Powiększanie piersi cz.3 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 05:17   #2251
morgan6
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

MISIA slicznie wygladaja Twoje zelki! Dzieki takim foteczka robie sie coraz bardziej niecierpliwa;P
KARINA,ze dali Ci troche wieksze. Mam nadzieje,ze pasuja do Twojej figurki - choc nie maja wielkich rozmiarow Moze naprawde nie mogli dac Ci wiekszych?!

Opowiesci o kotach to kolejne hisoryjki,ktore mnie rozbawily,ale panie z rozowego to nawet ten rozwscieczony kot u wet. nie pobil! To sa dzieci jakies,a nie dorosle kobietki. Nawet nie chcialoby mi sie z nimi rozmawiac..to nie ma sensu. Moze faktycznie maja po 16 lat?
morgan6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:16   #2252
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Miskaa i Horo - serio was zbanowali na róziu za pyskówkę z wredną, zazdrosną trollicą NA WIZAŻU. Doprawdy dziecinada totalna. Moderatorki róziu mają takie taktyki, że koń by się uśmiał - brak wolności słowa, a to mi śmierdzi komuną

Czy one nie widzą tego, że robią z siebie idiotki. To trzeba mieć naprawdę nierówno pod kopułą, żeby takie taktyki wprowadzać i jeszcze nam tu jakiś posłańców 'szpiegów szpieguna' przysyłać:ha haha:

P.S. Idąc tokiem myślenia panienek z róziu to mam prawie 3 krotnie za duże cycki Jak ta moja pani dr mogła mnie tak okaleczyć
Listopadowa,
pewnie, ze zbanowali... wcale wejść nie można... nawet poczytać, nie mówiąc o napisaniu czegokolwiek I pewnie myślaly, ze się nie domyślimy kto i dlaczego... Ciebie też w końcu zbanują , bo masz za duże cycuchy

Teraz sobie myślę, co one musialy przeżywać, jak ja tam swoje fotki wstawilam... pewnie wlosy z glow sobie rwaly... prezcież taką porcją silikonu to by z 5-6 osob uraczyly... każdej magiczne 100 cc no dobra, moze dodalyby jeszcze wyblagane 10 cc

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-12-02 o 07:17
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:59   #2253
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Listopadowa,
pewnie, ze zbanowali... wcale wejść nie można... nawet poczytać, nie mówiąc o napisaniu czegokolwiek I pewnie myślaly, ze się nie domyślimy kto i dlaczego... Ciebie też w końcu zbanują , bo masz za duże cycuchy

Teraz sobie myślę, co one musialy przeżywać, jak ja tam swoje fotki wstawilam... pewnie wlosy z glow sobie rwaly... prezcież taką porcją silikonu to by z 5-6 osob uraczyly... każdej magiczne 100 cc no dobra, moze dodalyby jeszcze wyblagane 10 cc
Dziewczyny to jest dla mnie po prostu bulwersujące.. cała ta sytuacja z różowym jest po prostu śmiechu warta. jak można kogoś banować na forum tylko dlatego, że wypowiada się na innym ?
Widać modki z różowego nie mają za krzty godności i szacunku, żeby takie coś robić.. no i coś musi w tym być...albo reklama doktorka K. albo zazdrość.. a i być może jakieś prowizje dostają..kto tam wie.. w końcu forum jest darmowe, a jakoś je trzeba utrzymywać
mnie jeszcze nie zbanowali..mam inny login, jednak w końcu chyba dojdą
albo zbanują jak się wkurzę i nie wytrzymam i coś im tam skrobne...

miłego dnia dziewuszki

na dobry początek dnia:
W łazience wkurzony na maksa facet wyrywa sobie garściami włosy łonowe i rzuca nimi na lewo i prawo, wrzeszcząc przy tym okropnie. Zaniepokojona żona wchodzi do łazienki i pyta:
- Kochanie co ty robisz?
Mąż na to:
- Nie chce ch... stać, to nie będzie leżał na miękkim!!! :brzyda l:

Edytowane przez viola1983
Czas edycji: 2009-12-02 o 08:01
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:33   #2254
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
horo ja własnie activie zaliczyłam

ze activie to moze i nie najgorzej ale o 22
activię ?? a co Ty na diecie jesteś??
wieczorkiem najlepiej smakuję czekoladka i buleczki maślane z Almette

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak mi przemknelo ze szukalyscie jakiegos infa o botoksie. Z tego co w redakcjach i na sesjach mowia (a one wiedza co mowia, bo robia ) najlepsza reke do botoksu ma albo dr Ignaciuk albo dr Noszczyk. U dr Noszczyk zamawiam dla siebie kremy i chodze na lasery, wiec moge polecic w tym wzgledzie. Ignaciuka nie znam, ale laski sa zachwycone
Anna,
a dr Magdalena Janeczek? Ja wlasnie na nią sie zdecydowalam Mam jeszcze 2 miesiace, więc szukam opinii

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
na dobry początek dnia:
W łazience wkurzony na maksa facet wyrywa sobie garściami włosy łonowe i rzuca nimi na lewo i prawo, wrzeszcząc przy tym okropnie. Zaniepokojona żona wchodzi do łazienki i pyta:
- Kochanie co ty robisz?
Mąż na to:
: hahaha:

Stary 2009-12-02, 08:38   #2255
Vida S
BAN stały

VIOLA dobre dobre

LASKI wysikałąm i waze 57,1.
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:51   #2256
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
VIOLA dobre dobre

kurcze to tyle co ja..tylko, że ja to niziutka jestem...więc taki jakby pulpet
Stary 2009-12-02, 08:59   #2257
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Vida,
niesamowita jesteś:ha haha:

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
pulpet to jest 150 cm wzrostu i waga 70 kg

Stary 2009-12-02, 09:05   #2258
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Vida,
niesamowita jesteś:ha haha:

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

pulpet to jest 150 cm wzrostu i waga 70 kg

no dobra może nie jest tak źle...no ale kiedyś byłam pulpetem.. przy moim wzroście ważyłam 78,5... no ale w ciąży to się nie liczy
Stary 2009-12-02, 10:04   #2259
Samiii
Zadomowienie

dżizas! czytam i czytam, i zanim się doczytam do końca zaległości z wczoraj, to zapomnę, co chciałam napisać..

więc...

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
poważnie laser daje takie super efekty? pamaga na takie grube czerwone blizny?
na moje czerwone, ale czerwone, bo świeże, super pomaga
niedługo zobaczę, jak na takie starsze działa, to dam znać

Cytat:
Napisane przez lubka83 Pokaż wiadomość
Samiii dzieki-znalazlam na rozowym-wczesniej przegladalam te watki, ale fotki sie nie pokazywaly i myslalam, ze to z powodu bana .
Mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko, ze pozwolilam sobie skopiowac kilka w celu pokazania doktorkowi z zaznaczeniem, ze TAKIE CHCE

jeśli tylko pomoże Ci to podjąć decyzję byś była zadowolona z efektu, to korzystaj ze zdjęć jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Pierwsze foty blizn ,niewyrazne i wyczulam cos dziwnego pod prawa piersia,jakas jakby twarda zyla pionowa nawet da sie ja zauwazyc na 1 zdjeciu co to moze byc??
dziękuję Ci za foteczkę - bardzo ładne blizny! bardzo!
to co Ci się zrobiło to jedno z częstych powikłan - ale nie martw się, bo ono samo zniknie

Cytat:
no taaak i ten jeden raz doktorek pomyslal, ze poczyta madrych ksiazek, jeszcze raz obejrzy filmikow wenezuelskich mistrzow i stanie ... na wysokosci impalntu ... tfuuu ... zadania !
może ten program niedzielny z Martyną Wojciechowską nie tylko my oglądałyśmy

miło, że Cyrylka nasz zaszczyciła swoją obecnością. przemiło nawet
zawsze się chciałam dowiedzieć, skąd ona czerpie tę wiedzę medyczną tak bogatą

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Wiele osób tu do nas zaglada-i to świetnie.Każdy opinie sobi wyrobi o tamtym różowym-bo to jest jakaś różowa żenada . O dziwo mnie nie wyciściły i bana też nie dostałam-choć na celownik Wielkiej Siostry trafiłam. A posty jak w kalejdoskopie znikają -wczoraj czytałam, że my tu jakąś grupą wsparcia jesteśmy i wielbimy duże biusty , i że dr K nikomu nie chce krzywdy zrobić-a dziś nawet tego wpisu już nie ma.
A tak na marginesie to uważam, że mniejszą krzywdę dr by zrobił odmawiając operacji niż wszczepiając wkładki 160cc-czy nawet te 200cc które też są pchełkami. I stwierdzenia innych różowych ,że takie małe wkładki moga zdziałać cuda -cud to jest potrzebny po wszczepieniu takich wkładek .Mam nadzieję, że Karina nie pozwoli zrobić sobie operacji po nic .
Ocztwiste jest, że na forum każdy może wyrazić własną opinię -i to zrobiłyśmy. Nikogo nie chciałyśmy obrazić czy wyśmiać. Większośc z nas miało już wcześniej konta na tamtym forum i udzielało się na innych tematach. Nie byłyśmy trollami. Żadna z nas nie miała nic wspólnego z dr K i żadna nie miała celu w atakowaniu tego dr. Usówanie opini, które są komuś nie pochlebne są sztucznym kreowaniem czyjegoś wizerunku. Takie praktyki nie powinny mieć miejsca na publicznym forum. Można się zastanawiać po tych praktykach, czy nie praktykuje sie tam również czgoś innego- może te ich rankingi też są ustawiane? A jak połączy się to z pogłoskami o sponsorowaniu przez lekarza X owego forum to już wychodzi niezły pasztet. Pasztet ?-to juz pewnie jakieś przestępstwo wręcz może być? Ale cicho sza -żeby nie było, że ja jakimś donosicielem jestem

moim zdaniem tu nie ma właśnie wielbicielek dużych/wielkich biustów - tylko nie ma zwolenniczek małych/niewidocznych/z autostradą na 5cm między piersiami!
a to różnica chyba
wciskanie kobietom dobrze po 30tce (nikomu nie ujmując) wkładeczek 257 czy 275 bo mają zbyt jedrną skórę.. no sorry..

Cytat:
Generalnie to okrutnie mi zal modełatorek z roziowego Pomyslcie jak bardzo trzeba sie obawiac o tylek wlasny i doktorka, aby tak silnie koncentrowac sie na blokadzie KAZDEJ niewygodnej informacji, kazdej watpliwosci i dyskusji, ktora poddaje watpliwosc fachowosci doktorka Ludzie robia tak tylko w dwoch przypadkach: skrajnej niekompetencji lub skrajnej obawy. Na roziowym panuje jedno i drugie ...
Ale poszanowanie praw internautek to maja wypisz wymaluj, jak z prawami czlowieka w Chinach

A i tak najfajniejsze sa te teksty "a widzisz, widzisz, warto bylo walczyc, prosic i blagac o 10ml wiecej" buhahahahaha
ja jestem ciekawa jaka jest z tego kasa..
moi znajomi mają portal taki plotkarski bardziej, do tego jest forum (znacznie mniejsze od rozowego, znacznie) i z tego naprawdę jest kasa..

Cytat:
Jest na forum jakis prawnik?? Przeciez to jest chyba niezgodne z prawem??W internecie rowniez panuja jakies zasady!!!
nie jest! internet jest tak samo traktowany, jak każde zwykłe miejsce publiczne!
dlatego nie mogą te rozowe specjalistki od wszystkiego niszczyć kogoś na swoim forum, oszukiwać to już chyba oczywiste, usuwać bez ostrzeżenia (mimo że to ich forum) - ich regulamin w wielu miejscach nie zgadza się z kodeksem! więc można te zapisy przyjąć za kompletnie nieważne.
nawet co do treści postów mamy prawo żadać usunięcia - bo nie było (przynajmniej jak mnie usunęly, teraz się pewnie dokształciły i już wiedzą) zapisu, że forum jest właścielem postów - więc użytkownik jest. właścielem PRAW AUTORSKICH do postów. niestety, na moje żądanie o skasowanie wszystkiego co tam napisałam, a napisałam dużo i teraz po tym jak mnie załatwiły nie chcę ich "dorabiać" nie raczyły mi nawet odpisać.
a mail do drugiego admina z forum zniknął. trudno, teraz już nie widzę sensu w tym grzebać, sytuacja się sama fajnie zapętliła
niemniej, na KAŻDYM FORUM OBOWIĄZUJE NAJPIERW PRAWO KRAJU, W JAKIM JEST ZAŁOŻONE, A POTEM DOPIERO WEWNĘTRZNY REGULAMIN. ONE ŁAMIĄ NAGMINNIE WSZELKIE PRAWA UŻYTKOWNIKÓW (w tym podstawowe, na przykład do TAJEMNICY KORESPONDENCJI) - więc regulamin obowiązuje użytkowników, a adminów i modów już nie

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-12-02 o 22:54
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:12   #2260
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość

moim zdaniem tu nie ma właśnie wielbicielek dużych/wielkich biustów - tylko nie ma zwolenniczek małych/niewidocznych/z autostradą na 5cm między piersiami!
a to różnica chyba
wciskanie kobietom dobrze po 30tce (nikomu nie ujmując) wkładeczek 257 czy 275 bo mają zbyt jedrną skórę.. no sorry..

nie jest! internet jest tak samo traktowany, jak każde zwykłe miejsce publiczne!
dlatego nie mogą te rozowe specjalistki od wszystkiego niszczyć kogoś na swoim forum, oszukiwać to już chyba oczywiste, usuwać bez ostrzeżenia (mimo że to ich forum) - ich regulamin w wielu miejscach nie zgadza się z kodeksem! więc można te zapisy przyjąć za kompletnie nieważne.
nawet co do treści postów mamy prawo żadać usunięcia - bo nie było (przynajmniej jak mnie usunęly, teraz się pewnie dokształciły i już wiedzą) zapisu, że forum jest właścielem postów - więc użytkownik jest. właścielem PRAW AUTORSKICH do postów. niestety, na moje żądanie o skasowanie wszystkiego co tam napisałam, a napisałam dużo i teraz po tym jak mnie załatwiły nie chcę ich "dorabiać" nie raczyły mi nawet odpisać.
a mail do drugiego admina z forum zniknął. trudno, teraz już nie widzę sensu w tym grzebać, sytuacja się sama fajnie zapętliła
niemniej, na KAŻDYM FORUM OBOWIĄZUJE NAJPIERW PRAWO KRAJU, W JAKIM JEST ZAŁOŻONE, A POTEM DOPIERO WEWNĘTRZNY REGULAMIN. ONE ŁAMIĄ NAGMINNIE WSZELKIE PRAWA UŻYTKOWNIKÓW (w tym podstawowe, na przykład do TAJEMNICY KORESPONDENCJI) - więc regulamin obowiązuje użytkowników, nie adminów i modów
zgadzam się
no i patrzcie kto do nas zawitał... bbpp77 toż to modka różowego
Stary 2009-12-02, 10:19   #2261
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:

na dobry początek dnia:
- Kochanie co ty robisz?
Mąż na to:
znam go pdobnie tylko troszkę inaczej brzmi:

Żona po pracy przychodzi i próbuje cosik z męzem...no ale trach bo pan X ani drgnie
Następnego dnia zona robi kolejne podejście,a pan X znowu nic
Trzeciego dnia powtórka...
Wraca żona 4tego dnia z pracy, parzy a mąz pensetka sobie włoski wyrywa
Kochanie co robisz?-pyta ździwiona
pan X stać nie chce to i w puchu leżec nie będzie

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
ile ważysz i ile masz cm?
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:20   #2262
TiNi87
BAN stały

niemniej, na KAŻDYM FORUM OBOWIĄZUJE NAJPIERW PRAWO KRAJU, W JAKIM JEST ZAŁOŻONE, A POTEM DOPIERO WEWNĘTRZNY REGULAMIN. ONE ŁAMIĄ NAGMINNIE WSZELKIE PRAWA UŻYTKOWNIKÓW (w tym podstawowe, na przykład do TAJEMNICY KORESPONDENCJI) - więc regulamin obowiązuje użytkowników, a adminów i modów już nie [/QUOTE]

Wiecie jesli jest mozliwosc zglosic gdzies takie postepowanie ,to wszystkie dziewczyny wezmy sie w kupe i zrobmy to!!!Dla dobra dziewczyn ktore beda omamione,bo tym ktore juz sie przejechaly m.in Karine juz nie pomozemy Nie mozemy btego tak zostawic-a paragraf i to niejeden by sie znalazl!!!Zglosic anonimowo jedna po drugiej na policje czy cos niech ktos ma na nich oko,kariera Kasprzyka leglaby w gruzach... Nawet jesli swoja robote robi dobrze pomijajac to ze daje male wkladki,nie zasluguje na swoje stanowisko -takiej podstepnej reklamy w zyciu nie widzialam.A Tv tez chetnie by naglosnila sprawe
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:21   #2263
viola1983
Raczkowanie

Cytat:

ile ważysz i ile masz cm?
... 161/57
Stary 2009-12-02, 10:23   #2264
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
zgadzam się
no i patrzcie kto do nas zawitał... bbpp77 toż to modka różowego
one obserwują wszystkie tematyczne fora. trzeba wiedzieć, co się dzieje i trzymac rękę na pulsie
jak ostatnio, niedzielny wczesn ranek z tego co doczytałam, a tak ekipa sprzątająca zawsze obecna
niesamowite..
chciałoby się Wam, za darmo, siedzieć na forum i tak aktywnie sprzątać, upominać, kasować itd..?
mi by się nie chciało jednak..
na kafeterii też są tacy moderatorzy "chętni" - z tych co się zgłosili, ale też po nocy np rano przeważnie kasują, no i jest ich znacznie więcej..
ale spox, co kto lubi

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A i jeszcze mi do głowy przyszło, że jeśli któraś miała ten sam nic na różowym i nie daj Boże hasło-to najlepiej jak najszybciej hasło zmienić.
i jeśli takie samo hasło macie na poczcie mailowej - to też ZMIEŃCIE!

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Miskaa i Horo - serio was zbanowali na róziu za pyskówkę z wredną, zazdrosną trollicą NA WIZAŻU. Doprawdy dziecinada totalna. Moderatorki róziu mają takie taktyki, że koń by się uśmiał - brak wolności słowa, a to mi śmierdzi komuną
widzicie jak to jest - one mogą stosować nieuczciwe zagrania, typu rozpętywac pyskówki, czy to na swoim forum żeby kogoś wywalić (mnie tak wywaliły, parę miesięcy przede mną jeszcze 2-3 inne dziewczyny), czy na innym!
a wy za pisanie tu (a ja za niby pisanie na forum Anielicy) dostajecie bana! mimo, że regulamin mówi, że nie można dwóch jednakowych postów na dwóch forach pisać
Stary 2009-12-02, 10:25   #2265
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
VIOLA dobre dobre

jak zrobisz snikersa to dopiero sie ździwisz
Stary 2009-12-02, 10:29   #2266
Samiii
Zadomowienie

ah. Vida, mi się podoba Garbusek
taki "klimatyczny" jest
Stary 2009-12-02, 10:30   #2267
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
... 161/57
ooooooo ktoś w końcu w moich klimatach
Stary 2009-12-02, 10:30   #2268
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
jak zrobisz snikersa to dopiero sie ździwisz
oplulam monitor ... i to jak

Stary 2009-12-02, 10:35   #2269
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
oplulam monitor ... i to jak
kolega w pracy mówi, Wy głupie sie odchudzacie a ja pójdę do kibla, wysram się i dwa kilo mniej (zacytowałam dosłownie)
Stary 2009-12-02, 10:35   #2270
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
ooooooo ktoś w końcu w moich klimatach
odnalazłam bliźniaczkę... jakie implanty będziesz miała
Stary 2009-12-02, 10:40   #2271
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
marchwianka jest chyba wysooooka

Stary 2009-12-02, 10:48   #2272
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
wiesz co, to się okaże na konsultacji bo ta moja klata to hehe kurza klata ale ja tak myslę o 400 :P

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
marchwianka jest chyba wysooooka
ależ oczywiście 2cm w kapeluszu ale wage mam wiekszą
Stary 2009-12-02, 10:50   #2273
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ależ oczywiście 2cm w kapeluszu ale wage mam wiekszą
a ja myślalam, ze Ty masz ponad 170 cm ... i zazdraszczalam

Stary 2009-12-02, 10:55   #2274
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
a ja myślalam, ze Ty masz ponad 170 cm ... i zazdraszczalam
gdybym tyle miałato bym się nie odchudzała ale spoko, w waszych wyobrażeniach moge byc laska 170cm
Stary 2009-12-02, 11:06   #2275
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
gdybym tyle miałato bym się nie odchudzała ale spoko, w waszych wyobrażeniach moge byc laska 170cm
ja też próbuje zrzucić z 2 kg...ale marnie mi to wychodzi
Stary 2009-12-02, 11:07   #2276
TiNi87
BAN stały

Ma ktoras z was cos takiego jak zrzut ekranu z rozowego z tej calej akcji?? Mozna by to potraktowac jak dowod bo ja tego tak napewno nie zostawie.Zbieram ekipe!!!Uwaga uwaga!!Kto chetny udupic rozowe??
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 11:16   #2277
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Ma ktoras z was cos takiego jak zrzut ekranu z rozowego z tej calej akcji?? Mozna by to potraktowac jak dowod bo ja tego tak napewno nie zostawie.Zbieram ekipe!!!Uwaga uwaga!!Kto chetny udupic rozowe??
podejrzewam, że tylko one to mają..
ale takie rzeczy można odzyskać i za X czasu, jak się ma uprawnienia

wy tu o diecie dziewczyny..
za mną chodzi taka spalająca tłuszcz, ale nie ruszająca mięsni, bo dużo się napracowałam, żeby je zbudować.. mam jedną na oku, ale na ok 6 tyg jest rozpisana.. to gdzie, w grudniu święta.. przerwę
od stycznie może.. ale 6 tyg, to o luty zahaczy.. w lutym sesja.. jak się uczyć, na diecie..
no i nie mm kiedy zacząć hahahahaha
a jeszcze się muszę trochę przygotować do niej, rozruszać itd
no nie ma kiedy, kurcze, nie ma
Stary 2009-12-02, 11:18   #2278
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
rybciu ja mam porobione, m porobił bo powiedział że takie akcje sa niezgodne z prawem a w internecie takowe też obowiązuje! wiec by mieć dowody wrazie czego
Stary 2009-12-02, 11:23   #2279
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
przyłączam się do ekipy!!! trzeba to jakoś załatwić poszperam i zobaczymy

.........
gdzie Was dziewczynki wywiało?

Edytowane przez viola1983
Czas edycji: 2009-12-02 o 11:38
Stary 2009-12-02, 11:50   #2280
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
.........
gdzie Was dziewczynki wywiało?
prowadzimy akcję wywiadowczą z ukrycia
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości