|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Zgadza się - bukiet był drogi, nie do końca zgodny z zamówieniem i kwiaty były nieświeże. Świadkowej bukiecik praktycznie całkowicie się rozpadł.
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkich, witam Was w Nowym Roku i życzę wszystkiego dobrego.
My już wróciliśmy z Sylwestra, ale czasu na wszystko brak. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki. Już nadrabiam zaległosci:
Mehja- jej,szkoda maluszka. Pamiętam jak miałam winke w lato:/ tragedia. Żeby mu jak najszybciej przeszło ![]() Amino-suknia piękna, jednak chyba ciężka tak jak dziewczyny podpowiadają.Tren może zrbić swoje. Blancet- co do kwiaciarni to tak jak pisały dziewczyny. Marka się popsuła niestety. Ostatnio widziałam ubrany samochód i bukiet robiony na targu i pięknie wyglądały za bardzo niewielkie pieniądze. Agusia-co do sukien to najbadziej podoba mi sie 1 tiulowa. Na żywo bosko wyglada. No i Lisaferrefa ma bardo dużo tego typu modeli choć chyba niektóre trosze są za przedobrzone. Qdlatek- szkoda,ze muzyka nie dopisała na sylwestrze. A w Wenus jedonko zawsze było extra. ![]() Z sukienek-pirwsza najbardziej mi sie podoba. A ta Madona -na żywo nie bardzo mi się podoba (chyba,że model,który widziałam był szyty ze zdjęcia ale raczej nie.) Aneta28-tez myślałam o tym lokalu. Mieli go powiększać bo był tyci tyci. Nawet kiedyś myślałam zrobić tam swoje wesele ale sala była mała. waniliana2009- środkowa suknia najbardziej mi się podoba. Jej, juz się nie moge doczekać wypadu po suknię ![]() ![]() ![]()
#2256 |
Rozeznanie
|
Jeszcze taką znalazłam - ale strasznie małe zdjęcia :-(
http://www.suknieslubnedt.pl/suknie-...id=126#joomimg
#2257 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ![]() Ps. Pamietacie ze wczoraj jedna dziewczynamiała slub? |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Tak tak dziewczynki- 2 sycznia zaczłęłyśmy sezon
![]()
#2260 |
Zakorzenienie
|
Wstawiała kiedys nawet zdjecie sukni z przymiarki, troszke sie odzywała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Waniliania wszystkiego dobrego w dniu urodzin!!!
ja siedze przed monitoremi nadal szukam jakiejs sukni. wlasnie sie dowiedzialam ze moja kuzynka ma slub 6 lutego ale niestety nie pojde bo studia... ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
1 sukienka bardzo ładna. mam pytanie ty masz wesele w Magnacie?? tak? powiedz mi jak tam sie wszystko przedstawia? ile od osoby z poprawinami i bez i wogole co ci zaoferowali bo ja bardzo bym tam chciala miec.
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje bardzo za zyczenia...... brrr dzis wybilo mi 28 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Wtajemniczenie
|
nie przesadzaj. jestes w swietnym wieku!!!!
a 18 to kazda by chciala miec:P tylko jak sie mialo to 18 to sie chcialo miec wiecej ![]()
#2264 |
Raczkowanie
|
Mehjo i Ostrowczanko, dzięki wielkie za odpowiedź o Tarze, nie słyszałam o niej negatywnych opinii tylko ciągle słyszałam o Adonisie jak to kilka osób sie przejechało. W takim razie trzeba wybrać Wąską Uliczkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Teraz dopiero sie zacznie bieganie za wszystkim, suknia, kwiaciarnia, fryzjer itd.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja dziś w Bałtowie na nartach byłam tzn ja nie zjeżdżałam tylko mój mąż i jego kuzyn tamten 10 razy na desce zdążył zjechać a mój mężulek 3 razy na nartach ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Elsi a macie swoje narty czy wypozyczaliscie? Bo my tak sie z Tztem zastanawiamy czy by nie jechac, tylko musimy wypozyczyc sprzet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Tam jest wypożyczalnia na miejscu są narty i deski
![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-01-03 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Wanilllaa Sto lat życzę i witam w tym pięknym 28 -letnim roku życia... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A i wiem o czym zawsze zapominałam Wam powiedzieć jak tutaj zaglądałam... Księdza Czesława - tego co nam udzielał ślubu na Ogrodach przenieśli do innej parafii... ![]()
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całkiem wypadło mi to z głowy! Mam nadzieję, że wpadnie zdać relację ![]() Cytat:
![]() Waniliaania zdrówka, szczęścia i samych pogodnych dni ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-01-03 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Agusia mnie sie podoba tylko ta pierwsza, którą podałaś z MłodaiModa. Bardzo ładna i nawet sama bym sobie taka fundnęła...
Waniliaania mnie też sie podoba ta pierwsza i druga sukienka, a skąd je wzięłaś? Bo ja mam dwie komunie w tym roku i zastanawiałam sie czy nie kupic teraz jakies sukienki jak sa wyprzedaze. I oczywiście przyjmij najlepsze życzenia ode mnie w dniu urodzin. Zdrówka i spelnienia marzeń. Elsi jesli umiesz jezdzic na łyżwach to i na nartach sobie poradzic, wydaje mi sie ze deska jest o wiele cięższa w nauce. Wreszcie w Lublinie na swoim... Tylko TŻ ma renament i musiał pojsc do firmy, ciekawe kiedy wróci... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
A właśnie wczoraj u mnie na osiedlu ktoś brał ślub ale to chłopak się żenił ciekawe czy to nie mąż naszej wizaż-owej koleżanki
![]() Mehja-dobrze że z synkiem już wszystko ok a katar minie szybko. ![]() Madziaciu-no na łyżwach umiałam kiedyś i mówisz że lepiej narty? Matko wtranżoliłam całą czekoladę zapotrzebowanie na magnez woła z mojego organizmu ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-01-03 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Waniliaania wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin! Oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, nawet te najskrytsze!
Nieubłaganie zbliża się poniedziałek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja już w domciu siedzę - zaraz idę zrobić jakąś kolacyjkę. Tu podobno śnieg spadł dopiero dzisiaj. Drogę mieliśmy nawet spokojną - więcej samochodów jechało w drugą stronę na szczęście. Jutro trzeba iść do pracy i strasznie mi się to nie podoba ![]()
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Mehja, to ja mam sklerozę, ale jak mówicie o tych zdjęciach z przymiarki to coś zaczynam kojarzyć.
Ale się rozleniwiłam przez te wolne 2 tyg. Aż mi się jutro do pracy nie chce iść ![]()
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
witajcie wreszcie do was wracam
![]() nie bylo mnie wogole bo dopiero wczoraj wrocilismy od rodzicow. Zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a tegorocznym PM zeby wszystko pieknie sie udalo tak jak to sobie wymarzylyscie ![]() Aga spoznione ale szczere: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() Aniu tobie tez zycze wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() fajnie ze spotkanie Wam sie udalo ale z tego co piszecie o zapachach to ciesze sie ze jednak sie nie wybralam bo po 5 minutach bym musiala uciekac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
Waniliaania wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!
#2280 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek waniliaania
![]() Elsi wracając do tego co napisałaś o sukniach tiulowych ja mam całkiem inne zdanie na ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.