|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
ja tam nie oglądałam ;D
Mouse to nie wycieczka tylko praktyki z tego co Kredzia pisała, chociaż teraz tylko by się bawił leń śmierdzący!
|
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
No ale myślalam ze bedzie cos ciekawszego, a on tu ledwo zipał po 3 minutach
![]() u mnie pogoda piekna jak na razie, tż znowu pojechał do pracy i po ostatniej kłótni(jakis czas temu) o jego kolezanke, powiedzial mi ze do niego napisala jestem z niego dumna, z siebie zreszta tez, bo nie nakrzyczalam na niego :P robimy postepy :P
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a walka mameda z tym sekate czy jak tam temu samurajowi haha dobra była ![]() w ogóle ja nie przepadam za boksem ale jak już zaczne ogladać to tak sie wkrecaam ;p ale wolna amerykanka lepsza;d tylko strasznie brutalna ;p ale przez ekran moge oglądać na żywo bym nie chciała ;p la la la ![]() ![]() ![]() ![]() ej kurde już za dużo schudłam musze przytyc teraz, a nie moge patrzeć na to jedzenie;/
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-05-08 o 10:42 |
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
ej to nie jest smieszne ;p
boje sie ze mi cycki spadną haha prawie 4 kg schudłam :O a jak ważyłam wiecej i powiedziałam ze sie bede odchudzać to sie ze mnie smiali, ze nie mam z czego i mi wypominali ;d teraz to juz w ogóle ;dejj kocha mnie, kocha hahahah ale wczoraj sie cos o nim dowiedziałam, sam mi powiedział.. jak kiedys szalał ![]() a co do planów na dziś, to grill ;d o ile nie bedzie padac ;p
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
kongo kręcisz z kimś? chyba mnie ominęło coś pff ;d
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
no mozna tak powiedzieć ;d
(odrazu odpowiem na pytanie które pewnie zadasz;p nie nie mam zdjecia- ale w niedalekiej przyszłosci bede miała z osiemnastki ;p)ale w sumie i tak nie weim czy cos z tego bedzie, nawet w sumie nie wiem czy chce;p mi sie wydaje ze on dalej kocha tą swoją była, ale w sumie cos tam ostatnio pisalismy o czymś i on cos tam pisał "wiesz jak to jest coś sie konczy zeby mogło zacząć sie coś lepszego"i w ogóle zawsze jak wejde na gg to pisze, przed chwilą mi smsy pisał z pracy, w realu też mi sie z nim dobrze gada;p. dzisiaj sie widzimy na tym grillu zobaaaczymy jak bedzie;p
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-05-08 o 11:32 |
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() posprzatajcie mi pokój
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie się poznaliście? dawno się rozstał? |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj nad jeziorkiem moim kochanym ;d oczywiscie w nocy, tak posiedzieć z kumplami , dobre i to xD policjanci przyjechali, myśleliśmy, że podejdą ale udało się ;d w sumie to miejsce publiczne to nie było ;p
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie tak w nocy nad jeziorko
ja mam wszystkie daleko od siebie ;p---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- laski mam kiecke w galerii! nie skomentowałyście
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde gUpku ale się ciesze Oby tylko znowu nie dał dupy i żeby Cie zaprosił na ten spacer a potem na piwo ![]() Matko, a ja jestem załamana bo nikt mnie nie chce EMdz, ładna ale będziesz blond dżaga w takiej czerwieni ;D a ja też wstawiłam buty do galerii bo któras chciała zobaczyc i co? I nie zobaczyłyście a teraz już za pózno :
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-08 o 13:06 |
|
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie mam chwilowo nic do roboty i mam zamiar sobie odwiedzic solarium (pierwszy raz w tym roku) i zrobie chyba sobie tipsy
![]() a co, trzeba cos zrobic dla siebie ![]() EMdz - zaakceptuj to Ci skomentuje kiece :P Kiecka świetna ! na jaka to okazje ?
Edytowane przez Mala_mi18 Czas edycji: 2010-05-08 o 13:06 |
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
haha no mnie też nie
mam już dość wieśniaków i pasztetów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() Na komunię tylko nie wiem teraz jaką marynarkę dokupić żeby pasowała, tzn. jaki krój |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu nie możemy nikogo normalnego poznac?
i najlepsze ze każdy kogoś poznaje nowego tylko nie ja ![]() Edytowałam wczesniejszy post i Ci napisałam o sukience
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
ładna ładna
noooo pokaz te buty !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie na początku chciałam taką nude/beżową, ale jak przymierzyłam to strasznie blado i zlewała się z włosami, dlatego wzięłam czerwo ja chcę zobaczyć! Cytat:
|
||
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
noom postaram się
![]() Cytat:
), a tak cieszy teraz to 3maj kciuki!;d bo jak nic nie wyjdzie z tego spaceru to sie zalamie.. :P
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]a nie będę sie przeciez zmuszać i na siłe się z kims spotykać jak ktoś mi nie pasuje, bo tak to wiadomo, ze czasem się kogoś pozna na jakiejs imprezie/baletach, ale raczej nie w moim typie I w ogóle najgorzej jak moja jedna kol ciągle kogoś poznaje, wyrywa na baletach, spotyka się z kim a ja nikogo fajnego![]() Oluska ja też chce zdjęcie zobaczyc! zawsze możesz mu zrobić z okna ![]() Macie te buty
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
niby nic - wszedzie szukam butow w tym stylu i nigdzie nie moge
znalezc ! ladne
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeejka!!!
Byłam na zakupach, wlasnie wrocilam z miasta. Kupiłam sobie śliczna bluzeczka, z taka śmieszna sówka... Szukalam wszedzie serduszek Haribo, no i byly na stoisku w domu handlowym, ale bylo zamkniete, wiec kupilam miśki i jakieś Akuku. Wlasnie krece prezent ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-08 o 13:52 |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
nie moge bo ja mam okno nie na osiedle tylko na zewnątrz
nie no poszukam poszukam cos;p---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- wgl NIBY NIC buty boskie, ile cm ma obcas? pytam kolejny raz haha;dej ja tez nikogo nie poznaje nowego, a jak juz kogos poznam, to szkoda gadac;d aa kol sie nie przejmuj, bo zastanow sie, czy chcialabys wyjsc z tymi chlopakami, z którymi ona wychodzi? ;> ja tak patrze na taka jedna.. caly czas z jakimis sie spotyka, miala 2 w ja wiem, no dosc krotkim czasie, ale to są takie przychlasty, ze masakraa... aaa i jeden jej chlopak jej wgl nie pociągał, takze..;] ona oszukuje sama siebie, a ja sie oszukiwac nie bd, ze ktos mi sie podoba..
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też dosyć cieżko znaleźc, bo wczęscie peep toe albo nasrane jakiś kwiatków, kokardek, cekinów itp
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co, ja tam Pudziana lubie, ale z nim bedzie to samo, co ze Szwarcenegerem, ze mu po tych sterydach serce sie rozjedzie i bedzie musial miec przeszczep i wogole... |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi ktoś nie odpowiada w 100% to go unikam, nie ma opcji żeby się spotkać i w ogóle ;p a później czasem żałuję.Ja np. też nie zrobię 1 kroku.. fajne, na nodze zaj***ście wyglądają |
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Co wy macie z ta solarka? Czy ja tu jestem jedyna, ktora nie chodzi na solarium?
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10cm![]() No ja bym z nimi nie chciała, bo są nie w moim typie [na szczęscie mamy zupełnie inny gust ], ale chodzi o sam fakt, ze do niej zarywają Chociaż ona się spotyka tak na kawke/piwo/spacer ale oni też jej jakoś bardzo nie zachwycają szczególnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

jestem z niego dumna, z siebie zreszta tez, bo nie nakrzyczalam na niego :P robimy postepy :P

U mnie też dosyć cieżko znaleźc, bo wczęscie peep toe albo nasrane jakiś kwiatków, kokardek, cekinów itp