|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
no mnie wstrząsneło już jak ładowali te trumny, które przyjechały ciężarówkami
a to niecala 1/3 ofiar...
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem ze był poruszany temat rowerków i ze niektóre juz kupiły dla smyków. Jakie macie, jakie polecacie?
Wiki śpi , TZ stwierdził ze ją czyms przekupiam albo faszeruje bo jemu zawsze skacze do 21 conajmniej a mi padła przed 20 ma sie ten dar
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna Zofia ma kettlera, solidny
![]() fak, ale mnie dziś napitala wszystko co wczoraj obiłam pojawił się ciekawy odcień fioletu w wielu miejscach przyznam, że już temat smoleńska omijam szeroookim łukiem ![]() edit: napiłabym się drineczka z colą, ale tż utknął w garażu i dłubie - nie mam towarzystwa. lipa
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-04-14 o 20:51 |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna w sumie to tak, Miki mógłby się obyc bez takiego rowerka dla maluchów, no chyba że zapała miłością gdzieś w lecie
obecnie jak wyciągam rowerek to jako tako musi się przejechać, ale on tak jak Piteros wolałby cały dzień przesiedzieć w piaskownicy ot co dla mnie lepsze rozwiązanie to fotelik rowerowy i przejażdżki wspólne mamy bo mamy ten Smiki i zostanie w rodzinie do zdechu że tak powiem, plusem są podpórki dla maluszka i oparcie żeby maluch nie spadł, wysokość rączki w sam raz dla wyższych osób minusem słaby układ kierowniczy oraz hałas kółek mimo że mają gumową wstawkę na środku opony ale tak ogólnie to wydaje mi się na razie rowerek zbędny, jak bobas sam będzie pedałował to wtedy zda egzamin na 100% |
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Zośce przypomina się o rowerze jak zobaczy dzieci jeżdżące i wtedy nie złazi, a tak to królika na nim wozi
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
ja też siedziałam jak wryta i choć chciałam coś zrobić to nie mogłam odejść od tv
bardzo smutne przeżycia, żal mi tych wszystkich rodzin Judi a gdzie była mowa o tych czarnych skrzynkach też bym poczytała o tym miałam dziś natchnienie i zrobiłam muffinki mmmmmmm jakie mi wyszły suuperaśne zrobiłam tylko z połowy porcji bo nie miałam tyle bananów i zamiast białej czekolady //bo też nie miałam/ dałam więcej normalnej mlecznej Takuśna ja mam rowerek z tym daszkiem i co gra ja i Karolek jesteśmy zadowoleni |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dziś nie oglądałam kolejnych trumien na okęciu bo nie mogłam
tz się wkurza, że tak to przeżywam, ale ja niestety za wrażliwa jestem buczę na każdym smutnym filmie, nawet jak oglądam go po raz n-ty. ostatnio znów leciał list w butelce to się zryczałam jak głupia ![]() ja mam rowerek smoby i jestem baaaardzo niezadowolona...był drogi jak dla mnie a wcale nie jest tego wart |
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
no ja właśnie dumam czy kupic siedzisko na rower czy dla małej rowerek bo i to i to to teraz wole sobie odpuscic. Dzis byłam w rowerowym, mały wybór trojkolowcow, pogadałam ze sprzedawcą i mowił ze zdazra sie ze rodzice przyjezdzaja z dzieciakami po rowerek a one nie chce bo wolą z rodzicami
no i nie wiema jaki ten kettler Wersta? ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- moze taki kettler http://moda.allegro.pl/item986334872...upertrike.html
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
tż kupił dziś sofijowej regał na zabawki w pogardzanej przeze mnie ikei
ale dopiero w sobotę ma składać, a dla mnie zbyt ciężkie i nie dam rady sama poskręcać ![]() pokażę taki z pojemnikami: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20047676 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90059618 chociaż nie szkoda będzie jak go pomaluje i poklei
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
a ten wygląda dośc solidnie http://moda.allegro.pl/item994722971...sy_kurier.html
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
takuśna jak masz zamiar dużo jeździć na rowerze to wybierz siedzisko na rower
a jak tylko do zabawy z dzieckiem czy na spacerki no kup małej rowerek Ale nie licz na to że mała pojedzie na rowerku i ty na rowerze na wspólną wycieczkę |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
nie no te 1sze rowerki, to tylko na zasadzie spaceru moim zdaniem. nie ma mowy, żeby jechać samemu na swoim
Zocha jeździ z tż, ma siedzisko od zeszłego sezonu. ja nie daję rady jej utzrymać
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam w planie w tym sezonie więcej na rowerach jeździć
jeden fotelik mam, ale musiałabym zakupić jeszcze jeden i kaski no chyba że na bagażniku bym Krystiana wiozła jak to jest prawnie można na bagażniku wozić dziecko |
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli chodzi o Wawel, to w ogole skad taka decyzja ? Nie rozumiem.
Nic dziwnego, ze wyszlo z tego juz kontrowersja, bo to jest kontrowersyjna decyzja. W ogole nie wiem jak ten Krakow to wszytsko zorganizuje, toz to za 4 dni.... szykuje sie chyba jakas katastrofa logistyczna.... I znow wszyscy beda o nas zle mowic.
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette, ale szybko mi zleciała Twoja ciąza
6 dni
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mlody mial radochy co niemiara.
Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-04-14 o 21:40 |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette, ale szybko mi zleciała Twoja ciąza
6 dni ![]() edit: doczytałam Anisia o emotce |
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotelik mam taki: http://allegro.pl/item990592072_fotelik_hamax_kiss.html i do tego 2 zlaczki, zebym nie musiala przekrecac, jak maz bedzie mial go wozic. |
|
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Na tematy katastrofowe się nie wypowiadam bo wszystko już zostało napisane... ![]() Dziewczyny gratuluję muffinkowych sukcesów Teraz to już z górki... Ja dziś słuchawki na uszach i sobie młodość przypominam (teraz możecie się pośmiac - kelly family se słucham |
|
|
|
#2274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jesli chodzi o katastrofe logistyczna to chyba od samego poczatku Krakow byl faworyzowany ze wzgledu na to, ze tam latwiej taka operacje przeprowadzic.... chyba juz organizowali podobne wydarzenia (choc na pewno na mniejsza skale- moze pielgrzymki papieza itp) ... no i moze w gre wchodzi uklad miasta... tzn latwiejszy dojazd lub ewentualne zablokowanie czesci miasta dla postronnych..ale to tylko moje domysly..... a moze po prostu miasto jest bardziej reprezentatywne (no i wawel przeciez tez) i po prostu nie chcieli wypasc blado gdy caly swiat patrzy...... ja mysle, ze jak glosy sprzeciwu nie ucichna to ich za jakis czas po cichu (tzn bez swiatowego rozglosu ) przeniosa gdzie indziej......
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
o ja też mam hamaxa
http://allegro.pl/item1000534561_now...y_rzeszow.html i Miki ma kask Kidy ale faktycznie trudno utrzymać bobasa i rower jak się zaczyna jechać, dość ciężko, bo bobas balansuje z jedną i druga stronę w tym roku jeszcze nie jeździłam bo zimno u nas cały czas, a nie mam cieniutkiej czapeczki pod kask dla Mikiego wolę jednak fotelik, bo można dalej odjechać w siną dal a rowerek to coś takiego jak wózek i tyle o M.Środa się udziela w tv i chciałaby wiedzieć kto zadecydował o pochówku na wawelu, i tym razem się z nią zgadzam, też bym chciała jasno i klarownie wiedzieć czyj to pomysł wykorzystania narodowego dziedzictwa na prezydencki nagrobek,
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie to decyzja Dziwisza i głupio się im teraz ją zmienić. Przed chwila slyszlam wypowiedz kogos z kancelarii, ze to na pewno nie rodzina, bo przeciez kazdy chcialby miec bliskich jak najblizej, a nie jechac kilkaset km na grob. |
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj jak patrzyłam na program -to był dzień
to wypowiadał się osobisty pomocnik prezydentowej i on mówił że tą decyzję podjęła ich córka i J Kaczyński ale ile w tym prawdy mówił że ona była tak wychowana że wychowanie jej nakazało podjąć taką decyzję //też by wolała mieć ich blisko siebie by w każdej chwili iść na grób rodziców ale wychowanie patriotyczne było na tyle silne że tak zdecydowała ja w to nie wierzę |
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny. Choc teraz juz sama nie wiem czy kupic to siedzisko
ja raczej wielka baba nie jestem, chyba tak jak Wersta badylek wiec moze rzeczywiscie nie dam rady ![]() oglądam i rowerki i foteliki uzywane na all i jest spory wybór, moze cos znajde w okolicy
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
jak toś może to proszę o pomoc w wyborze fotelika na rower
może być używany byle by nie był za drogi podpowiedzcie mi czym mam się sugerować na co patrzeć by kupić dobry jeden mam ale to taki stary tym nawet nie wiem jakiej firmy |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
mam perełki
![]() nie wiem który wybrac ten http://www.allegro.pl/item993695989_...za_grosze.html czy ten http://www.allegro.pl/item1000087786...rojkolowy.html
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

a to niecala 1/3 ofiar...

ma sie ten dar
pojawił się ciekawy odcień fioletu w wielu miejscach 

I znow wszyscy beda o nas zle mowic.
6 dni

Teraz to już z górki...