|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Cytat:
Poza tym koleżanka sama prosi o wyrozumiałość a innym jej nie okazuje
|
||
|
|
|
#2252 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
, ech ...
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie ma wątek, nie wiedziałam, że już założyła
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie prosze jak to jest z kosztami przesylki, jezeli dostalam cos niezgodnego z opisem i zaproponowalam, aby odeslac swoje rzeczy...ponosze znow koszty przesylki (mimo, ze to nie z mojej winy dochodzi do 'odmiany')?
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Magda.S powinnaś dostać zwrot całych poniesionych kosztów, czyli to co zapłaciłaś poprzednio (towar + wysyłka jego) + koszt odesłania towaru do sprzedawcy
jeśli to wina sprzedawcy... edit. myślałam, że jestem na wątku allegrowym ![]() ale w przypadku wymiany powinnaś wg mnie dostać zwrot wszelkich poniesionych przez Ciebie kosztów.., Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-05-02 o 15:11 |
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na odpowiedz wizazanki (o kosztach nie pisalam na razie)...zobaczymy...
|
|
#2257 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Dokładnie, zwrot kosztów jak najbardziej - jesteś w sumie jakby nie patrzeć poszkodowana
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane poradźcie mi co mam zrobić z wizażanką, która wysłała mi kosmetyki przeterminowane i to długo a zaznaczam że dwa razy pytałam czy balsamy nie są przeterminowane... i czy mają długą date ważności..
Tusz przed wysyłką napisała mi żebym nie przejmowała się bo ona pomazała trochę butelki jak rozmawiała przez telefon (tak ot niby z nudów) oczywiście zgodziłam się bo to przecież nie wpływa na jakość zawartości.. Dzisiaj z ciekawości zmyłam te kreski, które były namalowane flamastrem i okazało się iż była tam data ważności.. Kiedy napisałam do wizażanki nie była nawet zdziwiona więc dobrze wiedziała o tym, że kosmetyki są przeterminowane Kochani ja przez takie sytuacje tracę wiare w ludzi, nie wiem jak można zachować się tak bezczelnie.. proszę o radę co mam teraz zrobić.. |
|
|
|
#2259 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymianialam perfumy(raz psikniete) za spodnie (mialy byc raz ubrane w stanie idealnym)...wysylka miala byc 21.04...wyslalam dzien wczesniej, druga strona miala sie trzymac terminu...niestety 29.04 okazalo sie, ze jej wysylka do mnie zostala wstrzymana, bo napisala miejscowosci skrotem (jak to mozliwe, ze wczesniej zostala przyjeta jednak ) i wyslala jeszcze raz - tym razem polecony prio (na kopercie nie ma wczesniejszych stepli niz 29.04)dzisiaj odebralam przesylke i bylam przerazona, bo spodnie sa brudne, poprute i czuc stechlizna....a mialy byc w stanie idealnym ![]() od razu napisalam do wizazanki o powyzszym ( i do Was jak to jest z przesylka, bo nie usmiecha mi sie placic za podwojna przesylke nie ze swojej winy)....jak sie pojawila, to odpisala PW, ze miala je raz na sobie i jest pewna, ze sa w idealnym stanie, kupila je w sklepie i ma paragon (co podkreslila wykrzyknikiem - chyba, zeby do mnie dotarlo)...w odpowiedzi wrzucilam zdjecia do obu watkow i PW z informacja gdzie jest foto i prosze o zwrot perfum wraz z kosztami przesylek....i cisza....dziewczyna byla przez godzine na wizazu, ale juz nie odpowiedziala...no i co teraz? mam cierpliwie czekac az sie laskawie odezwie? i jeszcze jedna uwaga techniczna...moze dodac w regulaminie punkt, ze do momentu zakonczenia wymiany nie wolno usuwac/ zamykac watkow/postow/zdjec dotyczacych wymienianych rzeczy (niestety watek, z ktorego sie wymieniala zamknela i otworzyla nowy )
|
|
#2261 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#2262 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam cierpliwie na 'ruch' wizazanki....z nadzieja na dobre zakonczenie...
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te spodnie nie są w stanie idealnym |
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magduś współczuję takiej wymianki
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-05-02 o 21:27 |
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam dziś dziwną sytuację na targowisku, t.j dziewczyna wystawiła pewne perfumy, zakupiła je na aukcji allegro i podała do niej link.Wizażanka pisze w wątku, że to oryginał ,ale na mój gust, a ciut się na tym znam, oryginał to nie jest
Już parę dziewczyn proponuje wymianę, ja też byłam wśród nich, dopóki nie weszłam na aukcję.Dałam dodatkowo link do aukcji na forum perfumowe-,,weryfikacja aukcji", no i dziewczyny potwierdziły moje obawy.No w sumie nic mi do tego, ale, moim zdaniem, ktoś się natnie na podróbę Nie wiem co zrobić z tym fantem, w jej wątku napisałam, że rezygnuję z wymiany, bo wg. mnie to podróbka,ale nie odniosła się do tego![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- mam nadzieję, że się mylę,ale szczerze w to wątpię
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem na co liczyla, ale sie przeliczyla... edit - zapomnialam dodac maly drobiazg, ze spodnie przyszly w zwyklej kopercie (bo nie prosilam o 'bąble')...fakt, nie prosilam, bo dla mnie to standard tak jak polecony...no ale widac nie dla wszystkich...
Burberry Body Intense i inne oddam książki i elektronika ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2011-05-02 o 21:58 |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wizażanka nie zareaguje, to chyba będzie się musiała tłumaczyć moderatorce ![]() edit. A podawała kod z butelki? Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-05-02 o 22:06 |
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie podawała kodu
![]() Magda-no chociaż tyle, ale nie wiem czy tak wiele osób tu zagląda ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- w ogóle to współczuję sytuacji ze spodniami:/ oo,widzę, że misianka zainterweniowała i poprosiła o kod w wątku
Edytowane przez golgie Czas edycji: 2011-05-02 o 22:16 |
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy bardzo skuteczna zołzę
|
|
#2273 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
czy skuteczną, to się okaże
![]() niestety u jednej z wizażanek, też wpisywałam upomnienia już w wątku (sprawa podobna do Twojej ), a wizażanki dalej, hajda, nowe propozycje dziewczęciu składały![]() a potem byłby płacz
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#2275 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
ja też, z tym, ze i tak nie usuwam, przez rozum własny (zeby nie było "to-tamto" później
), a niekoniecznie przez nakazy.Ale ... może i fakt. Choć, jak z przykrością zauważam, regulamin istniejący jest, ale niektórym wizażankom i tak z nim nie po drodze (nawet się zapoznać
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() co się robi gdy zdjęcia się zdeaktualizowały ? tzn część rzeczy wymieniłam , od razu dodam , nie umiem jeszcze skreślać na zdjęciach ![]() Na innych wątkach nie można usuwać zdjęć , ale nie wiem jak tu jest
|
|
|
|
#2277 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
) - nie wiem co masz na myśli pisząc "skreślać" - tu takiej opcji nie ma, w sensie dostępnych narzędzi na stronie, to co widzisz czasem pokreślone, zostało obrobione w odpowiednim programie przez użytkowniczkę i wrzucone ponownie (np. jak na zdjęciu jest kilka rzeczy i tylko część się wymieniła).Natomiast zalecałabym usuwanie zdjęć dopiero po potwierdzeniu, że obie strony zadowolone, aby uniknąć nieprzyjemnych sytuacji, jak zresztą opisana powyżej
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Najlepiej niech wklei fotkę naklejki ze spodu, może uda się po tym dojść...
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
oo, może faktycznie lepsza byłaby naklejka
i fakt-niektóre podróby mają kod, inne nie, ta ze zdjęcia,wygląda, mimo wszystko, na tą lepszą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

TOŻ TO MEZALIANS!

, ech ...

) i wyslala jeszcze raz - tym razem polecony prio (na kopercie nie ma wczesniejszych stepli niz 29.04)
)