumaczyc bo mnie rozumie i wie o co chodzi dziwne prawda. Zrozumiałam to tak ze pewnie wszyscy moi poprzednicy którzy tam pracowali odchodzili z pracy przez ta małpe a on juz chyba zdazył sie do tego przyzwyczaic tak mi sie wydaje.
Dzis poszukiwania pracy, zaraz jade zawiesc juz jedno cv trzymajcie kciuki kochane. Stysik co ja widzę obie ślubujemy tego samego dnia, gratulecje co do wyboru daty, my kierowalismy sie tym przy wyborze że Tz ma rodzinke z daleka a tak to bedziemy mieli taki dlugi weekend i kazdy spokojnie wroci do domku bo to w koncu 13 sobota 14 niedziela a 15 święto
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110813050113.html http://www.suwaczek.pl/cache/91b84660b2.png Edytowane przez monini2507 Czas edycji: 2009-08-03 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Nicola cieszę się, że wieczór się udał - nigdy nie jadłam sushi i w ogóle owoców morza - jakoś nie mam okazji i nie wiem czy mogłabym się przemóc, żeby zjeść krewetki czy coś
![]() I dobrze, że koleżanka naprawiła sukienkę i mam nadzieję, ze udało się coś kupić wczoraj? A jeśli chodzi o sąsiadów - na dole mieszka mlode małzeństwo z ponad rocznym synkiem i cały czas słychać jego gaworzenie "Tatatatata..." Słodkie ![]() Ma.ko dziękuję za info ![]() ![]() ![]() ![]() Z zakupami u nas jest z kolei tak, że ja wchodzę do sklepu, a jeśli jest duzo ludzi to TŻ po prostu nie wchodzi ![]() ![]() ![]() JennyAniolek - czytam Zmierzch - szybko się to czyta - tylko szkoda, ze najpierw obejrzałam film, bo wiem już wszystko, a tak to by mnie bardziej to wciągnęło. Ale książka jak narazie ok ![]() Dziękuję za życzenia ![]() Szkoda, że nie możesz widywać TŻ codziennie, ale ma też to swoje dobre strony, bo szybciej uzbieracie na wesele. A jak tylko podejmiecie decyzję co do daty to napisz ![]() I bardzo ładne kolczyki robisz ![]() Niunia fajnie, że wesele się udało. Ja też myślę teraz o ściagnieciu jakiegoś kursu tańca z netu - chodzenie do szkoły to trochę dużo kasy ![]() Monini cieszę się, że telefon się udał. I trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy ![]() Normalnie dziewczyny siedze w pracy i robię za szefową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wrocilam z wakacji
![]() ![]() rozpisalyście sie strasznie chyba nie dam rady tego wszystkiego nadrobic juz na wstepie witam nowe PM bo chyba nas znowu przybyło ![]()
#2257 |
Zakorzenienie
|
hania207 opowiadaj jak było
![]() ivona84 powodzenia na kierowniczym stanowisku ![]() ![]() monini2507 ja też gratuluję daty ![]() ![]() ![]() coś czuję, że ta laska tam długo nie popracuje jak tak dalej pójdzie... powodzenia w poszukiwaniu nowej- oby lepszej pracy ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
Stysik rządzę cały tydzień na spółę z kolegą
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie Hania - jak na wakacjach? Pochwal się, żebym mogła Ci zazdrościć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode
![]() ![]()
#2260 |
Zakorzenienie
|
Witamy Tinussia90
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
Witaj ![]() A ja wczoraj byłam na grillu u teściowej. Teściowa chyba każdą swoją koleżankę zaprasza na nasz ślub ![]() ![]() ![]() ![]()
#2263 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!! Czy można się dołączyć?
![]() Pozdrowionka
#2264 |
Zakorzenienie
|
A zapraszamy a zdradz nam kiedy ty ślubujesz co
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
09.07.2011
![]() Obiecuję że jak znajdę chwilkę przeczytam cały wątek ![]()
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Witamy kolejną PM2011
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
elunka88, tinussia90 Witajcie
![]() hecate5 a ona te koleżanki z partnerami zaprasza? ![]() ivona84 ale żeby szefowa miała nieporządek to nie wypada ![]() ![]() ![]()
#2268 |
Konto usunięte
|
elunka88 witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
niunia32 - Ty to masz siłę - ćwiczyć tańce, ćwiczyć normalnie, tylko podziwiać Cię
![]() monini2507 - trzymam kciuki za owocne poszukiwania pracy! ![]() ivona84 - widziałam film, nawet mi się podobał, ale do sagi jakoś nie mam na razie pociągu. A co do pracy to zobaczysz będzie dobrze, tydzień szybko minie ![]() hania207 - super, pochwal się jak było? odpoczęłaś? tinussia90 - fajnie, że dołączyłaś ![]() hecate5 - o kurcze, no to niezłą masz teściową. A co do wyników to trzymam kciuki ![]() elunka88 - witaj ![]() Witajcie ![]() Jak samopoczucia dzisiaj ? U mnie wszystko dobrze. Wczoraj po długim debatach wybraliśmy nową datę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za przyjęcie
![]() ![]() ![]() Jesteście magic ![]()
#2271 |
Zakorzenienie
|
Hecate - powiem Ci, że udała Ci się teściowa
![]() Stysik - ja tam nie wnikam co szefowa ma na biurku, tylko żeby wiedziała sama co ma. A do szefowania wolę się nie przyzwyczajać - za bardzo zielona jestem w tym wszystkim jeszcz ![]() JennyAniolek już zmieniam Twoją date w kalendarzu ![]() ![]() ![]() A jaki samochód chcecie kupić? I powiedz jakieś zaklecie, żeby był już piątek godzina 15.30 ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-03 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana zeby tylko z męzami ...do tego jeszcze dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
dziekuje niunia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Kucze chyba za prędko pospieszyłam się z dobrą nowiną, bo znów trzeba będzie zmienić datę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ivona84 - póki co nie zmieniaj daty w kalendarzu, niech zostanie na razie ten 01.09. Jak znów coś wybierzemy to dam znać. Do 3 razy sztuka ![]() hecate5 - nasza rocznica wypada w grudniu, ale to odpada bo za zimno, a półrocznice w czerwcu, ale akurat w 2011 to 28.06 to wtorek więc też odpada. Ciekawe co teraz wybierzemy... Jeszcze raz miłego popołudnia Wam życzę ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-03 o 14:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obejrzałam sobie zdjęcia Twojej "starej" sali i tak ze zdjęć to muszę powiedzieć że bardziej mi się podoba niż ta nowa.... Jakbym ja miała taki problem z datą to po prostu nie zmieniałabym ![]() Napisz później co zdecydowaliście ![]() I witam wszystkie nowe PM-ki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
monini2507 to rzeczywiście dziwne jak szef to spokojnie przyjąl. I chyba masz rację że już nie jedna nie wytrzymała przez tą dziewczynę. Życze szybkiego znalezienia nowej i dużo lepszej pracy
![]() ivona84 dasz radę, a jak szefowa wróci to na pewno spojrzy na Ciebie inaczej bo będzie wiedziela że może na Tobie polegać ![]() hania207 jak było na wakacjach? tinussia90 witaj ![]() hecate5 rzeczywiście dziwne że teściowa sprasza swoje przyjaciółki, ja pewnie bym się zdenerwowała bo mam jakiś taki okropny charakter ![]() i trzymam kciuki za wyniki ![]() elunka88 witaj, ja na początku też miałam ślubować tego samego dnia co ty ![]() ![]() JennyAniolek nic się nie przejmuj datą, ja też na poczatku wybierałam jakąś fajną datę ale my w sumie nie mieliśmy wyboru - bo to pierwszy wolny termin 2010 ![]() ![]() A co do wczorajszego dnia to pojechaliśmy z TŻ na targ i tam przymierzyłam 3 sukienki ale ceny mnie zabily ![]() potem jeszcze do 2 centrów handlowych i tak nam zeszło że o 14.30 wyszliśmy nad wodę. Ale normalnie marzyłam żeby wskoczyć do jeziorka ![]() Potem dołączyła do nas moja przyaciółka która wrocila z wakacji i jak sie taplałysmy w jeziorku to opowiada mi jak fajnie było a ja się pytam: i co oświadczył Ci się? a ona TAK ![]() ![]() Dziś zawiozłam jeszcze raz do koleżanki sukienkę żeby mi jedną rzecz przerobiła i będzie ok. Niestety tak to jest jak się kupuje na targu a teraz widze ze te sukienki są wszędzie ![]() ![]()
#2276 |
Zakorzenienie
|
cześć, Jenny czemu znieniasz datę?
![]() ![]()
#2277 |
Raczkowanie
|
wow! ale sie naczytałam... jak weszłam tutaj pierwszy raz i czytałam te wszystkie posty jak to juz mają niektóre dziewczyny wszystko pozałatwiane to też mi się udzieliło i zaczęłam szukać fotografa, kamerzysty i zespołu... ale teraz się kompletnie wyluzowałam... po pierwsze nic nie będę zaklepywać skoro jeszcze nawet sali nie mamy na 100%... i właśnie tutaj kieruję parę zdań do JennyAniolek my też byliśmy w Iwonie jakoś w czerwcu ale nam strasznie zależy na weekendzie i z braku terminów od razu odpadła... potem był aprzygoda z Leśniczówką w Wodzisławiu a teraz stanęło na Maximusie... Lokal w stylu Iwony: duża sala, tylko na przyjęcia okolicznościowe, duży ogród, nie ma tylko takiego bajorka jak u Iwony...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
JennyAniolek nie zmieniam jeśli nie wiem na jaką
![]() ![]() Nicola - na pewno będziesz super wyglądała na weselu ![]() ![]() O87 - fajnie, że zdecydowałaś się na salę tylko ja bym nie wytrzymała do stycznia nie znając daty ![]() ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-03 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
JennyAniolek dzięki. i na dodatek z zębem co 5 minut latałam.
ale mam 3 miesiące spokoju, no chyba, że będzie boleć. to niestety się raczej z zębem pożegnam. a tak w ogóle to dopiero wróciłam od dentysty. póki co mam śmieszne uczucie w zębie. niby boli, ale mam nadzieję, że to przez to coś co mi do kanalików włożyła i niedługo będzie spokój. buuu właśnie doczytałam, że problemy są z tą datą. mam nadzieję że szybko coś ustalicie ![]() elunka88, tinussia90 witajcie ![]() hecate5 no ładnie. ja bym się wkurzyła na teściową, w końcu to moje wesele a jak ona chce zapraszać swoje koleżanki to niech sobie zorganizuje jakieś przyjęcie dla nich :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.