|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jagoda masz racje ze lepiej miec chociaz pare setek dla siebie. Co do stazu to chodzilas po instytucjach i pytalas sie czy gdzies Cie przyjmą?
|
|
#2252 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ze mną - czy raczej z Ktosiem ustalili adres dostawy i o zamianie nic nie mówili ![]() Cytat:
![]() A płaciłam 7,49 Cytat:
przynajmniej mi bardzo smakuje. Nie lubię mocnych herbat, które uwalniają dużo garbników, a ta jest delikatna i też piję ekspresową, własnie mi się kończy drugie opakowanie.
|
|
#2253 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a do 15.09 trzeba złożyć papiery i niestety nikt na czas jej nieobecności nie przejął jej obowiązków, bo nie i już. masakra... Cytat:
![]() Cytat:
a co dalej? nie wiadomo...Cytat:
do banków nie było skierowań, ale wszelkie urzędy tak, sądy, zus...Cytat:
![]() Cytat:
żartuję! tak mnie natchnęło na poczcie ![]() i zebrania.. zawsze miałam przesrane po zebraniu ![]() Cytat:
aaa i zawsze to była odżywka do spłukiwania nakładana na 30 sek.Cytat:
|
|
#2254 | |
|
BAN stały
Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem
|
Cytat:
na drugi dzień ciżko może być by było jak zamawiam wponiedziąłek to dopiero na środę mam podchodz do kasy i mówię że chciałam odebrać zamowienie internetowe i ona sie pyta o nazwisko podaje i odbieram nawet nie sprawdza czy ja to ja tylko daje raz mama za mnie odbierała i też dostała bez problemu |
|
|
|
|
#2255 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tymczasem mnie juz teraz ochota do zycia rozpiera i mimo, ze obawiam sie jak pogodze wszelkie obowiazki i jak to bedzie wygladalo to w srodku czuje, ze bedzie dobrze bo tego chce. Ba a jak juz przezyje porod to bedzie super, bo chyba zadna dziewczyna nie chcialaby rodzic ze swiadomoscia zagrozenia zycia dla siebie lub dziecka, mnie to czeka. Takze astra glowa do gory |
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
robicie na ten nr bankowy podany na blogu?
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle masz całkowitą rację Astra - nie powinnaś czuć się staro - po pierwsze metryka niewiele ma wspólnego z tym na ile lat się czujemy. To jest w nas, w głowie, w duszy. Po drugie wkraczasz dopiero w najlepszy okres. Mi z roku na rok jest lepiej ze sobą samą. Zdobyłam doświadczenie, miałam wzloty i upadki (niektóre naprawdę bolesne) i wreszcie chyba się uspokoiłam... tak jakoś wewnętrznie, pogodziłam się z faktem przemijania, ze śmiercią, z tym że czasem los rzuca nam kłody pod nogi i nauczyłam się cieszyć małymi rzeczami, rozumieć siebie, swoje ciało. Podobno najlepszy okres życia kobiety to między 30 a 40, więc może spójrz na upływający czas jak na proroctwo statystyki mówiące o tym, że będzie lepiej.
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdego dnia inaczej kończę i zamiast iść na 8 i skończyć o 12 to będę chodzić np. na 11 i kończyć o 15. Beznadzieja. Nie wiem kto te plany ustala. Trzecie klasy powinny kończyć wcześniej, żeby móc się w domu pouczyć do matury i może na jakieś zajęcia iść.Teraz to ja nie wiem jak ja zdam maturę, jak będę w domu przed 17 tak zmęczona, że nie będę w stanie zjeść obiadu. Najlepsze jest to, że wychowawca na to, że mamy taki plan stwierdził, że on ma gorszy i to nas powinno pocieszyć A jeszcze mam nową babkę od niemca i pp i ponoć jest straszna. Do tego xiądz nam się zmienił, ale na religię nie zamierzam iść, o nie, dosyć mam siedzenia i odliczania sekund do końca. |
|
|
|
|
#2259 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Najgorszy okres w swoim zyciu jaki mialam to w wieku 20-stu do 27 lat a to plakalam, ze stara jestem a to, ze nic w zyciu nie osiagnelam, pozniej ostro wzielam sie za siebie mowiac sobie dosyc tego i wiele w moim zyciu sie zmienilo, nawet zakochalam sie jak malolata. Organizm naprawda mozna przestawic o kilkadziesiat stopni wiecej pozytywnym mysleniem.
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Rozeznanie
|
tak na ten blogowy..i wszystko jest juz z nim ok.
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Rzucam dietę w cholerę, idę napić się kawy i najeść czekolady. Zaczynają się tak straszliwe tortury w szkole, że chociaż w domu się nie będę torturować.
|
|
|
|
#2262 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie sie spobodało!!! to ja walne na kolacje dużą porcje sushi, żeby nie było a no tak ,NIE PRZYWITAŁAM SIĘ ![]() WITAJCIE ![]() zapuszczam włosy <na głowie>
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
witamy
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kawy nie pije
odkryłam że mogę bez niej żyć a pilam tylko z przyzwyczajenia. Jednak nie mogę rzucić słodyczy
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
Szkoła jest zła, mimo,że spędziłam w niej tylko godzinę to cały dzień mam jakiś niż psychiczny i strasznie słaba jestem
![]() Jyyli ja zawsze zaczynam z dietą,mówię sobie,że to ostatni raz i naprawdę postaram ale...no właśnie, wcinam drożdżówę i chipsy, silna wola rulez
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Jagoda, ja zawsze zamawiałam w DOZie po południu jednego dnia, a następnego mogłam je odebrać. A przy odbiorze mówisz, że chciałaś odebrać zamówienie z apteki internetowej i podajesz nazwisko, tylko tyle
![]() U mnie na szczęście nie jest tak źle z planem, będę codziennie chodzić na 8, a kończyć 2 razy o 13.25, 2 razy o 14.15 i raz o 12.30, ale jak dojdą zajęcia dodatkowe to pewnie nie będzie tak różowo. Dzisiaj wstąpiłam w ramach pocieszenia do Rossmanna na małe zakupki i kupiłam sobie gąbkę Syrenę, morelowy peeling do twarzy St. Ives i preparat do skórek z Lovely... i nic do włosów . Ale Gloria i Kallos już czekają na allegro
|
|
|
|
#2268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie leciał znowu meksykański serial "Nie igraj z aniołem", trwający godzinę, akurat tak do ćwiczeń a i fabuła lekka i przyjemna Dobrze się ćwiczy przy takich![]() Cytat:
![]() A sushi to zdrowe, można się nim obżerać Ania, ja Ci zazdroszczę. U mnie dziś się okazało, że chyba kawa jest mi konieczna do życia. Słodycze zresztą też Że też muszę mieć same tuczące i niezdrowe uzależnienia
|
|||
|
|
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się właśnie stepper parę dni temu zepsuł i koniec z ćwiczeniami ale sąsiedzi przynajmniej odetchną Ach...przypominą mi się ubiegły rok szkolny i 4 kawy dziennie ze szkolnego automatu
|
|
#2270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od rana zachowuję się jakbym miała PMS, a właśnie mi się okres kończy, a zawsze wtedy się czułam dobrze. Ale jeszcze tylko 9 miesięcy i będzie git To mnie trzyma jakoś w ryzach, ta myśl, że pojadę sobie za granicę do pracy, nakupuję kosmetyków, wrócę, nakupuję kosmetyków, pojadę na studia i będe kupować kosmetyki Buhahahaha <szyderczy śmiech>![]() Co do diety, to siedziałam ostatnio u nas (ja już Wizaż jak dom traktuję No a nie w tym rzecz, dlatego mi się nie udaje. Ale będę się staraćCytat:
Ja już na wszystko patrzę przez pryzmat matury. Dlatego w tym roku tylko angol, zajęcia maturalne z historii/geografii no i śpiew.A w ogóle jutro idę do pani psycholog, żeby mi pomogła wybrać, co będę zdawać Bo ja nie wiem. Znając moje możliwości, to mogłabym nawet oba przedmioty, bo jak się zawezmę, to potrafię wszystko, ale wolałabym uniknąć trochę stresu i mieć więcej czasu dla siebie. A patrząc na moje zainteresowania, to żaden z tych przedmiotów nie jest odpowiedni, bo niby lubię historię, ale nie w szkolnym wymiarze a i interesuję się różnymi kulturami itd ale to też nie ma nic wspólnego z maturą z gegry![]() Głupie studia sobie wybrałam i tyle Zdałabym biologię i poszła na zootechnikę i byłoby git, a tak to się będę stresować![]() BTW dziewczyna mojego brata zdawała do nas do Olsztyna na zootechnikę, specjalizacja hodowla koni i jeździectwo, bardzo dobry kierunek, no i mamy najlepsze rolnicze kierunki w Polsce. Miała 56% z rozszerzonej biologii i się dostała. Aż się zdziwiłam, myślałam, że bardziej oblegają ten kierunek, bo jest naprawdę dobry. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
U nas tylko w sklepiku można kupić taką podłą kawę, cukier i śmietanka oczywiście cholernie drogie Nie jestem specjalnym smakoszem, mi kawa z biedronki bardzo smakuje, ale tamtej nie mogę przełknąć. A jak prosiliśmy dyrę o automat, to stwierdziła, że wtedy pani ze sklepiku będzie mniej zarabiać, więc nie postawią.Ależ mi się gadanie dziś włączyło
|
|||
|
|
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
Jak ja tak patrzę na mój plan to nie jest taki zły, nie mam już geografii,biologii,chemii i PO
Damy radę dziewczyny ! ![]() A moje włosy wogóle przez ostatnie dni jakoś bardziej się plączą i się łamią, same się,skubane, cieniują i nie wiem jak je powstrzymac
|
#2272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Dzieki temu cwiczylam systematycznie, godzina 18.00 pyk serial i cwiczenia. po ciazy znowu wroce do gimnastyki, za to teraz juz drugi dzien objadam sie soczewica, kocham soeczewice juz sama nazwa powoduje u mnie zachlannosc na ziarenka tej roslinki.
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zalicie tymi planami lekcji a ja wam powiem, że w piatek mam 6 informatyk pod rząd! Pół dnia przed kompem i to na dodatek robienie nudnych stron internetowych etc.
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na łamanie to ja gdzieś znalazłam takie sposób, żeby po myciu i osuszeniu ręcznikiem wypłukać włosy w mleku, odcisnąć tak, żeby za bardzo nie ciekło po karku i po 15 minutach spłukać, ja jeszcze odżywkę daję później, nie wiem, czy bez niej by poszło. Plączą się niby też trochę mniej, ale jak gdzieś pójdę w rozpuszczonych, to w pół godziny mam dredziki ![]() Cytat:
Moja mama robi też takie pyszne kotleciki Mniam, aż mi się zachciało
|
||
|
|
|
#2275 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A pobudkę robię o 6 żeby o 8 być w szkole. A co w tym złego? Bloki lekcyjne rządzą- bierzesz obiektywnie mniej książek ![]() Zależy w jakich szkołach kto był. Ja na sprawdziany z większości przedmiotów nie narzekam. Cytat:
Cytat:
Kawa służy zdrowiu, od lat to powtarzam ^^
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To niemożliwe, dopiero policzyłam.Do tego mi 5 odpada, bo nie idę na w-f i religię. Czyli 23. Ale nie jest tak różowo niestety, mam mało godzin, ale za to straszne Pozmieniali nam się nauczyciele przedmiotów, na których nic nie robiliśmy, do cisną nas strasznie z łaciny i polskiego.A co do łaciny, to matura rozszerzona jest na tyle prosta, że ja bym ją już napisała na więcej niż 50%, więc nie rozumiem, czemu musimy calutką gramatykę przerabiać ![]() O, to ja Ci wierzę Mam niskie ciśnienie, więc mi służy, zapamiętać![]() Chatul, ja Ci zazdroszczę, że lubisz swoje LO. Ja mojego nienawidzę, ale bardziej nienawidzę nowych miejsc i ludzi, inaczej bym się w pierwszej klasie przeniosła. Dobrze, że chociaż paczkę mam zgraną, inaczej kiepsko by ze mną było
|
||
|
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Studia to już inna bajka, chcę to jeżdżę, nie chcę nie jeżdzę, nikt mnie nie kontroluje a uczyć się trzeba tylko do sesji a nie prawie codziennie do sprawdzianów, kartkówek ![]() Cytat:
ja wczoraj poćwiczyłam a dzisiaj mam takie zakwasy w nogach, brzuchu i pośladkach że szok
|
|||
|
|
|
#2278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet zastanawialam sie czy zapuszczac wlosy, bo stwierdzilam, ze zanim dojda do dlugosci jaka chce to juz bede za stara na dlugie wlosy.. Ech.. ja to jestem |
|
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
madzienka79 to szczesciara z Ciebie bo u mnie pada prawie caly czas
Wczoraj bylo ladnie ale sobota, niedziela i znow dzisiaj jest masakra
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na długie włosy zawsze jest czasA w dzienniku zapuszczania powinny być fotki włosów Kattariny, ona jest po trzydziestce, a włosy do pasa ma cudne ![]() Cytat:
Ale potem w podstawówce chodziłam do muzyka i było bardzo fajnie, robiłam głównie to, co lubię i nie stresowałam żadnymi występami ani egzaminami. A w gimnazjum zaczął się taki stres, że cierpię na bezsenność i mam problemy z jelitami, te takie bardziej uciążliwe![]() I skoro Tobie na studiach jest o niebo lepiej, to jest jakaś nadzieja dla mnie No i znowu będę robić to, co lubię![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

pomału zaczynam zastanawiać się nad ścieciem 

e tam, jaką przysla taka bedzie 

Bo nie mam pojęcia jak to zrobić, proszę o pomoc 

. Ale Gloria i Kallos już czekają na allegro 
Studia to już inna bajka, chcę to jeżdżę, nie chcę nie jeżdzę, nikt mnie nie kontroluje a uczyć się trzeba tylko do sesji a nie prawie codziennie do sprawdzianów, kartkówek