![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna IV
Cytat:
*kupienie pianki nurkowej od mamy Tzta *kupienie krótkiej pianki *kupienie bucików z pianki takie osłaniające kostkę *kupienie koszulki z lycry ![]() *a z takich na co dzień to jeansy ![]() Red a ten ksiądz to bardzo dobrze powiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezwykle przydatne w doroslym zyciu ![]() ale jest taki plus maturalnej klasy, ze konczy sie w kwietniu, pare dni matur i dluugie wakacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe szczeście, że mnie to omineło, bo ja to humanistka jestem i mogłabym mieć problemy z matmą ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to mają wprowadzić na kolejną maturę (nie ta co teraz będzie), że nie trzeba brać przedmiotu dodatkowego, a jak się go weźmie to tylko można na rozszerzeniu. A nawet jak go nie zdasz to i tak masz zdaną maturę (jeśli zdasz przedmioty obowiązkowe). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Ja mam problem z matmą również... teraz trafiła mi się naprawdę cudowna nauczycielka, ale co z tego, skoro ja rozumiem zadania, które są na lekcji, a tak naprawdę na maturze pojawiają się zupełnie inne, zagmatwane, że ja nie wiem od czego zacząć. Przeraża mnie matematyka strasznie i uważam, że tego przedmiotu nie powinno być na maturze... tego nie da się nauczyć po prostu trzeba zrozumieć, a naprawdę z czystym sumieniem mogę napisać, że 3/4 mojej klasy na pewno tej matury nie zda, właśnie przez matematykę. Ja będę musiała sporo czasu poświęcić, żeby w ogóle podejść, najem się stresu, ale muszę to zrobić dla mojej ukochanej, wymarzonej kosmetologii
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Z jednej strony, to co piszesz Neheszta, to również bzdura. Bardzo się ciesze, że nie będzie to obowiązywało od mojego rocznika, bo ja chcę zdawać biologię na podstawie ![]() Wiem, że są również plany, ale to raczej w odległej przyszłości, żeby zrezygnować z klucza na maturze. Uważam, że to jest bardzo, bardzo dobre bo trafić w ten klucz, to trzeba mieć szczęście ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam, że na tą maturę co teraz będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Ale ogółnie ta matura cała to sam stres ... według mnie żeby nie zdac trzeba sie postarać ...
prawdziwa jazda to się na studiach zaczyna. Ale rozumiem Was, też strasznie się stresowałam dopóki nie było po wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak: polski-mysle nad rozszerzeniem mata-podstawa
![]() ![]() Neheszta a Ty juz po maturze? Wiecie ja mysle ze kazdy powinien znac podstawy maty jak i polskiego czy jezyka obcego jesli ma wyksztlacenie srednie ale do matury z matematyki powinna sie byc przygotowywanym od podstawowki a nie ze ja w drugiej klasie lo sie o tym dowiadauje.Niestety nasz system oswiaty wciaz niepracuje jak trzeba.Wiem z pewnych zrodel ze dla tych dzieci co ida teraz do gim wszystko bedzie inaczej...
#2259 |
Zakorzenienie
|
Oj studia to na pewno
![]() Mi się wydaje, że podejdę na luzie ![]() ![]() Uciekam oglądać Laguna Beach, stare odcinki, poczytam troszkę zwrotów na angielski i lulu ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie nie taki diabel straszny jak go maluja. Ja np zdawalam biologie tak mi sie uwidzialo. ( a mialam ja dwa lata, za to po dwie godziny. Babka byla wkurzona, ze do niej nie przylaze, a mnie sie nie chcialo i tyle ![]() ![]() ![]() Z polskim tez. Babka w styczniu czy lutym sie nas pyta co my mamy zamiar zrobic z tematami. Prawie kazdy juz wiedzial tylko nie ja, oczywscie odparlam: mam czas ![]() ![]() A jakie niektorzy maja ambitne plany nauki, moja kolezanka sobie tak zapisala kalendarz, ze nie wiem czy zrobila z tego 10%, hehe. Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-06-25 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Uciekam lulu.
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Matura ... kiedy to było
![]()
#2265 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() imprezka sie skonczyla wlasnie ![]() ale jestesmy umowieni juz na przyszly tydzien ![]() mam nadzieje, ze sasiedzi jakos to wytrzymaj ![]() Tz juz poslalam do spania i chyab zaraz sama pojde, tylko herbatke wypije ![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Airisha i jak stoimy z tymi rowerami ? ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- zyskowa nie bij ![]() jak wejde na nk to wysle zaproszonko ![]() a my jestesmy Twoimi przyjaciolkami, a nie ze tylko Ci sie wydaje ![]() masz w nas pelne oparcie ![]() pmietaj o tym ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-26 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Airisha i jak stoimy z tymi rowerami ? ![]() No ja jestem gotowa ![]() Zaraz jem śniadanko i mykam na rowerek. Teraz to będę miała duzo czasu na jeżdżenie bo TŻ pracuje do 16 to ja sie bede nudziła. Na szczescie mam prace 2 razxy w tygodniu od 8 do 14 więc nie będzie tak xle a i jakaś kasiorka wpadnie. A w niedziele bratanca do mnie rpzyjeżdza na kilka dni, na wakacje więc na pewno nudno poki co nie będzie. Tylko kurde Poziomeczko ja jeszcze do miasta sama nie jeździłam. Musze strach przezwyciężyć ![]() Dodaj się do naszego klanu na NK ![]() Ja dzisiaj pospałam prawie do 9 ![]() Teraz więcej czasu to i później chodzę spać i póżniej wstaję. Terazx kawka, zaraz śniadanko i na rower ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
matma podstawowa ![]() polski podstawowy biologia rozszerzona rosyjski podstawowy i może chemia lub fizyka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- http://sendables.jibjab.com/view/d5uX7DfIZuTi79xg moi koledzy he he
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Mogę to sobie tylko wyobrazic. Pomyśl sobie jednak, że jesteś młoda i o wiele więcej warta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Zyskowa - ja najpierw wybieram się do 2-letniego technikum farmaceutycznego, które mieści się w mojej szkole, ale to jest nauczanie od godziny 16-17
![]() ![]() Na Kosmetologię planuję iść albo do Bydgoszczy (zaoczne) - także z tego co się dowiadywałam wymagania są takie aby zdawać maturę z biologi lub chemii na poziomie rozszerzonym lub podstawowym, w zależności od tego jak wolimy lub do Gdańska na oddział tej prywatnej uczelni która jest w Poznaniu WSZPZiU. Do Gdańska, mam dużo bliżej niż do Poznania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny.
Mam smutną wiadomość Michael Jackson nie żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaję, ze to są skutki przesadniej sztuczności ... Lece na rowerek ![]() Módlcie się, aby nie padało, bo pogoda strasznie nie pewna ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Mi również się wydaje, że to przez jego eksperymenty z operacjami, ale oczywiście żal człowieka. Był legendą [*]
Wiecie co, mój Tż ma w październiku urodziny i będzie osobna impreza dla jego rodziny i osobna dla znajomych, muszę wyglądać znakomicie ![]() Na spotkanie z rodziną planuję założyć jakąś białą tunikę z dekoldem - do tego czasu zdążę kupić, czerwoną połyskującą, większą kopertówkę, wysokie szpilki, czarne kryjące rajstopy, mam zamiar się opalić, zrobię sobie duże loki i smoky eyes, co myślicie ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam, marudzisz z tym ze nie jezdzilas do miasta ![]() a ja nigdy sama nie jezdzilam, a tu prosze przez Ciebie zaczelam i powiem Ci wcale nie jest tak zle ![]() a po miescie chodnikami i po problemie ![]() tez bym chciala wyjsc na rowerek dzisiaj, ale Tz obudzil sie "wczorajszy", i pewnie duzo % ma ![]() a nie chce zeby mu prowko zabrali przez rower :P
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
A wg mnie operacje pewnie też miały na to wpływ ale ogromny wpływ miały media. Ten człowiek został zniszczony psychicznie przez innych ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj kumpel miał miejsce w samochodzie i pojechałyśmy z koleżanką i jego kolegą. Powiedziałam tż tylko o jednym koledze....ale chyba powiem mu o tym drugim, bo nie lubie kałmać :/ a i tak był mega zazdrosny. No ale obiecałam kumpeli że się wybeirzemy dzisiaj, a że wczoraj znajomi jechali to pojechałyśmy ![]() tż sie bedzie boczył ale mu przejdzie chyba. Poza tym jakoś nie bawię się już tak dobrze na imprezach bez Niego ![]() Cytat:
Trzeba umieć myśleć, a nie tylko mówić o sobie humanista ![]() bez obrazy dla nikogo oczywiście. Już jest pełno studentów na uniwerki, na politechniki mało kto idzie... fotek fryzurki póki co nie wstawie - aparat ![]() ale w weekend bede u tż może się uda pozyczyć na chwilę od jego rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była zła gdyby tz mi nie wspomniał o koleżankach jak gdzieś wychodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
nie no mówiłam mu, ale o jednym. ten drugi jechał na gape, gdzieś go po drodze zabraliśmy bo sie zdzwonili.
myśle że tż zrozumie, ostatnio on sobie poszedł na dyskoteke z kolegami więc... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Chyba, że tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
ostatnio pytam, czy byli w Spiżu, to odpowiedź była wymijająca: kochanie w pubie na piwko poszliśmy. Jak zapytałam co potem, to coś tam kręcił, więc niech mi tylko słowo powie jutro jak sie z nim zobacze
![]() ide wziąć prysznic i jade do cioci na kawe, zaprasza mnie już od 2tygodni a ja ciągle coś... |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
To nie miło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.