|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Cytat:
Fason tak jak pisałam wcześniej ten sam co słynnego na początku wyprzedaży modelu , tylko materiał inny, troszkę grubszy i moim zdaniem bardziej elegancki Oczywiście złota klamerka przy pasku niekoniecznie mi do nich pasuje, ale mam zamiar nosić je z innymi paskami ![]() Zdjęcie niestety nie oddaje ich uroku, na żywo są dużo ładniejsze, ale skoro słowo się rzekło, to trzeba było wstawić ![]() Też jestem ciekawa, czy pojawią się w przyszłości w innym kolorze Sama nie pogardziłabym jeszcze granatowymi Ale koniecznie z tego materiału!
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
odwiedziłam dzisiaj Zarę w Galerii Mokotów i :
- marynarek z Woman jak na lekarstwo, z bufkami żadnej, trochę czarnych dwurzędowych krótkich, kilka w niebieskie kwiatki z poduchami - marynarek z Basic też mało, kilka majtkowych w dużych rozmiarach - moje ulubione spodnie tulipanowe brązowe z szerokim paskiem, sztuk 3 M - koszul jedwabnych brak, jedna łososiowa S pozaciągana na ramieniu - buty już przebrane, śmietankowych balerinek brak kilka par 37 ale chabrowych- sporo bluzek z Basic po 39 pln, z Woman po 59 pln i sweterków do pogrzebania - spodenek brak - 2 panterkowe jedwabne spódniczki S - torebek żadnych fajnych kupiłam marynarkę ze Studio piaskową z przeszyciami za 129 i granatową z białymi przeszyciami z Basic za 99, spódniczkę za 59 szarą niby lnianą oglądałam spodnie Asi są krótsze niż słynne wyprzedażowe, a poza tym krój identyczny ![]() mnie się podobają Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2010-07-28 o 00:16 |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
pytanie pamiętacie jeszcze te słynne pudrowe spodnie
to później były takie podobne tylko że normalnie zapinane chyba po 169 zł to czy one też są przecenione ? jeśli tak to na ile?
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Pozwoliłam sobie założyć wizażowy klub miłośniczek ZARY. Myślę, że bardziej lub mniej off topowe dyskusje zawsze będzie można przenieść tam ![]() Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=713
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, kojarzycie na pewno spódnicę z obecnej kolekcji Zary z guzikami z przodu (cena regularna 169,90), wysoki stan, rozkloszowana, wkleiłabym jej zdjęcie, ale nie działa mi Zarowa strona, a na innych nie mogę jej znaleźć
Udało mi się upolować beżową na przecenie za 59,90, ale zastanawiam się, z czym mogłabym ją nosić żeby trochę załagodzić jej 'grzeczność'. Szpilki odpadają z racji wzrostu, ale jakieś baleriny na pewno sobie dobiorę, chodzi mi bardziej o górę...Może jakaś fajna jedwabna koszula w kolorze khaki? Ratunku, wyjątkowo jakoś brak mi pomysłów, z chęcią za to posłucham Waszych/obejrzę zdjęcia instruktażowe jeśli miałybyście coś pod ręką.
|
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie może czy są jeszcze w Zarze na dziale trf te ramoneski? Jeśli tak to w jakiej cenie?
|
#2257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana jak cos to wyslij mi sms-ka w sprawie marynarki
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do klubu już dołączyłam ![]() Cytat:
Ja kiedyś kupiłam granatową, ale później koniec końców przez brak pomysłów na jej noszenie, oddałam ![]() Beżowa wersja, szczerze mówiąc, w ogóle nie przypadła mi do gustu, głównie przez mdłe w jej przypadku guziki Ale wiadomo, że nie wszystko musi się wszystkim podobać ![]() W każdym razie ja widziała bym ją zestawioną z brązami, bordo, khaki - może jakaś rozpinana, lekka, jedwabna koszula lub bluzka? Alternatywnie nieśmiertelna bokserka + marynarka/kardigan - takie zestawienie pasuje praktycznie do wszystkiego (Nie)stety nie wiem, czy nie uznasz obydwiu propozycji za zbyt 'grzeczne' i 'eleganckie' - ja pspbiście lubię się tak ubierać na co dzień A ten fason sam w sobie jest dosyć elegancki więc raczej o stwoerzenie z niego sportowej stylizacji, było by trudno ![]() Dobrze Cytat:
Sama chętnie kupiłabym takie w innym kolorze, ale póki co są tylko czarne
|
|
#2261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie nie, absolutnie nie chodzi mi o to, aby propozycja nie była zbyt elegancka, bo jeśli chodzi o elegancję to też bardzo lubię ją na co dzień, a w typowo sportowych zestawach czuję się jak przebieraniec Chodziło mi raczej o to, że sama spódniczka kojarzy mi się jakoś tak...szkolnie, uczniowsko, może przez te guziki? I wolałabym w niej wyglądać bardziej jak elegancka kobietka niż grzeczna mała dziewczynka Widzę, że też myślisz podobnie jak ja, o jedwabnej koszuli, więc na pewno sprawdzę ten wariant Dzięki za propozycje kolorów, właśnie z tym miałam problem, nie chciałabym żeby całość wyglądała zbyt mdło...Jeśli uda mi się dokupić do tego jakąś fajna górę to na pewno pochwalę się tu na wątku, pozdrawiam |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kojarzycie w jakiej cenie chodziły te torebki? Były objęte wyprzedażą? |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
w galerii krakowskiej wiszą u mnie po 129 zł (wczoraj nawet widziałam)
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
a tak szczerze .... jak myślicie... duże jest prawdopodobieństwo że te spodnie za 169 zł beda wystepowac w innych kolorach ?
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mogłam pomóc ![]() Wiesz, że mam z nią podobne skojarzenia, ale chyba bardziej dotyczą one wersji granatowej Niemniej sama w sobie spódnica jest bardzo ładna i umiejętnie zestawiona na pewno będzie wyglądać ślicznie ![]() O podstawowych kolorach jak biel i czerń już nie pisałam, ale one oczywiście też jak najbardziej będą pasować + może jakieś dodatki typu naszyjnik/kolczyki/bransoletki w kolorze złotym pasującym odcieniem do guzików? Myślę, że będzie jak najbardziej kobieco ![]() Cytat:
Nawet w cenie regularnej, ilekroć byłam w Zarze, widziałam kogoś z nimi stojącego do kasy Zresztą ostatnio pod tym względem Zara upodabnia się do H&M i coraz więcej rzeczy wychodzi w takim samym fasonie a kilku rodzajach materiału i/lub koloru
|
|
#2268 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy widziałyście na wyprzedaży te botki?jeśli tak to w jakiej cenie?
http://allegro.pl/item1166631873_bot...lupek_hit.html (przepraszam, że link zamiast fotki, jestem w pracy i nie mogę kombinować )
|
|
|
|
#2269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
przejechałam się do Zary na Marszalkowską i widziałam te czarne spodnie za 169 zł, dla mnie troche za eleganckie, jednak ten materiał zrobił swoje
więc chyba kupię te za 149 to bardziej mój styl chyba że coś ciekawego pojawi się w granacie, już się uparłam, że muszą być granatowe
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Warszawy, czy widziałyście jeszcze gdzieś (najbardziej zależy mi na Arkadii) białą, koronkową 'dodową' sukienkę? xs albo s?
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam problem bo kupilam ostanio torebke z wyprzedazy skorzana brazowa z jasnozlotymi zameczkami tylko jest zle uszyta i marszczy sie po jednej stronie, moze ktoras z was ja ma i ma ten sam problem, bo nie wiem czy ja reklamowac, a innych juz nie widzialam..
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że znajdę
|
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
ile kosztuje ta sukienka?
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądają tak jak na zdjęciu, czy gorzej ?
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo
![]() Generalnie podoba mi się kolor = (a generalnie nie lubi takich) i "splot", tylko ja nie przepadam za workami
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Wroclawiu, w ktorej galerii oplaca sie na jbardziej isc do Zary. Gdzie jest najwiekszy wybor? I czy w ogole jest jeszcze sens (jesli chodzi o wyprzedaz, da sie cos fajnego znalesc
?
I trace my fingers in patterns along your skin and if ever there was a moment to be able to freeze time, God, this would be it - this would be it. ♥ że wiesz, że chcesz, że tęsknisz. tyle możesz powiedzieć, a milczysz. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

.

kilka par 37 ale chabrowych