Miłośniczki Zary - część III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 00:06   #2251
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
Śliczne spodnie!

Eh w ogóle ile stron przede mną! Miałam wakacje i widzę, że dużo się działo, oj działo.... muszę ogarnąć to niebawem .
Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
fajne, mam nadzieję, że dodadzą granatowe
chciałabym jakieś właśnie w tym kolorze, dziś nawet widziałam jedne za 59 zł, nie wiem czemu nie poszłam przymierzyć
jak będziecie w jakimkolwiek sklepie widziały granatowe o podobnym fasonie to dajcie znać!
Dziękuję

Fason tak jak pisałam wcześniej ten sam co słynnego na początku wyprzedaży modelu , tylko materiał inny, troszkę grubszy i moim zdaniem bardziej elegancki
Oczywiście złota klamerka przy pasku niekoniecznie mi do nich pasuje, ale mam zamiar nosić je z innymi paskami
Zdjęcie niestety nie oddaje ich uroku, na żywo są dużo ładniejsze, ale skoro słowo się rzekło, to trzeba było wstawić

Też jestem ciekawa, czy pojawią się w przyszłości w innym kolorze Sama nie pogardziłabym jeszcze granatowymi
Ale koniecznie z tego materiału!

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 00:15   #2252
izabellini
Zakorzenienie

odwiedziłam dzisiaj Zarę w Galerii Mokotów i :
- marynarek z Woman jak na lekarstwo, z bufkami żadnej, trochę czarnych dwurzędowych krótkich, kilka w niebieskie kwiatki z poduchami
- marynarek z Basic też mało, kilka majtkowych w dużych rozmiarach
- moje ulubione spodnie tulipanowe brązowe z szerokim paskiem, sztuk 3 M
- koszul jedwabnych brak, jedna łososiowa S pozaciągana na ramieniu
- buty już przebrane, śmietankowych balerinek brak kilka par 37 ale chabrowych
- sporo bluzek z Basic po 39 pln, z Woman po 59 pln i sweterków do pogrzebania
- spodenek brak
- 2 panterkowe jedwabne spódniczki S
- torebek żadnych fajnych

kupiłam marynarkę ze Studio piaskową z przeszyciami za 129 i granatową z białymi przeszyciami z Basic za 99, spódniczkę za 59 szarą niby lnianą

oglądałam spodnie Asi są krótsze niż słynne wyprzedażowe, a poza tym krój identyczny
mnie się podobają

Edytowane przez izabellini
Czas edycji: 2010-07-28 o 00:16
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:57   #2253
alusia511
Raczkowanie

pytanie pamiętacie jeszcze te słynne pudrowe spodnie to później były takie podobne tylko że normalnie zapinane chyba po 169 zł to czy one też są przecenione ? jeśli tak to na ile?
alusia511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:36   #2254
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Rozumiem, w każdym razie wolałam napisać, żeby nie było potem niedomówień
A na Woman po prostu pasujących do Twojego opisu w tej kolekcji nie było, jedynie na Basic stąd też wnioskuję, że ten model, o którym piszesz pochodzi z tamtego działu

I wklejam obiecane zdjęcie nowej wersji spodni z Basic.
Przepraszam za kiepską jakość i perspektywę, ale zdjęcie robiłam na szybko, na dodatek telefonem
A pogoda, a co za tym idzie światło, jaka jest, każdy widzi
Asiu spodnie świetnie się prezentują

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Pozwoliłam sobie założyć wizażowy klub miłośniczek ZARY.
Myślę, że bardziej lub mniej off topowe dyskusje zawsze będzie można przenieść tam
Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=713
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:38   #2255
tralalinka
Raczkowanie

Hej dziewczyny, kojarzycie na pewno spódnicę z obecnej kolekcji Zary z guzikami z przodu (cena regularna 169,90), wysoki stan, rozkloszowana, wkleiłabym jej zdjęcie, ale nie działa mi Zarowa strona, a na innych nie mogę jej znaleźć Udało mi się upolować beżową na przecenie za 59,90, ale zastanawiam się, z czym mogłabym ją nosić żeby trochę załagodzić jej 'grzeczność'. Szpilki odpadają z racji wzrostu, ale jakieś baleriny na pewno sobie dobiorę, chodzi mi bardziej o górę...Może jakaś fajna jedwabna koszula w kolorze khaki? Ratunku, wyjątkowo jakoś brak mi pomysłów, z chęcią za to posłucham Waszych/obejrzę zdjęcia instruktażowe jeśli miałybyście coś pod ręką.
tralalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:53   #2256
MilciaAa
Zadomowienie

Wiecie może czy są jeszcze w Zarze na dziale trf te ramoneski? Jeśli tak to w jakiej cenie?

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:57   #2257
nombre
Zadomowienie

Cytat:
Ale tą białą? To ja chyba ślepa jestem, bo już od dawna jej nie widziałam, a w GM bywam dosyć często

No właśnie sama się za nią rozglądam (tylko za M-ką) i pamiętam też cały czas o Tobie Ale niestety póki co poszukiwania przebiegają bezskutecznie, bo widziałam je tylko raz czy dwa w pierwszych dniach wyprzedaży a później jak kamień w wodę
A w sprawie marynarki jakby coś, to pozwolę się do Ciebie uśmiechnąć na PW

Bardzo chętnie bym pomogła, jeśli jeszcze gdzieś w Warszawie są.. Jak widać ja jednak powinnam te soczewki nosić, skoro dziewczynom udaje się jeszcze je znaleźć, a ja ich już nie widziałam prawie miesiąc

kochana jak cos to wyslij mi sms-ka w sprawie marynarki
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 12:06   #2258
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Fason tak jak pisałam wcześniej ten sam co słynnego na początku wyprzedaży modelu , tylko materiał inny, troszkę grubszy i moim zdaniem bardziej elegancki
Oczywiście złota klamerka przy pasku niekoniecznie mi do nich pasuje, ale mam zamiar nosić je z innymi paskami
Zdjęcie niestety nie oddaje ich uroku, na żywo są dużo ładniejsze, ale skoro słowo się rzekło, to trzeba było wstawić

Też jestem ciekawa, czy pojawią się w przyszłości w innym kolorze Sama nie pogardziłabym jeszcze granatowymi
Ale koniecznie z tego materiału!
Czy te spodnie kosztowały 149, bo chyba widziałam takie w granatowym kolorze. Mogę się mylić, ale pasek miały ten sam z pewnością.
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 12:23   #2259
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Czy te spodnie kosztowały 149, bo chyba widziałam takie w granatowym kolorze. Mogę się mylić, ale pasek miały ten sam z pewnością.
Te spodnie co ma Asia to inny model niz opisujesz. Spodnie ze zdjecia maja inne zapiecie i kosztuja 169 zł,kilka razy juz bylo o tym pisane
Stary 2010-07-28, 12:28   #2260
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Asiu spodnie świetnie się prezentują

Pozwoliłam sobie założyć wizażowy klub miłośniczek ZARY.
Myślę, że bardziej lub mniej off topowe dyskusje zawsze będzie można przenieść tam
Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=713
Dziękuję Kochana
A do klubu już dołączyłam

Cytat:
Napisane przez tralalinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, kojarzycie na pewno spódnicę z obecnej kolekcji Zary z guzikami z przodu (cena regularna 169,90), wysoki stan, rozkloszowana, wkleiłabym jej zdjęcie, ale nie działa mi Zarowa strona, a na innych nie mogę jej znaleźć Udało mi się upolować beżową na przecenie za 59,90, ale zastanawiam się, z czym mogłabym ją nosić żeby trochę załagodzić jej 'grzeczność'. Szpilki odpadają z racji wzrostu, ale jakieś baleriny na pewno sobie dobiorę, chodzi mi bardziej o górę...Może jakaś fajna jedwabna koszula w kolorze khaki? Ratunku, wyjątkowo jakoś brak mi pomysłów, z chęcią za to posłucham Waszych/obejrzę zdjęcia instruktażowe jeśli miałybyście coś pod ręką.
Chodzi Ci o tą z marynarskimi, złotymi guzikami, tak?
Ja kiedyś kupiłam granatową, ale później koniec końców przez brak pomysłów na jej noszenie, oddałam
Beżowa wersja, szczerze mówiąc, w ogóle nie przypadła mi do gustu, głównie przez mdłe w jej przypadku guziki
Ale wiadomo, że nie wszystko musi się wszystkim podobać

W każdym razie ja widziała bym ją zestawioną z brązami, bordo, khaki - może jakaś rozpinana, lekka, jedwabna koszula lub bluzka?
Alternatywnie nieśmiertelna bokserka + marynarka/kardigan - takie zestawienie pasuje praktycznie do wszystkiego
(Nie)stety nie wiem, czy nie uznasz obydwiu propozycji za zbyt 'grzeczne' i 'eleganckie' - ja pspbiście lubię się tak ubierać na co dzień A ten fason sam w sobie jest dosyć elegancki więc raczej o stwoerzenie z niego sportowej stylizacji, było by trudno

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
kochana jak cos to wyslij mi sms-ka w sprawie marynarki
Dobrze

Cytat:
Nie, 169 zł. Za 149 zł są inne, podobne, ale z innego materiału i z innym wykończeniem na górze i zapięciem (właśnie w kolorze granatowym, beżowym i khaki) Sama chętnie kupiłabym takie w innym kolorze, ale póki co są tylko czarne

Stary 2010-07-28, 12:30   #2261
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
te o których piszesz, z normalnym zapięciem kosztują 149 zł i występują bodajże w 4 kolorach: granat, khaki, i 2 odcienie beżu
Stary 2010-07-28, 12:44   #2262
tralalinka
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Kochana
A do klubu już dołączyłam

Chodzi Ci o tą z marynarskimi, złotymi guzikami, tak?
Ja kiedyś kupiłam granatową, ale później koniec końców przez brak pomysłów na jej noszenie, oddałam
Beżowa wersja, szczerze mówiąc, w ogóle nie przypadła mi do gustu, głównie przez mdłe w jej przypadku guziki
Ale wiadomo, że nie wszystko musi się wszystkim podobać

W każdym razie ja widziała bym ją zestawioną z brązami, bordo, khaki - może jakaś rozpinana, lekka, jedwabna koszula lub bluzka?
Alternatywnie nieśmiertelna bokserka + marynarka/kardigan - takie zestawienie pasuje praktycznie do wszystkiego
(Nie)stety nie wiem, czy nie uznasz obydwiu propozycji za zbyt 'grzeczne' i 'eleganckie' - ja pspbiście lubię się tak ubierać na co dzień A ten fason sam w sobie jest dosyć elegancki więc raczej o stwoerzenie z niego sportowej stylizacji, było by trudno
Bardzo Ci dziękuję Mademoiselle, dobry duszku tego wątku, muszę przyznac, że właśnie na Twoją wypowiedź liczyłam najbardziej
Nie nie, absolutnie nie chodzi mi o to, aby propozycja nie była zbyt elegancka, bo jeśli chodzi o elegancję to też bardzo lubię ją na co dzień, a w typowo sportowych zestawach czuję się jak przebieraniec Chodziło mi raczej o to, że sama spódniczka kojarzy mi się jakoś tak...szkolnie, uczniowsko, może przez te guziki? I wolałabym w niej wyglądać bardziej jak elegancka kobietka niż grzeczna mała dziewczynka
Widzę, że też myślisz podobnie jak ja, o jedwabnej koszuli, więc na pewno sprawdzę ten wariant Dzięki za propozycje kolorów, właśnie z tym miałam problem, nie chciałabym żeby całość wyglądała zbyt mdło...
Jeśli uda mi się dokupić do tego jakąś fajna górę to na pewno pochwalę się tu na wątku, pozdrawiam
tralalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 12:59   #2263
zioła
Zakorzenienie

Hej
Kojarzycie w jakiej cenie chodziły te torebki? Były objęte wyprzedażą?
Stary 2010-07-28, 13:02   #2264
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
Hej
Kojarzycie w jakiej cenie chodziły te torebki? Były objęte wyprzedażą?
w galerii krakowskiej wiszą u mnie po 129 zł (wczoraj nawet widziałam)

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 13:16   #2265
XS-ka
Zadomowienie

a tak szczerze .... jak myślicie... duże jest prawdopodobieństwo że te spodnie za 169 zł beda wystepowac w innych kolorach ?
Stary 2010-07-28, 13:20   #2266
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilciaAa Pokaż wiadomość
Wiecie może czy są jeszcze w Zarze na dziale trf te ramoneski? Jeśli tak to w jakiej cenie?

ich cena to 79 PLN
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 13:26   #2267
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tralalinka Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziękuję Mademoiselle, dobry duszku tego wątku, muszę przyznac, że właśnie na Twoją wypowiedź liczyłam najbardziej
Nie nie, absolutnie nie chodzi mi o to, aby propozycja nie była zbyt elegancka, bo jeśli chodzi o elegancję to też bardzo lubię ją na co dzień, a w typowo sportowych zestawach czuję się jak przebieraniec Chodziło mi raczej o to, że sama spódniczka kojarzy mi się jakoś tak...szkolnie, uczniowsko, może przez te guziki? I wolałabym w niej wyglądać bardziej jak elegancka kobietka niż grzeczna mała dziewczynka
Widzę, że też myślisz podobnie jak ja, o jedwabnej koszuli, więc na pewno sprawdzę ten wariant Dzięki za propozycje kolorów, właśnie z tym miałam problem, nie chciałabym żeby całość wyglądała zbyt mdło...
Jeśli uda mi się dokupić do tego jakąś fajna górę to na pewno pochwalę się tu na wątku, pozdrawiam
Nie ma za co Cieszę się, że mogłam pomóc
Wiesz, że mam z nią podobne skojarzenia, ale chyba bardziej dotyczą one wersji granatowej Niemniej sama w sobie spódnica jest bardzo ładna i umiejętnie zestawiona na pewno będzie wyglądać ślicznie
O podstawowych kolorach jak biel i czerń już nie pisałam, ale one oczywiście też jak najbardziej będą pasować + może jakieś dodatki typu naszyjnik/kolczyki/bransoletki w kolorze złotym pasującym odcieniem do guzików? Myślę, że będzie jak najbardziej kobieco

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
a tak szczerze .... jak myślicie... duże jest prawdopodobieństwo że te spodnie za 169 zł beda wystepowac w innych kolorach ?
Ja myślę, że dosyć duże, biorąc pod uwagę jaką popularnością cieszył się ich pierwowzór Nawet w cenie regularnej, ilekroć byłam w Zarze, widziałam kogoś z nimi stojącego do kasy Zresztą ostatnio pod tym względem Zara upodabnia się do H&M i coraz więcej rzeczy wychodzi w takim samym fasonie a kilku rodzajach materiału i/lub koloru

Stary 2010-07-28, 14:30   #2268
maen
Zadomowienie

Dziewczyny czy widziałyście na wyprzedaży te botki?jeśli tak to w jakiej cenie?
http://allegro.pl/item1166631873_bot...lupek_hit.html

(przepraszam, że link zamiast fotki, jestem w pracy i nie mogę kombinować )
maen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:43   #2269
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maen Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy widziałyście na wyprzedaży te botki?jeśli tak to w jakiej cenie?
http://allegro.pl/item1166631873_bot...lupek_hit.html

(przepraszam, że link zamiast fotki, jestem w pracy i nie mogę kombinować )
w ogóle ich nie widziałam
Stary 2010-07-28, 17:14   #2270
agusia642
Zakorzenienie

przejechałam się do Zary na Marszalkowską i widziałam te czarne spodnie za 169 zł, dla mnie troche za eleganckie, jednak ten materiał zrobił swoje więc chyba kupię te za 149 to bardziej mój styl chyba że coś ciekawego pojawi się w granacie, już się uparłam, że muszą być granatowe
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:17   #2271
Irja
Zakorzenienie

Dziewczyny z Warszawy, czy widziałyście jeszcze gdzieś (najbardziej zależy mi na Arkadii) białą, koronkową 'dodową' sukienkę? xs albo s?
Stary 2010-07-28, 21:23   #2272
_malayka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Warszawy, czy widziałyście jeszcze gdzieś (najbardziej zależy mi na Arkadii) białą, koronkową 'dodową' sukienkę? xs albo s?

Dziś po 17 widziałam w Arkadii pełną rozmiarówkę.

Co najmniej kilkanaście sztuk

Ten model z tego, co kojarzę zaczyna się od S.
_malayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:24   #2273
dronkabie
Raczkowanie

dziewczyny mam problem bo kupilam ostanio torebke z wyprzedazy skorzana brazowa z jasnozlotymi zameczkami tylko jest zle uszyta i marszczy sie po jednej stronie, moze ktoras z was ja ma i ma ten sam problem, bo nie wiem czy ja reklamowac, a innych juz nie widzialam..
dronkabie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:28   #2274
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość

Świetnie!!! Dziękuję pięknie
Mam nadzieję, że znajdę
Stary 2010-07-28, 22:14   #2275
aguSxD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość

ile kosztuje ta sukienka?
Stary 2010-07-28, 22:20   #2276
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguSxD Pokaż wiadomość
ile kosztuje ta sukienka?
169,90zł
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:50   #2277
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
w galerii krakowskiej wiszą u mnie po 129 zł (wczoraj nawet widziałam)
Dzięki Wyglądają tak jak na zdjęciu, czy gorzej ?
Stary 2010-07-28, 22:52   #2278
aguSxD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
169,90zł
dziękuję za informację
Stary 2010-07-28, 22:56   #2279
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
Dzięki Wyglądają tak jak na zdjęciu, czy gorzej ?
tak samo
Generalnie podoba mi się kolor = (a generalnie nie lubi takich) i "splot", tylko ja nie przepadam za workami

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 23:11   #2280
Ms Waldorf
Raczkowanie

Dziewczyny z Wroclawiu, w ktorej galerii oplaca sie na jbardziej isc do Zary. Gdzie jest najwiekszy wybor? I czy w ogole jest jeszcze sens (jesli chodzi o wyprzedaz, da sie cos fajnego znalesc?

God, this would be it -

this would be it.

że wiesz, że chcesz, że tęsknisz.
tyle możesz powiedzieć, a milczysz.
Ms Waldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości