Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 17:20   #2251
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć
cześć! co tam słychać zapracowana kobieto?
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:25   #2252
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
moi rodzice pod taka spia i sa bardzo zadowoleni z reszta dla mojego TZa klasyczna posciel jest troche mala na dlugosc wiec na pewno taka ogromna bedzie zachwycony a jeszcze jakbysmy mieli takie ogromne lozko kiedys to nic by nie spadalo marzy mi sie takie
wiadomo, ze kazdy lubi co innego ja np. w zyciu nie moglabym spac pod sliska satynowa posciela

no ja juz ufarbowana ciekawe czy mi wlosy zdaza wyschnac za 1,5 godzinki czy bede musiala uzyc suszarki... cos czuje, ze niestety to drugie
My mamy takie ogromne łóżko
A pościeli satynowej też nie lubię

Cytat:
cześć
cześć Lusi

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:26   #2253
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
cześć! co tam słychać zapracowana kobieto?
ehhhh jakoś jestem mocno zakręcona ostatnio, zaraz pędzimy na nauki a jakoś mi się nie chce dziś wyjątkowo

tak rozmawiacie o "domowych spa" u mnie szykuję się w sobotę bo mój TZcik jedzie z kolegami na walkę do Łodzi, więc czeka mnie samotny wieczorek, ale mam zamiar sie pięknić i nic nie robić tak długo jak się tylko da

a i właśnie ile ostatnio nowych PM na wątku... jejku te Nasze śluby naprawdę się zbliżają a Tosi to już w ogóle zaraz będzie

a jeśli chodzi o pościel to nam wystarczy z TZ jedna bo mój TZ to jeden wielki kaloryfer, a dodam że ja jestem ogromny zmarzluch, ale jak śpimy razem to jest mi zawsze tak gorrrąco
a w domku mam kołdrę z kaszmiru i jest super mięciutka i milutka i już nie zakładam na nią żadnych "poszewek"

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-10-20 o 17:29
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:29   #2254
madmuazelle
BAN stały

Wróciłam z zakupów. Troche mnie nie było,a miałam dwie strony do nadrobienia Oszalały,ale wiem dlaczego bo Kaśka się pojawiła.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dziewczyny kochane, poetka ze mnie raczej marna. choć czasem sama siebie zaskakuję a tytul, no coz, nie jest syfiasty pamietajcie, zawsze moglo byc gorzej
Teraz wiadomo do kogo się zwrócić o wymyslenie następnego tytułu wątku. Chociaż jak ostatnio zasnąć nie mogłam to coś wymyśliłam:
Czary mary,hokus pokus i ( niedługo ) będziemy żonami w 2010 roku.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
siema jestem na wykładzie u zbynia i się nudzę, ale on jest przebiegły i puszcza listę i nie mam wyjścia

co tam u Was? są jakies nowe PM to je od razu zapiszę
O witaj ponownie,właśnie się o Ciebie pytałam.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj piękną pościelCieplutką ale drogą
Musiałam kupić dwie sztuki, bo TŻ nie chce mieć ze mną wspólnej kołdryBo niby się rozpycham
A jak to jest u Was, macie dwie czy jedną wspólną kołdrę?
Gratuluje udanego zakpu pościeli,teraz zima Wam nie straszna.
My spimy pod jedną kołdrą.

Cytat:
cześć
Cześć
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:30   #2255
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jejku te Nasze śluby naprawdę się zbliżają a Tosi to już w ogóle zaraz będzie
znów mnie dreszczyk emocji przeszedł ale kosmos- ja wychodzę za mąż i to niedługo! chwilami to do mnie nie dociera
Stary 2009-10-20, 17:32   #2256
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Teraz wiadomo do kogo się zwrócić o wymyslenie następnego tytułu wątku. Chociaż jak ostatnio zasnąć nie mogłam to coś wymyśliłam:
Czary mary,hokus pokus i ( niedługo ) będziemy żonami w 2010 roku.
cześć Mad... to już chyba z piata faza uzależnienia wizażowego, żeby nie spać po nocach i nazwy wątków wymyślać

cześć Madzia, tak za mną chodzą te legginsy

Stary 2009-10-20, 17:34   #2257
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jakie legginsy?
Stary 2009-10-20, 17:36   #2258
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
znów mnie dreszczyk emocji przeszedł ale kosmos- ja wychodzę za mąż i to niedługo! chwilami to do mnie nie dociera
Teraz dotarło,że niebawem Twój/Wasz Dzień???

Oglądam właśnie "Hell's Kitchen"

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
cześć Mad... to już chyba z piata faza uzależnienia wizażowego, żeby nie spać po nocach i nazwy wątków wymyślać

To już uzależnienie,trzeba się zacząć leczyć.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:37   #2259
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jakie legginsy?
to do Madziulki było... przepraszam mój błąd zapomniałam, że tu tyle Magd jest przecież

Stary 2009-10-20, 17:47   #2260
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz dotarło,że niebawem Twój/Wasz Dzień???
spoko nie trzeba mnie siłą do ołtarza ciągnąć- ja się ciesze jak nie wiem że to już tak szybko tylko mnie stresuje to ze ten dzień jest taki stresująby bo się w centrum uwagi będzie no i wiadomo każdy chce żeby jak najlepiej wszystko poszło stresa będę miała jak nie wiem ale jednocześnie będę nieziemsko szczęśliwa

Cytat:
to do Madziulki było... przepraszam mój błąd zapomniałam, że tu tyle Magd jest przecież
no dobra ale ja dalej jestem ciekawa co to za legginsy
Stary 2009-10-20, 17:49   #2261
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Te lateksowe?? Czemu ich nie kupisz?

Kupuj, będziesz laseczka mówię Ci
Ja też się nie mogłam przekonać, ale teraz są moim ulubionymi

Tancerka sprawdź meila, wkleiłam tam załącznik z autem moich marzeń i moją osobą we wspomnianych legginsach

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-10-20 o 17:50 Powód: dopisek
Stary 2009-10-20, 17:55   #2262
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka sprawdź meila, wkleiłam tam załącznik z autem moich marzeń i moją osobą we wspomnianych legginsach
wow ale lachon z Ciebie masakra!!! fajne te legginsy i w ogóle fajnie się ubierasz
ciekawe co by powiedział mój tż na takie.. pewnie by mu się spodobały ale pierwsze spojrzenie byłoby bardzo pytające hehehe
Stary 2009-10-20, 17:57   #2263
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja raczej nie mam takiego problemu, bo rzadko imprezujemy, jak już imprezujemy to raczej razem, no ale jak TŻ chce iść z chłoakami na piwo, albo ja z dziewczynami to nie mamy nic przeciwko temu. Chociaż keidyś TŻ był zaproszony do kuzyna na kawalerski, a mnie przyszła żona kuzyna nic nie mówiła, że mam przyjść to TŻ zadzwonil do kuzyna i powiedział, że nie przyjedzie, bo on nie chce, żebym ja smutna siedziała sama w domu... Ale sama mówiłaś, że jak już spostrzegł się, że jest Ci przykro to już nie chce sam chodzić. Trzeba po prostu powiedzieć, że nie i tyle, a jak za dużo namawiają to ja zawsze mówię: ja już swoje zdanie wyraziłam i napewno nie zmienię go! - zdecydowanym tonem, zawsze działa.
dziękuję, właśnie o taką sytuację chodzi nauczę Tżta mówić ""

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
uwaga! proba generalna! albo sie bede cieszyc albo bede sie w☠☠☠☠iac!
a co do koldry to u mnie nie ma problemu, jak TZ u mnie spi, to ja mam koldre, a on nie, bo jemu zawsze jest goraco
gratuluję Ci suwaczka

Cześć Kasiu, Lusmarija, Madzia ale rzadko zaglądacie terazChociaż bez Kasi i tak masowa produkcja postów odchodzi

Zrobiłam sobie śliwkowe pazurki z cyrkoniami i teraz lecę się zbierać na tańce Ciekawe czy i dzisiaj będę prowdzić TŻta czy tym razem On mnie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

na all lateksowe leginsy idą jak ciepłe bułeczki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:59   #2264
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
oooo zjadłabym ciepłą bułeczkę
Stary 2009-10-20, 18:02   #2265
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
wow ale lachon z Ciebie masakra!!! fajne te legginsy i w ogóle fajnie się ubierasz
ciekawe co by powiedział mój tż na takie.. pewnie by mu się spodobały ale pierwsze spojrzenie byłoby bardzo pytające hehehe
E jaki tam lachon ze mnie, po prostu PM 2010
Dziękuję za komplement
Mój TŻ lubi jak się ubieram z lekką nutą 'seksapilu', którego te legginsy z pewnością dodają
Ale trzeba się przemóc by je nosić wg mnie
Cytat:
dziękuję, właśnie o taką sytuację chodzi nauczę Tżta mówić ""

gratuluję Ci suwaczka

Cześć Kasiu, Lusmarija, Madzia ale rzadko zaglądacie terazChociaż bez Kasi i tak masowa produkcja postów odchodzi

Zrobiłam sobie śliwkowe pazurki z cyrkoniami i teraz lecę się zbierać na tańce Ciekawe czy i dzisiaj będę prowdzić TŻta czy tym razem On mnie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cześć
Ja zaglądam rzadziej bo czasami się nie mogę 'wbić' a czasami z braku laku
Pokaż pazurki

Ja nie kupowałam na all i jak do tej pory nie spotkałam żadnej osoby ubranej w takie legginsy
Tu gdzie mieszkam, ludzie podchodzą z dużą swobodą odnośnie kwestii ubioruZ czego się ogromnie cieszę

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-10-20 o 18:04 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 18:10   #2266
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ lubi jak się ubieram z lekką nutą 'seksapilu', którego te legginsy z pewnością dodają
Ale trzeba się przemóc by je nosić wg mnie

Tu gdzie mieszkam, ludzie podchodzą z dużą swobodą odnośnie kwestii ubioruZ czego się ogromnie cieszę
a ja kurczę cały tydzień jak jestem daleko od tżta to nie mam motywacji żeby się fajowo ubierac.. mam fajne ciuchy ale wykorzystuję je dopiero w weekend jak spotykam się z moim tżtem a tak to w ciągu tygodnia to najchętniej bym aby sweter zakładała i wiuuu na uczelnię bo tam i tak każdemu zwisa jak wyglądam za to w domu mój tżcik lubi mnie najbardziej w welurowym dresiku bo wtedy mam taką milutką pupę
Stary 2009-10-20, 18:15   #2267
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć
Ja zaglądam rzadziej bo czasami się nie mogę 'wbić' a czasami z braku laku
Pokaż pazurki

eee tak ładne to one nie są żeby je pokazywać światu
może zrobię jutro jak baterie w aparacie naładuję i lakier nie odpryśnie to niby astor ( choć nie z tych droższych ) ale już przy czubkach widze ubytki z reszta u mnie na paznokciach jakoś żaden lakier nie wytrzymuje dłużej niż 3 dni
DObra lecę się odświeżyć bo niedługo Tż przyjeżdza i razem na balety jedziemy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:31   #2268
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tż przyjeżdza i razem na balety jedziemy
ale ci fajnie!!! jakiś układ na pierwszy taniec planujecie? czy tylko tak douczacie się tanczyc? drogo płacicie za lekcje? rany ja chcę dać tżtowi darmowe lekcje z najlepszym instruktorem swiata czyli mna a tż nie chce no ale cóż.. nic na siłę..
Stary 2009-10-20, 18:32   #2269
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no ja juz ufarbowana ciekawe czy mi wlosy zdaza wyschnac za 1,5 godzinki czy bede musiala uzyc suszarki... cos czuje, ze niestety to drugie
myslę, że bardziej niż suszarka włosy niszczy farbowanie włosów z taką częstotliwością jak masz zwyczaj, wiec bym się na Twoim miejscu nie przejmowała

Cytat:
eee tak ładne to one nie są żeby je pokazywać światu
może zrobię jutro jak baterie w aparacie naładuję i lakier nie odpryśnie to niby astor ( choć nie z tych droższych ) ale już przy czubkach widze ubytki z reszta u mnie na paznokciach jakoś żaden lakier nie wytrzymuje dłużej niż 3 dni
DObra lecę się odświeżyć bo niedługo Tż przyjeżdza i razem na balety jedziemy
mi tez nie wytrzymuja dłużej ni z 3 dni, ale utwrdzacz daje radę póki co i mam dłużej Tez kupiłam ostatnio śliwkowy lakier, taki bardzo ciemny, super odcieńWlasnie nim sobie zaraz pomaluję paznokcie jak tylko zrobię maseczkę, bo tez ja większośc PM mam dziś domowe SPAJestem juz po kapieli z hydromasażem, więc teraz czas na migdałową maseczkę na buźkęA wczoraj wieczorem u tz włączyłam pierwdzy raz od zeszłej zimy kominek zapachowy z olejkiem pomrańczowymUwielbiam ten zapachOd razu mi się przypomniała zima jak siedziałam z Wami na wizażu u tż w mieszkaniu i robiłam jakies pyszne jedzonkoTylko olejek juz się skończył i muszę kupic nowy - oczywiście pomarańczowy i jeszcze jakiś wymyślę, może różany
Stary 2009-10-20, 19:11   #2270
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
myslę, że bardziej niż suszarka włosy niszczy farbowanie włosów z taką częstotliwością jak masz zwyczaj, wiec bym się na Twoim miejscu nie przejmowała

mi tez nie wytrzymuja dłużej ni z 3 dni, ale utwrdzacz daje radę póki co i mam dłużej Tez kupiłam ostatnio śliwkowy lakier, taki bardzo ciemny, super odcieńWlasnie nim sobie zaraz pomaluję paznokcie jak tylko zrobię maseczkę, bo tez ja większośc PM mam dziś domowe SPAJestem juz po kapieli z hydromasażem, więc teraz czas na migdałową maseczkę na buźkęA wczoraj wieczorem u tz włączyłam pierwdzy raz od zeszłej zimy kominek zapachowy z olejkiem pomrańczowymUwielbiam ten zapachOd razu mi się przypomniała zima jak siedziałam z Wami na wizażu u tż w mieszkaniu i robiłam jakies pyszne jedzonkoTylko olejek juz się skończył i muszę kupic nowy - oczywiście pomarańczowy i jeszcze jakiś wymyślę, może różany
ooo kominek!!!!!!!!!!!! ja mam wisniowy olejek i niedługo już zabiorę go do naszego mieszkanka i będę tam pachnić

kurdę mieliśmy z tżtem zrobić projekt kuchni jutro bo w czwartek przychodzi koleś od mebli a tu mi wolne odwołali i nie mamy kiedy teraz wspólnie zrobic tego projektu buuuu muszę go sama narysowac ale nie umiem bo mi sciany zabrakło 5cm

ej nie wiecie czy jak się robi meble na wymiar to koleś zrobi mi szafkę o nietypowych rozmiarach? bo szafki zazwyczaj są 40cm, 60cm i 80cm a mi potrzeba taką 55cm
Stary 2009-10-20, 19:19   #2271
onaella
Zakorzenienie

czesc

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:19   #2272
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc
cześć! co tam słychać szczęśłiwa pracująca kobieto mieszkająca z tżtem
Stary 2009-10-20, 19:25   #2273
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
A propo bolerka,wczoraj oglądałam różne rzeczy slubne na allegro i znalazłam bolerko,troche dziwne było bo rękawy miał ze satyny a środek był pluszowy/kozuszek.Jak znajde to wkleje. Pomyślałam sobie,ze przydałoby mi się takie cus,bo zmarzlak jestem.
Pokaż
Ja nadal nie wiem co założę na suknię w lutym

Cytat:
właśnie się zczaiłam że do słubu szwagra i szwagierki zostało 3 miesiące!!! a oni ani o zaproszeniach nie myślą ani o obrączkach.. jedynie suknia kupiona i nic więcej... masakra.. na ich miejscu to bym już pędziła coś pozamawiać i zaczynała rozwozić zaproszenia w listopadzie.. no ale są ludzie i parapety
Faktycznie o niczym nie myślą, że trzeba załatwiać?
Na ile przed ślubem wypada rozdać zaproszenia?

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Dasz radę
A co do tych kołder To my zawsze pod jedną śpimy, ale TŻ czasami mi ją zabiera nieświadomie oczywiście
Cytat:
moi rodzice pod taka spia i sa bardzo zadowoleni z reszta dla mojego TZa klasyczna posciel jest troche mala na dlugosc wiec na pewno taka ogromna bedzie zachwycony a jeszcze jakbysmy mieli takie ogromne lozko kiedys to nic by nie spadalo marzy mi sie takie
wiadomo, ze kazdy lubi co innego ja np. w zyciu nie moglabym spac pod sliska satynowa posciela
No my spimy pod jedną małą, ale Tż z racji długich nóg, właśnie dół kołdry mi zwykle zabiera

Lain ile przyszły mąż ma wzrostu?

Cytat:

a i właśnie ile ostatnio nowych PM na wątku... jejku te Nasze śluby naprawdę się zbliżają a Tosi to już w ogóle zaraz będzie
116 dni jeszcze

A my zamówiliśmy dziś obrączki.
Szybka decyzja była, bo wybór ogromny, podobnie z cenami, ale nam się jedne spodobały, takie proste, skromne i niedrogie
Będą gotowe za miesiąc. Tylko jeszcze musimy grawerunek obmyslić
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:29   #2274
201701300931
Konto usunięte

Widziałam, że dyskusja o pazurkach była. Ja dzisiaj zaczęłam kurację NailTekiem i jestem ciekawa, czy się powiedzie. Pomijając to, jak wyglądają moje paznokcie, bo ja ich malować nie umiem Ale doszły do takiego stanu, że jak mi urosną na milimetr, to już się haczą i łamią Nie wiem dlaczego Na pewno ma na to wpływ wydłubywanie zszywek paznockami, bo rozszywacz czasami nie wyjmie do końca, ale to przecież nie wszystkimi pazurkami tak robię. A łamią się wszystkie na potęgę
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:31   #2275
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Faktycznie o niczym nie myślą, że trzeba załatwiać?
Na ile przed ślubem wypada rozdać zaproszenia?
116 dni jeszcze

Szybka decyzja była, bo wybór ogromny, podobnie z cenami, ale nam się jedne spodobały, takie proste, skromne i niedrogie
pokaż jakie macie obrączki!!! ale wam już mało czasu zostało do ślubu- super!!
a co do zaproszeń to mi się wydaje że 2 miesiące przed ślubem trzebaby je rozdawać ale nie wiem w sumie jk być powinno..
Stary 2009-10-20, 19:31   #2276
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ej nie wiecie czy jak się robi meble na wymiar to koleś zrobi mi szafkę o nietypowych rozmiarach? bo szafki zazwyczaj są 40cm, 60cm i 80cm a mi potrzeba taką 55cm
o to chodzi w meblach na wymiar, ze robi sie je na wymiar, bo gdyby miały stale wymiary nie byłyby meblami na wymiar Zrobi Ci nawet na 57,4 cm

Cytat:
czesc
cześć

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
pokaż

Czytam wątek o depilacji laserowej i soraz bardziej sie przekonuję, ze to jest to
Stary 2009-10-20, 19:36   #2277
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Widziałam, że dyskusja o pazurkach była. Ja dzisiaj zaczęłam kurację NailTekiem i jestem ciekawa, czy się powiedzie. Pomijając to, jak wyglądają moje paznokcie, bo ja ich malować nie umiem Ale doszły do takiego stanu, że jak mi urosną na milimetr, to już się haczą i łamią Nie wiem dlaczego Na pewno ma na to wpływ wydłubywanie zszywek paznockami, bo rozszywacz czasami nie wyjmie do końca, ale to przecież nie wszystkimi pazurkami tak robię. A łamią się wszystkie na potęgę
to chyba witaminy jakies trzeba zacząć jeść albo do lekarza pójść po poradę bo w takim stanie jak są twoje paznokcie to taka zwykła odzywka do malowania ich po wierzchu nie wystarczy...

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
o to chodzi w meblach na wymiar, ze robi sie je na wymiar, bo gdyby miały stale wymiary nie byłyby meblami na wymiar Zrobi Ci nawet na 57,4 cm
no to super
to jeszcze mi powiedz ile szafa narożna ma szerokości to znaczy jakie są jej wymiary bo nie mam pojęcia zielonego czy metr na metr czy 90 na 90 czy ile??? masakra jakaś.. potrzebuję jakiegoś fachowca na teraz!!! i od razu mi powiedzcie czy taką szafę naroną to się tobi na wieszaki czy na półki???????????? matko ale ja zielona jestem w tym temacie.. mógłby ktoś to za mnie narysowac..
Stary 2009-10-20, 19:49   #2278
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
cześć! co tam słychać szczęśłiwa pracująca kobieto mieszkająca z tżtem
super jest

własnie odpoczywamy po obiadku (dziś zrobilam pieczen z mięska mielonego, nadziewaną marchekwą, bekonem i pieczarkami pieczona w jasnym sosie do tego pirre i sałatka z sałaty lodowej, ogórka, papryki, pomidora i kukurydzy ) i leżymy tak sobie każde ze swoim komputerkiem na brzuchu

ale faaaaaaaaajnie jest razem

Cytat:
cześć

na Nk dodalam jedno zdjęcie z wesele btara z naszego pierwszego tanca więc jak chcecie zobaczyć to zapraszam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:53   #2279
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
na Nk dodalam jedno zdjęcie z wesele btara z naszego pierwszego tanca więc jak chcecie zobaczyć to zapraszam
Ja chcę zobaczyć ;-)
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:58   #2280
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a co wy się tak oboje w podłogę patrzycie zamiast tanczyć hehehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości