![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
` A ostatniego dnia świata złapiemy się za ręce i popędzimy w wieczność.
< 3 . ` I kocham Cię za to, że gdy oskarżam Cię o zło całego świata, Ty tylko zawadiacko się uśmiechasz i nazywasz mnie kochaną złośnicą < 3 . ` A Twój zapach dla mnie narkotykiem < 3 .
#2252 |
Raczkowanie
|
Z innej bajki
![]() ![]() ![]() ...i nie napisze ci,że tesknię choć serce pęka mi codzień
![]() na rogu miłości i nienawiści...powiedz mi którędy mam iść??? i któregoś dnia porwę twoje serce...a okupem za nie będzie Twoja bezwzględna miłość ![]()
#2253 | |
Przyczajenie
|
idealny dla mnie ,bęc kradnę ! ;* Cytat:
zabieram i nie próbuj mi go odebrać ! ![]() ciri uwielbiam Cię <3 to bardzo dziwne tęsknić za kimś, o kim się tak mało wie nie warto udawać,że jest dobrze. byleby z kimś być, na siłę - wbrew sobie. zapomnij o misiu, bo miś sam da sobie radę. zawsze gdy rano wstaje, zastanawiam się, jakby się wstawało codziennie razem z Tobą Bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne, naprawdę kocham Cię.. naprawdę. ... że Cię mam i że coś tam. poszła na długi spacer. przez cały czas myślała o tym, co się wydarzył, jak do tego doszło. próbowała doszukać się czyjejś winy. później wzięła zimny prysznic i w końcu zrozumiała. zrozumiała, że bez niego też można żyć. wiesz, czasem chciałabym się nie bać mówić głośno o swoich uczuciach. o tym, że kogoś kocham, lubię czy nawet o tym, że jest dla mnie kimś ważnym, i że bez niego moje życie nie miałby sensu. chyba właśnie mówienie prosto i szczerze o swoich uczuciach jest w życiu najtrudniejsze. Była zmęczona wtulaniem się w poduszki, sięganiem po koc, kiedy pragnęła ciepła i przeżywaniem romantycznych chwil wyłącznie w snach. Nużyło ją oczekiwanie na koniec każdego dnia, żeby mogła obudzić się następnego poranka, z nadzieją, że ten dzień będzie lepszy, milszy, lżejszy, chociaż nigdy nie był. "Nie, nie wierze Ci Kiedy mówisz, że nie wrócisz już nigdy Nie chce Cię pamiętać Mówiłeś, że nie możemy żyć bez siebie Nie, nie wierze Ci Kiedy mówisz, że nie potrzebujesz mnie już więcej Więc nie udawaj, że Nie kochasz mnie wcale.....!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Wyeliminuj wszystkich.Wszystko. Zostań tylko Ty.
Po tym, jak wspinając się do nieba, wylądowałam na samym dnie głębokiego rowu, wolę trzymać się z daleka od wszystkich przyjemności, zwłaszcza od Ciebie. Może to jej sposób na przetrwanie, tona czekolady i garnek gorącego kakao?
#2255 |
Raczkowanie
|
xsxs, dreams_x33
Cieszy mnie to! Okradam. ![]() Wierzyć, że będzie dobrze.. Lekki, lekki spacer pod gołym niebem, wśród gołych drzew, między gołymi gwiazdami, przy gołym Twym boku. Nie kocham Cię. Jestem heteroseksualistą. Mam ochotę teraz tarzać się z Tobą po miękkim dywanie i nie zracać uwagi na ból. Kwicz jak biedronka! `Możesz już wrócić ? Bo to już serio przestało być śmieszne. Gdy poczuła TEN rytm, wyłączyli jej muzykę. Nie chcę by w Twym ciele była jakakolwiek nienawiść. A nos jest po to, by nie poczuć smaku łez na ustach? I delikatną nicią połączyć nasze serca... Podatna na pokusę ulegam złu. A tysiące świetlików pokazuje mi drogę do Ciebie. Kwiaty liśćmi płaczą.
#2256 |
Raczkowanie
|
przeznaczenie jest dla frajerów. to tylko nędzna wymówka, żeby pozwolić, aby sprawy same się toczyły, zamiast wziąć je we własne ręce. miłość. marzenia. uczucia. myśli.
#2257 |
Zadomowienie
|
z innej bajki - cieszę się, że tak Ci się podoba, że aż musisz
![]() xsxs - oczywiście, że będzie dobrze, Słonko, a nawet lepiej niż dobrze ![]() min4zn_ban - jedyne co spróbuję Ci 'odebrać' to Twoje opisy ![]() * kobiety pragną bardziej. kobiety kochają bardziej. kobiety starają się bardziej. kobiety angażują się bardziej. kobiety tęsknią bardziej. kobiety cierpią bardziej. słowo bardziej wymyślono chyba z myślą o kobiecie. ten uśmiech, który nie oznacza już tego co kiedyś. przypomnij mi, czemu to znowu moja wina? za każdym razem kiedy wspomnę jego słowa, dotyk jego ust i miejsca, w które mnie zabierał, będę sobie przypominała, że to była tylko bajera. nietania bajera, która całkiem mnie oślepiła. * jakoś tak wena na noc uciekła.
jeśli kiedykolwiek tu była ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
i co jeszcze mogę zrobić? mogę mieć nadzieję, że podejmiesz słuszną decyzję. wynagrodze Ci ten czas, który na mnie czekałeś. Wiem, co mogę stracić. Startuje z przegranej pozycji, ale walczę. Mówisz, że nie jestem silna? Chyba kpisz. Zapomniałam, że między nami to było na poważnie. ...najlepiej to mówisz, gdy nie mówisz nic. dziękuje wam ;*. ciiri - hehe, nie bij, że pojawiam sie tu tak mało ;*.
#2259 |
Przyczajenie
|
Hello You. Bywalam, bywam i kradne
![]() _________________________ ________________________ To, ze milczę, nie znaczy, ze nie mam nic do powiedzenia. A ja glupia uwierzylam i spadlam w przepasc potykajac sie o wlasna naiwnosc. Za niedoskonalosc NIE przepraszam, i nigdy nie bede. Powiedz a dostaniesz.. Zaplacz a przybiegnie.. Napisz a ona od razu odpisze.. Widzisz..? Jest gotowa zrobic dla ciebie wszystko.. Pora to docenic.. Nigdy nie warto tesknic za kims, co do kogo nie mamy pewnosci, ze spi tej nocy samotnie.. Bo nic tak nie przywoluje wspomnien jak odrobina czerwonego wina, popijanego w trakcie sluchania jednej, tej samej, przekletej piosenki... Tak siedze przy oknie, patrze w gwiazdy, wspominam dawne milosci.. i bah buh puff, ciemno, znów spadly zaluzje. Po cholere wspominac.. _________________________ _________________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Prawda jets taka,że jestem w tobie szaleńczo zakochana!
Czekałam na ciebie tyle czasu,że teraz nie potrafie uwierzyć ze jesteś. Rozbieraj mnie wzrokiem, pragnij mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
.nie przepraszaj za to ze dałeś mi szczęście z metka "MADE IN CHINA" . .dotykiem, wymykam się od myśli wypełniając jego przestrzeń. .i tylko przepaść może rozdzielić sile która nas łączy.
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Pogubiłam się na zawiłych drogach życia, drogowskazy są w innym języku nie rozumiem ich, jestem sama...
Patrzę przez czarne szkła okularów przeciwsłonecznych. Dziwne... bez nich mój świat wygląda dokładnie tak samo.
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Ludzie chcieli by kogoś poznać, zakochać się i od razu żyć długo i szczęśliwie.
Ale czy nie ciekawiej jest, jak musisz o tę miłość walczyć? Czy to nie właśnie wtedy zdobywasz pewność, że to właśnie ta osoba, z którą chcesz być, a nie kolejna pomyłka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
(nie) zapomniana dresowa !
![]() ..z myślą,że teraz tulisz się do innej. coraz mniej Ciebie i mnie. spraw by nie chciał cie opuścić i nie bede sie sprzeczać z Tobą czy miłość istnieje. a jak Cie zobaczyłam, to od razu się rozmyśliłam. obudź mnie gdy zaczniesz mówić z sensem. bo na miłość trzeba , a jak widać Ty na mnie nie zasługujesz. chce być tam gdzie Ty. i teraz już kompletnie nic nie wiem, a to wszystko Twoja wina i właśnie Ci to uświadamiam. s p i **** l a j mi z głowy, serca i oczu ! + mandarynka_, limitowanaa, latin, mrs unfabolous, together93,m4dziar4,love changes every x3 ślicznie dziękuję za pamięć myszki . ![]() ![]() naprawdę mi miło. ![]() cornels,boundlessly - miło was tu znowu widzieć. ; *
#2265 |
Zakorzenienie
|
Uśmiechnij się do mnie. Tak najzwyczajniej.
Zwyczajna potrzeba bliskości. Chcę tylko krzyczeć i stracić kontrolę. Rozmawiajmy uśmiechami. Nienastawiony budzik. Budzik pobudzający do codziennej funkcji życiowej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Błędy są błędami dnia dzisiejszego.
Uczę się i dorastam dzięki każdemu z nich. Powiedz, co czujesz, bądź sobą i niech będzie Ci z tym dobrze. Nie mów, że wiesz, co czuję. Nie mów, że rozumiesz. Nie mów, że przechodziłeś przez to samo. Nie usiłuj niczego naprawiać. I za cholerę nie mów mi, że Ci zależy. Zimna kuchenna podłoga i gorący kubek kawy. Dzień się ledwo zaczął, a ja już się nim znudziłam.
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Patrysiowa wróciła!
![]() ![]() ![]() ![]() ale wracam, staram sie pozbierac i biore sie do opisów! ;* Cytat:
buziak leci w twoją strone diamenciku ![]() Cytat:
oczywiście nie ma za co dziękowac kochanie.
![]() cieszę się że jesteś, jestem twoim regularnym złodziejem ![]() ;*** . Dziękuję również: Toogether93 ![]() RozowaSkeyyterka <3 ; ** . ![]() MalinovaSaga <3 ;****** ! . Ejvon <33 . ;**** . Malowana_Raggee <3 ! dreams_x33 ;**** <3.![]() jogobella_musli ; *** . Sanderson_93 <333 ;* _mandarynka ;**** dziękuję i bardzo mi miło za pamięc. ![]() ![]() i chwalę się, że jestem HOT 14! ![]() ![]() *** koniec ze spamem, wybaczcie ;> *** Jak długo, można odreagowywac żeby to coś dało ? 'daj mu słowo, i zarzeknij się na śmierc, że go kochasz jak nikogo. 'ale jak się poskładac, zacząc normalnie myślec kiedy się utraciło, to co było najbliższe. codziennie kupuje coś nowego. staram się zapomniec. zasypiała płacząc, i budziła się ze łzami w oczach. Love me, love. ! i miss you. widzę w szkole twoje ukradkowe spojrzenia, nie mów mi że mnie nie kochasz. Szczęście nie lubi mojego towarzystwa. Czuje nadal twoją obecnosc, czuje twoją dłoń przy mojej czuję, jak mnie przytulasz, pamiętam każdą chwilę i każdy dotyk od których minęło 2 tygodnie. Nadal kocham, ej...
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
Margaretta_1 - cudna
![]() _________ Słowo "para" parzące ja wrzawa # To ma być przyjaźń!? Z takim całowaniem?! # I rozstawać się z Tobą i wciąż powracać. # Ja traktuję go jak pana do towarzystwa, on mnie jak dziw... . Razem tworzymy niezły burdel.
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2010-04-23 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Rozeznanie
|
It's hard to see in a crimson love. So hard to breathe. | Tak trudno jest zobaczyć purpurową miłość. Tak trudno oddychać.
Tell me why I can't be there where you are. There's something missing in my heart. | Powiedz mi dlaczego nie mogę być tam gdzie Ty jesteś. To jest to za czym tęskni moje serce. Guilty roads to an endless love. | Winne drogi skończonej miłości. You're asking me to feel, the things you never show. | Pytasz się o moje uczucia, których Ty nigdy nie pokazałaś. You are missing in my heart. | Ty jesteś tęsknotą mojego serca. I try to be patient, but I'm hurting deep inside. | Próbuję być cierpliwa, ale głęboko w środku to mnie rani. I'm scared of be the only shadow, I see along a wall. | Boję się być jedynym cieniem, którego zobaczę na murze, idąc obok. I'm scared of only heart beat. | Boję się słyszeć bicie serca jednej osoby. I hear a beating is my heart and I'm scared of been alone. | Słyszę bicie tylko mojego serca i boję się bycia samotną. I'm scared of lonely. | Obawiam się samotności. I cry at night, cause my Baby's too far, to be by my side. To wipe away these tears of mine, so I hold my pillow tight. To imagine you, I'll stretch your hand, looking for mine. W nocy płaczę, bo mój Kochany jest zbyt daleko, by być przy mnie. By zetrzeć me łzy, zostało mi tylko ściskać mocno poduszkę. Wyobrażać sobie Ciebie, jak ściskam Twą dłoń, a Ty patrzysz na mnie. min4zn_ban & patrysiowa_
Robaczki me. ![]() me9so3horny ![]() ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-04-23 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Rozeznanie
|
Umieram z bólu, z niepokoju o Ciebie, z miłości, z tęsknoty, ze wszystkiego po kolei, a Ty..
Poczułam się jak idiotka, a to jedno z najgorszych uczuć na świecie. to może po prostu nie wiesz, co to znaczy kochać? olśnienia o 5 nad ranem, co zaglądają pod powieki i dają w ryj. Nagle ogarnęło mnie przykre uczucie, że nigdzie naprawdę nie należę.. Wiedział, ale postanowił nie wiedzieć. Czy człowiek ma prawo tak postępować?!
#2271 |
Raczkowanie
|
dreams_x33 - <3
LoveYourEyes - Dziękuje <3 kamisha, min4zn_ban, TwojaKokaina, LoveYourEyes ( na podpis i nie tylko ) - Okradam . ![]() CukrowaPanna - gdzie jesteś? a kiedy w prawym dolnym rogu wyświetla się chmurka
z Twoim imieniem chciałabym odwrócić wzrok.. Ale niestety nie potrafię. < 3 Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-23 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
Wytnij moje serce z kamienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
a dzisiaj? everybody's chillin !
trzymam tygrysa w klatce piersiowej. kocham każde Jego słowo. są dla mnie jak zaklęcia. czy jesteś w stanie wyjść ze mną w piątek wieczorem i wrócić w niedzielę rano, nie myśląc o tym dokąd idziesz?
#2274 |
Raczkowanie
|
Happyend- skarbie bierz! po to są. ależ mi miło.. <33
![]() ![]() RozowaSkeyterka- kocham, kocham, kocham! ![]() ________ .obiecałam sobie, że nie będę za Tobą tęsknić.
.gwiazd nie pragnę, a bliskości twojej.. <3 .chcę z Tobą iść, nieważne dokąd. .Twój śmiech przypomina tamte chwile.. .Mam duszę i serce, to właśnie różni mnie od Ciebie. .jeśli chodzi o nich, dam się zabić za ich szczęście. (for friends <3) ...bo miłość zabija czasem jak morderca. .Wali mnie twój płacz, zapomnij!, nie gram sztucznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Przyczajenie
|
Była jak marionetka. Wodzona jego namiętnym dotykiem była wstanie tańczyć dokładnie tak, jak jej zagrał, a on, nie chcąc działać pochopnie, stwierdził, że przecież ma czas.
Zamiast czuć napływającą złość, miała ochotę zapiszczeć z radości. W głębi duszy lubiła, gdy choć na moment dawał jej powody do zazdrość. Nie naciskała, nie nalegała i nawet zaskakująco dobrze udawała, że nie jest jej przykro |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Dotykiem Twych rzęs budź mnie co dnia.
Delikatnym szeptem słów do mnie mów. Scałuj ból z milczących ust. Gdzież podziała się radość w Twych oczach? Ten czekoladowy wir tęczówek? Skąd czerpać siłę, by jeszcze wierzyć w Nas? Jak chronić nadzieję, której płomień traci blask?
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
nie wykręciłam numeru a jednak w słuchawce odezwał się głos
-stuk puk stuk puk -hallo -tutaj twoje serce tęsknisz za mną, nawet gdy całujesz się ze swoją bejbe, wiem to wszystko chyba płynie z twojej du.py, a nie z serca! jesteś drzwiami, które otworzyłam... a potem przycięli mi palce. nie mieli wspólnych marzeń, chodź od zawsze byli razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje się złodziejem <zawstydzona>
no no, żaden ze mnie robak! ![]() haha. ;*** . * * * * * Nie wchodzę drzwiami, które przede mną otwierałeś. Nie siadam na ławkach, na których ze mną siadałeś. Nie piszę SMS'ów, jakie pisałam do Ciebie. Nie dostaję SMS'ów, tak uszczęśliwiających, jak te od Ciebie. Nie chodzę drogami, którymi chodziłam z Tobą. Nie mówię do nikogo tak, jak mówiłam do Ciebie Nie patrzę na nikogo tak, jak patrzyłam na Ciebie. Nie słucham nikogo tak, jak słuchałam Ciebie. Nie przytulam nikogo tak, jak przytulałam Ciebie. Nie tęsknie za nikim tak, jak tęsknie za Tobą. Nie pokocham nikogo tak, jak Kocham Ciebie. ~ tylko i wyłącznie moje (; byłam na spacerze i mnie wena naszła. Zrywam się w środku nocy, prawie spadam z łóżka, zgadnij kto mi się śnił. Kupiłam nowe buty, fajnie, ale nie pomogło bo przypomniałam sobie o Tobie. Kupiłam nową bluzkę, fajnie, ale nie pomogło bo przypomniałam sobie o Tobie. Kupiłam nowe spodnie, fajnie, ale nie pomogło bo przypomniałam sobie o Tobie. Kupiłam nową sukienkę, fajnie, ale nie pomogło bo przypomniałam sobie o Tobie. ROZUM, DO CHOLERY, ZAPOMNIJ. I TY SERCE TEŻ !
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
I na myśli milion, kilka tylko znam. Reszta przychodzi i odchodzi razem z Tobą.
Kochanie? Jak to jest nic nie czuć? Za nim coś zrozumiałam, bałam się lęku przez nieodkrytym. Czarny_Aniolek - ''Patrzę przez czarne szkła okularów przeciwsłonecznych. Dziwne... bez nich mój świat wygląda dokładnie tak samo.'' - rewelacja pierniczku. ![]() dresowa - wreszcie, wreszcie, WRESZCIE! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Poznałabym go z zamkniętymi oczami. i chociaż tyle już wypłakałam, moja miłość do Ciebie z łzami nie uleciała. Nawet inni widzą jak na Ciebie patrzę, jak modlę się w duchu, abyś coś powiedział, a jak to zrobisz cała się trzęsę, a serce kołacze coraz mocniej i szybciej. ''Dla Ciebie znów stałam się dzieckiem, żebyś miał się kim opiekować, dla Ciebie nauczyłam się śmiać i płakać. dla Nas wzięłam parasol, żebyśmy nie zmokli, nie dostali kataru, dla Ciebie nauczyłam sie szurać butami po jezdni... Ty odszedłeś, deszcz przestał padać, ja wydoroślałam, składam parasol, ocieram łzy, nie szuram butami... ruszam...'' Lolka, Dresowa ; *
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-04-23 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.