|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
|
|
|
#2252 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam patelnie z ikea i bardzo sobie chwale, a kosztowala mniej niz 10 zl. W ikea roznie z jakoscia - wlasciwie to bym rzekla, ze to raczej niska polka. Ale dodatki maja ogolnie fajne, gorzej z meblami. Cytat:
Moze zrobie sobie domowe lazanie - bez tych skladnikow, ale nie widzialam nigdzie razowego lazani. A szkoda. Cytat:
Kraft wysusza mi skore - tak apropos to ktory krem do rak polecacie? Ja uzywam tych perfumowanych wkladek - najczesciej pod koniec okresu, albo w podrozy. I naprawde wysoka jakosc. Nawet nie tesknie za firmowymi. Tampony z biedro mi nie podeszly. Cytat:
Cytat:
Moze byla zle przechowywana, albo masz uczulenie na jakis skladnik? Albo z nerwow te wymioty. Ja jakis czas temu wymiotowalam kurczakiem i slonecznikiem - ale lekarz powiedzial, ze to nie z powodu jedzenia tylko silny stres. |
|||||
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, i miałam okazję przetestować wkładki różowe secret. Nie są najgorsze ale faktycznie klej byle jaki, tak więc wracam do sprawdzonych firmowych. Jednak z pewnością kupię ponownie podpaski ze skrzydełkami femina, dobra cena za 20szt, jakość też nie gorsza od droższych firmowych.
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Dzięki za odp. Rena Ja też kupuję płatki w innym sklepie bo w mojej b. nie znalazłam. Myślałam, że tylko w mojej ich nie ma.A sól do kąpieli ma fajny zapach i dość estetyczne opakowanie, nie wiem jak z jakością bo kupowałam tylko kilka razy na prezent. |
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego, co pamiętam parę m-cy temu też na ten klej dziewczyny narzekały. Może powodem jest to, że one są mało elastyczne, a ja ostatnio cuda wyprawiam, biegam, ćwiczę, jeżdżę na rolkach i niestety w tych ekstremach nie sprawdziły się.
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec tak:
Kraft na moje ręce działa jak Pur- czyli zupełnie nie wysusza, na szczęście. Wkładki są ok- klej ok- nic sie nie odkleja. Szału nie ma ale i nie mogę narzekać. o lodach juz pisałam, jak dla mnie te Pingo Doce są lepsze niż Carte Dor- i w tym momencie nie żartuje,smak jogurtowy z owocami lasu bije na głowe wszystkie pozostałe Płyn do kąpieli użyty- ładnie pachnie itp, ale nic poza tym,mam sól fioletową z Biedry, ale jak dla mnie kiepska. Aha, wczoraj kupiłam komplecik pudełeczek rattanowych- jasny brąz- bardzo fajne, pasują do wystroju pokoju i w końcu małe duperelki są na swoim miejscu
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cebulka tez dobra ale dla mnie troszkę za mdla. No ale to rzecz smaku, wiec jedyne co to polecam samemu sprobowac ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Wczoraj będąc u rodzicow je jadlam i faktycznie, przepyszne i nie ustepuja w niczym tym drozszym i firmowym. |
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki, wypróbujęAha, kupiłam ostatnio w Biedronie mydło w płynie oliwkowe. Ślicznie pachnie ale bardzo wysusza ręce. Wy też tak macie? ![]() Peeling to stóp grejpfrutowy całkiem ok, ale drobinki mogłyby być większe, chociaz za taka cenę nie ma co wybrzydzać. Używam po prostu codziennie zamiast kilka razy w tygodniu
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-06-26 o 08:32 |
|
|
|
|
#2260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oliwkowego nigdy nie mialam, nie lubie tego zapachu. Ale ten aloesowy byl ok i nie wysuszal. Peeling ma spore drobinki, ja i tak uzywam tez tarki do stop. |
|||
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
rozsmakowałam się właśnie w soku marchwiowym just fit-pycha
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie pachnie ten peeling a drobinki mogłyby byc wieksze i konsystencja jest troche wodnista.
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mialam chyba taki rozowy, zielony z mięta juz tak dobrze nie dzialal. zielona cebulka-dla mnie najlepszy goracy kubek jaki jest
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj kupiłam małe sucharki< mniam > i zjadłąm je z ziołowym Freskiek, kurcze dobre to było <choć mozę ciut za ziołowy był> ale smaczny i tak.
![]() ![]() co do wkładek..wróciłam do biedronkowych bo ostatnio kupiłaam rumiankowe belli,teto sie dopiero wyginały na wszystkei strony i klej sto razy gorszy jedne co w nicj dobre to własnie zapaszek. wiec stewirdziłam zę Biedronkowe lepsze<choć nie pachnace> mówie o Sekretach tych w dużym różowym opakowaniu rzecz jasna nie wyobrażam sobie chodzić w jednej wkładce cały dzien. ja te mazidła do stóp( peeling, krem zmiękczajacy-różowy) używam co drugi dzien od miesiąca ale żebym widizała znaczącą poprawę to niekoniecznie ładnie pachną,stopy sa bardziej miękkie ale bez rewelacji.
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
To co, nikt nie widzial w swoic biedronkach tego typu jogurtów?
Bo nurtuje mnie to od wczoraj hehe . Naszłą mnie chetka ale tego smaku u mnie nie ma, pytałam na forum tutaj, w tym temacie ale nikt nie chciał odpowiedzieć ![]() Może nikt nie kupuje tego typu jogurtów? |
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam zielony z olejem kokosowym. Jest dość gęsty, przepięknie pachnie i dobrze nawilża dłonie. Kusicie nowymi lodami... znowu
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są tylko trzy smaki - kiwi, panna i chyba banan ![]() Kupiłam te rurki kokosowe (3,49) ale jakoś mało kokosowe dla mnie Czy u Was też arbuz już po 2,3? |
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie Bonitki pełnoziarniste chyba na wyprzedaży są bo cena 2,49 a maślane 2,99 i na kartce z ceną zaznaczone że teraz jeszcze taniej...fakt pyszne są
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
buu, czyli to chyba tylko czasami sie pojawiaja w ramach edycji limiotowanej. widziałam kiedyś w Biedronce a teraz zniknęły te smaki. szkoda/ mam nadzieję, że pojawią się jeszcze kiedyś
, bo chyba często powtarzają oferty? kiwi to mi nie podchodzi a banan jakiś taki słodki, więc chciałam spróbować innego smaku jogurtów duzych fruvita.dobrze, że ie tylko u mnie tak jest, bo myślałam, że w mojej B. coś nie tak ![]() a arbuz chyba 1,99 albo 1,50 nie pamiętam dokladnie
|
|
|
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
Ma ktoś nowe inspiracje tygodniowe?
Czy w biedronce można kupić musli Vitalis Dr.Oetkera? |
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam ale ulotki nie mam- kiedyś już w sobotę a nawet w piątek były ulotki wyłożone przy kasie, a teraz już nie wykładają wcześniej -przy najmniej tu gdzie robię zakupy |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też zwykle są w sobote, ale dzisiaj nie byłam w Biedrze. |
|
|
|
|
#2275 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę musiała też wypróbować to mydło aloesowe...tylko niech skończę to oliwkowe Jak dla mnie to jednak za małe te drobinki, miałam kilka różnych peelingów lepszych firm i były nieporównywalnie lepsze...ale i troche droższe, więc cos za coś ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-06-26 o 22:24 |
|||
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
co do wkładek biedronkowych to są nawet niezłe. używam często wkładek produkcji Rossmanna i muszę stwierdzić, że R. produkuje lepsze. ale Secrety też nie są tragiczne
|
|
|
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
W mojej biedrze nie ma niestety niesolonych orzeszków
Po przeczytaniu kilku wypowiedzi, że pakowane są razem z solonymi udałam się z ogromną nadzieją do mojej biedrony na buszowanie w kartonach z solonymi. Przetrzepałam większość kartonów, ludzie patrzyli na mnie jakoś tak dziwnie, bo otwierałam co rusz nowe w poszukiwaniu tych niesolonych no ale efekt taki, że nie znalazłam żadnego zielonego opakowania. Poza tym nie jestem pewna czy one zawsze identycznie pakowane, bo te kartony z solonymi są oznaczone jako solone (kolor niebieski) i poza tym orzeszki pakowane pionowo więc mieści się tylko jedna warstwa orzeszków, czyli pod spodem nie ma żadnych No cóż... może w innej biedrze by były, ale zwyczajnie nie chce mi się jechać aby to sprawdzać, swoją biedrę mam pod nosem ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w waszych Biedronkach zawsze są wykładane gazetki?
U mnie kilka razy zdarzyło się,że nie było gazetek (min. tej o wakacjach, gdzie były sukienki recznikowe, kółka do kąpieli, itp) wcześniej, na weekend ani w trakcie promocji. Zobaczyłam dopiero na stronie internetowej,ale chciałam wersję papierową bo wersje elektroniczne znikają a ja kolekcjonuję te gazetki w wersji papierowej. Tak więc nie wiem, dlaczego nie w każdej Biedronce są gazetki (nie mówię, że w ogóle nie ma, ale kilka gazetek u mnie nie było chociaż na stronie internetowej się pojawiły. oglądałam z wyprzedzeniem i w czasie trwania promocji, ale leżały tylko inspiracje tygodniowe, albo jeszcze trwająca promocja- czasem jest tak,że jedna się nie skończyła a już "wchodzi" kolejna- może dlatego nie dali nowych, bo leżały stare?). A może nie wszędzie dostarczają gazetki |
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2280 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam wogóle nie rozumiem, dlaczego łatwiej dostępne są orzeszki solone
Przecież niesolone są o wiele lepsze Czasami mi się zdarzyło zjeść całą puszke - solonych - i niemiłosiernie bolał mnie po nich językA gazetki dawniej też zbierałam, ale od paru miesięcy staram się być mniejszą "kolekcjonerką" wszystkiego, czyli pustych flakonów po perfumach, słoiczków, opakowań po słodyczach i wogóle Nie wiem po jakiego grzyba to wszystko zawsze zamierzam przetrzymywać Żeby później pokazać potomnym?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

i faktycznie lepsze niż te z owocami, gdzie połowa opakowania to rodzyny 
to jak z tymi zwykłymi płatkami owsianymi, są u Was?

)
ale z tego, co pamiętam parę m-cy temu też na ten klej dziewczyny narzekały. Może powodem jest to, że one są mało elastyczne, a ja ostatnio cuda wyprawiam, biegam, ćwiczę, jeżdżę na rolkach i niestety w tych ekstremach nie sprawdziły się.

i kupiłam jakieś 2 litrowe nazwa chyba na "D" kilku smakowe.Jadła już je któraś z Was?
jedne co w nicj dobre to własnie zapaszek. wiec stewirdziłam zę Biedronkowe lepsze<choć nie pachnace> mówie o Sekretach tych w dużym różowym opakowaniu rzecz jasna
ładnie pachną,stopy sa bardziej miękkie
ale bez rewelacji.