![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
* Czego się najbardziej boi? Najbardziej boi sie braku miłości.
Tego, że nie będzie kochać, czy tego, że nie będzie kochana? A co to za różnica? Co mi z tego, jeśli ja kocham, a nie jestem kochana? *Cierpienie, ból - nikt nie spełnia oczekiwań... to chyba nie miłość... *nie mówię że nie mogę bez Ciebie żyć, bo mogę. Ale nie chcę!! *Udawaj, że jesteś szczęśliwa gdy Ci smutno, to nie takie trudne. *Może lubię na Ciebie patrzec i wyobrażac sobie jak smakujesz <3 *kiedy pisze do ciebie, tzn, ze tesknie za toba, a kiedy nie pisze, tzn, ze chce abys to ty tesknil za mna! *myju myju tu I pucu pucu tam Pieszczoszki pleckow raz Pieszczoszki pleckow dwa Specjalny wzgląd dla pupci Fiku miku w kroku szał :d
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-05-28 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
a myślałam że to inni się boją.
a ja też uciekam. ok. czasem mnie ponosi, przyznaję. nie zmienia to jednak nic. nie wiem czy wiesz. lepiej żeby zostało tak. pewnie będę przeklęta. wolę jednak to, niż powoli odchodzić od zmysłów. 'zawsze będę już tą, która do powiedzenia nie ma tu nic' |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem
Jedna mówi: 'chcę stąd wyjść', druga mówi 'ja zostaję' Wiem, że to jest męczące nie tylko dla mnie lecz dla tych, którzy ze mną przebywają. Mówią: 'nie mogę znieść tych twoich humorów i zmian' - pewnie racje mają Bo we mnie jest orkiestra, która grać razem nie daje rady Jedna część zadowolona przyjmuje z pokorą wszystkie zmiany, Druga na to: 'pieprzę, ja nienadążam, wysiadam' Czasami więc, zdarza się, że nie wiem czego chcę... Jedna część mówi: 'jest tak dobrze', druga: 'jest tak źle' Tyle sprzecznych myśli by czas pozszywać i wyciąć to co złe niczym chirurg wycina wyrostek... 'Czym jest przyjaźń, odpowiedz mi.
Czy chwilą wspólnych przeżyć, czy ciągiem przeżytych lat? Czy wspólnym wspieraniem się nawzajem, Czy dobrym porozumiewaniem? Może brakiem kłamstwa, Brakiem oszukiwań, Byciem prawdziwym, bez pogrywania...' muzyka bez historii jest jak drzewo bez korzeni. a krew zastygła w niej jak Wezuwiusz... turkus flanel przepasanych zlewał się z purpur ciałem. realnie pomyśl, fantazje zostaw dla Lema.
#2255 |
Raczkowanie
|
A kiedy zasypiamy,
we śnie widzimy rozstanie. Ale to dobry sen, ale to dobry sen, bo się budzimy z niego. Nie ma dwóch podobnych nocy. Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. mam ciało pojedyncze, nieprzemienne w nic, jestem jednorazowa aż do szpiku kości. Codziennie mocniej w ciebie wrastam radoscia, smutkiem, duma, gniewem. Nie bede jak zerwana nic, Odrzucam pusto brzmiace slowa. Mozna nie kochac cie - i zyc, ale nie mozna owocowac. Sprzedaj mi swoja dusze. Inny kupiec sie nie trafi. Innego diabla juz nie ma. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-05-28 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
Żadna ze mnie tajemnica. Podlotek to dziewczyna, która jeszcze nie wie,że jej słabości są jej silą. Mother always told me: " Be careful of who You love.. " Nie tylko Ciebie.. innych rzeczywistosc też zaskakuje Piękna to jest fakt,lecz uczucia w niej brak.
#2257 |
Zakorzenienie
|
udziela może ktoś lekcji z przedmiotu "facet"?
już mi się przypomina, jak delikatnie pochłaniał każdy atom mojego zapachu. jasne, że cię kocham. kocham, jak wariat. kogo to wszystko k.urwa interesuje co ja czuje? nasze spojrzenia spotkały się na chwilę; jego złote oczy były tak niesamowicie głębokie, że wyobrażałam sobie, iż mogę w nich zobaczyć ścieżkę aż do samej jego duszy. ten, kto z powodu przeżytego zawodu usiłuje wykreślić miłość ze swego życia, przypomina błazenka, który chce dać sobie uciąć głowę z powodu źle dobranej czapki. złamane serce mówisz..? wróć przed zachodem. noc jest taka przerażająca bez ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Rozeznanie
|
jeśli boli,to znaczy,że żyję.
nikt bardziej niż ona nie kocha zycia i jednocześnie nie gardzi nim! jest uzależniona od kokainy i alkoholu. ma uszkodzone nerki,serce,wątrobę. a każda kolejna działka może ją zabić. całe dni umykają mi z pamięci,bo nie wiem co robię.
#2259 |
Raczkowanie
|
dziś już wiem jak życie przesiąkło mi Tobą ; *
I chciałabym przez chwilę zobaczyć jak kiedyś byłeś blisko mnie ... Kocham patrzeć gdy patrzysz czy patrze ... Twarz smutna z której już dawno zmył się blask. Zapomnieć chciałabym na moment swego życia gorzki smak. Chciałabym o krok się cofnąć, z całej siły krzyknąć: STOP ! W kieszeniach chowam ręce bo tam cieplej. Smutek dławi oddech w piersi. Doceń to co masz !. Czasem miłość łamie serca gdy kochamy tych którym to uczucie jest obojętne...
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
teenagera - a ja Ciebie oczywiście! <3
![]() *DREAMS*** - nie znikaj już, dobrze? Moja Cudna również ! <3 ![]() Bycie z Tobą nie sprawia mi już żadnej satysfakcji Nie wiesz jak trudno pustym miastem iść… Przepraszam – za wszystko Nie zostawiaj mnie, obiecuję poświęcę wszystko, inne rzeczy odłożę, będę tylko z Tobą Mój gust często grymasi Pasja. Inspiracja. Miłość. Tylko i włącznie Ty Już z języka Twojego ciała wynika, że jesteś totalnym idiotom Wszedłeś w moje oczy i nie potrafię Cię z nich usunąć Najbardziej tandetny facet jakiego znam Moje życie mogłabym nazwać fikcją .
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały ;*
I chciałam prosić o wsparcie moralne jutro około południa. Będą ważyły się moje przyszłe losy, a mianowicie czy zaliczę w końcu matematykę. ________ 1. Syntetyczne myśli. 2. Panie Andersen, niech Pan napisze baśń z udziałem mojej osoby. Też chciałabym przeżyć szczęśliwe zakończenie. 3. Oblałeś egzamin z miłości. Nie ma poprawki. 4. Panie kelner, poproszę miseczkę miłości. Mojemu sercu burczy w brzuchu. 5. Wrzuciłam naszą miłość do rozżarzonego kominka. Niech też trochę pocierpi. 6. -Musi Ci być ciężko. -Dlaczego? -Chodzić przez całe życie z głazem zamiast serca? 7. Twoje serce jest chore umysłowo. 8. Moja winda zatrzymała się gdzieś pomiędzy miłością, a nienawiścią. 9. Wokoło siebie zasadzę diabelskie krzewy. Wyrwą serce każdemu, kto będzie chciał wyrwać je mi. 10. -Słyszę szumy w Pani sercu... Trzeba będzie coś na to poradzić. -Lekarstwo, które mogłoby mi pomóc pomaga już tej brunetce za oknem. 11. Osuwam się po śnieżnobiałej ścianie. Niemal tak białej jak moje policzki. Szybkim oddechem próbuję skłonić serce do dalszej pracy, a moje łzy krzyczą by nie poddawało się byle złamaniu. Nie słucha... Nawet powieki już nie słuchają zasłaniając mi Twoją sylwetkę. Twoją i jej. Może to i lepiej. Po co dobijać serce. Leżącego się nie kopie... Prawda?... 12. Wyrwałeś mi swoje serce i z biegiem poleciałeś co innej. Zapłacisz mi wysoką cenę za ten policzek. 13. Muszę oddać telefon do serwisu. Przecież Ty na pewno dzwonisz... 14. Z kwiatka na kwiatek. Kim Ty jesteś? jakąś pier.doloną pszczołą zbierającą nektar?! 15. Po kolei scałuję z Ciebie cały żal. Z każdego kawałka ciała. Rozbudzę Twe zmysły i sprawię, że bezgranicznie będziesz mi ufał. A na koniec? Na koniec przegryzę Ci tętnicę. Bo taka modliszka ze mnie. 16. Namaluję na chmurze wielkie serce. I nie mów, że to niemożliwe. Z Tobą wszystko staje się możliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Kawałek z życia boli bardziej niż jego całość
Zawołać o pomoc okazuje sie czymś za mało ...nowoczesnie terroryzuj. romantycznie hipnotyzuj.. ktoś obiecał lepsza wersję zdarzeń, ch*j z moich marzeń. _______ ojej ![]() ![]() ![]() ![]() papergirl- będę trzymać kciuki ![]() ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! ![]() ![]() Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-05-28 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój śmiech głośniejszy kawa mniej gorzka A ja znów myślałem, że to będzie inna bajka. Chciałabym być tylko szczęśliwą... czy to tak wiele... tylko kochaną...
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
sub.
#2265 |
Rozeznanie
|
teenagera *DREAMS***
<3 <3 <3 ![]() ![]() ![]() Czy ten Pan i Pani są w sobie zakochani..? Czy ta Pani tego Pana chce..? I nie próbuj na siłę zrozumieć.. Bo nadzieja chodzi w trampkach.. Panie Smutek Panu już podziękujemy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
<3 ; * dziękuję kochane ; * nydee ; * <3 _________________________ _________________________ we mnie plącze się chaos i bezskutecznie się bronię przed zamykaniem oczu
termin przydatności twoich ramion chyba minął czy papierosowym dymem można się najeść? nasze serca trzymane w szafie zjadły mole pali nas niebo czemu zmalało światło w twoich oczach zabawmy się jak nikt inny z nożem na gardle, zapijając smutki gorzką żołądkową nasz marazm smakuje niebieskimi L&Mami < marazm - stan wyniszczenia organizmu, zastój, przygnębienie> to ja go nauczyłam spadania z krawężników znosi mnie i drgania parują powietrzem palce ciągle zdrętwiałe mrożą się majem
#2267 |
Raczkowanie
|
serce w gipsie...
Uwaga, uczucia pod wysokim napięciem.! testament z przepisem na życie.. Byłam pewna, że zrozumiałeś wreszcie, że mnie kochasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Beznadziejny stan, beznadziejna gra.
ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś. Być dziewczyną Twoich marzen ! <3 a gdy zobaczysz spadającą gwiazdę zażyczysz sobie naszego wspólnego szczęścia.?
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
Co jeszcze wiesz? Co wiesz o złamanych sercach?
Wybacz mi to, co zdarzyło się później. Chciałabym wierzyć, że uczucia mogą być tak proste, nieskomplikowane. Nikt nie kłamie, nikt nie ma złamanego serca. Może kiedyś zwariuję. Zasługuję na to. Ja deptałam serca. Byłam niegodna zaufania Weź przeszłość do ręki i wyrzuć na wiatr. Jak mogłaby go nie pokochać? Jeżeli ja kochałam mężczyznę, dlaczego nie inne? Bezpośredniość ma wielką siłę. Wytrąca ludzi z równowagi. Opadają im szczęki i jąkają się ze zdumienia. Ale on był okrutny, nigdy nie żałował tego, co zrobił. Obwiniam go prawie o wszystko. Bez wątpienia kiedyś także złamano mu serce. Pokazałam mu niebieski dom, który mi się podoba. Kupię ci go jak będę boagty, powiedział. Oto pytanie: czy lepiej mieć serce złamane, czy nietknięte? Podchmielony dziewiętnastolatek udający Pana Boga. Kłamiesz, pomyślałam. Swój zawsze pozna swego. Puściłam tę radę mimo uszu. Na co mam uważać? Czy nie zrobiłam już najgorszego? To były prezenty dla niej, dla jego ukochanej. - Tak jakby jego powrót nie był wystarczającym prezentem - westchnęła. |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
optymistka pełna wiary w przyszłość - już nie.
Oryginalna mieszanina bystrej inteligencji, sarkastycznego humoru, powściągliwości i dziwactwa. .imitacja damy. gdybyś wiedział, jak bardzo Cię kocham, to płakałbyś z radości. (;
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
gdybyś był obok bym Cię brutalnie wykorzystała..
zatuliłabym Cię na śmierć nie myślałam, że brak Ciebie może tak boleć najgorsze są dwie rzeczy.. kiedy nie możesz kiedyś bez kogoś żyć i nie możesz z nim żyć pora wrzucić myśli do pralki.. potrzebne konkretne wirowanie mam wrażenie, że moje myśli zmieniają się wraz z kierunkiem wiatru znowu to uczucie, znowu! niech mi tylko ktoś powie, że "będzie dobrze" to zacznę gryźć! skończ z tymi pustymi słowami bez pokrycia najbardziej bolą pożegnania, ale.. takie na zawsze i co? mogłabym Ci powiedzieć jak bardzo za Tobą tęsknie, jak każda część mnie umiera bez Ciebie tylko po co.. skoro i tak mnie wyśmiejesz śmiejesz się z uczuć, bo jeszcze nie doceniłeś ich mocy najprawdopodobniej za kilka dni za mną zatęsknisz, najprawdopodobniej nie będzie mnie już obok.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
`uśmiechnij się!` słyszała nazbyt często. `dajcie mi jakiś cholerny powód!` - nigdy nie powiedziała im tego w twarz.
niepohamowana i nieustępliwa w tym, czego pragnę. 'Era cnotliwych panienek minęła.teraz nadeszła era egoistek.xD' wszystkiego najgorszego Wam.!
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Kiedy patrzę w gwiazdy widzę tylko Ciebie
Przez noc ukryte... przez czas schwytane.. Czarne serca- zdrada,tęsknota Los dziś rozdaje karty, bawi się Twoim życiem, można mieć tylko nadzieje, przynajmniej tak myślicie... strzegąc sie monotoni pamietaj ze kazdego mozna skrzywdzic nawet anioły Ja pójde tak własnie sam albo z Tobą ....gdzie tu się kończy życie a zaczyna sen Czy to nie mogło byc wszystko tak jak ułozenie układanki? Zrobiłem juz wszytsko aby Ci pokazac jak bardzo Ciebie kocham a teraz cisza i juz mnie nie ma mówia ze nie warto byc dobrym ze trzeba brnac dalej i podpisywac pakt z diabłem aby dobrze zyc |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
`Ja mam tu kur.wa wytrzymać całe życie
`Pod płaszczem szczęścia ukryty jest ból `Pytam dlaczego lecz znów odpowiedzi nie ma żadnej `Wiem tylko jedno, że zawsze wstanę gdy upadnę `Właśnie tak, podnoszę głowę, patrzę na niebo By choć przez chwilę nie czuć się jak dnia każdego `A co najważniejsze Bóg, honor, rodzina `Miłość jak dzwon po prostu się urywa `Nie ma co bólu tłumić alkoholem i dragami HG
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
oszczędź mi do cholery, widoku ich szczęśliwych.
mój? fakt. to tylko kwestia posiadania. Dziś ja ustalam zasady gry. a Ty? Ty jesteś tylko mężczyzną.
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
tak bardzo chce zabawić sie z Tobą
![]() nowe życie ![]() już nie jestem sama ![]() -chce miec z Toba dzieci ![]() - kiedy ? - teraz ![]() uwielbiam kiedy dotykasz mnie równoczesnie patrząc mi w oczy ![]() mm.... jak przyjemnie oddaj to moją herbata cytrynowa mam ochotę Cie zjesc
#2277 |
Raczkowanie
|
mój jedyny, uwielbiany, książę z bajki.
Ty - mój kolejny błąd. Kiedy się zakocham to będzie na zawsze...albo nigdy się nie zakocham jak wiadomość w butelce, której nikt nie przeczytał...
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
Ty znowu chcesz się kochać, ja już nie ma sił
zerwij ze mnie wstyd wyjdź spod moich powiek bo nie chce Cię już widzieć muszę wmasować w mój mięsień sercowy balsam ujędrniający odłamki rozbitej miłości kują mnie w serce
#2279 |
Raczkowanie
|
skazana na twój szyderczy uśmiech
..to miłość przed którą wielu mnie ostrzegało przez chwilę grałeś ważną rolę w moim życiu, teraz możesz wybrać pomiędzy epizodem a całkowitym pozbyciem się Ciebie ze scenariusza. Moje perspektywy stały się mniej obiecujące.
![]() |
#2280 |
xoxo
|
Słyszałam
piskliwe, przerażające skrzypienie drzwi. Zacisnęłam usta, splotłam ręce aby nie czuć jak drżą. Na podłogą rozlało się światło lampy wciśnięta w kąt połykałam łzy bałam się bałam się czegoś co nie chciało nadejść... Czasem aby zniszczyć czyjeś zaufanie do nas samych wystarczą dwa słowa:Okłamałem Cię - nie patrz tak na mnie - powiedział - bo nie będę potrafił powstrzymać się żeby ciebie nie pocałować - nie wiem o co ci chodzi - skłamałam - patrzę tak jak zawsze, jak na wszystkich. Oczywiście wiedziałam, że tak nie jest. Ten wzrok zarezerwowany był tylko dla niego. Tak bardzo go kochałam i pragnęłam, że już nie potrafiłam tego ukryć. Wiadomo, że gdy patrzymy na kogoś kto nam się podoba nasze źrenice powiększają się i on to widział. Doskonale potrafił rozszyfrować najdrobniejsze szczegóły. Nagle moje przemyślenia przerwał pocałunek. - to dlatego, że tak na mnie patrzysz - szepnął Uwielbiałam kiedy mnie tak całował. Życie jest jak telewizja. Wszystko, co najlepsze leci jednocześnie. Przyjaciel jest częścią nas, tworzy on całe to otoczenie w którym zasypiamy i w którym się budzimy... gdy on odchodzi, umiera cząstka nas samych. Ile jest wart ten z papieru świat? poczekam aż, przestanie mi w sercu grać na twój widok. potem zacznę wszystko jeszcze raz, obudzę duszę, uśpioną zimą. i walczyć zacznę bo odzyskać siebie mogę tylko siłą... gdy ja szukasz... wiedz że znajdziesz ją w obłokach .. bo ona tam ucieka by pisać własną bajkę .. Miłość...uczucie,które daje nam nadzieję na odrobinę szczęścia. Bywa czasem tak, że na płomień nadziei, który ciężko było rozpalić, ktoś nasika. I co chcesz mi pokazać , że jestem słaba? Wyśmiewasz mnie pokątnie przy sporej widowni , która łyka wieczorami antydepresanty. Czego mi zazdrościsz? Po co spoglądasz na mnie ? Chcesz mnie skopiować i zeskanować w swoich fałszywych oczach? Jesteś naiwna i głupia. Zbyt naiwna by zrozumieć co dzieje sie wokół Twojej dupy. Rzygam Tobą przy czestych okazjach. Jesteś przykrywką na długie lata , aż do śmierci. Nie ufaj meżczynom - każdy zdradzi za kawałek nieba. Pamiętasz ten spacer w deszczu? Marzyłam, aby tak zostało już zawsze. Zapewniłeś, że będzie.. a teraz? będzie, a było- to nie to samo. tamto 'zawsze' sprawia, że moje serce krwawi.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-05-28 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.