Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-16, 15:00   #2251
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Ciekawe jak u Bravurki i Patrysia

To dziewczyny smacznych obiadkow zycze bo smacznie nam sie na wateczku zrobiło

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 15:09   #2252
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Domi ja trzymalam wanienke obok naszej wanny na stojaco, przewijak mialam na lozeczku a kosmetyki w szafce tam gdzie nasze.. u mnie niestety jak i u Kasi nie dalo by rady z takim stojaczkiem bo tez mamy tylko 2 pokoje malutki przedpokoj a lazienke i wc w jednym pomieszczeniu..
natomiast jesli ci sie cos takiego podoba i mozesz sobie fajnie zaplanowac gdzie bedzie stalo to jak najbardziej fajna sprawa

Marta jaki ksztaltny ladny brzuszek

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 15:52   #2253
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Cześc ja tak się cieszyłam Grzeska powrotem a tu dupa zjadł obiadek i poszedł spać ;( Ciuszki dostałam używane ale wcale mi sie niepodobaja mama tylko kupiła gruszke do noska i pieluchy tetrowe.Powiedziała że jak kupi coś to wyśle paczką,bo teraz za bardzo niemaja kasiorki no nic.

jestem niezadowolona z tych ciuszków od siostry ale wypiore i zobacze bo widze że dla Wiktora to niema tu nic tylko dla Nikoli
Mała już wstała poszła do basenu się kąpać ja sie nudzę jestem ciekawa ile ten moj ma zamiar spac spadam później zajrze
Stary 2009-08-16, 16:16   #2254
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Cześc ja tak się cieszyłam Grzeska powrotem a tu dupa zjadł obiadek i poszedł spać ;( Ciuszki dostałam używane ale wcale mi sie niepodobaja mama tylko kupiła gruszke do noska i pieluchy tetrowe.Powiedziała że jak kupi coś to wyśle paczką,bo teraz za bardzo niemaja kasiorki no nic.

jestem niezadowolona z tych ciuszków od siostry ale wypiore i zobacze bo widze że dla Wiktora to niema tu nic tylko dla Nikoli
Mała już wstała poszła do basenu się kąpać ja sie nudzę jestem ciekawa ile ten moj ma zamiar spac spadam później zajrze

Paczka daj chlopakowi troche odpoczac,pewnie zmeczony jest po podrozy do tego ta pogoda,pewnie zaraz wstanie i wszystko Ci opowie

A co do ciuszkow ,pewnie siostra i mama chcialy dobrze ,ja tez dostalam kilka ciuszkow ktore mi sie nie podobaly wiec odlozylam je gleboko do szafy i poprostu nie bede malemu zakladac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-08-16, 16:18   #2255
domi7ks
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za odpowiedź i wyrażenie zdania, co do tego stojaczka teraz będe sie zastanawiała, ale faktycznie większosć osób uważa, że to nei jest dobry pomysł. nawet jedna mamusia z innego watku, która ma juz dziecko odradza mi

Paczka z facetami tak jest. W takim razie idź się połóż i przytul do Tż. Może jest zmęczony podróżą, bo to jednak z tego co pisałaś troche km było
A co do ciuszkow to mam ten sam problem jak ktoś juz daje to takie ferelne, nie podobaja mi się i nie chce mojej Dzidzi brzydko ubierać

U mnei tez jest wyprzedaż w sklepie 5-10-15- jutro ide zobaczyc

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 17:55   #2256
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

witam was jejku upał jak niewiem nieda sie usiedzieć na dworku,grzesiek spi,nikola lata sobie po ogródku a Wiktor kopie i przemieszcza sie gdzie tylko moze.
wstawiłam sobie pranie bo jakos takoś mi sie chciało co tam że niedziela nikt mi niepatrzy w pralke i do łazienki to mogłam wstawić.
byłam w sklepie po cole,7up,jabłka.i tigera dla grzeska.teraz siedze i czekam az wstanie bo tak mi sie nudzi ;(((((((((((((((((((((((( ((

Jutro napisze do bravurki tak kolo 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2009-08-16, 18:10   #2257
kropka241
Zakorzenienie

ja bym poczekala az Bravurka sama da nam znac co u niej.. To nie jest latwy okres w ich zyciu i moze potrzebuja spokoju..
Tak sobie ja mysle, bo wiadomo ze wszystkie czekamy na wiesci co u nich (na dobre wiesci) ale mysle ze z szacunku do tego co przechodza (choroba malenstwa, zycie w ciaglej obawie o zycie synka) powinnysmy poprostu poczekac az sama nam cos napisze..

Paczka ty sie nie przejmuj ze pralke wlanczylas ci wszyscy ludzie co tak opowiadaja ze w niedziele to grzech cokolwiek robic to niech najpierw przestana do hipermarketow w niedziele jezdzic i mega zakupy robic a dopiero pozniej innych pralki czy odkurzacze ogladac
ja dzis poprasowalam i odkrzylam dywan u Adriana w pokoju i nic mnie nie interesuje ze kogos moglo odkurzanie oburzyc.. ja nie skarze sie jak ktos schabowe tlucze tak ze na 2 pietrach wszyscy wiedza co bedzie na obiad

A Grzesiek niech nabiera sil to wieczorem pomoze ci Nikolke ulozyc do spania

Stary 2009-08-16, 18:51   #2258
elalank
Zadomowienie

Witam Mamusie

domi - taki zestaw przewijak+wanienka+komoda chyba fajny pomysł, jeśli nie masz jeszcze nic z tych rzeczy. Tylko pytanie czy te kółeczka sa blokowane,zeby było to stabilne? Według mnie nie jest to złe rozwiązanie! Po prostu musisz to potraktować jako kolejny mebel.

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam w klubie twardego brzuszka A co do cukrzycy to się nie przejmuj, takie minima ponad norme zwykle są wynikiem jednorazowego skoku. Szkoda tylko że gin Cię nastarszyła, ale widzisz moja też mi powiedziała że jak będzie dalej źle to pójdę do szpitala, nie wspomniała nic o jakiś dodatkowych lekach tylko od razu szpital
co daje tym lekarzom takie straszenie jacyś sadyści!!

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
to my w 23tygodniu
piękny brzuchol!!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
No i wczoraj na imprezie jedna zona kolegi Tz sie pytala, czy mi muzyka nie przeszkadza, tzn. że widac ale jeden kolega Tz podszedl do mnie czy sie nie napijemy jednego to chyba aż tak bardzo nie, bo faceci nie widza
oj faceci nie zwracają uwagi, więc tym nie należy się sugerować!

Ja dziś byłam w odwiedzinach u koleżanki która ma 8-miesięczne bliźniaki i jak mnie zobaczyła to stwierdziła,że mam mini brzuszek. Ona ma koleżankę, która jest 7 tyg mniej niż ja i ma większy! Ale co tam, skoro z dzidzią wszytsko ok to lepiej mieć mały brzuszek.
Od początku ciąży przytyłam 4,5 kg, a teraz przy tej diecie bezcukrowej mam nadzieję że nie zacznę chydnąć, bo na razie nie mam pomysłów na jakieś fajne dania (nawet smażonego kotleta nie można , a tak bym sobie zjadła takie schabowego o którym pisze Paczka), ech no cóż, dla dzidzi wszystko!!!!

I dostałam kolejne ciuszki od koleżnaki, wkleje bo jeszcze się nigdy nie chwaliłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG3510.jpg (97,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG3512.jpg (43,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG3514.jpg (71,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG3515.jpg (41,9 KB, 27 załadowań)

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 19:02   #2259
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Ja z kolei zauważyłam, że jak biore teraz Magnezin 200, który jest mocniejszy od Asmag i moj brzusio jest w duzo lepszym stanie. Wczoraj jak wracalismy to juz mnie brzusio bolał, ale przyszłam do domu, zażyłam i mi przeszlo. Widocznie lepiej zażyć wieksza dawke albo mocnijeszy- lepiej działa
Tylko, że Ty Malinka masz Asmag forte, a ja zwykly i moj mial 20 mg magnzeu

Dziewczyny co sądzicie i takim przewijaku+wanience????
http://allegro.pl/item708196311_prze...kapielowy.html

Mnie i Tz wydaje się, ze jest to praktycznijesze niz wszytsko osobno, zajmuje mniej przestrzeni I chyba sie na to zdecydujemy, tylko chcę poznać Wasze zdanie
Ja tez biorę magnezin 3 razy dziennie, brzuszek niestety nadal twardnieje i wydaje mi się że czuje takie lekkie skórcze tam na dole... nie wiem czy coś naprawdę czuje czy z tego leżenia to już sobie wymyślam. A co do przewijaka to my taki dostaniemy od brata tżta ale nie wiem czy tam jest wanienka czy nie. Postawimy go w sypialni żeby nie latać z małym między jego pokojem a sypialnią jak łóżeczko będzie w sypialni. A wy dziewczyny planujecie maluchy od razu umieścić w "ich" pokojach czy na początku w sypialni??

Cytat:
to my w 23tygodniu
super brzusio

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

co daje tym lekarzom takie straszenie jacyś sadyści!!

Ja dziś byłam w odwiedzinach u koleżanki która ma 8-miesięczne bliźniaki i jak mnie zobaczyła to stwierdziła,że mam mini brzuszek. Ona ma koleżankę, która jest 7 tyg mniej niż ja i ma większy! Ale co tam, skoro z dzidzią wszytsko ok to lepiej mieć mały brzuszek.
Od początku ciąży przytyłam 4,5 kg, a teraz przy tej diecie bezcukrowej mam nadzieję że nie zacznę chydnąć, bo na razie nie mam pomysłów na jakieś fajne dania (nawet smażonego kotleta nie można , a tak bym sobie zjadła takie schabowego o którym pisze Paczka), ech no cóż, dla dzidzi wszystko!!!!

I dostałam kolejne ciuszki od koleżnaki, wkleje bo jeszcze się nigdy nie chwaliłam
Może jak nas postraszą to będziemy bardziej na siebie uważać?? Sama nie wiem.... A co do brzuszka to się nie przejmuj, tylko ciesz póki jest taki malutki i możesz się swobodnie poruszać i spać. Poczytaj na necie o tej cukrzycy napewno znajdziesz dużo fajnych przepisów

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 19:13   #2260
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
A wy dziewczyny planujecie maluchy od razu umieścić w "ich" pokojach czy na początku w sypialni??

A co do brzuszka to się nie przejmuj, tylko ciesz póki jest taki malutki i możesz się swobodnie poruszać i spać. Poczytaj na necie o tej cukrzycy napewno znajdziesz dużo fajnych przepisów
my mamy jeden pokój więc wyboru nie mamy ale będziemy się wyprowadzać tak ok kwietnia na większe mieszkanie, więc Córcia trafi już do swojego pokoju! I już wcześniej był poruszany ten temat, więc raczej większość dziewczyn będzie miała na początku Dzidzię w sypialni~

z brzuszka się cieszę fakt później jak będzie większy może być dużo ciężej.
Na razie kupiłam sobie kasze, kefiry (fuj),warzywa, może da się coś smacznego przygotować!

Stary 2009-08-16, 19:23   #2261
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

BRAVURKA NAPISAŁA SAMA DO MNIE O 18,49

"Dziękuje za zainteresowanie nam.Niestety u małego niema poprawy;(.Pozdrawiam.Brav Urka

ja do niej nienapisałam to ona się odezwała pierwsza..

A co do Grzeska to już wstał i opowiadał mi jak było.
Elalank--Śliczne ciuszki masz pozdrawiam
Stary 2009-08-16, 19:39   #2262
gissh
Raczkowanie

Eluś, śliczne te ubranka No i fajnie że masz już kurteczkę i kombinezon - naszym dzidziusiom będą przecież od razu potrzebne z racji temperatury...
Ja ostatnio w jednym sklepie z odzieżą dla dzieci przeglądałam właśnie takie typowo zimowe ciuszki, głównie kombinezony (bo jakiś na pewno trzeba będzie Małej kupić jeszcze zanim się urodzi, nawet po to, żeby mieć ją w co ubrać w drodze ze szpitala do domu) i szczerze mówiąc trochę się przeraziłam cenami... Niby taki mały ciuszek a kosztuje tyle, że dla dorosłego możnaby coś za te pieniądze kupić... No ale cóż zrobić... Liczę na to, że jak się już lepiej zacznę rozglądać za ubrankami dla Małej to może uda się upolować coś fajnego i ciepłego w bardziej korzystnej cenie...

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 19:40   #2263
domi7ks
Zakorzenienie

My mamy osobno pokoik dla maleństwa i tam mamy juz kupioną komode a w niej ciuszki i potem resztaczyli rzeczy dla Dzidzi beda w jednym pokoiku, za to łóżeczko bedzie stało u nas w pokoju na początku napewno. Juz nawet biurko z komputerem jest w pokoju Dzidzi i tak zostanie przynajmniej aż skończy pół roczku
Zreszta oba pokoje sa połączone, więc dla mnie takie rozewiązanie wydaje się być najbardziej praktyczne.

Katekatee ja jak biore ten magnezin to mi sie z brzuchem nic nie dzieje. W sumie biore go od wczoraj ale widze poprawe. Widocznie tamten był za słaby. A Tobie moze się faktycznie wydawać, że czujesz skurcze, bo ciągle o tym myslisz, podświadomie czujesz stres- tak mi się wydaje

Elalank śliczne ciuszki, ten kombinzeonik jest boski kurcze...kolezankam a gust, szkoda ze mi wujek z "Paryza" poprzywozil takie beznadziejne ciuszki

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:48   #2264
elalank
Zadomowienie

Cieszę się, ze się Wam ciuszki podobają

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Eluś, śliczne te ubranka No i fajnie że masz już kurteczkę i kombinezon - naszym dzidziusiom będą przecież od razu potrzebne z racji temperatury...
Ja ostatnio w jednym sklepie z odzieżą dla dzieci przeglądałam właśnie takie typowo zimowe ciuszki, głównie kombinezony (bo jakiś na pewno trzeba będzie Małej kupić jeszcze zanim się urodzi, nawet po to, żeby mieć ją w co ubrać w drodze ze szpitala do domu) i szczerze mówiąc trochę się przeraziłam cenami...
też oglądałam zimowe ubranka dla Dzieci i też się przeraziłam cenami! są kosmiczne!! dlatego cieszę się, że dostałam od koleżanki ona rodziła w styczniu i właśnie w tym kombinezonie wychodziła jej córcia ze szpitala!
teraz muszę wszystko poprać, wyprasować, poukadać! to juzsama przyjemność.
Na pewno coś uda Ci się upolować, czasem fajne ciuszki można kupić w bardzo korzystnej cenie, i może warto też wybrać się do ciucholandu, bo taki kombinezonik to nasze dzidzie nie ponoszą zbyt długo!

Cytat:
My mamy osobno pokoik dla maleństwa i tam mamy juz kupioną komode a w niej ciuszki i potem resztaczyli rzeczy dla Dzidzi beda w jednym pokoiku, za to łóżeczko bedzie stało u nas w pokoju na początku napewno. Juz nawet biurko z komputerem jest w pokoju Dzidzi i tak zostanie przynajmniej aż skończy pół roczku
Zreszta oba pokoje sa połączone, więc dla mnie takie rozewiązanie wydaje się być najbardziej praktyczne

Elalank śliczne ciuszki, ten kombinzeonik jest boski kurcze...kolezankam a gust, szkoda ze mi wujek z "Paryza" poprzywozil takie beznadziejne ciuszki
Domi musisz troszkę pokombinować, bo przewijak powinien być raczej blisko łóżeczka,żeby z dzieckiem nie biegać w nocy gdzieś daleko, więc ta wanienko-przewijak-komoda raczej blisko łóżeczka powinien stanąć.
Sam pomysł 3w1 podoba mi się!
I ja też dostałam kilka ciuszków, które od razu wylądowały w koszu albo zrobiłam z nich szmatki do ścierania kurzu, ale oczywiście za wszystko ładnie podziękowałam więc nie przejmuj się wiadomo, ze pochwaliłam się tymi lepszymi.

Szkoda, że u Patrysia bez poprawy nadal wierzę, że sobie poradzi!

Powoli się szykuję do spania,dobranoc mamusie!!

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-08-16 o 22:01
Stary 2009-08-16, 21:58   #2265
zaharia
Rozeznanie

witam kochane mamuski!!!
nadrobilam , poczytalam i lezki rowniez uronilam.
bravurka modle sie za was.

sliczne ubranka, ktoras z was wystawila.

a my dzisiaj ucztowalismy pierwsza rocznice slubu
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 22:01   #2266
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dobry wieczorek ...jejku nie mogę sie doczekac slubu ,niedługo będe zoną i będe miała męża

elalanksuper ciuszki

martaN23
śliczny brzusio

Ja np wczoraj na all widziałam prze piękny zestaw ciuszków 120 sztuk dla chłopczyka na jesien zime od narodzin do 9 mies. rozkoszne ciuszki ,piękne chciałam je licytowac ale jak ,jak Ja nie wiem jeszcze kto Mi w brzusiu siedzi

zahariasuper avatarek

Bravurkobędzie będzie ! dobrze ,wierze w małego

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2009-08-16 o 22:04
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 22:15   #2267
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dobry wieczorek ...jejku nie mogę sie doczekac slubu ,niedługo będe zoną i będe miała męża

elalanksuper ciuszki

martaN23
śliczny brzusio

Ja np wczoraj na all widziałam prze piękny zestaw ciuszków 120 sztuk dla chłopczyka na jesien zime od narodzin do 9 mies. rozkoszne ciuszki ,piękne chciałam je licytowac ale jak ,jak Ja nie wiem jeszcze kto Mi w brzusiu siedzi

zahariasuper avatarek

Bravurkobędzie będzie ! dobrze ,wierze w małego
trzymam za was, i zycze udanej imprezki weselnej.
a kiedy dokladnie???
12.12.12 zoi

Stary 2009-08-16, 22:22   #2268
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dokładnie- 12.wrzesnień .2009 ,no dziękuje mam nadzieje ze imprezka będzie udana
Stary 2009-08-16, 22:27   #2269
nedzia
Raczkowanie

Brawurkotrzymię kciuki
Assiccaa ja mam tydzien przed Tobą ślub -5 września. Nie mogę w to uwierzyc
nedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 22:43   #2270
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Ja też nie moge uwierzyc w to ze będe mamą ,i w to że wkoncu będziemy już Razem na zawsze ,uciekam powoli spać Dobranoc
Stary 2009-08-16, 22:49   #2271
nedzia
Raczkowanie

ja tez wlasciwie wpadłam tylko zobaczyc co słychac na forumie ale wszedzie cicho weekendowo i uciekam. ..Dobranocka papapapa
nedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 23:03   #2272
malina81
Zadomowienie

Kropciudzięki. Mam nadzieje ze we wtorek na wizycie wszystko bedzie dobrze. Teraz jak zażywam więcej magnezu jest zdecydowanie lepiej- wiec mam nadzieję ze to wystarczy. Dzis byłam w Krakowie na rynku- i tak patrzyłam czy moja Kropeczka gdzes nie spaceruje- i chociaz widziałam wiele brzuchatek to ciebie wśród nich sie nie doszukałam

Bravurko ja nie dopuszczam złych myśli i wciąż czekam na dobre wiadomości...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 23:21   #2273
kropka241
Zakorzenienie

Malinko nie bylismy dzis na rynku.. tak goraco ze dopiero z domu wyszlismy po 15:00 i ja juz o 16:00 bylam spowrotem bo zlapaly mnie skurcze. Chlopcy wrocili dopiero po 19:00

ja czytam sobie tracy hogg. jezyk niemowlat i jezyk dwulatka.. jesli ktoras chce to moge wyslac ebooka

Stary 2009-08-17, 00:10   #2274
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Malinko nie bylismy dzis na rynku.. tak goraco ze dopiero z domu wyszlismy po 15:00 i ja juz o 16:00 bylam spowrotem bo zlapaly mnie skurcze. Chlopcy wrocili dopiero po 19:00

ja czytam sobie tracy hogg. jezyk niemowlat i jezyk dwulatka.. jesli ktoras chce to moge wyslac ebooka

Kropciu to ja poprosze o ebooka na ten jezyk niemowlat

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-08-17, 00:38   #2275
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nedzia Pokaż wiadomość
Brawurkotrzymię kciuki
Assiccaa ja mam tydzien przed Tobą ślub -5 września. Nie mogę w to uwierzyc

wow ile imprezek nam sie szykuje, wyglada na to , ze co sobota to weselicho!!!!
tak kochane- razem zawsze lepiej, a malzenstwo to cudowna instytucja w ktorej mozna znalesc poczucie bezpieczenstwa z odpowiedzialnoscia.

bravourko- pamietaj Bog pomoze wam przejsc przez ten lancuch doswiadczen, a ty ufaj i miej nadzieje.
modlimy sie o was!!!
12.12.12 zoi

Stary 2009-08-17, 07:26   #2276
flowerspower
Raczkowanie

To ja też poproszę tego e-booka kluseczka86@o2.pl .
Z góry dziękuję
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 07:53   #2277
kropka241
Zakorzenienie

flowerspower wyslane. Daj znac czy doszlo. jesli nie to wysle z innego konta w tlenie.

Mamusie bardzo was prosze podajcie emaila jak nie tu to na pw to powysylam dzis ksiazki

Stary 2009-08-17, 08:26   #2278
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

to ja tez poprosze s.asz@o2.pl

Ktoras z dziewuch dodala przepis na pieguski.. powiem ze bardzo dobre wyszly ale zeczywiscie trzeba 2 porcje robic bo 1 to malo;p

Bravurko wierze ze stan Patryczka sie poprawi.. i wroci do zdrowka

A mnie wczoraj caly dzien bolal brzuszek tak na dole samym.. myslalam ze sie poloze i mi przejdzie ale dalej boli nie mam pojecia czemu moze dzisiaj pojde do szpitala na ktg placi sie 30 zl.. a zobacze co tam sie dzieje.. i wypytam przy okazji lekarza czy wszystko jest ok..

Dzisiaj \zaczynamy juz 30 tydzien jeszcze 6 i zaczniemy 9 miesiac:O a wtedy zaczne przyspieszac mam nadzieje urodzic w polowie pazdziernika bo moj tz wyjezdza na poczatku listopada na pol roku i bedzie tylko co weekend w domu wiec wole urodzic wczesniej zeby mi pomogl jeszcze troche na samym poczatku

Kachula gratuluje rozpoczecia 30 tygodnia zobacz jak to szybciuchno leci..

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 08:35   #2279
minnie
Raczkowanie

Cytat:
my
Marto śliczny brzucho

Cytat:
Dziewczyny co sądzicie i takim przewijaku+wanience????
http://allegro.pl/item708196311_prze...kapielowy.html

Mnie i Tz wydaje się, ze jest to praktycznijesze niz wszytsko osobno, zajmuje mniej przestrzeni I chyba sie na to zdecydujemy, tylko chcę poznać Wasze zdanie
Domi ja będę chyba miała coś podobnego,koleżanka ma mi dać.Na dole są 4 szuflady, planuję tam mieć ciuszki a a na tym wanienka i przewijak.Też mi się wydaje,że to dobre rozwiązanie bo mam małe mieszkanie i chcę to wstawić do łazienki.nie mam jeszcze żadnego miejsca na ubranka dla dziecka, a tu bedę miała wszystko w jednym.Jak już bedę miała ten sprzęt w domu to wstawię tu zdjęcie.

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

Piękne ciuszki, czasem wydaje mi się,że dla dziewczynek jest większy wybór.I buciki przesłodkie.

Zaharia gratuluję pierwszej rocznicy.

Ja dzis planuję leniwy dzień w domu, może później na jakiś spacer wyskoczę obadać okolicę.Za oknem piękna słoneczna pogoda,.Jesteśmy od soboty w nowym mieszkaniu, jeszcze pełno rzeczy w pudłach ale będziemy musieli dokupić jakieś komody więc na razie nie mam za bardzo gdzie tego rozpakowywać.A wieczorem jade do znajomej po ten przewijak z wanienką .I pochwalę się,że wczoraj też coś dostałam dla dzidzi-nosidełko, takie jak na zdjęciach(to zdjęcie jest z internetu bo nie mam teraz aparatu chciałam wam po prostu pokazać o co mi chodzi) Moje jest granatowe,cieszę się na maksa bo i tak miałam w planie to kupić.

Miłego dnia Dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baby bjorn.jpg (45,6 KB, 21 załadowań)
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 08:41   #2280
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

minnie bardzo fajne to nosidelko my tez planujemy kupic pozniej )

Kropko bardzo dziekuje doszlo

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2009-08-17 o 08:42
Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości