![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
A ja jutro robie test
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Można rozpocząć przyjmowanie Yaz w dniu po zakończeniu okresu bez tabletek poprzedniego preparatu antykoncepcyjnego." i nic o dodatkowym zabezpieczeniu nie ma ![]()
![]() |
#2253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja, tak jak powiedziałam, zaufałabym ulotce. a w niej zdaje się pisze jak to jest kiedy przechodzi się z preparatu o wyższej dawce hormonów na taki, który ma ich niższą dawkę.
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze tak nie bedzie mi zginela jedna z ostatnich kiedys ale no ta 24 wiec skrocilam sobie cykl wzielam biala dostalam okres i od nowa zaczynam zabawe z lykaniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
relax ![]() będziemy odpowiadać na pytania cierpliwie, tak jak panie nauczycielki w szkole ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
Nie bądźcie niemiłe :P Ta dziewczyna ma trochę racji... Cały dzień by zajęło obskakiwanie całego wątku...
![]() A teraz niech któraś z was mnie uspokoi ![]() ![]() Wesprzyjcie wizażanke w potrzebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie schizuj z tą ciązą!! jest wręcz niemożliwe byś wpadła przy regularnym braniu, mówię Ci! Twoje objawy to typowe skutki uboczne - większość z nas tak miała mnie tez czasem zemdli, brzuch 'urośnie' czy też piersi bolą i co? nie schizuje :P patrz: nawet gdyby doszło do zapłodnienia to 3. zadaniem tabsów jest utrudnić zagnieżdżenie zarodka więc nie ma szans byś wpadła!! to jest wręcz jak znaleźć igłę w stogu siana ![]() ![]() uszy do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
Kurde, uwielbiam Cię, kochana
![]() ![]() ![]() Dziękuję ci kochana za pocieszenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi mdłości wystąpiły dopiero w trakcie 3 op. i co Ty na to..? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Dam znać... Eh... Jestem niewierząca, ale módlcie się do tego, którego wyznajecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
Dobra laseczki..Ja wiem,że jak dziewczyna ma problem...albo strasznie schizuje to należy ją uspokoić i dobrze doradzić...Ale zadawanie takiego pytania jakie już pojawiło się i to nawet na tej samej stronie(a zdarzało się tak nie raz!!!) tylko zaśmieca nam wątek...I wtedy taka np.sobie ja...jak przeglądam posty to mnie na wymioty bierze.Wtedy nie wnosimy nic wartościowego do wątku.Może lepiej zrobić na pierwszej stronie coś typu..najczęściej zadawane pytania??
Uprzedzam,że nie chciałam nikogo obrazić ani urazić..to jest po prostu moje zdanie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (bez urazy i żebyś mnie czasem źle nie zrozumiała jak to niektóre forumowiczki potrafią) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Początkowo też miałam mdłości...i też zaczęły się jakoś w 2-3 tygodniu..ale szybko ustąpiły. Jestem pewna,że test wyjdzie negatywny ![]() Trzymamy kciuki..i daj znać co i jak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
Hi hi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja na bieżąco śledzę wątek...a tym którym nie chce czytać się 70 stron..niech przeczytają chociaż 20..a tam znajdą odpowiedzi na często zadawane pytania. Dla sprostowania...nie chodziło mi o to,że należy ignorować pytania od dziewczyn.Tylko odsyłać je do wątku...bo ileż można powtarzać to samo??Z czasem dziewczyną się znudzi i w ogóle nie będą odpowiadały. A to,że jesteś panikarą to zauważyłyśmy ![]() ![]() ![]() Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Trochę tak... Najbardziej uspokoi mnie jutrzejszy test
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
KIK a po co czekasz z testem do rana????
mozna go zrobic o kazdej porze.....bedziesz spala spokojniej! ![]() A ja mam pytanie(panikarskie)-tylko nie zloscie sie!!!! ![]() Wzielam tabletke,po kilku minutach rozbolal mnie brzuch i poszlam do lazienki...... w ulotce pisze o biegunce........ w tym przypadku to nie byla biegunka,wiec:????????SPO KO???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
DZIEKI!!!!
Juz chcialam sie zakorkowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
zabić mnie chcesz?
![]() sokiem sie zadławiłam ![]()
#2273 |
Raczkowanie
|
hej ok zgadzam się z Tobą że trzeba odsyłać do wątku ja osobiście wracam setki razy ale niekiedy potrzebuje konkretnej odpowiedzi już na cito... i niby to jak mam odnaleźć się w 70 stronowym wątku... ja też należę do grupy panikara mi na imię stąd ta frustracja aczkolwiek nie jestem namolną osobą więc nie TRUJE DUPY jeśli mnie ignorują wtedy jednak odczuwam że umiesz liczyć licz na siebie i szukam w innych miejscach już nie w wątku a tu chyba powstał po to ten wątek żebyśmy sobie pomagały a nie spinały się na siebie i wypinały pośladki na ludzi... owszem powtarzanie wiecznie tego samego tematu jest frustrujące wręcz doprowadza do wkur... ale nie dajmy się zwariować może i jestem małolatą bo mam 19lat i dopiero zaczynam przygodę z Yaz-em i w ogóle z tabsami ale chciałabym żeby chcoiaż ktoś od czasu do czasu mi pomógł i oświecił wtedy kiedy jestem ciemna i w ciarnej dziuże że cały świat chciałabym o kant tyłka potłuc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ok zgadzam się że są pewne osóbki wręcz strasznie denerwujące ale jednak chciałam zaznaczyć że jesteś osobą która wielu ludziom doradziła i pomogła wiele isób często liczy na Twoje zdanie ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- owszem i jest ale polski naród to kraj dość leniwy ja należę do takich lemurów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pomysl co bedzie jak wszystkie osoby ktore odpowiadaja po raz setny na to samo pytanie sie zamienia w lemury? skoro Tobie sie nie chce poszukac to czemu mi ma sie chciec pisac 100 razy to samo?
![]() |
#2277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe wiem dlatego ja stosuje się do zasad tego forum ale miałam na myśli fakt ten żebyście nie były tak surowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje wszystkim za rady wow ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Przyczajenie
|
W sumie się nie dziwię Littleblackwitch bo mnie też by denerwowało jakby każda pisała i panikowała że wzieła wszystkie tabletki i te białe też i okresu nie ma, organizm się musi przyzwyczaić do hormonów, poza tym wszystko ma jakieś skutki uboczne, niestety, nie ma co panikować i wydawać kase na testy niepotrzebnie, lepiej w spokoju poczekać, bo skoro nie macie zaufania do tabsów to po co je w takim razie brać i trzeba czytać ze zrozumieniem ulotkę, bo w niej bardzo wiele istotnych spraw jest opisanych, a jak przeczytacie cały ten wątek albo chociaż jego część to na pewno sie wiele dowiecie i będziecie spokojniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się dobra z resztą nie poruszajmy już tego tematu każdy powinien wiedzieć co robić po to sie poszło do gin żeby żyć bezstresowo a nie robić sobie chore jazdy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.