|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
wiecie co, siedzę i ryczę... beznadziejna mi w tej pracy... w ogóle się do tego nie nadaję... nie chcę tam dziś iść...
|
|
|
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
OriOri...nic tak nie leczy ran jak czas
.Ale to długa i okropnie zakręcona historia.Po części nawet i tragiczna w skutkach niestety.Ale muszą być ofiary,aby dojść do szczęścia Alexa....normalnie chyba utyłaś i nie mówię tu o brzuszku.On tez pokaźny i aż musiałam sprawdzić,który to tydzień.Ale czas leci ,dopiero co pisałaś o 16tc a to już 21 .Ja dla odmiany zawsze lubiłam zostawać sama w domu,bo wtedy to się działo .Mój TŻ jak się ma zamiar przekręcić to przez sen mówi "przekręcam się" i wtedy wiem ,że muszę trochę się odsunąć Lecę robić obiadek.W menu grochówka dzisiaj. Muszę też troszkę posprzątać i wstawić pranko i poprasować póki mało jest .Będę jednak podczytywać.Miłego dnia ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
A napisałaś nam w końcu co to za praca??
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa śliczny!!! Faktycznie podrósł
wyglądasz zdrowo powiem Ci... Tak, że jesteście na dobrej drodze![]() |
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
Pranko dzidziolowych pieluch dobiega końca.Na 90st wstawiłam
.Grochówka już pięknie pachnie i mam nadzieję,że jej nie przypale tym razem ![]() Mieszkanko odkurzone,jeszcze tylko umycie podłóg,poprasowanie....a potem kawka i przysiąść chociaż na chwilę do duńskiego i poczytać co nieco do egzaminu poniedziałkowego.Pochowałyście się czy co??
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
ALEXA
oj nadrabiasz zaleglosci.duzy i piekny czesc dziewczynki i do pozniej.lecem zaraz do pracy ![]() ![]() paaa
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
jak ci sie nie podoba to zostaw to i koniec nie ma sie co meczyc. wiem z wlasnego doswiadczenie ja tak zrobilam, nie wiedzialam jak dalej bedzie ale pomyslalam trudno, i teraz nie zaluje. akurat w moim przypadku dobrze sie stalo zaszlam w ciaze i sie ulozyło
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- magdialena kochana to do ciebie |
|
|
|
#2257 |
|
BAN stały
|
Witam kobietki
![]() ja dzis tak z doskoku bo tez musze troszke chociaz ogarnac,jakies male odkurzanko,kurze i umyc podlogi ,pozniej szybko tylko jakis obiadek wstawic i bede miala wolne ![]() dziekuje dziewczynki ![]() ciesze sie ,ze widac moje dodatkowe kilogramy i moge nawet dobic do 100 jak tam mija kobietki dzionek bo u mnie jak nigdy fajniusia pogoda,swieci sloneczko,zero wiatru pozniej sie odezwe
|
|
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
witam kochane ;-) właśnie wstałam ;-) za oknem jest straaasznie szaro ;-) zjem sniadanko i sie wykapie i lece na miasto pozalatwiac kilka spraw. Tatuś poprosił mnie żebym zrobiła dzisiaj naleśniki wiec zrobię mu tę przyjemność ;-) tylko się zastanawiam z czym????
|
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
Jesteśmy, jesteśmy tylko zajęte byliśmy
![]() Katarzy jak się czujesz? Który to juz tydzień?
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
dopiero 6 atinas
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
ojs nie ma mnie chwile a tu tyleeeeeeeee do nadrabiania
![]() alexa masz przesliczny brzuszek, zakochac sie mozna magialena zmien prace, ja sie wlasnie rozgladam za inna bo moj szef przegina juz pale... wydzwanial dzisiaj do mnie o 3 w nocy!! dosyc juz mam zabawy w psychologa i wysluchiwania jego problemow odnosnie ex dziewczyny ktora nie chce do niego wrocic, o litosci.... zreszta ta cala firma jest niezorganizowana niestety :/ ciesze sie ze sie wszystkie bardzo dobrze czujecie, a ja sobie czekam na @. w tym cyklu chyba tez nici z bejbika bo jakos szczegolnie nie szalelismy no coz, chyba jeszcze swojego TŻ salfazinem zaczne szprycowac zeby mu sie plemniczki szybciej ruszac zaczely zmykam na wyklady, milego dzionka kochane |
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Minie, za jakieś 6 tygodni
A jak się czujesz? Jakieś mdłości czy coś?
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie to 6 tygodni i 2 dni zadnych mdlosci nic jak sie wyslpie to dzien mija mi rewelacyjnie
|
|
|
|
#2264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Alex kochanie masz piękny brzunio Cytat:
Jutro u mnie też będzie grochówka z żółtego grochu Mnie nie było bo ja zapracowana jestem i czasem jak wrócę to zjem, potem wanienka i do łóżeczka
|
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
jak dzis dzionek Wam mija ja juz po pracy po obiadku.siedze i nadrabiam zaleglosci czekam na mojego kochenego.ale mi sie jakos tak teskni dzisiaj Karinka caly dzionek grzeczna byla,ale znow zaczela szalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam na cos ochote do jedzenia ale nie wiem na co cos slodkiego moze z garaletka
|
#2266 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
pokazalam brzunio z tej lepszej strony bo 2 jest juz teraz prawie cala w siniaku nie wyglada to ciekawie ale skoro ma pomoc ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
i zaraz ide to tesco kupic bialy ser bo mam straszna ochote na nalesniki a moj maz na spogladal i powiedzial ,ze jak nieprzestane to sie zwymiotuje 1 raz mialam dzisiaj ochote na taka mieszanke ale mojej dzidzi chyba smakowalo bo kopie jak szalona
|
||
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
ALEXA
ja nie mam takich zachcianek.ja po mixach okrutnie sie czuje,takze wole uwazac ale za to teraz opycham sie ciasteczkami w bialej polewie i posiekanymi orzechami
|
#2268 | |
|
BAN stały
|
Chodzilismy dzisiaj troszke po miescie z mezem moim i wiecie co....tyle jest kurcze u nas przecen na ciuszki dla noworodkow
a ja tak naprawde nie mam 100 % pewnosci ,ze to bedzie chlopak,sam lekarz powiedzial,ze wydaje mu sie ,ze to pepowina bo gdyby to byl siuraczek to byl by dluzej widoczny ale tez nie mowi,ze nie i badz tu madry i rob zakupy ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
ale juz czuje uczucie ciezkosci na zoladku i chyba mi nie dobrze juz nigdy ttak nie poszaleje
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Wtajemniczenie
|
kochana po takich wybrykach jedzeniowych to tylko pomaga mi goraca herbatka z cukrem
wlasnie to jest troche beznadziejene,ze prawie same rozowe i niebieskie. ja doznam szoku jak sie dowiem,ze to nie coreczka bo juz nastawienie jest duuuzzeee na coronie
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
a moja slodkosci
|
#2272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jutro ide dalej poszukiwac
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rośnijcie zdrowo
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście już wieczór.Maluch w łóżeczku,a ja mam święty spokój.TŻ w pracy do 7.
Czuję się jak mały słonik normalnie .Ciężko mi coś oddychać i w ogóle jakoś tak dziwnie.katarzy....generalnie to po 6 tc samopoczucie się zmienia,także "uroki" ciąży w zasadzie jeszcze przed Tobą ![]() alexa....sinikami się nie przejmuj.Skoro to dla waszego dobra to niech sobie będą ,ja już przestałam,ale na ostatnim USG 1.12 to jeszcze raz zapytam dla pewności.Oby tylko z tymi nereczkami było wszystko wporządku pepus....jak Ci pasuje to ściągaj pomysły,ja nie mam nic przeciwko temu ![]() Teraz Pani ma relax
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel z tym oddychaniem mam podobnie... przez ten ucisk pod piersiami... i wogóle jak troche pochodzę to dyszę jakbym nie wiem co zrobiła
Nogi coraz szybciej mnie bolą juz im wiele nie trzeba...
|
|
|
|
#2276 |
|
BAN stały
|
Milencia zaraz je kaszke i do spania a ja m jak milosc i kolacja
![]() Mozecie juz zaczac trzymac kciuki za mnie, w tym miesiacu ![]() Magialena a Ty dostałaś w koncu @? Bo pamietam ze testowałaś przed... A i tez jestem ciekawa co to za praca? Alexa , Sensuel dobrze mowi - siniakami sie nie ma co przejmowac. A co do plci to poczekamy zobaczymy , życze Ci dziewczynkiU nas ja bym chciala drugą dziewczynke a tz chlopca ![]() Oriori ja uwilebiam nalesniki z serem bialym i rodzynkami ![]() W sobote przyjezdza do nas moja przyjaciolka z corcia w wieku Milenki, ale sie cieszymy , dni juz odliczam
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-11-17 o 20:09 |
|
|
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy Kicia dała jakieś znaki życia? Coś długo jej nie ma, a wiem że wróciła do domu
Już nas nie kocha?
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIA kochana nasza wrocila i wszystko ok.ale ma malo czasu i chyba znow odpoczynek od wizazu robi....
|
#2279 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
nic nie szkodzi kochana czasem trzeba sie poswiecic ![]() i dziekujemy w imieniu swoim i maluszka za kibicowanie na pewno sie przyda ja mam nadzieje,ze Ty kochana niedlugo pochwalisz sie swoimi 2 kreskami i my bedziemy Wam kibicowac ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
tylko,ze to wyglada jakby mnie ktos pobil po brzusiu ale jeszcze tylko 12 serii zostalo takze niewiele ![]() a no tak prawde mowiac to ludze sie jeszcze troszeczke ,ze moze jednak pipunke tam nosze choc jak mowimy do brzusia to zwracamy sie jak do mezczyzny moj z tego co widze bardzo chce miec dziewuszke i dzis namawial mnie na zakupy koloru rozowego ale w koncu powiedzialam mu ,ze dziwnie w arzie cos bedzie chlopak wygl;adal w rozowej sukieneczce teraz wlasnie mi mowi moj maz ,ze w sumie chyba moze nie bedziemy pytac o plec bo to takie fajne moze byc taka mega niespodzianka,tylko nie zdaje sobie sprawy z tego chlopina ,ze co my kupimy i jakiego koloru rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() mojemu chyba najbardziej zalezy na tym aby byla dziewuszka teraz juz mowi ,ze chyba za tydzien nie bedzie chcial wiedziec nawet jak bedzie widac jaka plec,wydaje mi sie,ze chodzi o to ,ze boii sie facet rozczarowania niestety.
|
|||
|
|
|
#2280 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

.Ale to długa i okropnie zakręcona historia.Po części nawet i tragiczna w skutkach niestety.Ale muszą być ofiary,aby dojść do szczęścia
,dopiero co pisałaś o 16tc a to już 21
.Ja dla odmiany zawsze lubiłam zostawać sama w domu,bo wtedy to się działo
.
wyglądasz zdrowo powiem Ci... Tak, że jesteście na dobrej drodze
poniedziałkowego.
bo u mnie jak nigdy fajniusia pogoda,swieci sloneczko,zero wiatru 

teraz od wczoraj przyplatalo mi sie jakies klucie w piersiach i w klatce piersiowej
a ja tak naprawde nie mam 100 % pewnosci ,ze to bedzie chlopak,sam lekarz powiedzial,ze wydaje mu sie ,ze to pepowina bo gdyby to byl siuraczek to byl by dluzej widoczny ale tez nie mowi,ze nie
,ja już przestałam,ale na ostatnim USG 1.12 to jeszcze raz zapytam dla pewności.Oby tylko z tymi nereczkami było wszystko wporządku
taka mega niespodzianka,tylko nie zdaje sobie sprawy z tego chlopina ,ze co my kupimy i jakiego koloru rzeczy