![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Everyday Minerals - wspólne zakupy
Cathy, dobieram do tego
lips - english muffin - 4,00 $ |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Organizatorkaaa :)
|
zamówienie EDM 14 zamówienie bigowe ze zniżką 45% dla wszystkich uczestniczek zrobię odsypki (przeważnie są to gratisy dodawane do zamówienia) 1$=3zł koszty wysyłki dla jednego przedmiotu 1,14$ cena rzeczy po zniżce--> 1 post koszty wysyłki w Polsce (priorytet, koperta bąbelkowa): dla 1 rzeczy 5 zł, dla 2 i więcej 6zł zamówienie składam jak tylko dostanę przelewy nadwyżki zwracam po wysłaniu zamówienień wszystkie informacje na bieżąco w arkuszu:http://docs.google.com/View?id=ddkk653x_1gpqzfgd p możliwość odbioru osobistego w Trzciance, po wcześniejszym uzgodnieniu w Pile i w moje weekendy zjazdowe w Szczecinie mogę wysłać paczkę za granicę i nie mam nic przeciwko wysyłki kilku zamówień w jednym liście jeżeli uczestniczki są z jednego miasta wolne 11 miejsce
#2253 |
Przyczajenie
|
Cathy, chciałabym dołączyć do EDM 40 z:
-dome blush brush -eye blending brush -medium brown brow color i do próbkowego 10: -mint color corrector - pressed olive - silver spoon - golden fawn original glo Edytowane przez matyllda Czas edycji: 2010-01-17 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Organizatorka
|
dopisuję oczywiście ![]() Cytat:
dopisuję i tym samym zamykam EDM 40 ![]() Dane do przelewu oraz rozliczenia - linki w podpisie ![]() EDM Próbkowe 11 - wolne 30$ No i otwieram : EDM 41 Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) przy rzeczy powyżej 10$ proszę o dobranie tańszej - pomadki, taniego pędzelka, cienia (żeby zmieścić się w ok. 50$ z 12 produktami) ![]() GRATIS - odsypki nowych cieni EDM z obowiązującej promocji Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-01-18 o 16:33 Powód: pomyłka w numerze wolnego zamówienia :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *cienie Comfy [połówka] *cienie Countryside [połówka] *cienie Southern Belle [połówka] *Multi-intensive Concealer /Eye Primer [połówka jeśli dalej chcesz ze mną połóweczkę ![]() *Raspberry Sherbet Blush [może być polówka jak nikt się nie będzie pisał to wezmę cały]
![]() |
#2256 |
szyciowa specjalistka :)
|
EDM próbkowe II złożone
EDM próbkowe III wolne 20$
EDM pełnowymiarowe -45% wolne 7 miejsc |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
A cobra on my left...
|
Przyszło EDM próbkowe nr 2.
![]() Rozliczenie w moim arkuszu. Proszę o Wasze adresy. ![]() ______________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Mam EDM8 i Probkowe2
Proszę o adresy osoby, którym mam wysłać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Organizatorka
|
Dotarło EDM próbkowe 7 oraz EDM 34
![]() Proszę o adresy do wysyłki na PW ![]() EDM Próbkowe 11 - wolne 30$
EDM 41 - wolne 10 miejsc ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-01-18 o 16:31 Powód: pomyłka w numerze wolnego zamówienia :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
|
Zamówienie PRÓBKOWE EDM II dla wszystkich uczestniczek dołączam odsypki (przeważnie są to gratisy dodawane do zamówienia) W zamówieniu tym bierzemy wszelkiego rodzaju sample, rzeczy z kategori collections oraz zestawy try me po 5$ Koszt wysyłki w Polsce to 5-6zł (możliwość wysyłki razem z EDM) Dokładne zasady w linku w podpisie wolne max 50$ ****************** Przypominam jednocześnie, że w EDM 14 jest 11 wolnych miejsc
#2261 |
Konto usunięte
|
faa, Mini rezygnuje z połówki Snooze Bara, więc wezmę go całego sama. Chyba, że Ty, albo któraś z współzamawiających macie ochotę na połóweczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Cathy, dołączę się do EDM próbkowego 11 z tą jedną rzeczą
![]() Thymeless Medium Collection $10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
cathy,
Ja bym prosiła o 2 rzeczy: 1. Mint Color Corrector 2. Rose. Cardamom. Oragne. Lip Balm Czyli 4,4$+2,2$ + 2,30$ + 6zł = 32,7zł.
#2265 |
Przyczajenie
|
Witam
Cathy, czy mogłabym się przyłączyć do prókowego 11 z TryMe - light- w formule o-glow? |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
oczywiście dopisuję ![]() Cytat:
Try Me ma z góry narzucone formuły i nie ma możliwości wyboru. (w Try Me Light znajdziesz również o glo). Jeżeli jesteś zainteresowana tym zestawem, proszę o informację ![]() : EDM Próbkowe 11 - wolne 20$ (lub 15$ jeżeli Pannthera chce nadal Try Me Free)
EDM 41 - wolne 8 miejsc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Olencjaaa ja poproszę do próbkowego :
- zestaw korektorów nawilżających ![]() 10*3,7 = 37 Odbiór osobisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
|
Cytat:
![]() próbkowe II wolne max. 40$
EDM 14- 11 wolnych miejsc
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Cathy chciałabym umówic się na odbiór osobity ponieważ dotarło EDM30 oraz EDM34 czyli moje zamówienia
![]() ![]() ![]() Aaaa i jestem zdziwiona, że nie wpłynęło Ci jeszcze za EDM39, przelew robiłam kilka godz wcześniej niż EDM40, które już odnotowałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Faa
- LHK brush x2 6,65 x2 = 13,3x 3 = 39.9 + polowa tea time 5,55 / 2 =2,775 = 8,325 ![]() moge wplacac? ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- albo z przesyłka poczekam na edm 46
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2010-01-18 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() I podaj proszę adres mailowy, to prześlę Ci wydruk z mojeg( konta - EDM 39 przyszło dzisiaj ostatnim księgowaniem, (ale nie miałam jeszcze czasu, by zaaktualizować arkusz )- znacznie później niż wpłata za EDM 40 ![]() Dziewczyny, EDM 38 wciąż nie złożone, ponieważ nie mam kontaktu ze Schranz, która nie wpłacila pieniążków i nie wiem, czy zrezygnowała z zamówienia, czy też wpłacała np. przez pocztę. Czekamy do jutra (jutro mija tydzień od zamknięcia zamówienia)
![]() EDM Próbkowe 9 i EDM Próbkowe 10 - dzisiaj dostałam wszystkie wpłaty i zamówienia złożyłam ![]() EDM Próbkowe 11 - wolne 15$ EDM 41 - wolne 8 miejsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Cathy jakby się okazało, że Schranz zrezygnowała to przypominam Ci o mojej PW-owej propozycji o przerzuceniu mojego zamówienia późniejszego do 38
![]()
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A może wygodniej Ci wysłac zamówienie? To zrobię przelew na 6zł, a na następne umówimy się na odbiór osobisty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16515315]Faa, poproszę:
Raspberry Sherbet z Tobą na pół Snooze Bar z Mini na pół (wstępnie zadeklarowała się, że chce, ale jeśli nie, to sama wezmę cały) Nick Nack podkład Light Martian intensive (jeśli oczywiście EDM się zgodzi) Flat Top cienie: Mystic Night i Cypress Zaraz podliczę (wersja z Snooze Barem z Mini na pół): 4,4 + 4,4 + 6,6 + 5,5 + 3,3 + 3,3 = 27,5 $ plus 6 x 1,15 = 6,9 czyli 82.5 zł plus 20,7 = 103.2 zł Pasuje? [/QUOTE] ok dopisuję może znjadzie się ktoś chętny na snooze bara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mogę zorganizować 50 i nie wiem czy nie będę Ciebie prosić o dobranie małej rzeczy ale to nie na 100% także Edm 49 zamknięte czekam na przelewy ![]()
![]() |
#2277 |
szyciowa specjalistka :)
|
edm próbkowe II wysłane do PL
przypominam się ![]() EDM pełnowymiarowe wolne 7miejsc
*** EDM próbkowe wolne 20$ |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie przeczytałam, że Raspberry Sherbet może być sinawy to ja nie chcę ![]() ![]() wymieniam więc na cień Shopping Spree mam nadzieję, że nie będzie problemu
![]() |
#2279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Do EDM 14:
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.