![]() |
#2251 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję wszystkim dziewczynom, że tak się przejęły moim problemem z Perfumami In Bloom ![]() A teraz spokojnie czekam sobie na korektę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Eh a ja jestem zła, bo tak się napaliłam na Zebrę, a tu chyba nic z tego. Zawsze moje klientki biorą coś z kolorówki, a w tym katalogu prawie nic! Mam od nich tylko za 19,80 zł + od mamy za 24,90 zł... Nikogo nie skusił ten zestaw za 14,90 zł. Musiałabym wziąć dla siebie rzeczy za prawie 55 zł. Zobaczę, ile wyjdzie mi za potrzebne rzeczy i ile musiałabym jeszcze dołożyć i wtedy zdecyduję, czy tak zrobię. Na razie mam zamówień na 403,40 zł bez mojego. Mam jeszcze takie pytanie retoryczne, czy którejś z Was przysługuje Zebra, a jej nie chce i ewentualnie ja mogłabym wziąć na nią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
W tym zamówieniu jestem dumna z siebie i swoich klientek
![]() - zamówienie za ponad 1000zł - Zeberka do kolekcji (podbiję troszkę moim ukochanym preparatem do demakijażu) - Spray z witaminą C za 0,50zł będzie mój ![]() - Tym owocnym zamówieniem przejdę do BIAŁEGO poziomu Avon Clubu ![]() Bardzo mi się buzia cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
Ja z 07 mam zamówienia na ok 350zł, nie ma tragedii, ale rewelacji też nie. Kolorówki tylko 15,90
![]() A co do Majek i dopinek to 3 kpl odesłane kurierem i czekam na jakieś info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
mam pytanie , czy ten zestaw z katalogu 7 str. 5 jest za 10 % ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W HT pisze że tusz SuperShock i iskrzący błyszczyk do ust mają 10% więc podejrzewam że właśnie o ten zestaw chodzi, bo samodzielnie tych kosmetyków w tym katalogu nie można kupić.
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A iskrzący błyszczyk jest w tym katalogu dostepny również poza zestawem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Moje zamówienie za około 800zł.
Aż jestem zdziwiona,bo nie spodziewałam się takiego zamówienia,bo zapowiadało się strasznie marnie. Co lepsze torba zebra do kolekcji,a nie musiałam wcale podbijać ![]() ![]() Ciesze się bardzo,bo dopiero wczoraj dostałam zamówienie na kolorówkę,bo tak nikt nie był zainteresowany. Były zielone światełka z netto przy : - pudrach sypkich (obu kolorkach) - kremie z liposomami - kremie na noc - szamponie owoc granatu i mango (3 sztuki)
#2263 |
Raczkowanie
|
Mama uratowała mi zamówienie!
![]() ![]() I tak zamówię na II-gi termin, z nadzieją, że przyjdzie Majka. Boję się tylko, że tyle się wyczekałam, a ona może nie pasować ![]() Użyłam już 2 razy nowej maseczki do włosów blond z AT i mogę powiedzieć, że jest świetna. Włosy są miękkie, ale nie obciążone, no i według mnie są odrobinę jaśniejsze, no ale to potwierdzę po dłuższym użytkowaniu. Zaznaczam, że używam jej wraz z szamponem do włosów blond z tej samej serii. Maseczkę używam co 2 dni, szampon codziennie, choć muszę przyznać, że sam szampon nie odpowiada mi, włosy są po nim suche, może dlatego, że jest to również szampon oczyszczający (z tyłu jest napisane coś o oczyszczeniu włosów z produktów do stylizacji). Razem z maseczką spisuje się świetnie ![]()
![]() |
#2264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak się naszukałam, że w końcu znalazłam. No oczywiście masz rację, gdzież by zrobiono taki prezent??? Faktycznie kupiłam z katalogu 05 ze stron ostatniej szansy. Sorki za zamieszanie ![]() A byłam pewna że była to internetowa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Hej
Chciałam zapytać.Złożyłam własnie zamówienie z katalogu 07 i tu pytanie.Dlaczego nie widac mojego zamówienia w Historii zamówień?? Może to głupie pytanie ale jeszcze mi sie nie zdarzyło |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz mam bardzo malutkie zamówienie niestety ![]() ![]() ![]() ale mam nadzieję, że uzbieram chociaż na zestaw za 14,90, bo tusz i kosmetyczka bardzo mi się przydadzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
prosze o pomoc. nie mam jak sciagnac teraz katalogu 8 a pilnie potrzebuje odpowiedziec klientce czy w katalogu 8 jest w promocji serum na zniszczone koncowki i w jakiej cenie?
jakby ktos mogl mi napisac to bede bardzo wdzieczna ![]()
#2268 |
Raczkowanie
|
Witam!
Mam takie pytanie - które konkretnie produkty nie wliczą się do możliwości otrzymania torby Zebry? mam trochę zamówionych kolorówek, ale niestety muszę domówić coś od siebie - zawsze się przyda. Czy jako produkty niekosmetyczne w tym przypadku mam liczyć tylko pędzelki ze strony 70 czy coś jeszcze? będę wdzięczna za możliwie szybką odpowiedź - właśnie składam zamówienie na ok 350 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Wtajemniczenie
|
Musisz zmienić ustawienie na kat 07, bo w strefie jest zaznaczony jeszcze 06. Wszystko jest ok.
#2270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to serum jest w katalogu 08 w cenie 22,90 z ofertą, że drugi produkt kupisz za 1zł a w katalogu 09 jest w cenie 15,90 i do tego można dokupić maskę za 8,9(wzmacniająca"świetlis ty blond", odżywcza"Lśniący brąz", nawilżająca, regenerująca) - mowa tu o zielonym serum na zniszczone końcówki ![]() Edytowane przez kaha_akro Czas edycji: 2010-05-06 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Promocja: Kup jeden i wybierz drugi za 1zł ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
22,00 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mam pytanie do was
w kat 07 udało mi sie zebrac zamowienie na ponad 1000 zl i chcialabym wiedziec czy dalej jest mozliwosc domowienia jakiegos produktu w zwiazku z tym. kiedys jak mialam zamowienie za 1000 zl to moglam domowic wode tta diamond za 12 zl, to chyba byly jakies programy motywacyjne ale nie pamietam gdzie mozna je znalezc, a moze one juz nie istnieja. i jakby co to jaki produkt jest za kwote 1000 i jaki ma nr? dzieki i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Wtajemniczenie
|
jak zamawiam ten zestaw 'kolekcja bestselerów' to wpisuję numer błyszczyka i wtedy przychodzi mi cały zestaw za 14.90 tak?
![]()
#2277 |
Raczkowanie
|
tak wystarczy tylko nr blyszczyka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Wtajemniczenie
|
#2279 |
Raczkowanie
|
Ma któraś z was torbę Edita
![]() Przejrzałam wątki ale coś bardzo mało jest o niej. Na katalogowym były zdjęcia, ale zostały usunięte nie wiem czemu, więc jakby któraś miała to mogłybyście wstawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.