|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
U mnie na razie:
A jak się zepsuło? Po prostu w trakcie używania coś "pyknęło" i całość się wyłączyła. Myślałam, że to przegrzanie, ale po ostygnięciu nie dało się włączyć.
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() Może nie ma powodu wzruszać. Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15846373]Shpilciu, gwarancja była na miesiąc u sprzedawcy, skończyła się 2 dni wcześniej A jak się zepsuło? Po prostu w trakcie używania coś "pyknęło" i całość się wyłączyła. Myślałam, że to przegrzanie, ale po ostygnięciu nie dało się włączyć.[/QUOTE]Nie wiem czy to jest zgodne z prawem że tylko miesiąc. Najlepiej idź do rzecznika praw konsumenta i się dowiedz. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Dziś poległ krem kokosowy Bielendy.
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dziś przybyło z wymian:
25ml wody oriflame Giordani White Gold, 15ml wody Oriflame Embrace for her, 5 ml Lancome Miracle 5ml Voluspa pomegranate patchouli lakier Guerlain Vernis Rose nr3 -cudo- piękne bordo cień Bourjois srebrny Argent 29 Krem do ciała Oriflame Divine ![]() a Wam gratuluje zużyć
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
ten krem bielendy kokosowy rzeczywiście taki super że Wszystkie go kupiłyście????
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
jest do cery suchej czy mieszanej?
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
ja z kokosowego nie jestem zadowolona bo jakos mnie pozapychał na policzkach gdzie skóre mam normalną.używam teraz do szyi i takm sie dobrze spisuje.
wiecie co, od srody kaszlałam i prawie nic nie mowilam.caly czas bylam na jakis lekach,ale na szczescie nie na antybiotykach.wczoraj pojechalam do rodziców i tata dal mi do sprobowania swojej nalewki kakaowej i wiecie co?? w nocy nie kaszlałam a dzis normalnie mówie bez problemów.czuje sie o 90% lepiej niz wczoraj. miałam tez okropny sen.śniło mi sie że zaszłam w ciążę i że będę rodzić we wrzesniu czyli wtedy kiedy mam ślub.strasznie sie wkurzałam że nie włoże swojej sukienki bo z takim brzuchem to do niej nie bardzo bym weszła.oczywiscie obudziłam sie wkurzona i przez poł sen powiedziałam TŻowi żeby szedł do apteki po test ciążowy. chyba powoli wariuję.dawniej śnily mi sie kosmetyki a teraz jak o nich prawie nie myśle to z kolei wizje katastroficzne na temat ślubu.ehhhh.
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
A nawet nie wiem.
|
#2259 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15846373]
Shpilciu, gwarancja była na miesiąc u sprzedawcy, skończyła się 2 dni wcześniej A jak się zepsuło? Po prostu w trakcie używania coś "pyknęło" i całość się wyłączyła. Myślałam, że to przegrzanie, ale po ostygnięciu nie dało się włączyć.[/QUOTE]Na miesiac? coś za krótko, moja ma gwarancję na 2 lata i mam nadzieje że długo posłuzy. Może jeszcze ja naprawisz? Lub tak jak pisała Koshatka zgłosisz sie do rzeczniak praw konsumenckichCytat:
Cytat:
, a jak pachnie voluspa ?![]() Cytat:
zetafon stres jest normalny w takich sytuacjach, staraj sie jak najmniej stresować slubem |
|||
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki shpilciu.
orlico a ta saune masz z allegro?ja bym napisała do sprzedawcy o tym ze sprzet zepsol sie przed koncem gwarancji.jak nie bedzie chcial oddac kasy to postrasz go tym rzecznikiem praw konsumenta.moja znajoma miala problem z kartą pamieci do aparatu.wyjeła ją z opakowania i nie działała od samego poczatku.postraszyla sprzedawce rzecznikiem,a oni jej jeszcze powiedzieli ze jak jest naruszone pudełko to nie przyjma zwrotu.tylko jak miała niby sprawdzic czy sprzet działa nie odpakowujac pudełka? ludzie są nienormalni.ja z allegro kupiłam od roku tylko ksiażkę.ogolnie czesto nabijaja ludzi w butelke.dodam ze tamten sprzedawca od karty do aparatu miał 15 lat a sklep założył sobie na statusie dorosłego.kolezanka zadzownila do jego matki,postraszyla policją i pieniadze zostały zwrocone.a mały pewnie dostał po głowie od rodziców.
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
wróciłam ze zjazdu, melduję że kupiłam kaszmir do włosów w płynie - był potrzebny bo nie miałam już żadnego psiukacza do włosów, oraz cień do powiek z kolekcji moonlight essence - taki nie do końca potrzebny ale nie było już pędzli ani rozświetlaczy to musiałam się czymś pocieszyć ![]() nic przez ten czas nie zużyłam ale wciąż zalega mi kilka końcówek których to mam nadzieję że się pozbędę
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2009-12-14 o 12:30 |
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z niczym nie zdążyłam.Właściwie to śmierdzi jak męska woda kolońska
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się inne też podobały ale kiwi nie za bardzo. Poza tym wkurzało mnie to ze trudno wydostać końcówkę peelingu z opakowania nie gniecąc buteleczki ale nie mozna miec wszystkiego[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15840166]Nie, rozwaliła się przy trzecim użyciu. [/QUOTE]Ale badziew... Dokładnie skontaktuj się z rzecznikiem konsumenta, albo idz od razu do sądu konsumenckiego na skargę. ja najpierw byłam bardzo zadowolona, bo ślicznie pachniał, lekko natłuszczał i fajnie nawilżał ale po pewnym czasie zaczęły mi wyskakiwać małe krostki po nim na szyi. To resztę zużyłam do ramion a 2 opakowanie dałam na Mikołajki koleżance.
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam wlasnie zel palmolive naturals migdalowy bo moj dove sie skonczyl
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamówilam moj ulubiony zel pod prysznic sunset z avonu bo
1.zostało niewiele mojego sopockiego mydła. 2.wycofują go z oferty ![]() czemu jak jest w avonie cos fajnego co mi sie podoba to muszą to wycofać??głupki jedne...
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
moje zuzycie od 1.12 do 14.12:
* odyzwka do wlosow (400 ml) * płyn do higieny intymnej * pianka do mycia twarzy Avon * tonik do twarzy Nivea * saszetka peelingu Garnier * krem do rąk * płyn do kąpieli * szampon żurawinowy Barwa * spray do ciała Avpn * pasta do zębów kupione: * szampon (dla mamy) 3,89 * farba do włosów (dla mamy) 13.99 * płyn do kąpieli 3,15 * tonik 6,89 * mleczko do demakijazy 4,99 * pomadka 4,49 * odżywka do włosów w spray Rosa 7,99 * pomadka Babe ? * krem 12,99 * zel pod prysznic dla dzieci 3,59
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
no baty za kupowanie ci sie należą yovitko
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam sobie maseczke odzywiajaca na twarz bo znowu mi sie zaczynaja wysuszac okolice nosa..
Tz pojechal po prezenty razem z mamusia hihi bedzie swietowanie w czwartek ![]() EDIT: Haha dziewczyny wlasnie dzwonil Tz ze jest w moim ulubionym sklepie..Kiko Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-12-14 o 16:27 |
|
|
|
#2269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jasne że musiałaś się czymś pocieszyć ![]() ee to szkoda myślałam, że będzie ładny ![]() Cytat:
po robisz znów zapasy!Cytat:
![]() Byłam w Naturze i Rossmanie stałam sie szczęśliwą posiadaczką:- lakieru moonlight essence into the night 6,99 zł - pudru rozświetlającego moonlight essence 7,49 zł (aż grzech nei brać za taka cenę )- pędzel do pudru moonlight essence 7,49 zł (wspaniale miękki) - lakier bordowy miss sporty 4,99 (jak mi nie przypadnie do gustu do oddam psiapsiółce, która używa tylko czerwonych lakierów) - 2 maseczki saszetki perfecta (aloesowa i migdałowa)2*1,39 - maseczka przeciwtrądzikowa 1,29 (maseczki idą do domu TŻa) - serum drenujące Ziaja 13,59 Kupiłam jeszcze kominek do podgrzewaczy i 10 szt. podgrzewaczy jestem spełniona, nie kupiłam nic zbędnego, ani żadnego zapasu, a kolorówki i tak mam mało
|
|||
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
shpilcia fajne zakupy.ja juz daaawno nie bylam w naturze i nie widziałam tych limitowanych rzeczy z moonlight.moze jak wyzdrowieje to sie przejde
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
teeeez chce ten rozowy pedzelek!!!
|
|
|
|
#2272 |
|
Konto usunięte
|
Strasznie zagoniona jestem, na szybko powiem Wam tylko, że:
- przyszło zamówienie z Avonu i z mgiełki granat i mango jestem zadowolona, ale migdałowa nie przypadła mi do gustu, pachnie raczej jak ciasteczko - postanowiłam, że dam ją koleżance w prezencie świątecznym, razem z zalegającą mi maseczką porzeczkową z Oriflame - tym samym pozbędę się kosmetyków, a nie wydam nadprogramowych pieniędzy, - zmieniłam wreszcie opony na zimówki, które to tata podarował mi w prezencie - byłam u dentysty i jeszcze przed świętami będę musiała wyrwać zęba, a najgorsze, że zaraz po świętach kolejnego...
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
tak szczerze to nic nie poszlo w zapasy... wszystko hjest juz w uzywaniu
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez 1 ale w mojej mieścinie pewnie nie ma
|
#2275 |
|
Konto usunięte
|
O, zapomniałam zapytać, wiecie, gdzie na Śląsku w Naturze są szafy My Secret. W Siemianowicach nie ma. A w Katowicach?
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Tz wrocil...z 2 cieniami!!! Jeden to nr 83 kiko...zlocisty turkus,ktorego nigdzie nie umialam znalesc.. a drugi to srebrny...przyda sie na swiateczne malunki i sylwestrowe juz mowilam jaki on kochany? to trzeci od lewej http://img525.imageshack.us/img525/1654/p1060934.jpg i srebrny perlowy http://www.kikocosmetics.com/siteima...88_150_150.jpg
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-12-14 o 18:22 |
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam. Nawet 3.
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15856014]O, zapomniałam zapytać, wiecie, gdzie na Śląsku w Naturze są szafy My Secret. W Siemianowicach nie ma. A w Katowicach?[/QUOTE] Myślałam że we wszytskich są. W Sosnowcu są w każdej, w Katowicach nie zwróciłam uwagi.
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
O, może zajrzę do Sosnowca kiedyś po zajęciach. Dzięki za cynk
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15856545]O, może zajrzę do Sosnowca kiedyś po zajęciach. Dzięki za cynk
[/QUOTE]Teraz się zaczęłam zastanawiać jakie tam szafy stoją. Może looknę przy najbliższej okazji żebyś nie jechała na darmo.
|
#2280 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli byś mogła będę bardzo wdzięczna. I tak na razie średnio mam fundusze na jakieś zakupy, ale chętnie przyjrzałabym się sypkim cieniom i cieniom w trójkach.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

A jak się zepsuło? Po prostu w trakcie używania coś "pyknęło" i całość się wyłączyła. Myślałam, że to przegrzanie, ale po ostygnięciu nie dało się włączyć.

dobrze że Cię to tak nie rusza
Ja w każdym razie nie zamierzam przestać, bo dalej uważam że mam za dużo 

coś za krótko, moja ma gwarancję na 2 lata i mam nadzieje że długo posłuzy. Może jeszcze ja naprawisz? Lub tak jak pisała Koshatka zgłosisz sie do rzeczniak praw konsumenckich
, a jak pachnie voluspa ?
zetafon stres jest normalny w takich sytuacjach, staraj sie jak najmniej stresować slubem 

i z niczym nie zdążyłam.
ale nie mozna miec wszystkiego

po robisz znów zapasy!
W Sosnowcu są w każdej, w Katowicach nie zwróciłam uwagi.