|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
|
|
|
#2254 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję
Nooo... 3 JT, 1 CFG, 1 Guerlain i 1 szminka Lancome. Chyba, bo mam to rozsiane po torebkach i nie ogarniam stanu posiadania.![]() Cytat:
Cytat:
Klikaj ja go kupiłam dzięki Tobie i jestem niezmiennie zadowolona![]() Jeszcze się opieram ![]() Cytat:
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
wezmę receptę i zaniosę do apteki
![]() Cytat:
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Ano tak
chyba już pora spać ![]() Nie wiem czy często tu będę w tym tyg. planuję się spiąć i przysiąśc do jednego egzaminu który moge zdawać w piątek
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wreszcie przebrnęłam przez weekendowe zaległości. ![]() Ice, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. ![]() Witaj Truheart, my się jeszcze nie znamy. Adaś jest przesłodki.
|
|
#2258 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Głowa mnie wczoraj bolała i byłam zmęczona, TŻ jak przyjechał po południu to powiedział że nie może patrzeć na to jak jestem taka zmarnowana i zrobił mi gorącą kąpiel z pomarańczowym olejkiem. ![]() Dziś czuję się jak nowonarodzona. A rano TŻ pojechał. Cytat:
Jest taki ładny w pudełeczku. Cytat:
W tym miesiącu kupiłam tyle kosmetyków, że nadrobiłam swój kilkumiesięczny odwyk. Hosenko.. your Angel, wysłam Ci dziś InStyle'a. Przy okazji wstąpiłam też do mojej ulubionej drogerii i kupiłam sobie waniliowy krem do rąk Joanny, cień, lakier do frencha i tusz Bell.
|
|||
|
|
|
#2259 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam po przerwie
![]() Ja mam granatowy colour&go i jest nie-do-używania. Jedna warstwa robi paskudne smugi, a dwie nie chcą wyschnąć ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, że jesteś Adaś śliczny, dobrze, że już mu tak kolki nie dokuczają Mimo, że jeszcze zdrowiejesz, to widzę, że kosmetykoholiczką jesteś nadal, skoro już w ruch idą odchudzacze![]() Cytat:
kosmetyków w proszku zamawiają![]() Cytat:
I kwasy kiedyś też![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ice, spóźnione ale równie mocne Wszystkiego najlepszego ![]() Hosenko Miałam próbkę balsamu do ciała Kings&Queens pomarańczowo-cynomonowego Zapach piękny (dla mnie ) - przypomina mi cukierki cynamonowe ... Wchlonął się nieźle, no kupiłabym go gdyby nie to, że chyba połowa balsamu to drobinki Wysmarowałam się cała prawie po ciemku, wychodzę na światło... i błyszczałam się jak choineczka Żaden balsam nabłyszczający nie zrobił mi takiego efektu, czułam się jak obsypana brokatemA i użyłam serum aloes&green tea z SN... Całkiem fajne, ma konsystencję żelu hialuronowego, szybko się wchłania... Na lato pod filtr bardzo mi się podoba, ale samo to zdecydowanie za mało dla mnie...
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie zapach pomarańczowo-cynamonowy to zapach zimowy, rozgrzewający a po co komu w zimie balsam z drobinkami? ![]() Kupiłam jednak ten żel miętowy Luksji. Wprawdzie nadal nie czuję w nim mięty ale zapach mi się spodobał podczas używania bardziej niż z butelki. Ku rozpaczy TŻ bo już liczył na to że jednak mi się nie spodoba i będzie go miał dla siebie.
|
|
#2261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O. Dobrze wiedzieć, przeszukam mazidła więc.
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam własnie ten pędzel, fajny jest do maseczek, do podkładu się dla mnie nie nadawał (albo nie umiem nakładać, albo nie dla mnie podkłady w płynie...) Iiii dzięki za nazwę kwasów, chyba powalczę z rozstępami na jesieni... A mocznik jest tu Tani i widzę, że są jakieś przykłądowe przepisy na wykorzystanie A Ty chcesz w takim dużym stężeniu używać go przed kwasem czy po?Cytat:
I w ogóle po tej próbce mam ochotę na ich żele i balsamy...
|
|
#2264 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ale już się chyba przyzwyczajam, bo dziś przez pół nocy miałam za drzwiami pijackie śpiewy, polegające na powtarzaniu jednego zdania z piosenki do znudzenia. I w ogóle mnie to nie ruszyło, zasnęłam jak dziecko. Tylko mnie śmieszył zataczający się obok mnie koleś probujący trafić w drzwi do WC, kiedy ja w piżamie myłam zęby - takie zderzenie dwóch światów. ![]() Jaki cień kupiłaś? Ja czaję się na maty z My Secret. Cytat:
Uwielbiam cynamon. ![]() Cytat:
Szybciej się skończy, i będzie można kupić coś nowego.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-07-27 o 13:48 |
|||
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę używać po kwasach A co do pędzla to ja nie lubię niczym nakładać podkładu oprócz palców. żadne gąbeczki, sreczki, pędzle się u mnie nie sprawdzają. pędzla używam jedynie czasem do nałożenia rozświetlacza w płynie.
|
|
|
#2266 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Kupiłam Bell Satine Mat nr 147. Robię dziś testy - nałożyłam go bez bazy, do tego tusz Push Up (widzę w nim potencjał, ma fajną szczoteczkę i jak na świeży tusz całkiem nieźle pogrubia). Zobaczymy ile wytrzymają, bardziej o cień mi chodzi, bo widziałam jeszcze kilka innych ładnych odcieni. ![]() Zapomniałam się pochwalić - w weekend zużyłam lakier do włosów Nivea i odżywkę Nivea Intense Repair. |
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam te same.Wróciłam z roweru i od razu wskoczyłam pod prysznic z miętową Luksją Skóra fajnie chłodno po nim pachnie ![]() Uwielbiam go, chyba kupię na zapas + jeszcze rumiankowy i grejfrutowy. Zastanawiam się tylko, czy w tej promocji, obecnej, czy poczekac na kolejną zwłaszcza, że w piątek mam do odebrania 2 połlitrowe żele Ziaji: pomarańczowy i Sopot Spa.A czy rozjaśnia się skóra po nich? Znikają przebarwienia i ślady np. po drapaniu? Zaciekwiłaś mnie wygładzeniem skóryJa używam Emolium na przedramiona, na okołomieszkowe zapalenie skóry - miałam takie ostre krostki a już mam gładką skórę ![]() Równiez minimalizuję zbiory - z kolorówką jest całkiem nieźle (wystawiłam róż, paletkę ID, kilka rzeczyw rzuciłam na wymianę) , a byłoby super gdyby nie tyle lakierów Okroiłam liczbę do 29, myślę, że jeszcze coś poleci.Wczoraj zużyłam peeling imbirowy Joanny
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-27 o 13:46 |
|
|
|
|
#2268 | ||
|
czyli Endżi
|
Iceflower, wszystkiego dobrego!
![]() Ja przygotuję próbki jutro i wyślę w środę Kochanego i troskliwego masz tż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Obwąchiwałam je niedawno w Douglasie i miałam ogromną ochotę na cosik z kolekcji, ale dość drogie mi się wydały. Żel za 29zł a balsamy koło 40zł. Ale myślę, że jak zużyję czekoladkę i wanilię Joanny to zapoluję. Bo już dawno nie natrafiłam na żele i balsamy w takich nasyconych i intensywnych zapachach. Donoszę, że Em jest kochana Wanilki są już u mnie i tym sposobem mam 6 flakonów po 100ml i chyba 5 perfumetek 10ml ![]() Poza tym doleciała La Perla Eclix i po prostu nie mogę się nasycić tym przepięknym zapachem. Poza tym ma niesamowicie piękny flakon. Jak srebrne oko Ra ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Potrzebuję kosmetykoholicznego rozgrzeszenia. Prawda, że bardzo potrzebowałam 3 flakonów Sweet Darling Kylie Minogue (30ml za 15zł a na lumiere.pl 115zł Mam wrażenie, że ze mną coś nie tak ![]() Znalazłam fotkę jak lakier wychodzi na paznokciach. Całkiem fajnie. Ale ja takie intensywne kolory noszę na jeszcze minimalnie krótszych pazurkach.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-27 o 13:51 |
||
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozjaśnia skórę, ślady po drapaniu poznikały, przebarwienia w większości też, ale nie wszystko. Rozmawiałam z moją znajomą, która jest kosmetologiem i powiedziała, że w tym roku jak będę robiła kurację to reszta może poschodzic. Oczywiście ona uważa, że nie mam się co czepiać własnej cery bo mam ładną, gładką, bez wyprysków itp. Ale ja widzę, że np na czole jak się zgrzeję to mam takie przebarwienia (kiedyś drapanie i świeżo po drapanku na solarium...). Normalnie tego nie widać i jak komuś o tym mówię to każe mi się puknąć w łeb No a z kwasiorów na ciało jestem b.zadowolona a jak na stopy je dawałam po wymoczeniu uhu gładziutkie no
|
|
|
#2272 |
|
czyli Endżi
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2276 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję
Cytat:
Chcę wytrzymać do weekendu, żeby czasem nie przyszły jak będę w Niemczech. Chociaż i tak udało mi się ograniczyć ilość planowanych zakupów z 8 do 4.![]() Dziękuję
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Clarena czy Ziaja? W zeszłym roku kupowałam clarenę 10ml za 45zł. a Ziaję pro za 130zł za 200-250ml. Może dlatego, że kupowałam w sezonie kwasowym. Teraz ampułkę clareny można dostać za 30zł
Dlatego chcę kupić w sierpniu.ICE mój przyszły chłopak ( ) ma motora, gdzie kupowałaś kask?
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-07-27 o 14:27 |
|
|
|
#2278 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ale fajnie
![]() Kupowałam tu: http://www.motocyklowo.pl/ a jaki chcesz kask? Mam ten temat dość zgłębiony, a kupiłam dokładnie taki: http://www.motocyklowo.pl/index.php?...t&prod_id=1676
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Chyba, bo mam to rozsiane po torebkach i nie ogarniam stanu posiadania.
Życzę Ci szczęścia, i jak najwięcej okazji do spędzania czasu z TŻem.
Walczę ze sobą od wczoraj z brązerem diora, bo mój się skończył a na tru jest za 105zł. I nie wiem czy klikać...

Adaś jest przesłodki. 

Głowa mnie wczoraj bolała i byłam zmęczona, TŻ jak przyjechał po południu to powiedział że nie może patrzeć na to jak jestem taka zmarnowana i zrobił mi gorącą kąpiel z pomarańczowym olejkiem. 

Zapach piękny (dla mnie