|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Ciekawe jak u Bravurki i Patrysia
To dziewczyny smacznych obiadkow zycze bo smacznie nam sie na wateczku zrobiło
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ja trzymalam wanienke obok naszej wanny na stojaco, przewijak mialam na lozeczku a kosmetyki w szafce tam gdzie nasze.. u mnie niestety jak i u Kasi nie dalo by rady z takim stojaczkiem bo tez mamy tylko 2 pokoje malutki przedpokoj a lazienke i wc w jednym pomieszczeniu..
natomiast jesli ci sie cos takiego podoba i mozesz sobie fajnie zaplanowac gdzie bedzie stalo to jak najbardziej fajna sprawa Marta jaki ksztaltny ladny brzuszek
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Cześc ja tak się cieszyłam Grzeska powrotem a tu dupa zjadł obiadek i poszedł spać ;(
Ciuszki dostałam używane ale wcale mi sie niepodobaja mama tylko kupiła gruszke do noska i pieluchy tetrowe.Powiedziała że jak kupi coś to wyśle paczką,bo teraz za bardzo niemaja kasiorki no nic. jestem niezadowolona z tych ciuszków od siostry ale wypiore i zobacze bo widze że dla Wiktora to niema tu nic tylko dla Nikoli Mała już wstała poszła do basenu się kąpać ja sie nudzę jestem ciekawa ile ten moj ma zamiar spac spadam później zajrze
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paczka daj chlopakowi troche odpoczac,pewnie zmeczony jest po podrozy do tego ta pogoda,pewnie zaraz wstanie i wszystko Ci opowie A co do ciuszkow ,pewnie siostra i mama chcialy dobrze ,ja tez dostalam kilka ciuszkow ktore mi sie nie podobaly wiec odlozylam je gleboko do szafy i poprostu nie bede malemu zakladac
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedź i wyrażenie zdania, co do tego stojaczka
teraz będe sie zastanawiała, ale faktycznie większosć osób uważa, że to nei jest dobry pomysł. nawet jedna mamusia z innego watku, która ma juz dziecko odradza mi![]() Paczka z facetami tak jest. W takim razie idź się połóż i przytul do Tż. Może jest zmęczony podróżą, bo to jednak z tego co pisałaś troche km było A co do ciuszkow to mam ten sam problem jak ktoś juz daje to takie ferelne, nie podobaja mi się i nie chce mojej Dzidzi brzydko ubierać![]() U mnei tez jest wyprzedaż w sklepie 5-10-15- jutro ide zobaczyc |
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
witam was jejku upał jak niewiem nieda sie usiedzieć na dworku,grzesiek spi,nikola lata sobie po ogródku a Wiktor kopie i przemieszcza sie gdzie tylko moze.
wstawiłam sobie pranie bo jakos takoś mi sie chciało co tam że niedziela nikt mi niepatrzy w pralke i do łazienki byłam w sklepie po cole,7up,jabłka.i tigera dla grzeska.teraz siedze i czekam az wstanie bo tak mi sie nudzi ;(((((((((((((((((((((((( (( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro napisze do bravurki tak kolo 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym poczekala az Bravurka sama da nam znac co u niej.. To nie jest latwy okres w ich zyciu i moze potrzebuja spokoju..
Tak sobie ja mysle, bo wiadomo ze wszystkie czekamy na wiesci co u nich (na dobre wiesci) ale mysle ze z szacunku do tego co przechodza (choroba malenstwa, zycie w ciaglej obawie o zycie synka) powinnysmy poprostu poczekac az sama nam cos napisze.. Paczka ty sie nie przejmuj ze pralke wlanczylas ci wszyscy ludzie co tak opowiadaja ze w niedziele to grzech cokolwiek robic to niech najpierw przestana do hipermarketow w niedziele jezdzic i mega zakupy robic a dopiero pozniej innych pralki czy odkurzacze ogladac![]() ja dzis poprasowalam i odkrzylam dywan u Adriana w pokoju i nic mnie nie interesuje ze kogos moglo odkurzanie oburzyc.. ja nie skarze sie jak ktos schabowe tlucze tak ze na 2 pietrach wszyscy wiedza co bedzie na obiad ![]() A Grzesiek niech nabiera sil to wieczorem pomoze ci Nikolke ulozyc do spania
|
#2258 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam Mamusie
domi - taki zestaw przewijak+wanienka+komoda chyba fajny pomysł, jeśli nie masz jeszcze nic z tych rzeczy. Tylko pytanie czy te kółeczka sa blokowane,zeby było to stabilne? Według mnie nie jest to złe rozwiązanie! Po prostu musisz to potraktować jako kolejny mebel. Cytat:
jacyś sadyści!! piękny brzuchol!! Cytat:
Ja dziś byłam w odwiedzinach u koleżanki która ma 8-miesięczne bliźniaki i jak mnie zobaczyła to stwierdziła,że mam mini brzuszek. Ona ma koleżankę, która jest 7 tyg mniej niż ja i ma większy! Ale co tam, skoro z dzidzią wszytsko ok to lepiej mieć mały brzuszek. Od początku ciąży przytyłam 4,5 kg, a teraz przy tej diecie bezcukrowej mam nadzieję że nie zacznę chydnąć, bo na razie nie mam pomysłów na jakieś fajne dania (nawet smażonego kotleta nie można , a tak bym sobie zjadła takie schabowego o którym pisze Paczka), ech no cóż, dla dzidzi wszystko!!!! I dostałam kolejne ciuszki od koleżnaki, wkleje bo jeszcze się nigdy nie chwaliłam
|
||
|
|
|
#2259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super brzusio ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale będziemy się wyprowadzać tak ok kwietnia na większe mieszkanie, więc Córcia trafi już do swojego pokoju! z brzuszka się cieszę Na razie kupiłam sobie kasze, kefiry (fuj),warzywa, może da się coś smacznego przygotować! |
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
BRAVURKA NAPISAŁA SAMA DO MNIE O 18,49
"Dziękuje za zainteresowanie nam.Niestety u małego niema poprawy;(.Pozdrawiam.Brav Urka ja do niej nienapisałam to ona się odezwała pierwsza. A co do Grzeska to już wstał i opowiadał mi jak było.
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio w jednym sklepie z odzieżą dla dzieci przeglądałam właśnie takie typowo zimowe ciuszki, głównie kombinezony (bo jakiś na pewno trzeba będzie Małej kupić jeszcze zanim się urodzi, nawet po to, żeby mieć ją w co ubrać w drodze ze szpitala do domu) i szczerze mówiąc trochę się przeraziłam cenami... Niby taki mały ciuszek a kosztuje tyle, że dla dorosłego możnaby coś za te pieniądze kupić... No ale cóż zrobić... Liczę na to, że jak się już lepiej zacznę rozglądać za ubrankami dla Małej to może uda się upolować coś fajnego i ciepłego w bardziej korzystnej cenie...
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy osobno pokoik dla maleństwa i tam mamy juz kupioną komode a w niej ciuszki i potem reszta
czyli rzeczy dla Dzidzi beda w jednym pokoiku, za to łóżeczko bedzie stało u nas w pokoju na początku napewno. Juz nawet biurko z komputerem jest w pokoju Dzidzi i tak zostanie przynajmniej aż skończy pół roczkuZreszta oba pokoje sa połączone, więc dla mnie takie rozewiązanie wydaje się być najbardziej praktyczne. Katekatee ja jak biore ten magnezin to mi sie z brzuchem nic nie dzieje. W sumie biore go od wczoraj ale widze poprawe. Widocznie tamten był za słaby. A Tobie moze się faktycznie wydawać, że czujesz skurcze, bo ciągle o tym myslisz, podświadomie czujesz stres- tak mi się wydaje![]() Elalank śliczne ciuszki, ten kombinzeonik jest boski kurcze...kolezankam a gust, szkoda ze mi wujek z "Paryza" poprzywozil takie beznadziejne ciuszki
|
|
|
|
#2264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, ze się Wam ciuszki podobają
Cytat:
są kosmiczne!! dlatego cieszę się, że dostałam od koleżanki teraz muszę wszystko poprać, wyprasować, poukadać! to juzsama przyjemność.Na pewno coś uda Ci się upolować, czasem fajne ciuszki można kupić w bardzo korzystnej cenie, i może warto też wybrać się do ciucholandu, bo taki kombinezonik to nasze dzidzie nie ponoszą zbyt długo! Cytat:
Sam pomysł 3w1 podoba mi się! ![]() I ja też dostałam kilka ciuszków, które od razu wylądowały w koszu albo zrobiłam z nich szmatki do ścierania kurzu, ale oczywiście za wszystko ładnie podziękowałam więc nie przejmuj się wiadomo, ze pochwaliłam się tymi lepszymi. Szkoda, że u Patrysia bez poprawy nadal wierzę, że sobie poradzi! Powoli się szykuję do spania,dobranoc mamusie!! Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-08-16 o 22:01 |
||
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
witam kochane mamuski!!!
nadrobilam , poczytalam i lezki rowniez uronilam. bravurka modle sie za was. sliczne ubranka, ktoras z was wystawila. a my dzisiaj ucztowalismy pierwsza rocznice slubu
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczorek ...jejku nie mogę sie doczekac slubu ,niedługo będe zoną i będe miała męża
elalanksuper ciuszki ![]() martaN23 śliczny brzusio ![]() Ja np wczoraj na all widziałam prze piękny zestaw ciuszków 120 sztuk dla chłopczyka na jesien zime od narodzin do 9 mies. rozkoszne ciuszki ,piękne chciałam je licytowac ale jak ,jak Ja nie wiem jeszcze kto Mi w brzusiu siedzi ![]() zahariasuper avatarek ![]() Bravurkobędzie będzie ! dobrze ,wierze w małego
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-08-16 o 22:04 |
|
|
|
#2267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a kiedy dokladnie???
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie- 12.wrzesnień .2009
,no dziękuje mam nadzieje ze imprezka będzie udana
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
Brawurkotrzymię kciuki
Assiccaa ja mam tydzien przed Tobą ślub -5 września. Nie mogę w to uwierzyc
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie moge uwierzyc
w to ze będe mamą ,i w to że wkoncu będziemy już Razem na zawsze
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
ja tez wlasciwie wpadłam tylko zobaczyc co słychac na forumie ale wszedzie cicho weekendowo
i uciekam. ..Dobranocka papapapa
|
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
Kropciudzięki. Mam nadzieje ze we wtorek na wizycie wszystko bedzie dobrze. Teraz jak zażywam więcej magnezu jest zdecydowanie lepiej- wiec mam nadzieję ze to wystarczy. Dzis byłam w Krakowie na rynku- i tak patrzyłam czy moja Kropeczka gdzes nie spaceruje- i chociaz widziałam wiele brzuchatek to ciebie wśród nich sie nie doszukałam
Bravurko ja nie dopuszczam złych myśli i wciąż czekam na dobre wiadomości... |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko nie bylismy dzis na rynku.. tak goraco ze dopiero z domu wyszlismy po 15:00 i ja juz o 16:00 bylam spowrotem bo zlapaly mnie skurcze. Chlopcy wrocili dopiero po 19:00
ja czytam sobie tracy hogg. jezyk niemowlat i jezyk dwulatka.. jesli ktoras chce to moge wyslac ebooka
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropciu to ja poprosze o ebooka na ten jezyk niemowlat
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow ile imprezek nam sie szykuje, wyglada na to , ze co sobota to weselicho!!!! ![]() ![]() tak kochane- razem zawsze lepiej, a malzenstwo to cudowna instytucja w ktorej mozna znalesc poczucie bezpieczenstwa z odpowiedzialnoscia. bravourko- pamietaj Bog pomoze wam przejsc przez ten lancuch doswiadczen, a ty ufaj i miej nadzieje. modlimy sie o was!!!
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
To ja też poproszę tego e-booka kluseczka86@o2.pl .
Z góry dziękuję |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
flowerspower wyslane. Daj znac czy doszlo. jesli nie to wysle z innego konta w tlenie.
Mamusie bardzo was prosze podajcie emaila jak nie tu to na pw to powysylam dzis ksiazki
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
to ja tez poprosze s.asz@o2.pl
Ktoras z dziewuch dodala przepis na pieguski.. powiem ze bardzo dobre wyszly ale zeczywiscie trzeba 2 porcje robic bo 1 to malo;pBravurko wierze ze stan Patryczka sie poprawi.. i wroci do zdrowka ![]() A mnie wczoraj caly dzien bolal brzuszek tak na dole samym.. myslalam ze sie poloze i mi przejdzie ale dalej boli nie mam pojecia czemu moze dzisiaj pojde do szpitala na ktg placi sie 30 zl.. a zobacze co tam sie dzieje.. i wypytam przy okazji lekarza czy wszystko jest ok..Dzisiaj \zaczynamy juz 30 tydzien jeszcze 6 i zaczniemy 9 miesiac:O a wtedy zaczne przyspieszac mam nadzieje urodzic w polowie pazdziernika bo moj tz wyjezdza na poczatku listopada na pol roku i bedzie tylko co weekend w domu wiec wole urodzic wczesniej zeby mi pomogl jeszcze troche na samym poczatku![]() Kachula gratuluje rozpoczecia 30 tygodnia zobacz jak to szybciuchno leci..
|
#2279 | ||
|
Raczkowanie
|
Marto śliczny brzucho
![]() Cytat:
Cytat:
Zaharia gratuluję pierwszej rocznicy. Ja dzis planuję leniwy dzień w domu, może później na jakiś spacer wyskoczę obadać okolicę.Za oknem piękna słoneczna pogoda,.Jesteśmy od soboty w nowym mieszkaniu, jeszcze pełno rzeczy w pudłach ale będziemy musieli dokupić jakieś komody więc na razie nie mam za bardzo gdzie tego rozpakowywać.A wieczorem jade do znajomej po ten przewijak z wanienką .Miłego dnia Dziewczyny
|
||
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
minnie bardzo fajne to nosidelko
my tez planujemy kupic pozniej )Kropko bardzo dziekuje doszlo
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2009-08-17 o 08:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

ci wszyscy ludzie co tak opowiadaja ze w niedziele to grzech cokolwiek robic to niech najpierw przestana do hipermarketow w niedziele jezdzic i mega zakupy robic a dopiero pozniej innych pralki czy odkurzacze ogladac

jacyś sadyści!!
to chyba aż tak bardzo nie, bo faceci nie widza
, a tak bym sobie zjadła takie schabowego o którym pisze Paczka), ech no cóż, dla dzidzi wszystko!!!!

poukadać! to juzsama przyjemność.

mam nadzieje ze imprezka będzie udana