|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20509260]tak właśnie myślałam że ten produkt jest za dobry aby go wycofali, ja go kupuję hurtowo
[/QUOTE]no ja tez ale nie widzialam go w demo ani nigdzie to zasialam panike ![]() kumpele juz chcialy "zgrzewki cale" kupowac ![]() zamowie sobie zestaw z biala herbata. tonik mi bardzo odpowiadal..ciekawe jak reszta. bardzo ciekawa kremu jestem.. i okulary paula..wszystkie co zamowilam od zgubienia katie nie odpowiadaly mi, a sable sie rozlecialy..ale nic nie nauczona doświadczeniem nie chce mi sie isc te 5 min do COKu przymierzyc
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie powinien byc problem. Bo do środy można zamawiac ze starego katalogu!. I jeśli masz zamówienie na 63zł to ona nie płaci dodatkowych kosztów (małego zamówienia)i zamawia na COK lub punkt odbioru zamówień, ostatecznie kurier za 9,90 zł. Konsultantki sa dla klientów tak samo jak klienci dla konsultantek, powinna Ci zrobić to zamówienie bez problemu ale cóż.... różni ludzie są.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 Edytowane przez olla74 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:03 Powód: za duzo cytatów |
|
|
|
|
#2255 |
|
Irenosława Pierwsza
|
hej
czy macie dziewczyny już ten nowy tusz ??? Avon, SuperMagnify "Tusz do rzęs 'Hipnotyczne spojrzenie"
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
wedlug mnie ten nowy tusz jest taki sobie o wiele bardziej wole super shock
|
|
|
|
#2257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez mazia84 Czas edycji: 2010-07-06 o 22:04 |
|
|
|
|
#2258 |
|
Irenosława Pierwsza
|
super shock - strasznie sie cieszyłąm jak mi szybko wysechł
![]() szczota za duża, zastanawiam sie czy ta jest lepsza w tym nowym tuszu, jest cieniutka, ale nie jest w ogóle wyprofilowana, wiec pewnie bedzie sie zle nakładało tusz... hmmm? miałam ostatnio taki z drobinkami brokatu, szczotka nawet taka sobie, ale tusz beznadziejny, podczas demakijażu, brokat podrażniał oczy kudlata ----- pasuje ci szczoteczka i pogrubia w miarę ?ogólnie nigdy nie byłam zadowolona z avonowskich tuszów, ale chciałam kupić coś na szybko
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy jeśli mam zamówienie na dokładnie 138,10 i zamówię dla siebie Windscape z demo czyli wyjdzie mi 162zł to ten upust 25% będzie liczony od pierwszej kwoty czy drugiej ?
trochę chaotycznie, ale mam nadzieje, że zrozumiałyście
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do konca Cie rozumiem... ale wydaje mi sie, ze moze to mialas na mysli..
1 - Na demo nie ma wcale opustu. 2 - Jesli to 1 zamowienie masz z katalogu to bedziesz miala na te produkty opust, ale nie koniecznie 25% na wszystkie - zalezy to od tego jakie dokladnie produkty zamawiasz. |
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
czyli te 25% jest liczone od każdego z osobna a nie od całej sumy ?
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Od kazdego produktu osobno. Ale trzeba przy tym pamietac, ze produkty w ofercie wiazanej maja jedynie 10%, produkty niekosmetyczne 15/20% (w zaleznosci od przyznanego opustu) a produkty z ofert specjalnych i demo nie maja wcale opustu.
|
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
magnolia79 mnie ta szczoteczka z super shocka odpowiada, fakt ze jest gruba ale fajnie rozczesuje rzesy za to ta z tego nowego jest bardzo cienka i nie fajna jak dla mnie, mam pare klientek ktore na nic nie zamienia super fulla
|
|
|
|
#2264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha bardzo dziękuję
|
|
#2265 |
|
szeryfcio
|
Aż tak spektakularny jak w katalogu raczej nie... bardziej subtelny. No ale drobinki są, tyle, że efekt delikatniejszy niż na zdjęciu.
|
#2266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdyby był ktoś zainteresowany to gdy przyjdzie paczka, mogę wstawić fotki na katalogowy.
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) bucik.
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo za odp, w takim razie wymienię sobie tą biedronkę i żółwika na ster i okulary chciałam co prawda je dokupic ale szkoda mi wydac 60 zl na same przewieszki do bransoletki jak w tej cenie mozna miec 2 komplety innej bizuterii---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- a proszę mi powiedzieć czy ten ster ma jakieś cyrkonie?
|
|
#2270 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam pytanko co do Odżywki do paznokci z zieloną herbatą
Jest przy niej adnotacja, że usuwa nadmiar lakieru wokół paznokci... Czy działa to na zasadzie zmywacza, czy jak?? Niestety nigdy nie miałam jej, a klientka dała mi zamówienie z adnotacją "Pod warunkiem że usuwa nadmiar lakieru" i w zasadzie nie wiem co jej powiedzieć.. Proszę o pomoc
|
|
|
|
#2271 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2272 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Czy zeby dostawac to netto avonu?trzeba spełnic jakieś warunki czy kazda konsultantka takie coś dostaje wraz z katalogiem? http://www.youtube.com/watch?v=rb1n87YFByQ NETTO na nr 12 /2010 r. http://www.youtube.com/watch?v=xjMni...eature=related katalog 12 !!!!!!!! |
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
aneszna i crescent śliczne dzięki za wypowiedzi
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#2274 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Ta odzywka usuwa nadmiar lakieru tzn,,, ja najczesciej jak maluje paznokcie i wyjdzie mi na lakier na palec to po mocze tece w cieplej wodzie i lakier ze skory jak go lekko porusze o schodzi. Ta odzywke mozna stosowac na tej samej zasadzie jak wode. Ale nie wiem czy to dokladnie Avon mial na mysli czy moze ma ona jeszcze inne specjalne wlasciwosci
|
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
odnośnie tuszy miałam super shock ale nie za bardzo mi odpowiadał, szczególnie ta gruba szczoteczka za to ten wydłużający jest genialny, dobrze się nim maluje, szybko wysycha i nie skleja rzęs. ten nowy kupiłam z ciekawości i malowałam sie nim tylko raz bo mam jeszcze stary, ale też nie jest zły. ma cienką szczoteczkę, trochę mokry tusz bo nie wysycha tak szybko jak ten superwydłużający ale dobrze rozdziela rzęsy jak na taką cienką szczoteczkę. nie jest taki najgorszy dla mnie jest lepszy od super shocka, ale każdy ma własną opinie i własne przyzwyczajenia.
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
zlozylam wczoraj (wtorek) zamowienie do COK-u i napisali ze odbior bedzie 12.07. (poniedzialek za tydzien). dlaczego tak dlugo?? przeciez ostatnio juz odbiera sie po 48 h;/ macie jakis pomysl czemu tak?
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej jak Ci tak co katalog klient(nawet za każdym razem inny) zamówi za 50zł po terminie i każdemu trzeba by zamówić za 9,90:P Jakoś nie widzi mi się dopłacanie. Na szczęście moje klientki mają jasno określone do kiedy mogą złożyć zamówienie, w ostatni dzień jeszcze przypominam i nie zdarza się, że chcą coś po terminie(a jak zapomniały dać zamówienia to ich strata). Mają 3 terminy to i tak wystarczająco.
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któras z Was ma paletkę cieni 8w1 i może sie wypowiedziec na temat trwałości cieni itp? Posiadam taki zestaw Neutral Tones, różne odcienie brązu, ale kupowałam w Anglii i nie wiem czy to te same a cienie są rewelacyjne. Porównując do cieni poczwórnych sa dużo lepsze, położone bez bazy wytrzymują cały dzień, bez ścierania i kresek w załamaniach powieki, a poczwórne niestety dają radę tylko na bazie pod cienie. Tak wiec jeśli te, które są teraz w jednym z nowych katalogów, sa takie same to biorę obydwa zestawy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

[/QUOTE]

nie odpowiadaly mi, a sable sie rozlecialy..ale nic nie nauczona doświadczeniem nie chce mi sie isc te 5 min do COKu przymierzyc