|
|
#2251 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Moze ewentualnie Addict2 Liczi, Ultraviolet, jakas Escada? A moze jakas woa Aquoliny?
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-21 o 19:29 |
|
|
|
|
#2253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Escady - za landrynkowate, choć jakby mi wpadły w łapki jakimś cudem, okazyjne Que Viva, chybabym posiusiała się ze szczęścia Flowerbomb - nie lubię.Ogródki - Nilowego nie znoszę, ale Śródziemnomorski na prawdziwe upały....Hmmm - to może być jednak interesujące ... nie mój typ zapachowy , ale jak gdzieś dorwę to porządnie przetestuję jeszcze razWody L'Occitane - oni chyba mają jakieś różane też, więc znowu przy okazji dorwę testery Dziękuję za garść pomysłów Teraz mi przyszło na myśl - a może Wiciokrzew z YR jak uda mi się też go dostać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-21 o 19:35 |
||
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To niestety tak działa w Sephorze. Jak jednorazowo wyda się duuużo pieniędzy, to wtedy dostaję się kupon rabatowy, żeby człowieka skusić na jeszcze większe zakupy (no, żeby nie stracić tej okazji kupowania o 20% taniej )Madziczko, jak wypróbujesz tą wodę różaną to daj znać, bo uwielbiam piękne róże i ciekawa jestem Twojej opinii
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-04-21 o 19:37 |
|
|
|
|
#2255 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Danaido - masz na myśli wody różane z L'Occitane?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2257 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: latem noszę ze sobą plastikowego atomka z różanym hydrolatem. Drugiego trzymam w lodówce. Bosko odświeża Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-21 o 19:45 |
||
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisane[/quote] Dam znać ![]() No jak ja kasy akurat nie mam Myślałam, że L'Occitane
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-21 o 19:48 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Vesenko i mnie zaciekawiło, skoro trwałe.
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#2263 |
|
BAN stały
|
i co, podoba Ci sie? pamietam, ze gdy bardzo chcialam flaszke, to znalazlam jakis taki sklep, ktory mial chyba za stowke to cudo, tylko w tym momencie nie moge sobie przypomnic jak on sie nazywal. Ale to nie byla perfumeria, tylko sklep z dobrej jakosci swiecami zapachowymi, olejkami, kadzidelkami itd.
|
|
|
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam od okulistki. Okulary.
Princeska normalnie co na Ciebie patrzę, to mi się nasuwa na myśl młoda Krysia Aguliera w czarnych włoskach!! ![]()
|
|
|
|
#2265 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bylam juz za to Iza Skorupko i boska Paris, ale to za czasow blondu Z tym ze Iza wtedy gdy zrobilam grzywke a Paris wtedy gdy grzywa byla rowna z wlosami albo gdy mialam krecone wlosy
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Konto usunięte
|
Paris w sumie też
![]()
|
|
|
|
#2267 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to ja tez sie podepnę pod pytanie o perfumy na lato, tylko żeby nie były:
-słodkie -kwaiatowe -kadzidłowe -ani cytrusowe - i nie ogródkowe hermesa
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
warto przewąchać
Kupiłabym nawet jakby były w mniejszych pojemnościach, bo dużej flaszki nie zużyję.to ten http://www.demeterfragrance.com/Prod...ProductID=1030 przy okazji szukania linki trafiłam na Demeterową serię, której nie znam http://www.demeterfragrance.com/Coll...ollectionID=14 Wróciłam od fryzjera niedawno i znowu jest krótko ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Cherry L'Occitane, albo Salt Air Demeter, albo Figa L'Artisana? albo Larendorga Polleny Aromy? Kwiatki w składzie niby są, ale na mnie czuć było same zioła
|
|
#2269 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2270 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i raczej leśne i górzyste niż morskie, no i raczej nowoczesne Larendogre znam-jest zbyt ostra i męska ![]() więc zostało Salt Air i Figa ![]() nie znam żadnego ![]() a jak pachnie Salt Air? tak w przybliżeniu?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-21 o 21:22 |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
czego?
trawnika?a czasem nawet się przydają . Od czasu gdy w sklepie głowiłam się jak niby ta pasta ma działać liftingująco na zęby? noszę je ze sobą na zakupy
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2274 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz wymagania Może któraś figa Ci podejdzie? Jak chcesz jasno, przestrzennie to może biała herbata?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-21 o 21:37 |
|
|
|
|
#2276 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Etra jest słodka i owocowa ![]() Chodzi o CB SL? czy jakis inny?
|
|
|
#2277 | |
|
BAN stały
|
No pewnie, że trawnika
![]() Cytat:
A mi się jakieś dizajnerskie przeciwsłoneczne marzą Choć bardzo prawdopodobne, że leżałyby w szufladzie, bo żadna para mi nie pasuje
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! biała herbata? ale jakas konkretna? producent! gdzie jest producent!
|
|
|
#2279 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Krzyk rozpaczy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
nie siać?
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() białą ma jeszcze Blvgari też fajna.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

Moze ewentualnie Addict2 Liczi, Ultraviolet, jakas Escada? A moze jakas woa Aquoliny?

)