|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
No to która chętna
![]() edit-ojejku,na moim lapku wyszło,że szczytuję z samego rana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:29 |
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
o, moje som ciepłe
i może nawet się dadzo okręcić dokoła czyjej-tam szyi , jak chuda ![]() Już lece z okładem, Dorotka
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, ze zrobic sobie oklad na szyje, z wlasnych piersi, to chyba juz wyzsza szkola akrobacji
![]() Coco- a masz w domu Amol, on swietnie rozgrzewa i nie trzeba go mocno wciarac, ani opatulac. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ale ze mnie slepak, przegapilam zdjecie tego wlochatego potwora, ktorego wczoraj wkleila Trigonella- jaki brzyyyydal , tylko go wypiescic i wymiziac |
|
|
|
#2254 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na słowo "piersi" użytkowniki się zleciały
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2255 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia, poka-poka moge wkleić, ale to same prawie cyrkonie som, i naprawdę niewiele co widać.... Wyszłam z tej torby, tak mnie Wszystkie wyciągacie podziwiam sobie kozaczki (których mi nie potrzeba, ale śliczne som) i torebkę (której mi, powiedzmy, bardziej potrzeba ale czy aby na pewno? ). Ale popodziwiać wolno, co nie...?
|
|
|
|
|
#2256 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Winterku, nie tylko na Twoim
i jak Ci...?
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
humor mnie byl odbiegl gdzie sie szuka humoru czy aby nie na Allegro? bede sie zaraz i ja klaniac ku Pipie tez chce przepis na zdrapke ( jak kto nie wie, jeszcze ![]() to z takich roznych kosmetycznych szmerglow sie publicznie Corka wzgledem Zuzi spowiadala w profilu jest, owa spowiedz szczera, Zuzi Spowiednika ![]() ja sobie juz skopiowalam )jakos sie tak stalo, zem stala sie wlascicielka wczorajszych butow ( znaczy buty sa dzisiajsze, konkretnie-nowe, wczorajsze bylo zdjecie ) nikt mnie nie przelicytowal- O Dziwo! ![]() nawet prawie trafilam z rozmiarem ![]() coz to jest, jeden wieksze, na przyszly rok moga byc jak znalazl Tri swietna psina ![]() a widziala mojego swietnego kot-e ?
|
|
|
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
, witam ciepło całe wymiatające grono wrzucam mój chlebek, proszę się częstować (nie zważając że kształty ma nietypowe )ps. yyy nie umiem zmniejszać zdjęć , ale dzisiaj się nauczę |
|
|
|
#2259 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
tak przy dziecku to staram się być
i nogi zaciskam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie som takie kozaczki Margolu Bystrooka?
gdzie na nie spojrzec mozna? ![]() toz to prawie Louboutimy som a zapewnie cenowo przyjazniejsze
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Margota- torebka, jak torebka, ale kozaczki- rewelka
(lubie siebie w takichA kolczyki urocze |
|
|
|
#2262 |
|
Piers do przodu
|
Nasturcjo nowokozaczkowa - przypomniałabyś kot-e
ja dawno nie widziałam Margotu - ale fajne e Twoje nowe dzyndzle są
|
#2263 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
- i wedle tego, co stoi w opisie, to sprzedajacy sie chwali, ze to Louboutiny właśnie - ale ze względu na cenę to ja podejrzewam, ze one nawet koło L. nie stały... Cytat:
A ja siebie w takich butach tez lubię, dlatego mi w oko wpadły Katty, z czerwoną podeszwą mam peeptołki i tez mi się one w oczy rzuciły ze względu na oryginalne wykończenie Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:46 |
||
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
Margot kozaczki cudne
)Katt, to jeden z mich potworków, mam jeszcze drugiego ale on jest wielki (30 kg ma ) i nie mam na laptoku jego zdjęć, jak zgram to wkleję Nasturcjo kota twego wikińskiego widziałam, piękny Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2009-10-30 o 09:44 |
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Tri, piękny bochen. Mój już wyrasta
|
|
|
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, piekłam go w maszynie do chleba (jakkolwiek to brzmi
) i jak zwykle góra nie jest zarumieniona, niestety to główna wada tych urządzeń .Tymeno w czym Ty pieczesz swoje chlebki ? |
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć waryjatki
ale mniamuśny ten potwór ![]() Cytat:
Acha w takim razie pewnikiem za dużo ich nakładasz i robi się zbyt matowa i w efekcie płaska Dziołchy, przez te Wasze sporśnosci śniły mi się takie głupoty, że hej A mianowicie moja przyjaciółka zrobiła sobie operacyję częściowej zmiany płci i zamiast kokoszki miała ptoszka i jak była z tego dumna
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-10-30 o 09:53 |
|
|
|
|
#2269 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mnie się śniło, że dzwoniłam do swojego szefa, na którego oczekiwali dość rozzłoszczeni goście, z pytaniem, kiedy przyjdzie. Na co uzyskałam odpowiedź, ze nie wie, bo jest na wyscigach kolejek elektrycznych...
|
|
|
|
|
#2270 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miotła oberwie każdy,kto mi przeszkodzi
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, z nieba mi spadłaś z tą maszyną Tydzień temu o nią pytałam. Contax pisała, że jej koleżanka ma i chwali Ja swoją przygodę z chlebem dopiero zaczynam. Dzisiaj piekę pierwszy bochen z mąki mieszanej na zakwasie żytnim. Będę piekła w piekarniku. Zakwas karmiłam od poniedziałku - jest piękny. Wysoki, puszysty, bomblasty, wali kwasem
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Margolku
te butki som z tej strony http://www.christianlouboutincom.com/products_all.html niestety, poza zdjeciami oryginalow niwiele z oryginalem maja wspolnego pewnie i jakosc tez kulawa poza tym, w przypadku tego Allegrowicza,towar idzie do Cie z hameryki, czyli masz jak w banku clo i vat ( ze wzgledu na cene ) Nie lubie takich allegrowych spoldzielni oni mi zamowia, phi... rzeczywiscie, wielkie mecyje Kolczyki swietne, tys jest chiba cyrkoniowe dziewcze z tym, Blyskiem ![]() torebka tez, kupilas ? Tri chlebek wyglada pysznie, az sobie zjadlam sam serek pod ten wirtualny chlebek ![]() bo ja juz jem od wczoraj ![]() szkoda mi bylo nocy na spanie, kiedy lodowka taka pelna ![]() Kasiu San otoz i Zly tez bez humoru ( symbioza jakas chyba )
|
|
|
|
#2273 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nad torebką się zastanawiam, podoba mi się ta ze zdjęcia i jeszcze jedna, którą oglądałam w "namacalnym" sklepie, i jeszcze myślę ![]() Błysk to ja mam, i owszem - w szkłach od okularów ale za komplementa dziękuję, takie mi się spodobały, takie chciałam i już!Trigonello, chlebek wygląda pyszniaście, niemal pachnie z ekranu a poza tym wróciłam się parę stron obejrzeć potwora - i ręce aż się rwą do miziania |
|
|
|
|
#2274 |
|
Piers do przodu
|
Ugh jakiż piękny kot-a nawet naburmuszony
|
#2275 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Margot - ładne buty ma ten koleś z All. Wyglądają na oryginalne...
Jeden Dwa Trzy Widziałam ostatnio podobne (te akurat mi się średnio podobają): z All skądinąd ![]() Nasturcjo - kota wygląda świetnie, ale coś zła jest...? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-30 o 10:12 |
|
|
|
#2276 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Fenris, to jest dokładnie ten sam sprzedawca, o którym pisze Nasturcja
|
|
|
|
#2277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Maszynka jest super, nie trzeba się męczyć z ręcznym wyrabianiem ciasta Ostatnio robię tak że wyrabiam ciasto w maszynce, przekładam do foremki i piekę w piekarniku chyba że ( tak jak wczoraj) nie chce mi się i zostawiam w maszynie .Też piekę na zakwasie żytnim, ale jak dodaje mąkę pszenną to dosypuję trochę suszonych drożdży |
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, raczej do przejscia sie po czerwonym dywanie lub z samochodu do restauracji/hotelu
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Fenris, wyszłam z torby całkiem - takich widoków to przez torbe posziwiać nawet nie wypada... ![]() Kattarino - względnie do zostania wyniesionym z tejże limuzyny na rękach jakiegoś dżentelmena
Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-10-30 o 10:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

, tylko go wypiescic i wymiziac

podziwiam sobie kozaczki (których mi nie potrzeba, ale śliczne som) i torebkę (której mi, powiedzmy, bardziej potrzeba ale czy aby na pewno?
). Ale popodziwiać wolno, co nie...?

, ale dzisiaj się nauczę
(lubie siebie w takich

.