![]() |
#2251 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez ThinSpire Czas edycji: 2010-11-04 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Podobały mi się wczoraj zdjęcia Oli i Pauliny. Ola jest jak na razie moją faworytką. Paulina jest okej, ale rozwala mnie to jej ględzenie o nieśmiałości w momencie, kiedy wychodzi na zdjęciu tak, że aż się człowiekowi gorąco robi
![]() Zawiodłam się na Kasi - patrząc na program myślałam, że to będzie obłędne zdjęcie, a wyszło słabe. Mimo wszystko ona ma bardzo charakterystyczną twarz, więc coś z niej w tym temacie będzie niezależnie od programu ![]() Nie podobało mi się zdjęcie Magdy, było takie jakieś karykaturalne - dziewczyna jest ładna, ale imho nic poza tym. Natomiast po tym odcinku już rozumiem czemu część z was nie lubi Ani. Porażka na całej linii, jak dla mnie zdjęcie wyszło beznadziejnie, a z samej dziewczyny jakieś nieporadne cielę ![]() ![]() ![]() ![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o link do dzisiejszego ddtvn, jeśli takowy w ogóle krąży gdzieś po sieci?
![]()
#2254 |
Zakorzenienie
|
Kasia wyszla traaaaaaaaaagiiicznie na tym zdjeciu nie wiem czemu oni ja trzymaja w tym programie;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam wczorajszy odcinek i.... najbardziej chyba znowu podobała mi się Ola, no i Paulina też miała dobre zdjęcie.
![]() Kasia faktycznie jakoś dziwacznie wyszła. Fajne były te zadania aktorskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
Hmmm.......... też uważam, że Kasia wyszła tragiczne, zresztą to nie jest je pierwsze zdjęcie na którym tak wyszła. Foty z nią są nijakie bez wyrazu, ciągle ta sama mina i te same oczy. Oglądam wszystkie odcinki i myślałam, że kasia swoimi zdjęciami będzie powalać nas na kolanach jednak się myliłam. Stawiam na Olę jej zdjęcia bardzo mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
hehe smiac mi sie chcialo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w kwestii, że Oli fajne zdjęcia wychodzą, zwłaszcza ostatnio
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
A czemu Magda pojechała do Babci ...? Nie ogladałam od początku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Nie Magda, tylko Weronika. Pojechała, bo wygrała zadanie i to była nagroda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie dziewczyny niedawno pojawił się w internecie filmik nakręcony przez Kurier Lubelski, gdzie brały w nim udział Weronika i Paulina Pszech - wypowiadały się o kulisach programu Top Model, filmik szybko został usunięty, bo podobno dość "ciekawie" wypowiadały się o dziewczynach i programie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A filmik faktycznie skasowano, ponoć na prośbę uczestniczek, ciekawe ![]()
![]() |
#2263 |
Przyczajenie
|
Kaśka - ma świetne warunki, ale nie chciałabym by wygrała.. Dlatego, że ona sobie bez tego poradzi, ma duże doświadczenie w sesjach, i jej twarz jest w jakims tam stopniu już znana, a teraz jeszcze pokazała się w Top Model.. Da sobie radę, i zrobi karierę bez wygrania tego programu..
Weronika - patrząc na filmik z sesji miało się wrażenie, że ciężkawa jest.. Brakuje jej wiotkośći nimfy i delikatności ciała. Ania - Żenadą było skarżenie się jurorom jak to ciężko ma z dziewczynami :/ Ludzie, to nie szkoła podstawowa, takie sprawy się załatwia bezpośrednio z zainteresowanymi.. Faktycznie, trochę brakuje jej ogłady. Z jednej strony mnie to wkurza, a z drugiej, no, żal mi dziewczyny.
#2264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Ola - kibicuję jej, ma piękne zdjęcia
![]() Kasia- niezależnie od tego czy dobrze wykona zadanie czy źle, i tak cały czas zostaje. Wydaje mi się, że to ze względu na najlepsze warunki fizyczne, dlatego możliwe, że wygra. Paulina - cudowne zdjęcie, ale jej jako osoby nie lubię, nie wiem dlaczego, może się jeszcze do niej przekonam, tak samo jak w przypadku Oli, ona też jest za niska Ania- super zdjęcie, jednak widać, że dziewczyna nie ma ogłady i jest taka ...wiejska, chce się wkupić w grono i znaleźć jakąś koleżanką, poza tym zadaje głupie pytania, choćby to do Pauliny o uwodzeniu, pomimo to żal mi jej było, bo wydaje mi się, że ona nie chce źle, a jednak tak wychodzi. Beata- nie trawię jej, mam nadzieję, że jak najszybciej odpadnie Emila,Weronika - jak dla mnie Emilii zdjęcie to jedno z najlepszych i zdecydowanie Weronika powinna odpaść, to zdjęcie było okropne. Magda- fajna, ładna dziewczyna, zdjęcie jednak było takie sobie ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- czy mógłby ktoś podać link do filmiku z Emilii castnigu? Z góry dzięki ![]()
#2267 |
catch me if I fall.
|
denerwujace jest to, ze oni nie wyznaczaja dziewczyny, ktora odpada na podstawie ostatniej sesji (ew kilku ostatnich) tylko warunkow fizycznych
![]() patrzac w ten sposob, to ten program w ogole nie ma sensu, bo do wylonienia dziewczyny z najlepszymi warunkami nie potrzeba 10 sesji w ANTM nawet jak dziewczyna miala warunki, ale sie nie sprawdzala to nie bylo zmiłuj kibicowalam Kasi, ale to jest racja, ze ciagle ma 1 mine, no i w sumie to udala jej sie tylko ta sesja nago
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
wiecie co podoba mi sie piosenka ta co leci jak Apart reklamuja w programie- wiecie co to za nuta i kto ja spiewa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie o makijaz dziewczyn, choc niewiem czy ten watek to najodpowiedniejsze miejsce o pytanie oto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Finał nie bd na żywo, zwyciężczyni jest już znana. Otóż mój kumpel jest chłopakiem Kasi Smolińskiej i mówi że już znają wygranych ale nie chce mi zdradzić czy nie jest nią Kasia. Szczerze mam nadzieję że nie ![]() Ale możliwe, że to ona. Co do wczraj, Paulina miała śliczne zdjęcie ![]()
#2272 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
tak tak, a Piróg udzieljąc wywiadu do jakiejs tam telewizji ściemniał, ze finał odbędzie sie na zywo?? ( z reszta gdzies był wklejany link ) jakos jemu bardziej wierze niz twojemu kumplowi..btw po raz tysieczny juz była mowa o tym ze jak cos spojlerujesz to rób to na biało :/ ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
taki efekt mozesz uzyskac dobrym rozświetlaczem, który własnie fajnie wykancza makijaz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
taki efekt mozesz uzyskac dobrym rozświetlaczem, który własnie fajnie wykancza makijaz ![]() a mozesz mi cos takiego polecic ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A swoją drogą to prawda, że mama Kasi ma agencję modelek?
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Fela dziekuje za odp
![]() to szkoda ze nie ma calosci przyciaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Mogę wam na sto procent powiedzieć, że finału jeszcze nie było. Wiem to z pierwszej ręki, nie od kogokolwiek z uczestników czy rodziny, ale po prostu z produkcji.
Natomiast nie wiem, czy bedzie na żywo, bo zapomniałam o to zapytać ![]() ![]()
![]() |
#2277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tutaj jest filmik, w którym Piróg wyraźnie oznajmia, że finał będzie na żywo i to widzowie wybiorą zwyciężczynię. Niusy typu "wiem kto wygra", pojawiają się już od emisji pierwszego odcinka im są coraz bardziej irytujące ![]() ![]()
![]() |
#2278 |
BAN stały
|
http://www.facebook.com/profile.php?...03815&v=photos profil Piszczałki na FB ...
Czy ja dobrze widzę, czy ona zdążyła sobie zrobić nosek ???? Edytowane przez Gosia_Es Czas edycji: 2010-11-04 o 23:19 Powód: Ups:) nie wiem jak to się stało - poprawione! |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
catch me if I fall.
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.