|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jagoda masz racje ze lepiej miec chociaz pare setek dla siebie. Co do stazu to chodzilas po instytucjach i pytalas sie czy gdzies Cie przyjmą?
![]() |
#2252 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A płaciłam 7,49 Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2253 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i zebrania.. zawsze miałam przesrane po zebraniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2254 | |
BAN stały
Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem
|
Cytat:
na drugi dzień ciżko może być by było jak zamawiam wponiedziąłek to dopiero na środę mam podchodz do kasy i mówię że chciałam odebrać zamowienie internetowe i ona sie pyta o nazwisko podaje i odbieram nawet nie sprawdza czy ja to ja tylko daje raz mama za mnie odbierała i też dostała bez problemu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
robicie na ten nr bankowy podany na blogu?
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle masz całkowitą rację ![]() Astra - nie powinnaś czuć się staro - po pierwsze metryka niewiele ma wspólnego z tym na ile lat się czujemy. To jest w nas, w głowie, w duszy. Po drugie wkraczasz dopiero w najlepszy okres. Mi z roku na rok jest lepiej ze sobą samą. Zdobyłam doświadczenie, miałam wzloty i upadki (niektóre naprawdę bolesne) i wreszcie chyba się uspokoiłam... tak jakoś wewnętrznie, pogodziłam się z faktem przemijania, ze śmiercią, z tym że czasem los rzuca nam kłody pod nogi i nauczyłam się cieszyć małymi rzeczami, rozumieć siebie, swoje ciało. Podobno najlepszy okres życia kobiety to między 30 a 40, więc może spójrz na upływający czas jak na proroctwo statystyki mówiące o tym, że będzie lepiej.
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to ja nie wiem jak ja zdam maturę, jak będę w domu przed 17 tak zmęczona, że nie będę w stanie zjeść obiadu. Najlepsze jest to, że wychowawca na to, że mamy taki plan stwierdził, że on ma gorszy i to nas powinno pocieszyć ![]() A jeszcze mam nową babkę od niemca i pp i ponoć jest straszna. Do tego xiądz nam się zmienił, ale na religię nie zamierzam iść, o nie, dosyć mam siedzenia i odliczania sekund do końca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Rozeznanie
|
tak na ten blogowy..i wszystko jest juz z nim ok.
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Rzucam dietę w cholerę, idę napić się kawy i najeść czekolady. Zaczynają się tak straszliwe tortury w szkole, że chociaż w domu się nie będę torturować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie sie spobodało!!! to ja walne na kolacje dużą porcje sushi, żeby nie było ![]() a no tak ,NIE PRZYWITAŁAM SIĘ ![]() WITAJCIE ![]() zapuszczam włosy <na głowie> ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
witamy
![]()
#2265 |
Zakorzenienie
|
A ja kawy nie pije
![]() ![]()
#2266 |
Rozeznanie
|
Szkoła jest zła, mimo,że spędziłam w niej tylko godzinę to cały dzień mam jakiś niż psychiczny i strasznie słaba jestem
![]() Jyyli ja zawsze zaczynam z dietą,mówię sobie,że to ostatni raz i naprawdę postaram ale...no właśnie, wcinam drożdżówę i chipsy, silna wola rulez ![]()
#2267 |
Zakorzenienie
|
Jagoda, ja zawsze zamawiałam w DOZie po południu jednego dnia, a następnego mogłam je odebrać. A przy odbiorze mówisz, że chciałaś odebrać zamówienie z apteki internetowej i podajesz nazwisko, tylko tyle
![]() U mnie na szczęście nie jest tak źle z planem, będę codziennie chodzić na 8, a kończyć 2 razy o 13.25, 2 razy o 14.15 i raz o 12.30, ale jak dojdą zajęcia dodatkowe to pewnie nie będzie tak różowo. Dzisiaj wstąpiłam w ramach pocieszenia do Rossmanna na małe zakupki i kupiłam sobie gąbkę Syrenę, morelowy peeling do twarzy St. Ives i preparat do skórek z Lovely... i nic do włosów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A sushi to zdrowe, można się nim obżerać ![]() Ania, ja Ci zazdroszczę. U mnie dziś się okazało, że chyba kawa jest mi konieczna do życia. Słodycze zresztą też ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się właśnie stepper parę dni temu zepsuł i koniec z ćwiczeniami ![]() ![]() Ach...przypominą mi się ubiegły rok szkolny i 4 kawy dziennie ze szkolnego automatu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do diety, to siedziałam ostatnio u nas (ja już Wizaż jak dom traktuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A w ogóle jutro idę do pani psycholog, żeby mi pomogła wybrać, co będę zdawać ![]() ![]() Głupie studia sobie wybrałam i tyle ![]() ![]() BTW dziewczyna mojego brata zdawała do nas do Olsztyna na zootechnikę, specjalizacja hodowla koni i jeździectwo, bardzo dobry kierunek, no i mamy najlepsze rolnicze kierunki w Polsce. Miała 56% z rozszerzonej biologii i się dostała. Aż się zdziwiłam, myślałam, że bardziej oblegają ten kierunek, bo jest naprawdę dobry. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ależ mi się gadanie dziś włączyło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
Jak ja tak patrzę na mój plan to nie jest taki zły, nie mam już geografii,biologii,chemii i PO
![]() ![]() Damy radę dziewczyny ! ![]() A moje włosy wogóle przez ostatnie dni jakoś bardziej się plączą i się łamią, same się,skubane, cieniują i nie wiem jak je powstrzymac ![]()
#2272 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Tak się zalicie tymi planami lekcji a ja wam powiem, że w piatek mam 6 informatyk pod rząd! Pół dnia przed kompem i to na dodatek robienie nudnych stron internetowych etc.
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na łamanie to ja gdzieś znalazłam takie sposób, żeby po myciu i osuszeniu ręcznikiem wypłukać włosy w mleku, odcisnąć tak, żeby za bardzo nie ciekło po karku i po 15 minutach spłukać, ja jeszcze odżywkę daję później, nie wiem, czy bez niej by poszło. Plączą się niby też trochę mniej, ale jak gdzieś pójdę w rozpuszczonych, to w pół godziny mam dredziki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A pobudkę robię o 6 żeby o 8 być w szkole. A co w tym złego? Bloki lekcyjne rządzą- bierzesz obiektywnie mniej książek ![]() Zależy w jakich szkołach kto był. Ja na sprawdziany z większości przedmiotów nie narzekam. Cytat:
Cytat:
Kawa służy zdrowiu, od lat to powtarzam ^^
![]() |
#2276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do łaciny, to matura rozszerzona jest na tyle prosta, że ja bym ją już napisała na więcej niż 50%, więc nie rozumiem, czemu musimy calutką gramatykę przerabiać ![]() O, to ja Ci wierzę ![]() ![]() Chatul, ja Ci zazdroszczę, że lubisz swoje LO. Ja mojego nienawidzę, ale bardziej nienawidzę nowych miejsc i ludzi, inaczej bym się w pierwszej klasie przeniosła. Dobrze, że chociaż paczkę mam zgraną, inaczej kiepsko by ze mną było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet zastanawialam sie czy zapuszczac wlosy, bo stwierdzilam, ze zanim dojda do dlugosci jaka chce to juz bede za stara na dlugie wlosy.. Ech.. ja to jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Wtajemniczenie
|
madzienka79 to szczesciara z Ciebie bo u mnie pada prawie caly czas
![]() ![]()
#2280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w dzienniku zapuszczania powinny być fotki włosów Kattariny, ona jest po trzydziestce, a włosy do pasa ma cudne ![]() Cytat:
![]() ![]() I skoro Tobie na studiach jest o niebo lepiej, to jest jakaś nadzieja dla mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.