|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
I jeszcze nie wiem gdzie pójdęCytat:
![]() Na szczęście kilka lat minęło i już mam ładne kobiece kształty a nóżki nie są już patykami ale są szczupłe... Ach uwielbiam je pokazywać. Zawsze jak się robi cieplej od razu mini zakładam. Nie wiem jestem dziwna ale ja moje nóżki poprostu kochamRada ode mnie? No mówi się trudno, nie przejmuj się, że masz chude nóżki, pokazuj je i tyle ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-02 o 20:01 |
||
|
|
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Mierze 165cm i 45 kg
Jestem na diecie od tygodnia Jejq zazdrosczze Cie ze udało ci się nabrać trochę kilogramów pewnie samo przyszło ;>
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała chude nóżki mieć...
u mnie przez weekend ma być 20
|
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
bastka to różnica wagi do wzrostu prawie jak u mnie. ja mam 167cm. hehe jednak to prawda że waga i wzrost tak na prawde nic nie mówi. dwie osoby o tym samym wzroście i wadze mogą wyglądać zupełnie inaczej
![]() ok. bo ja nie dojdę w końcu do tej łazienki
|
|
|
|
#2256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem może wyolbrzymiam, ale wiecznie wszyscy wokół na mnie że "chudzielec" wiec moze tak mi się wbiło do psychiki ![]() Ale to po tatusiu Bo tez jak byl mlody to chudzielec a teraz busio to ma ma Musze cos zrobic zeby sie przelamac, bo wiecznie jak zaloze spodniczke mam wraeznie ze wszyscy sie gapia i komentuja jak ja zle wygladam
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od soboty będę chyba biegać z koleżankami, potem może na rowerku pojeździmy.. coś się zawsze wykombinuje, a taka pogoda, że aż szkoda w domku siedzieć!Cytat:
![]() a ludźmi się nie przejmuj- ważne jest, abyś ty dobrze czuła się w swoim ciele. jeśli będzie bić od ciebie pewność siebie, to ludzie będą patrzeć za tobą- ale z podziwem i niedowierzaniem w oczach, że taka piękność kroczy po chodniku
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz zaczęłam się rozwijać A tak jak tam się zrobiłam damska to przez te wszystkie lata wciąż mam kobiecą figurę + może bardziej większe cycki i pupcia i to wsjo.Cytat:
![]() A teraz troszkę fotek Chciałabym kiedyś ubrać właśnie tak jak ta laska takie kabaretki (tylko nie na całe ciało) + gatki jakiś staniczek i zatańczyć dla TZ Ajjj uwielbiam to![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-02 o 20:22 |
||
|
|
|
#2259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajne te kabaretki podoobają mi się z takimi dużymi oczkami ![]() Kurde jakbym umiala sie ruszac to pewnie tez bym lubila tanczyc przed moim tz-tem
|
|
#2260 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zeby się tak od razu nie spalić na pierwszy rzut
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
ale wam zazdroszcze zgrabnych nóżek, moje nie są może tragiczne ale mam na udzie sporą myszke więc żal i wstyd w ogóle to pokazywać
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihiih oki dzięki za rady ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Latem wyciagnac ja na plaze to nie lada wyzwanie, chyba ze na bezludna plaze ![]() Nie wiem, mowisz ze spora ale zawsze to jakos robi cie bardziej indywidualna osoba Moze zamienic to w pozytyw?
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myszka na nodze? to pomyśl sobie, że ostatnio widziałam dziewczynę, która miała na szyi, prawie tuż przy 'jabłku Adama'. i nie wstydziła się, szła normalnie - nawet włosy miała spięte. to naprawdę nie taka wielka tragedia najgorzej jest za pierwszym razem.
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
nie bardzo się da, już sie troche przyzwyczaiłam, chodze na basen, plaże itd. ale wiesz... zawsze to taki dyskomfort jest. Moja na prawde nie jest mała i na dodatek to nie jest takie przebarwienie skóry tylko taki duży pieprzyk
Najchętniej bym to wycięła w pień ale dużo osób mi mówi żeby nie bo blizna będzie gorzej wyglądać... płakać mi sie chce jak o tym pomyśle
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
ja tez uważam że taka myszka to nic złego. kumpel w liceum miał na ramieniu taką długości ok 4cm. w 4tej klasie ją usunął chirurgicznie. mnie sie to jakieś dziwne wydawało bo uważam że nie było potrzeby. ale nigdy nie miałam więc nie wiem jak bym akceptowała jak by to było moje ciało.
a kabaretki ostatnio ogladałam ale pończochy samonośne o drobnych oczkach też z myślą o tż i tak oglądałam oglądałam i w końcu nie wzięłam.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Ja jedne kabaretki mam ale z małymi oczkami a te z dużymi mi się bardziej podobają
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Poprostu czuje obrzydzenie do sibie i straszny wstyd i mam wrażenie że inni też czują obrzydzenie
![]() A ja mam takie z średnimi dziurkami ale nie wiem właśnie do czego można je nosić w ogóle |
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chuderlaki ;D
caly dzien zalatany.. minimalne wagary, bo musialam kuzynke zawiezc do dentysty okazalo sie ze bedzie miala zeba usuwanego chirurgicznie ![]() ..dzisiaj baba oddała mi mature z niemca pisemna, ktora pisalam taka o, dla sprawdzenia siebie i yy.. 69% ehh...co do solarium? ;D ja juz sie od 2 tygodni namietnie solaryzuje.. 3x w tygodniu.. tylko w tym tygodniu lekko sobie odpuscilam.. i 2x starczy ![]() a co do wagi.. to 55kg przy 170
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę musiała sobie kupić bo miałam dwie pary kabaretek pończoszek samonośnych 1/2 ale w obu mi oczka poszły
![]() Cytat:
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-02 o 20:57 |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przez co najlepiej ściagnąćsex w wielkim mieście ( film w kinie był pod takim samym tytułem jak serial?)
|
|
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Ja kabaretki miałam ostatnio na sobie jakies 2tyg. temu u babci na imieninach do spodniczki do kolan
hehe---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() Filmek ma taka sama nazwe i jest suuuuuuuuper
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
a jak to sie wogóle robi tak dokładnie bo mi szczerze mówiąc zawsze Tż wszystko ściągał bo on ma mega szybki net i jakos sie nigdy nie przypatrzyłam;P
|
|
|
|
#2277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym ze haczyk jest taki ze przy rejstracji placi sie smsa 6zl chyba juz nie pamietam dokladnie
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
a są jakies darmowe??
bo ja chce tylko ten teraz na szybko;P |
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
anusia ja z emula ściągnełam film i bardzo mi się podobał
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
własnie wrociłam z basenikuu
![]() cały dzien pustki tu były wielkie a teraz prosze no to nadrabiamCheryl śliczna .. badzo fajnie wyglada na tym zdjeciu (lepiej jej w tych ciemniejszych włosach).. tez tak chcee : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1238691803 anusiuniaa gratuluje wytrwałości oby tak dalej..ja dzisiaj 4 dzien ..kiedys doszłam do 25 messinka swietny pomysł z piknikiem jakbym miała z kim tez bym sie wybrała ![]() dontknow witam ![]() tylkokasia jeszcze poprobuje i wtedy moze pokaze poczatki i jak mi dalej idzie nowy avek ? śliczne oczko!co do tematu nog to moje to ogroooooomna porazka ;/ uda sa jeszcze jako tako .. kolana bezkształtne .. łydki tak umiesnione ze czasem mam problemy z przecisnieciem ich i obcisłe rurki .. a stopy w rozmierze 41przy wzoscie mniej wiecej166 ![]() ale jakos trzeba z tym zyc wiec prereuje długie spodnie ... do bastki i olcac ... zgadzam sie z dziewczynami że wasze problemy mozecie potraktowac jako atuty... chude nogi ? tylko sie cieszyc ! myszka ? świetnie!- tylko dodaje ci uroku... dzieki niej jestes oryginalna ... pozatym troche wiecej pewności siebie i naprawde wszyscy beda was podziwiac .. to zawsze pomaga ... mi przynajmniej pomaga wiec wam nawewno tez
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

mam wrazenie ze nogi to same kosci zero niczego wiecej przeraza mnie najbardziej fakt ze idzie lato a ja tak bardzo się wstydze zalozyc spodniczke czy spodenki (w zimie jest przywilej kozaczkow do kolan..) 
Na szczęście kilka lat minęło i już mam ładne kobiece kształty a nóżki nie są już patykami ale są szczupłe... Ach uwielbiam je pokazywać. Zawsze jak się robi cieplej od razu mini zakładam. Nie wiem jestem dziwna ale ja moje nóżki poprostu kocham