|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany
|
|||
| tak |
|
14 | 100,00% |
| nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Ok Diabełku musze iść spac bo mąz juz mruczy w sypialni, trzymaj się cieplutko, jutro chyba mnie nie bedzie bo mam kilka wyjazdów
Buziaki
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
chciałam ci jeszcze coś napisać o murzynach,ale nie zatrzymuję,leć do J !!
niech już nie mruczy hihihi pa -dobranoc ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- jeszcze i o ruskim bym napisała ale nie ma komu buuuuuuuuuuu |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze zdążyłam przed 24, ufffff, co za dzień , miałam dzis miąsko z hurtowni no wiecie świnika chrum chrum , zanim poporcjowałam, zmieliłam, spacer z bąblem, obiad, zakupy, sprzątnie, wizyta ciotki na kawę, kapanie bąbla i święta noc mnie zastała, na szczęście maluch spi i mogę w spokoju zjeść kolację, wykąpać sie i iść lu lu,jutro jedziemy do moich rodziców, przyjedzie też siostra ze swoim brzdącem, postaram się zajrzeć do was wieczorkiem, życzę miłej niedzieli,dobranoc
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
hej i ja zdążyłam przed północą
goście już odjechali ,mąż śpi mocno zawiany i ululany, przyjaciółka niestety nic nie mówiła ja nie pytałam ,nie zaczynałam tematu diety i odchudzania , trochę mi smutno że nikt nie zauważa ale przy mojej tuszy to te 5 kilo mniej to nie za bardzo widać a szkoda bo czekam na to że ktoś niedługo zauważy ,jednak się nie poddaję i jeszcze bardziej mnie to mobilizuję chcę udowodnić sobie i innym że wreszcie trochę schudnę---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- dobranoc laseczki |
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Hello,
aleście stron naprodukowały - wreszcie było co poczytać. Życzę miłej niedzieli. pa pa pa |
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
widze ze dziewczynki do pozna pisaly - dbrze mialam co czytac ![]() Piegusku -podziwiam.. ja jestem zbyt leniwa zeby sie bawic z prosiakiem - zreszta takie mielenie, porcjowanie pewnie by mnie zniechecilo do jedzenia...Milego spotkania rodzinnego dzisiaj ![]() homi - jesli ktos ma spora nadwage to nieraz ciezko zauwazyc skutki odchudzania - wiem po sobie.. niby mam mniej ale nadal jednak duzo i niewiele widac... przypuszczam ze niektorzy zauwaza dopiero za 10-15 kg ...wiec nie przejmuj sie, badz silna i daz do celu Diablico - Murzyni wcale nie sa zli.. znam nawet zwiazki bialych kobiet z murzynami (nawet kolezanka z podstawowki ma ciemnoskorego meza i jeszcze mieszka w moim miescie tu hihi).. Z ich strony nie spotkala mnie nigdy zadna przykrosc... ![]() Kotku - wow... ale sie rozmarzylam jak zobaczylam te widoki..moze i mi sie kiedys uda pojechac na taka wycieczke marzen... Wiecie co jest dobijajace? czasem oferty biur podrozy - szczegolnie last minute sa tak atrakcyjne ze bardziej oplaca sie pojechac gdzies do cieplych krajow niz do PL nie wiem czemu ten kraj tak strasznie sie ceni.. jak nieraz policze bilety +zakupy w PL + jakies zachcianki i wyjscia... za ta kase mialabym tydzien albo wiecej wlasnie w takim Egipcie czy na jakiejs "rajskiej" wyspie...smutne to strasznie.. bo niby moglabym juz teraz jechac na taka wycieczke ale wtedy nie zobacze sie z bliskimi... a majac taki wybor zawsze wybiore rodzine....---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- prazynko - co tak krociutko? jak samopoczucie?
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
Czesc laski
![]() Ja juz po obiedzie , był trochę wcześnie bo maż pojechał do pracy a nie chciałam żeby jechał o kanapkach. Wczoraj przedyskutowałam z nim sprawę łożka i zostaniemy przy tym rozsuwanym. Mąz trochę przegrzebał na allegro i znalazł jeszcze to i sporo tańsze i chyba to zamówimy tylk jeszcze jutro pojedziemy do Lublina zobaczymy czy gdzieś nei ma podobnego w sklepie a jak nei to zamawiamy to , dzieki za poradę dziewczynki ![]() http://www.allegro.pl/item956592019_...rma_jarex.html ja nawet nie marzę o takim wypadzie jak Ty kociaku, ja chyba si ęnei nadaję, ja bym się mordowała w takim luksusie, zedecydowanie wolę wypad w góry Ale kto wie, mozę i ja jeszcze kiedys się wybiore w podróż życia
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Mam lenia,
nic mi się nie chce, najlepiej to tylko bym spała. Jeść nie mogę - szybko się zatykam. My mieliśmy w tym roku jechać na Węgry (Hajduszoboszlo), szwagierka w ubiegłym roku była i za pokój 2osobowy płaciła: 50zł/doba. Dodatkowo w pensjonacie jest ogromny kącik grillowy, i basen z barem na środku. Obok pensjonatu jest ogromy aquapark, gdzie całodzienny pobyt dla 2 osób wychodzi ok.60zł. Bliżej niż nad morze, atrakcji więcej i normalne ceny!!! ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- W czwartek odę do lekarza - będę wiedziała co z moimi bliźniakami?!? |
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
cześć
|
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
cześć Prazyna, cześć Homi
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() wczoraj w nocy byłam zupełnie zdrowa a dziś ledwie zwlokłam się z łóżka ![]() coś mnie zaatakowało,wszystko mnie boli,jest mi zimno,i strasznie rozbita jestem ![]() miłego dnia laski )
|
|
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
Prazynko to raczej nie możliwe
)a tobie co dolega??,przeziębiona jesteś?,musisz uważać na siebie!!! wiecie co , ta zima już mnie wkurza!!! krajobraz piękny niczym z bajki ale mam dość!! chcę wiosnę!!!! ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- idę do łóżka-dobranoc
|
|
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
cześć
ale nas zasypało , o losie prosto z przedszkola wzięłam się za odśnieżanie ,machałam łopatą 40 min i nawet połowy podwórka nie odśnieżyłam ,pod leje się wszędzie ,a moja twarz niczym burak ,nie mam siły żeby nie to odśnieżanie to tak pięknie na dworku jak w zaczarowanej krainie Prażyna tylko Ty nie waż się brać za odśnieżanie |
|
|
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Dziewczyny nie straszcie mnie ta zima... ja myslalam ze jak przyjade to sie wiosna zrobi a tu takie rzeczy... ja juz mam dosyc zimna.. i plaszcz za duzy i brzydki juz... i kozaki na snieg sie nie nadaja bo zamszowe - a nie bede teraz przeciez nowych kupowac...Jak przyjade to razem przepchniemy te chmury sniegowe do UK albo gdzies indziej ok? ![]() diablico - zdrowka ![]() prazynko - no wlasnie... nawet nie probuj dotknac lopaty.. homi - wspolczuje...zrob sobie przerwe i walcz dalej - wiesz ile to kalorii? kotku - przez Ciebie piramidy mi sie dzisiaj snily ale fajnie bylo ![]() U mnie znowu ciezkie chmury i co jakis czas pada deszcz. ale moze uda mi sie dzisiaj samej wyruszyc na miasto do jdnego sklepu zapolowac na jakas koszulke nocna ladna i na wygodna pizamke. i moze jakas bluzke i spodnie... to zalezy czy koezanka nie ma zadnych planow i czy zostanie z moim szatanem malym bo z nim to nawet sie nie wybieram - to sie mija z celem..
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny chyba się przerobiłam ,cholernie mi zimno, leżałam teraz pod kocykiem na termometrze 24stopnie a mnie dreszcze przechodzą i dopiero co wszamałam batonika
|
|
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
homi - narbilas sie, zmeczylas i organizm walczy o dawke energii... dlatego ten batonik. ale jeden wystarczy
a mnie jak cholera kusi kakao - wczoraj kupilam - specjalnie takie odtluszczone bez cukru i mlodemu dzisiaj na sniadanie zrobilam - ale z cukrem... i chyba nie wytrzymam o sobie nutelke Dukanowa zrobie... zblizajacy sie @ daje o sobie znac - slodkie mnie wola (a w ogole to jak znam swoje szczescie to akurat na wyjazd dostane @ )
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
tak jest 1 wystarczy już nie zamierzam dalej wciągać kolejnego
, teraz biorę się za prasowanko, przemyślałam sprawę teraz trzeba jednak odpokutować za chwilę radości i pokusy
|
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
Cześć lalki
![]() Ja już zaliczyłam dworek, mały padł mi w wózku i śpi dalej,nawet nie mrugnął jak go rozbierałam z kurtki. czuję wiosnę , zaniosłam płaszczyk do pralni, pantofle do szewca , normalnie czuję wiosnę
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
u mnie zima na całego jaka wiosna BIBISI ,tak było rano u nas
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- nie wiem czemu nie mogę dodać fotki ? |
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
może teraz się uda
Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-04-26 o 10:00 |
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
piękna zima u mnie
Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-04-26 o 10:00 |
|
|
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
a co WY tak milczycie ?, tylko podczytujecie ?
Piegusku ,Oolcia czyta się nawet ,nawet gorzej z odpisaniem Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-03-15 o 12:25 |
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Hej !U mnie rano zima teraz wiosennie!A ja kiepsko sie czuję nie wiem @jest a mnie nie dobrze jakoś tak i wogóle żle się czuję!Maly dziś poszedł do szkoły w koncu zobaczymy czy teraz nic nie złapie!
|
|
|
|
#2276 |
|
Rozeznanie
|
homi - faktycznie zima na calego...
bibisi - fajnie masz ze maly spi - czas dla siebie.... kingul - oby teraz maly nie zachorowal.. Ja jednak nie pojade do miasta bo kolezanka przyszla na kaweke, glowa ja bardzo boli i marzy o drzemce a dzieciaki najpierw ganialy sie i krzyczaly apotem zaczely sie klocic.. odpuszcze dzisiaj i pojade jutro... Pojde tylko na poczte i moze moj tez sie pozniej zdrzemnie a ja bede miala czas na posprzatanie w szafkach w kuchni...
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz niuniu cały czas myślę o tej dietce co ja stosujesz ale boje sie zabrać za nią !U mnie najwiekszym problemem sa obiady musialabym wszystko osobno gotować a juz teraz gotuje jak dla pulku wojskowego !Mam na obiedzie swoja rodzinke czyli 4 osoby +szwagier pijaczyna +pracownik czyli 3 chlopów i to żartych no i ja z dziećmi!
|
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
witajcie laski
|
|
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
hej
|
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() rano tylko podczytywałam bo szykowalam sie do lekarza i nie mialam czasu kliknac nic mądrego ![]() juz po lekarzu,z dzidzia ok, serducho bije jak dzwon. usg nie robil.zrobi za 4 tygodnie ostatnie usg, to mi dokladnie powie ile dzidzia wazy no i ile mniej wiecej na poród przewidzi. to bedzie 37 tydzien wiec koncówka,mam nadzieje ze nie urodze wczesniej hi hi. ide sie polozyc i odpoczac, potem maz wroci wiec zjemy obiadek i moze wieczorkiem sie odezwe. pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

,jednak się nie poddaję i jeszcze bardziej mnie to mobilizuję chcę udowodnić sobie i innym że wreszcie trochę schudnę
nie wiem czemu ten kraj tak strasznie sie ceni.. jak nieraz policze bilety +zakupy w PL + jakies zachcianki i wyjscia... za ta kase mialabym tydzien albo wiecej wlasnie w takim Egipcie czy na jakiejs "rajskiej" wyspie...smutne to strasznie.. bo niby moglabym juz teraz jechac na taka wycieczke ale wtedy nie zobacze sie z bliskimi... a majac taki wybor zawsze wybiore rodzine....

ale fajnie bylo