|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
MISIA slicznie wygladaja Twoje zelki! Dzieki takim foteczka robie sie coraz bardziej niecierpliwa;P
KARINA,ze dali Ci troche wieksze. Mam nadzieje,ze pasuja do Twojej figurki - choc nie maja wielkich rozmiarow Moze naprawde nie mogli dac Ci wiekszych?!Opowiesci o kotach to kolejne hisoryjki,ktore mnie rozbawily,ale panie z rozowego to nawet ten rozwscieczony kot u wet. nie pobil! To sa dzieci jakies,a nie dorosle kobietki. Nawet nie chcialoby mi sie z nimi rozmawiac..to nie ma sensu. Moze faktycznie maja po 16 lat?
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, ze zbanowali... wcale wejść nie można... nawet poczytać, nie mówiąc o napisaniu czegokolwiek Teraz sobie myślę, co one musialy przeżywać, jak ja tam swoje fotki wstawilam... pewnie wlosy z glow sobie rwaly... prezcież taką porcją silikonu to by z 5-6 osob uraczyly... każdej magiczne 100 cc ![]() no dobra, moze dodalyby jeszcze wyblagane 10 cc
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-12-02 o 07:17 |
|
|
|
|
#2253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widać modki z różowego nie mają za krzty godności i szacunku, żeby takie coś robić.. no i coś musi w tym być...albo reklama doktorka K. albo zazdrość.. a i być może jakieś prowizje dostają..kto tam wie.. w końcu forum jest darmowe, a jakoś je trzeba utrzymywać ![]() mnie jeszcze nie zbanowali..mam inny login, jednak w końcu chyba dojdą ![]() ![]() albo zbanują jak się wkurzę i nie wytrzymam i coś im tam skrobne... miłego dnia dziewuszki ![]() na dobry początek dnia: W łazience wkurzony na maksa facet wyrywa sobie garściami włosy łonowe i rzuca nimi na lewo i prawo, wrzeszcząc przy tym okropnie. Zaniepokojona żona wchodzi do łazienki i pyta: - Kochanie co ty robisz? Mąż na to: - Nie chce ch... stać, to nie będzie leżał na miękkim!!! ![]() :brzyda l:
Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2009-12-02 o 08:01 |
|
|
|
|
#2254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wieczorkiem najlepiej smakuję czekoladka i buleczki maślane z Almette ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
a dr Magdalena Janeczek? Ja wlasnie na nią sie zdecydowalam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
|
|
#2255 |
|
BAN stały
|
VIOLA dobre dobre LASKI wysikałąm i waze 57,1. |
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Vida,
niesamowita jesteś ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no dobra może nie jest tak źle...no ale kiedyś byłam pulpetem.. przy moim wzroście ważyłam 78,5... no ale w ciąży to się nie liczy ![]()
|
|
|
|
|
#2259 | |||||||
|
Zadomowienie
|
dżizas! czytam i czytam, i zanim się doczytam do końca zaległości z wczoraj, to zapomnę, co chciałam napisać..
więc... Cytat:
![]() niedługo zobaczę, jak na takie starsze działa, to dam znać ![]() Cytat:
jeśli tylko pomoże Ci to podjąć decyzję byś była zadowolona z efektu, to korzystaj ze zdjęć jak najbardziej ![]() Cytat:
to co Ci się zrobiło to jedno z częstych powikłan - ale nie martw się, bo ono samo zniknie ![]() Cytat:
![]() miło, że Cyrylka nasz zaszczyciła swoją obecnością. przemiło nawet zawsze się chciałam dowiedzieć, skąd ona czerpie tę wiedzę medyczną tak bogatą Cytat:
moim zdaniem tu nie ma właśnie wielbicielek dużych/wielkich biustów - tylko nie ma zwolenniczek małych/niewidocznych/z autostradą na 5cm między piersiami! a to różnica chyba wciskanie kobietom dobrze po 30tce (nikomu nie ujmując) wkładeczek 257 czy 275 bo mają zbyt jedrną skórę.. no sorry.. Cytat:
moi znajomi mają portal taki plotkarski bardziej, do tego jest forum (znacznie mniejsze od rozowego, znacznie) i z tego naprawdę jest kasa.. Cytat:
dlatego nie mogą te rozowe specjalistki od wszystkiego niszczyć kogoś na swoim forum, oszukiwać to już chyba oczywiste, usuwać bez ostrzeżenia (mimo że to ich forum) - ich regulamin w wielu miejscach nie zgadza się z kodeksem! więc można te zapisy przyjąć za kompletnie nieważne. nawet co do treści postów mamy prawo żadać usunięcia - bo nie było (przynajmniej jak mnie usunęly, teraz się pewnie dokształciły i już wiedzą) zapisu, że forum jest właścielem postów - więc użytkownik jest. właścielem PRAW AUTORSKICH do postów. niestety, na moje żądanie o skasowanie wszystkiego co tam napisałam, a napisałam dużo i teraz po tym jak mnie załatwiły nie chcę ich "dorabiać" nie raczyły mi nawet odpisać. a mail do drugiego admina z forum zniknął. trudno, teraz już nie widzę sensu w tym grzebać, sytuacja się sama fajnie zapętliła ![]() niemniej, na KAŻDYM FORUM OBOWIĄZUJE NAJPIERW PRAWO KRAJU, W JAKIM JEST ZAŁOŻONE, A POTEM DOPIERO WEWNĘTRZNY REGULAMIN. ONE ŁAMIĄ NAGMINNIE WSZELKIE PRAWA UŻYTKOWNIKÓW (w tym podstawowe, na przykład do TAJEMNICY KORESPONDENCJI) - więc regulamin obowiązuje użytkowników, a adminów i modów już nie
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-02 o 22:54 |
|||||||
|
|
|
#2260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i patrzcie kto do nas zawitał... bbpp77 toż to modka różowego
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żona po pracy przychodzi i próbuje cosik z męzem...no ale trach bo pan X ani drgnie Następnego dnia zona robi kolejne podejście,a pan X znowu nic Trzeciego dnia powtórka... Wraca żona 4tego dnia z pracy, parzy a mąz pensetka sobie włoski wyrywa Kochanie co robisz?-pyta ździwiona pan X stać nie chce to i w puchu leżec nie będzie ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ile ważysz i ile masz cm? |
|
|
|
|
#2262 |
|
BAN stały
|
nie jest! internet jest tak samo traktowany, jak każde zwykłe miejsce publiczne!
dlatego nie mogą te rozowe specjalistki od wszystkiego niszczyć kogoś na swoim forum, oszukiwać to już chyba oczywiste, usuwać bez ostrzeżenia (mimo że to ich forum) - ich regulamin w wielu miejscach nie zgadza się z kodeksem! więc można te zapisy przyjąć za kompletnie nieważne. nawet co do treści postów mamy prawo żadać usunięcia - bo nie było (przynajmniej jak mnie usunęly, teraz się pewnie dokształciły i już wiedzą) zapisu, że forum jest właścielem postów - więc użytkownik jest. właścielem PRAW AUTORSKICH do postów. niestety, na moje żądanie o skasowanie wszystkiego co tam napisałam, a napisałam dużo i teraz po tym jak mnie załatwiły nie chcę ich "dorabiać" nie raczyły mi nawet odpisać. a mail do drugiego admina z forum zniknął. trudno, teraz już nie widzę sensu w tym grzebać, sytuacja się sama fajnie zapętliła ![]() niemniej, na KAŻDYM FORUM OBOWIĄZUJE NAJPIERW PRAWO KRAJU, W JAKIM JEST ZAŁOŻONE, A POTEM DOPIERO WEWNĘTRZNY REGULAMIN. ONE ŁAMIĄ NAGMINNIE WSZELKIE PRAWA UŻYTKOWNIKÓW (w tym podstawowe, na przykład do TAJEMNICY KORESPONDENCJI) - więc regulamin obowiązuje użytkowników, a adminów i modów już nie [/QUOTE]Wiecie jesli jest mozliwosc zglosic gdzies takie postepowanie ,to wszystkie dziewczyny wezmy sie w kupe i zrobmy to!!!Dla dobra dziewczyn ktore beda omamione,bo tym ktore juz sie przejechaly m.in Karine juz nie pomozemy A Tv tez chetnie by naglosnila sprawe
|
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2264 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ostatnio, niedzielny wczesn ranek z tego co doczytałam, a tak ekipa sprzątająca zawsze obecna niesamowite.. chciałoby się Wam, za darmo, siedzieć na forum i tak aktywnie sprzątać, upominać, kasować itd..? mi by się nie chciało jednak.. na kafeterii też są tacy moderatorzy "chętni" - z tych co się zgłosili, ale też po nocy np rano przeważnie kasują, no i jest ich znacznie więcej.. ale spox, co kto lubi ![]() Cytat:
Cytat:
a wy za pisanie tu (a ja za niby pisanie na forum Anielicy) dostajecie bana! mimo, że regulamin mówi, że nie można dwóch jednakowych postów na dwóch forach pisać |
|||
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
jak zrobisz snikersa to dopiero sie ździwisz
|
|
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
ah. Vida, mi się podoba Garbusek
taki "klimatyczny" jest |
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
oplulam monitor ... i to jak
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
kolega w pracy mówi, Wy głupie sie odchudzacie a ja pójdę do kibla, wysram się i dwa kilo mniej (zacytowałam dosłownie)
|
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
marchwianka jest chyba wysooooka
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
wiesz co, to się okaże na konsultacji bo ta moja klata to hehe kurza klata
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- ależ oczywiście 2cm w kapeluszu
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślalam, ze Ty masz ponad 170 cm
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
gdybym tyle miałato bym się nie odchudzała
|
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2276 |
|
BAN stały
|
Ma ktoras z was cos takiego jak zrzut ekranu z rozowego z tej calej akcji?? Mozna by to potraktowac jak dowod
bo ja tego tak napewno nie zostawie.Zbieram ekipe!!!Uwaga uwaga!!Kto chetny udupic rozowe??
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale takie rzeczy można odzyskać i za X czasu, jak się ma uprawnienia ![]() wy tu o diecie dziewczyny.. za mną chodzi taka spalająca tłuszcz, ale nie ruszająca mięsni, bo dużo się napracowałam, żeby je zbudować.. mam jedną na oku, ale na ok 6 tyg jest rozpisana.. to gdzie, w grudniu święta.. przerwę od stycznie może.. ale 6 tyg, to o luty zahaczy.. w lutym sesja.. jak się uczyć, na diecie.. no i nie mm kiedy zacząć hahahahaha a jeszcze się muszę trochę przygotować do niej, rozruszać itd no nie ma kiedy, kurcze, nie ma |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poszperam i zobaczymy ![]() ......... gdzie Was dziewczynki wywiało? Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2009-12-02 o 11:38 |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

Moze naprawde nie mogli dac Ci wiekszych?!

i wyczulam cos dziwnego pod prawa piersia,jakas jakby twarda zyla pionowa nawet da sie ja zauwazyc na 1 zdjeciu
-żeby nie było, że ja jakimś donosicielem jestem
Ludzie robia tak tylko w dwoch przypadkach: skrajnej niekompetencji lub skrajnej obawy. Na roziowym panuje jedno i drugie ...