My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 13:23   #2251
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no w sumie racja, ważne żeby cokolwiek stało
a masakra ogólnie, temat był o rozmiarach penisa i pokazywali wielkie średnie i maluteńskie niestety tylko w zwisiestojących tam nie było
łooo co za porazka ja bym to zaraz wyłączyła
Stary 2010-07-08, 20:19   #2252
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
łooo co za porazka ja bym to zaraz wyłączyła
no widzisz a mnie to fajnie zmuliło i zasnęłam

wróciłam...bardzo długi był ten pogrzeb no i było bardzo dużo ludzi..potem stypa i po stypie wróciliśmy do domu...rozkleiłam się strasznie, nie weszłam do kaplicy ale widziałam z daleka ciało taty Tż...straszny był ten dzień, byłam bardzo zestresowana, to samo Tż..dobrze że już po wszystkim..

na kolację zjadłam kanapki z polędwicą i ogórkiem małosolnym bo Tż wczoraj zrobił
teraz sobie siedzę i piję colę
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:32   #2253
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz a mnie to fajnie zmuliło i zasnęłam

wróciłam...bardzo długi był ten pogrzeb no i było bardzo dużo ludzi..potem stypa i po stypie wróciliśmy do domu...rozkleiłam się strasznie, nie weszłam do kaplicy ale widziałam z daleka ciało taty Tż...straszny był ten dzień, byłam bardzo zestresowana, to samo Tż..dobrze że już po wszystkim..

na kolację zjadłam kanapki z polędwicą i ogórkiem małosolnym bo Tż wczoraj zrobił
teraz sobie siedzę i piję colę
poniekąd dobrze ze juz po tym pogrzebie nie dziwie Ci się ze się rozkleiłaś a jak Tż ?

ja wróciłam z jazd to zaczełam jesc i się szlajać po domu i tak mi zeszło
Stary 2010-07-08, 21:44   #2254
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
poniekąd dobrze ze juz po tym pogrzebie nie dziwie Ci się ze się rozkleiłaś a jak Tż ?

ja wróciłam z jazd to zaczełam jesc i się szlajać po domu i tak mi zeszło
oj dobrze że już po wszystkim..Tż ..no cóż, jest mu strasznie ciężko..dopiero emocje opadają, nie wie biedny co ze sobą zrobić..jeszcze długo z pewnością mu nie minie, bardzo to przeżył.

a co jadłaś dobrego? no tak jak się ma dom to się ma przynajmniej gdzie poszlajać u mnie to w 10 sekund całe mieszkanie obskoczę
Stary 2010-07-08, 21:47   #2255
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
oj dobrze że już po wszystkim..Tż ..no cóż, jest mu strasznie ciężko..dopiero emocje opadają, nie wie biedny co ze sobą zrobić..jeszcze długo z pewnością mu nie minie, bardzo to przeżył.

a co jadłaś dobrego? no tak jak się ma dom to się ma przynajmniej gdzie poszlajać u mnie to w 10 sekund całe mieszkanie obskoczę
oj nie dziwie się... trzymajcie się oboje

a jadłam sobie naleśnika,a pozniej kanapkę z pomidorem i trochę selera koserwowego z keczupem

no mi to zajmuje 20 sekund,wiec wcale tak duzo
Stary 2010-07-08, 22:02   #2256
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie dziwie się... trzymajcie się oboje

a jadłam sobie naleśnika,a pozniej kanapkę z pomidorem i trochę selera koserwowego z keczupem

no mi to zajmuje 20 sekund,wiec wcale tak duzo
jak smakuje ten seler konserwowy? nigdy go nie jadłam samego, jadłam tylko w sałatce więc nie znam tego smaku
to szybka jesteś mi 10 sekund zajmuje przejście spacerkiem
Stary 2010-07-08, 22:06   #2257
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
jak smakuje ten seler konserwowy? nigdy go nie jadłam samego, jadłam tylko w sałatce więc nie znam tego smaku
to szybka jesteś mi 10 sekund zajmuje przejście spacerkiem
yyy cięzko opisac ale dobry jest spróbuj,kosztuje cos koło 2 zl wiec nie majątek

ja to kurstuję zazwyczaj pokój,łazienka kuchnia salon
Stary 2010-07-08, 22:29   #2258
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
yyy cięzko opisac ale dobry jest spróbuj,kosztuje cos koło 2 zl wiec nie majątek

ja to kurstuję zazwyczaj pokój,łazienka kuchnia salon
może jutro sobie zakupię muszę spróbować
no to widzę wybrane rejony

Tż poszedł na piwo do sąsiadów, mi się nie chciało iść, jestem zmęczona..dla mnie za dużo wrażeń
miałam dzisiaj powtarzać do obrony pytania ale nie mam głowy..
znowu kataru dostałam
w ogóle dzisiaj wracałam ze sklepu i przede mną szła taka laska odje.ana jak szczur naa otwarcie kanału i normalnie szła i pierdziała ale tak głośno że masakra
Stary 2010-07-08, 22:31   #2259
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
może jutro sobie zakupię muszę spróbować
no to widzę wybrane rejony

Tż poszedł na piwo do sąsiadów, mi się nie chciało iść, jestem zmęczona..dla mnie za dużo wrażeń
miałam dzisiaj powtarzać do obrony pytania ale nie mam głowy..
znowu kataru dostałam
w ogóle dzisiaj wracałam ze sklepu i przede mną szła taka laska odje.ana jak szczur naa otwarcie kanału i normalnie szła i pierdziała ale tak głośno że masakra
oj bidula jak nie urok to...

no nie mów pewnie grochówa była na obiad
Stary 2010-07-08, 23:08   #2260
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Ja niedawno wróciłam do domu, cały dzień miałam urwanie głowy. Teraz szybko lecę do wanny i kładę się spać ,bo po szóstej muszę wstać... Rano poczytam Wasze bazgrołki i napiszę więcej

Ps. Wszyscy faceci to złamasy !

Dobranoc
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 23:55   #2261
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Hello

Ja niedawno wróciłam do domu, cały dzień miałam urwanie głowy. Teraz szybko lecę do wanny i kładę się spać ,bo po szóstej muszę wstać... Rano poczytam Wasze bazgrołki i napiszę więcej

Ps. Wszyscy faceci to złamasy !

Dobranoc
no są są,ale czeu tak dzisiaj do tego doszłas? stało się coś?
Stary 2010-07-09, 11:41   #2262
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mnie na śniadanie płatki z mlekiem
byliśmy z Tż na grobie jego taty..ogólnie ciężko jest, mama cały czas płacze...Tż jeszcze nie wierzy że jego tata nie żyje...
wróciliśmy i zaraz biorę się za sprzątanie tylko kawkę spiję
ale jest skwar nie wiem czy nie pójdę się później opalać do rodziców
wysłałam CV na pocztę mam nadzieję że się chociaż odezwą, praca jakby co u mnie w mieście więc fajnie by było
Stary 2010-07-09, 13:33   #2263
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

witam
widze ze ladnie caly czas piszecie czasami was podczytuje ale oczywiscie nie mam zcasu na pisanie...obecnie od ponad tygodnia siedze na lotnisku... mamy 16chlopakow na szkoleniu i z kumpela tu urzedujemy jest bardzo fajnie... gramy w siate, lejemy sie woda, czasami sobie polatam samolotem czy czyms, jezdzilam autami rajdowymi i tak poznalam nowego kolege z ktorym wczoraj bylam w hotelu oczywiscie....ma kolko na palcu;/ za duzo sie nie dowiedzialam, ale mowil ze jest nieciekawie i sie wali...a ze przystojniacha z niego to coz

jesli chodzi o odchudzanie, nie wiem jak to sie dzieje, ze jem co chce i kiedy chce, pije piwo, a jakos podobam sie sobie... trzymam caly czas kciuki za wasze "odchudzanie"

napiszcie mi tak w skrocie co u was
pozdrawiam goraco

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 14:48   #2264
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

ech co ta mama Tż i sam tż musze przeżywać to się w głowie nie miesci a praca w charakterze kogo?

wróciłam z jazd,boże co za skwar w cieniu jest 35 stopni po jezdzie bylismy tak mokrzy na plecach i tyłkach jakby ktoś na nas wiador wody wylał jeszcze mi autobus uciekł i musioałam isc na nogach

dzisiaj żywię się jedynie wodą,lodami i serkiem wiejskim

od dzisiaj ogłaszam akcję oszczedzanie bo kurde tu 5 zl tam 5 zl i kasy na koncie juz prawie zero
Stary 2010-07-09, 17:56   #2265
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Anastazja wcale się nie dziwię, że do Nich to nie dociera... To musi być straszny szok, ciężko mi sobie to wyobrazić w ogóle...
I jak tam , byłaś w końcu się opalać ? Mam nadzieję, że pięknie się usmażyłaś I oczywiście trzymam kciuki za Twoją pracę

Nadziejko i jak dzisiaj szło na jazdach ? Co do oszczędzania , to mi przydałaby się podobna akcja Co prawda teraz nie wydaję, bo po prostu nie mam , ale jak już mam, to przepuszczam w okamgnieniu A co do tego, że wszyscy faceci to złamasy, to do tego wniosku doszłam po wczorajszej sytuacji z moim byłym , długa historia Generalnie nadal podtrzymuję swój wniosek i cieszę się, że się ze mną zgadzasz

Oluś miło, że o nas pamiętasz Widzę, że wakacje pełną parą Mam nadzieję, że gdy skończą się wakacje, to znowu do nas zawitasz Trzymam kciuki za nowe romanse

Ja dopiero wróciłam z pracy . Byłam jeszcze w Biedronce i chciałam podjechać na moment na działkę, ale były takie korki na obwodnicy , że masakra :/ Zawróciłam i pojechałam do domu...
Koleżanka ciągnęła mnie wieczorem na piwko, ale odmówiłam. Taki miałam dzisiaj zapie*dol , że jestem ledwo żywa... Ale cieszę się, bo najprawdopodobniej dostaniemy po 200 zł więcej na wypłatę, bo są dość ładne utargi I jeśli faktycznie tak będzie, to popracuję tylko do końca lipca i zrezygnuję, a potem przez cały sierpień będę leżeć na słońcu do góry brzuchem
Już się nie mogę doczekać niedzieli! Mam tylko jeden egzamin o 7 rano , później wrócę do domu i jadę gdzieś nad wodę... I będę leżeć na słońcu , dopóki nie zajdzie A za tydzień w sobotę spiję się w trupa
Wzięłam sobie od siebie ze sklepu strój kąpielowy , za 50 zł więc opłacało się i podoba mi się nawet Później wstawię Wam zdjęcia

Z jedzeniem dzisiaj nawet ładnie, na śniadanie zjadłam parówkę z dwoma kromkami chleba. Na drugie śniadanie kapuśniaczka i jabłko i przed chwilą obiad w postaci rybki , młodych ziemniaczków i mizerii

Trochę sobie odpocznę i później może skoczę do dziewczyn na chwilę

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-09 o 17:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 19:16   #2266
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Hello :

Anastazja wcale się nie dziwię, że do Nich to nie dociera... To musi być straszny szok, ciężko mi sobie to wyobrazić w ogóle... :
I jak tam , byłaś w końcu się opalać ? Mam nadzieję, że pięknie się usmażyłaś : I oczywiście trzymam kciuki za Twoją pracę

Nadziejko i jak dzisiaj szło na jazdach ? Co do oszczędzania , to mi przydałaby się podobna akcja Co prawda teraz nie wydaję, bo po prostu nie mam , ale jak już mam, to przepuszczam w okamgnieniu A co do tego, że wszyscy faceci to złamasy, to do tego wniosku doszłam po wczorajszej sytuacji z moim byłym , długa historia : Generalnie nadal podtrzymuję swój wniosek i cieszę się, że się ze mną zgadzasz

Oluś miło, że o nas pamiętasz Widzę, że wakacje pełną parą :Mam nadzieję, że gdy skończą się wakacje, to znowu do nas zawitasz Trzymam kciuki za nowe romanse :

Ja dopiero wróciłam z pracy . Byłam jeszcze w Biedronce i chciałam podjechać na moment na działkę, ale były takie korki na obwodnicy , że masakra :/ Zawróciłam i pojechałam do domu...
Koleżanka ciągnęła mnie wieczorem na piwko, ale odmówiłam. Taki miałam dzisiaj zapie*dol , że jestem ledwo żywa... Ale cieszę się, bo najprawdopodobniej dostaniemy po 200 zł więcej na wypłatę, bo są dość ładne utargi I jeśli faktycznie tak będzie, to popracuję tylko do końca lipca i zrezygnuję, a potem przez cały sierpień będę leżeć na słońcu do góry brzuchem
Już się nie mogę doczekać niedzieli! Mam tylko jeden egzamin o 7 rano , później wrócę do domu i jadę gdzieś nad wodę... I będę leżeć na słońcu , dopóki nie zajdzie A za tydzień w sobotę spiję się w trupa
Wzięłam sobie od siebie ze sklepu strój kąpielowy , za 50 zł więc opłacało się i podoba mi się nawet Później wstawię Wam zdjęcia

Z jedzeniem dzisiaj nawet ładnie, na śniadanie zjadłam parówkę z dwoma kromkami chleba. Na drugie śniadanie kapuśniaczka i jabłko i przed chwilą obiad w postaci rybki , młodych ziemniaczków i mizerii

Trochę sobie odpocznę i później może skoczę do dziewczyn na chwilę
ja oszczedzam na wszelkicha joyach cosmopolitanach i innych gazetach i na jakiś nie potrzebnych pierdołach

a na jazdach ok,ale ciągle mi gasnie tzn nie mogę przekroczyc magicznej granicy 2 razy dzisiaj myslałam ze bedzie raz i pod samym biurem mi zgasł

a opowidaja co tam nasz bizmesem zrobił?

ooo to łądna bedzie wypłatka no i koniecznie pokazuj kostium

byłam u mojego podróznika jak zajechałam do nich to się przestraszyłam,takie murzyny a R to najwiekszy jeszcze cwaniaki przyjechali i głodni no i ja wchodze a oni "Kacha zrób no cos do jedzenia" ja kurde 4 roslych chłopów 2 pokaźne,większe i grubsze ode mnie laski i zrób tu cos na szybko im ale zrobiłam wykreciłam numer do pizzeri sie najadłam pękam w szwach,jeszcze lodami popcheklam to juz w ogóle ale dostałam od R prezent kupił sobie bokserki z napisem" moja dziewczyna jest jak papier toaletowy: zawsze potrzebna!"pozniej wszyscy poszli ja zostałam ,ale nie było nic z tych rzeczy bo mi zasnął na brzuchu więc się zmyłam bo mam do robienia kartki

Anastazja pewnie sie uczy do obrony
Stary 2010-07-09, 20:19   #2267
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka- praca jako ekspedient, tam było napisane że przyjmowanie i odsyłanie przesyłek, prowadzenie korespondencji i jakieś inne pierdoły wiadomo było że R wróci opalony w końcu taka wypas pogoda była ja też staram się oszczędzać ale nie za bardzo mi to wychodzi a Ty dalej widzę z tymi kartkami rzeźbisz..szkoda tylko że tak mała kasa
Sunset- to super że będziesz miała większą wypłatkę i masz rację że planujesz cały sierpień przeleżeć też bym tak zrobiła

ja nie dawno wróciłam do domu byłam u rodziców uczyć się do obrony, no i chyba jestem przygotowana
na kolację zjadłam kanapki z serem i ogórkiem małosolnym
właśnie wyszłam z wanny, wyszorowałam się Syreną i jestem mega gładziutka teraz siedzę z Waxem na włoskach
Stary 2010-07-09, 20:32   #2268
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nadziejka- praca jako ekspedient, tam było napisane że przyjmowanie i odsyłanie przesyłek, prowadzenie korespondencji i jakieś inne pierdoły wiadomo było że R wróci opalony w końcu taka wypas pogoda była ja też staram się oszczędzać ale nie za bardzo mi to wychodzi a Ty dalej widzę z tymi kartkami rzeźbisz..szkoda tylko że tak mała kasa
Sunset- to super że będziesz miała większą wypłatkę i masz rację że planujesz cały sierpień przeleżeć też bym tak zrobiła

ja nie dawno wróciłam do domu byłam u rodziców uczyć się do obrony, no i chyba jestem przygotowana
na kolację zjadłam kanapki z serem i ogórkiem małosolnym
właśnie wyszłam z wanny, wyszorowałam się Syreną i jestem mega gładziutka teraz siedzę z Waxem na włoskach
aaa to nawet przyjemna praca,byle teraz sie odezwali

na pewno jestes przygotowana

trochę pokleiłam kartek ale R mi przesłał zdjęcia z tego ichniego wypadu i tak oglądam i doszłam do wniosku...że oni są porąbani przez słomkę od soczku wciągali proszek
Stary 2010-07-09, 21:00   #2269
Anastazja86
Zakorzenienie

[
Cytat:
aaa to nawet przyjemna praca,byle teraz sie odezwali

na pewno jestes przygotowana

trochę pokleiłam kartek ale R mi przesłał zdjęcia z tego ichniego wypadu i tak oglądam i doszłam do wniosku...że oni są porąbani przez słomkę od soczku wciągali proszek
no właśnie praca przyjemna i to 5 min od domu
ważne że się dobrze bawili i szkoda że Ciebie tam nie było
ja kiedyś jak wciągałam to zawsze miałam kawałek słomki w portfelu
ale to stare dzieje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 21:14   #2270
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
[

no właśnie praca przyjemna i to 5 min od domu
ważne że się dobrze bawili i szkoda że Ciebie tam nie było
ja kiedyś jak wciągałam to zawsze miałam kawałek słomki w portfelu
ale to stare dzieje
ooo to super by było to trzymam kciuki

o której jutro bronisz?

oj bawili się chyba dobrze eee lepiej ,że mnie nie było,bo przy mnie pewnie by sobie na taki luz nie pozwolił,bo by chciał się mną opiekować ,a tak to mogl robić co chce ale chyba grzeczny był,bo do zdjęc pozował sam ale musze przyznac że mam przystojnego... no chyba chłopaka
Stary 2010-07-09, 21:25   #2271
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to super by było to trzymam kciuki

o której jutro bronisz?

oj bawili się chyba dobrze eee lepiej ,że mnie nie było,bo przy mnie pewnie by sobie na taki luz nie pozwolił,bo by chciał się mną opiekować ,a tak to mogl robić co chce ale chyba grzeczny był,bo do zdjęc pozował sam ale musze przyznac że mam przystojnego... no chyba chłopaka
bronię się o 13
może faktycznie lepiej że był sam wyszalał się chłopak no to Twój chłopak bo kto inny a jak przystojny to bardzo dobrze

ja zmyłam waxa i mam teraz cudne włosy
w ogóle nie wiem jak ja mam się jutro ubrać, ale chyba pojadę w spodenkach i bluzce normalnie a sukienkę wezmę w torebkę i się w WC przebiorę no bo sukienka czarna i ciasna więc bym się pewnie napociła w pociągu no i jadę w klapkach, nie będę się stroić na 15 minut
Stary 2010-07-09, 21:41   #2272
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
bronię się o 13
może faktycznie lepiej że był sam wyszalał się chłopak no to Twój chłopak bo kto inny a jak przystojny to bardzo dobrze

ja zmyłam waxa i mam teraz cudne włosy
w ogóle nie wiem jak ja mam się jutro ubrać, ale chyba pojadę w spodenkach i bluzce normalnie a sukienkę wezmę w torebkę i się w WC przebiorę no bo sukienka czarna i ciasna więc bym się pewnie napociła w pociągu no i jadę w klapkach, nie będę się stroić na 15 minut
no to bede trzymała kciuki o 13

eee nie ,bo my jeszcze oficjala nie robiliśmy

chyba tez sobie zafunduję tego waxa chociaz moja włosy nie są ostatnio takie złepewnie przez to ze dużo pije wody

poewnie,nie ma co się stroić,jak masz możliwośc przebrania no to co się bedziesz czaić!

kurdę dzisiaj jest ze mną coś nie tak rano obudziłam się mega mokra a nic mi się w nocy podniecającego nie sniło i teraz jest to samo a chcicy jakiejs wielkiej nie mam
Stary 2010-07-09, 21:54   #2273
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no to bede trzymała kciuki o 13

eee nie ,bo my jeszcze oficjala nie robiliśmy

chyba tez sobie zafunduję tego waxa chociaz moja włosy nie są ostatnio takie złepewnie przez to ze dużo pije wody

poewnie,nie ma co się stroić,jak masz możliwośc przebrania no to co się bedziesz czaić!

kurdę dzisiaj jest ze mną coś nie tak rano obudziłam się mega mokra a nic mi się w nocy podniecającego nie sniło i teraz jest to samo a chcicy jakiejs wielkiej nie mam
to zrób mu dobrego loda który zapoczątkuje Wasz związek
no dokładnie, nie ma co się czaić tymbardziej że jutro 33 stopnie katastrofa
a może jesteś przed okresem albo masz owulację?? kurcze nie wiem czemu, ja zazwyczaj jestem sucha, tylko jak mam owulację właśnie to mi mokro..
Stary 2010-07-09, 21:58   #2274
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
to zrób mu dobrego loda który zapoczątkuje Wasz związek
no dokładnie, nie ma co się czaić tymbardziej że jutro 33 stopnie katastrofa
a może jesteś przed okresem albo masz owulację?? kurcze nie wiem czemu, ja zazwyczaj jestem sucha, tylko jak mam owulację właśnie to mi mokro..
a on mi trześnie minetę i będziemy kwita

no u mnie tez ma być gorąco,ale w pociągu to ja nie wiem jak Ty wytrzymasz

może własnie o to chodzi,tez mi się tak pierwszy raz zrobiło i aż się przestraszyłam
Stary 2010-07-09, 22:17   #2275
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
a on mi trześnie minetę i będziemy kwita

no u mnie tez ma być gorąco,ale w pociągu to ja nie wiem jak Ty wytrzymasz

może własnie o to chodzi,tez mi się tak pierwszy raz zrobiło i aż się przestraszyłam
otóż to najlepiej zróbcie sobir 69 i każdy będzie zadowolony
no w pociągu to będzie masakra ale np w samochodzie wczoraj jak jechaliśmy na pogrzeb i wracaliśmy też była przesada..a miałam okno na maksa otwarte i prawie nic nie wiało
jaka Ty strachliwa ja pamiętam jak się przestraszyłam jak pierwszy raz miałam orgazm nie wiedziałam co się dzieje
Stary 2010-07-09, 22:26   #2276
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

ok jak bedziemy sie widziec to go zdominuje

no to ja jak dzisiaj na jazdach,maskara byla ,cali mokrzy pogoda super ale jak sie jest na wakacjach a nie na takie zwyczajne funkcjonowanie

no nie pierdziel orgazmu?!
a Ty bys sie nie przestraszyla jak pierwszy raz cieknie z Ciebie jak z kranu ,bez wiekszej podnietty?!
Stary 2010-07-09, 22:45   #2277
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ok jak bedziemy sie widziec to go zdominuje

no to ja jak dzisiaj na jazdach,maskara byla ,cali mokrzy pogoda super ale jak sie jest na wakacjach a nie na takie zwyczajne funkcjonowanie

no nie pierdziel orgazmu?!
a Ty bys sie nie przestraszyla jak pierwszy raz cieknie z Ciebie jak z kranu ,bez wiekszej podnietty?!
koniecznie weź go siłą
dokładnie, pogoda świetna żeby jechać nad morze albo jezioro a nie gnić w samochodzie albo w domu, swoją drogą nie wyobrażam sobie siedzieć w taki skwar w pracy rok temu miałam staż i o tej porze siedziałam w sekretariacie, masakra była..
no poważnie ale ja miałam wtedy z 16 lat
wiesz co nie wiem czy bym się przestraszyła bo ja zawsze mam wielką podnietę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 22:53   #2278
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
koniecznie weź go siłą
dokładnie, pogoda świetna żeby jechać nad morze albo jezioro a nie gnić w samochodzie albo w domu, swoją drogą nie wyobrażam sobie siedzieć w taki skwar w pracy rok temu miałam staż i o tej porze siedziałam w sekretariacie, masakra była..
no poważnie ale ja miałam wtedy z 16 lat
wiesz co nie wiem czy bym się przestraszyła bo ja zawsze mam wielką podnietę
ale to dopiero w niedziele bedzie chcial dzisiaj ale kazalam mu poczekac dzisiaj widzialam sliczna bielizne i mam zamiar sobie kupic a na razie niech sie cieszy z moich spodni debil zabral moje spodnie nad morze bo jak bylam u niego przed wyjazdem to upapralam keczupem no i spralam to ale nie mialam w czym wracac wiec wracalam w jego spodenkach a one zostaly u niego i on je chyba przez przypadek spakowal a pozniej se zdjecia w nich robil

no dokladnie;/ ech jak nie urok to sraczka

i co zrobilas? nie moge sobie tego wyobrazic

a no tak sorry nie te drzwi
Stary 2010-07-09, 23:00   #2279
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ale to dopiero w niedziele bedzie chcial dzisiaj ale kazalam mu poczekac dzisiaj widzialam sliczna bielizne i mam zamiar sobie kupic a na razie niech sie cieszy z moich spodni debil zabral moje spodnie nad morze bo jak bylam u niego przed wyjazdem to upapralam keczupem no i spralam to ale nie mialam w czym wracac wiec wracalam w jego spodenkach a one zostaly u niego i on je chyba przez przypadek spakowal a pozniej se zdjecia w nich robil

no dokladnie;/ ech jak nie urok to sraczka

i co zrobilas? nie moge sobie tego wyobrazic

a no tak sorry nie te drzwi
no nie, ja bym nie wytrzymała i się na niego rzuciła a Ty kazałaś mu czekać, biedak
no tak czym mogłaś upaprać spodnie jak nie keczupem no to ma pamiątkę przynajmniej, może jak je zakładał to czuł się jakbyś na nim była
nic nie zrobiłam miałam orgazm i tyle było super
właśnie nie ucz ojca dzieci robić
Stary 2010-07-09, 23:00   #2280
Sunsett
Zakorzenienie

Dziewczyny , zaczęłam Wam odpisywać i Desperados się odezwał :/ Za 20 minut ma być u mnie :/ Ale jaja :/
Wszystko opowiem później
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości