Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 09:07   #2251
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Luskap,

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
do tego od kilku dni mam adoratora .. tylko że on ma 17 lat ...a ja 25. Jest fajnie i wesoło ale...
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
... ale nie mozna tego traktowac powaznie
Niekonieczne, wszystko zależy od ludzi. Moja kumpela ma męża 7 lat młodszego. Jak brali ślub to ona miała lat 28 a on 21. Teraz są 5 lat po ślubie, mają 2 synów i bardzo dobrze im się układa. No ale fakt faktem że chłopak był bardziej poukładany i poważniej myślał o życiu niż kolesie 10 lat starsi.

Cytat:
Czytalam gdzies, ze po opalaniu nie powinno sie smarowac skory zwyklymi nawilzajacymi balsami.
Bzdury. Penie artykuł sponsorowany przez producentów środków po opalaniu.

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
jestem chyba zmeczona psychicznie.w piatek cały dzien sie kłóciłam z tżtem,na ostatnie nauki w kosciele poszlismy pokłóceni,jak wrócilismy to dopiero się zaczeło.
Zatanawiam się czy Wy wogóle chcecie tego ślubu. Może sobie nie uświadamiacie że coś Wam nie pasuje ale podświadomie dążycie do kłótni i do zerwania.

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Mam taki pomysł. Moze zrobimy liste nicków i imion?? Bo w wiekszosci nie znam Waszych imion, a juz sie tyle czasu znamy i tak troche glupio po nickach, chyba ze tak wolicie!
Ja jestem przeciw. Nie podobają mi się te listy w różnych wątkach.

Cytat:
Napisane przez szafirowa Pokaż wiadomość
w ramach mojej depresji wbiłam do rossmana i wyszłam z torbą pełna , niekoniecznie potrzebnych rzeczy , co rzekomo miało poprawić mi humor
efekt wydane - 80 zł .
tylko czekać na baty . należą się.

Cytat:
pojde bo mam takiego doła od piątku ze ... przynajmniej się troche wymaluje,ładnie ubiore.mam nadzieje ze bedzie fajnie.w srode musze poszukac dla niej jakiegos prezentu z kolezanką.jakies pomysły??
Standardowym prezentem jest chyba bielizna.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
A ja od zawsze uważałam, że ślub mi do niczego nie potrzeby, że to zbędny papier.
W naszym kraju niestety nie jest zbędny bo prawnie nie istnieje coś takiego jak konkubinat.
Stary 2010-07-13, 10:08   #2252
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Zużyłam dziś :
Próbkę maseczki truskawkowej (tej co wczoraj kupiłam)
oraz 2 małe próbki perfum po 1,5ml
oraz.... lakier do paznokci () Poszedł cały...zostało coś na dnie i zgęstniało..wywaliłam też drugi lakier zużyty w połowie który zgęstniał na maksa!

Kupiłam za to lakierek z Golden Rose PARIS -SZARY!!!!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:15   #2253
sabbatha
Zakorzenienie

o wiem jaki szary, podobny jest do dużo droższego szarego inglota

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:10   #2254
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

nie wiem jak inglot wygląda ale ten jest śliczny...>Właśnie maźnełam nim paznokcie Kosztuje 4,10zł

A kurcze...zapomniałam jeszcze się pochwalić że zużyłam tusz do rzęs

Stary 2010-07-13, 11:30   #2255
Hosenka*
Zakorzenienie

Koshatko: otoz nie sponsorowany. Z tego co pamietam to chodzilo o to, ze zwykly balsam nawilzajacy hamuje oddawanie ciepla skory po opalaniu. Mozna uzywac po kilku dniach po opalaniu, ale nie od razu.

Co do roznicy wieku: druga zona mojego pradziadka byla od niego mlodsza o 30 lat
Ale mimo wszystko facet w wieku 17 lat a kobieta 25 to dla mnie nie porozumienie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:39   #2256
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ja odnosze się do ślubu z wielkim dystansem, gdyby się jakiś amant trafił (w co mocno watpie) to byłabym skłonna go wziąć ale w gronie max 20 osób bez zadnego przyjecia itd. Nie lubie takich szopek i spędów, co to to nie.
Poza tym nie mam zaufania do instytucji małżeństwa, mam kiepski przykład w domu.
Dziewczyny jutro mam pierwszą jazdę ja chyba przez przypadek trafiłam na ekspresowy kurs prawa jazdy, teorie zrobilismy w tydzien, codzienne spotkania a teraz jazdy. Może wykłady nie były specjalnie łatwe i przejżyste ale mega plusem jest to że nie musze dojeżdżać na kurs w te upały, mam blisko a jazdy są ode mnie spod domu, bo pani przyjeżdża po każdego.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Co do roznicy wieku: druga zona mojego pradziadka byla od niego mlodsza o 30 lat
Ale mimo wszystko facet w wieku 17 lat a kobieta 25 to dla mnie nie porozumienie.
Dla mnie też, dlatego traktuje to jako miły przerywnik w tym beznadziejnym okresie. Widujemy się kilka razy dziennie bo on jest na praktykach u mojego taty i jest miło

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:40   #2257
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Koshatko: otoz nie sponsorowany. Z tego co pamietam to chodzilo o to, ze zwykly balsam nawilzajacy hamuje oddawanie ciepla skory po opalaniu. Mozna uzywac po kilku dniach po opalaniu, ale nie od razu.

co do różnicy wieku - mój małż jest ode mnie o 6 lat starszy ..a to mój "najmłodszy chłopak" Ale dobrze się dogadujemy a ten siedemnastolatek ...jeżeli jest dojrzały to czemu nie można się i po spotykać....A może za kilka lat byłby z tego i jakiś poważniejszy związek , nie mówię od razu o małżeństwie!

Stary 2010-07-13, 11:54   #2258
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziękuję wszystkim bardzo za komplementy na temat włosów!

Cytat:
Dziewczyny jutro mam pierwszą jazdę ja chyba przez przypadek trafiłam na ekspresowy kurs prawa jazdy, teorie zrobilismy w tydzien, codzienne spotkania a teraz jazdy. Może wykłady nie były specjalnie łatwe i przejżyste ale mega plusem jest to że nie musze dojeżdżać na kurs w te upały, mam blisko a jazdy są ode mnie spod domu, bo pani przyjeżdża po każdego.

Ale super! Gratuluję podjęcia odważnej decyzji i trzymam kciuki. Ja chyba też wreszcie się zbiorę i zrobię prawo jazdy. Wczoraj właśnie zaczęłam się rozglądać za jakąś fajną szkołą.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:59   #2259
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Wygrzebiesz się, we wrześniu wszystko pójdzie Ci ładnie. A co do masła kakaowego... Skoro masz zapas to nie powinnaś, ale te oczka proszące są takie słodkie. Jedną sztukę możesz kupić, ale zużywanie musi iść ładnie.
dzięki
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ojej, współczuję nauki w wakacje i to jeszcze przy takich upałach! To sporo jeszcze masz roboty. Czemu tak źle poszla sesja? będę trzymać
no wlasnie nie wiem czemu tak zle, najdziwniejsze jest to ze na 2 z oblanych egzaminow sie uczylam naprawde, pytania mi podpasowaly, wydawalo mi sie ze dobrze napisalam (na to 3 co najmniej) a tu na pozostale 2 nie za wiele, wiec tu raczej przypuszczalam ze nic nie wskoram
Stary 2010-07-13, 12:01   #2260
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ale super! Gratuluję podjęcia odważnej decyzji i trzymam kciuki. Ja chyba też wreszcie się zbiorę i zrobię prawo jazdy. Wczoraj właśnie zaczęłam się rozglądać za jakąś fajną szkołą.
[/COLOR] [/COLOR]
Nie wiem czy tak fajnie bo ja jestem przerazona i do tego wstydod razu na ulicy własnej. Baby - plotkary bedą miały newsa

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 12:07   #2261
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

To czy sponsorowany czy nie to nie wiesz, bo to nie zawsze "bije po oczach". A co do dzałamia: jak porównywałam kilka lat tmu składy zwykłych balsamów i tych "po opalaniu" to nie różniły się w sposób istotny. Na porządne spieczenie/oparzenie to i tak tylko panthenol działa a te wszystkie specyfiki po opalaniu to można o kant d.... rozwalić. Nie zapomnę jak ładnych kilka lat temu pani w aptece poradziła mi na poparzenie słoneczne takie dziadostwo i jak potem wyglądała moja skóra. Gdybym od razu zastosowała Panthenol to bym uniknęła wątpliwej "pryjemności".

Ciekawe że różnica wieku w tą stronę jest do przyjęcia a odwrotnie już niekoniecznie. Jakoś nikogo nie dziwi, jak 25 latek "prowadza się" z panną 17 lat a odwrotnie to już wielkie halo.

Cytat:
Wykłady i tak nie są do niczego potrzebne - testy trzeba wkłuć na pamięć.
Stary 2010-07-13, 12:11   #2262
magdolena
Zakorzenienie

Dostałam puszkę LRP.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Co do prawka, to miala byc jakas zmiana ze strasznie duzo tych testow, ilosc nie do wkucia - juz to obowiazuje?
Stary 2010-07-13, 12:12   #2263
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy tak fajnie bo ja jestem przerazona i do tego wstydod razu na ulicy własnej. Baby - plotkary bedą miały newsa
Trochę dziwny sposób zaczynania jazd. Powinnaś mieć pierwszą godznę gdzieś na placu żeby oswoić się z autem a nie tak od razu na miasto. Ja umiałam jeździć (kierowałam od dzieciństwa różnymi pojazdami) ale dopiero po czymś takim wyjechałam na ulicę.
Stary 2010-07-13, 12:46   #2264
noseknosek

Cytat:
Dostałam puszkę LRP.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Co do prawka, to miala byc jakas zmiana ze strasznie duzo tych testow, ilosc nie do wkucia - juz to obowiazuje?
A ta puszka przychodzi jako list polecony?

biegam
Stary 2010-07-13, 12:50   #2265
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dostałaaam się na turystykę!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 13:27   #2266
Hosenka*
Zakorzenienie

Koshatko: dokladnie, mnie taka roznica nie odstrasza jesli to facet jest starszy, choc szczerze mowiac nie chcialabym faceta az tak starszego do siebie, gora o 2-3 lata.
Mniej razi mnie 25-latek z 17-latka niz mialoby byc na odwrot. Moze chodzi o podswiadoma obawe ze kiedys chcialby mlodsza?
Odkad pamietam to dziwilam sie facetom, ktorzy wybierali starsze dziewczyny i to o kilka lat, tak jakby szukali bardziej matki, jakby przez to szukali mniejszej odpowiedzialnosci. Trudno mi ot teraz wytlumaczyc, ale tacy wywierali na mnie wrazenie ze sa nieporadni. Moze to mylne wrazenie, ale co zrobie ze takie mam przekonanie

Instagram

Stary 2010-07-13, 13:28   #2267
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647334]Dostałaaam się na turystykę![/QUOTE]
gratulacje!

Stary 2010-07-13, 13:34   #2268
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Trochę dziwny sposób zaczynania jazd. Powinnaś mieć pierwszą godznę gdzieś na placu żeby oswoić się z autem a nie tak od razu na miasto. Ja umiałam jeździć (kierowałam od dzieciństwa różnymi pojazdami) ale dopiero po czymś takim wyjechałam na ulicę.
Przewaznie tak sie zaczyna.

Ja zaczynalam jeszcze inaczej, bo wczesniej mialam jazdy niz wyklady. Pierwszego dnia pojechalam z instruktorem na plac, owszem, ale pokazal mi tylko biegi, objasnil jak sie ich uzywa ito i po moze 10 minutach pojechalismy za miasto, bo powiedzial, ze tak czlowiek sie szyciej zaznajomi z samochodem niz na placu.

Moj Ex tez tak robi i najczesciej pierwsze jazdy sa za maisto, gdzie jest malo skrzyzowan, swiatel itp - mozna psokojnie wyczuc samochod, pocwiczyc skrety, zmienianie biegow itp.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Przewaznie tak sie zaczyna.

Ja zaczynalam jeszcze inaczej, bo wczesniej mialam jazdy niz wyklady. Pierwszego dnia pojechalam z instruktorem na plac, owszem, ale pokazal mi tylko biegi, objasnil jak sie ich uzywa ito i po moze 10 minutach pojechalismy za miasto, bo powiedzial, ze tak czlowiek sie szyciej zaznajomi z samochodem niz na placu.

Moj Ex tez tak robi i najczesciej pierwsze jazdy sa za maisto, gdzie jest malo skrzyzowan, swiatel itp - mozna psokojnie wyczuc samochod, pocwiczyc skrety, zmienianie biegow itp.
Orlica: gratuluje!! Nie potrzebnie sie martwilas

Instagram

Stary 2010-07-13, 13:50   #2269
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe że różnica wieku w tą stronę jest do przyjęcia a odwrotnie już niekoniecznie. Jakoś nikogo nie dziwi, jak 25 latek "prowadza się" z panną 17 lat a odwrotnie to już wielkie halo.
Dokładnie, też mnie to zawsze denerwuje.

Cytat:
Ja tam byłam 15 minut na placu, a potem od razu na miasto

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647334]Dostałaaam się na turystykę![/QUOTE]

Cytat:
Koshatko: dokladnie, mnie taka roznica nie odstrasza jesli to facet jest starszy, choc szczerze mowiac nie chcialabym faceta az tak starszego do siebie, gora o 2-3 lata.
Mniej razi mnie 25-latek z 17-latka niz mialoby byc na odwrot. Moze chodzi o podswiadoma obawe ze kiedys chcialby mlodsza?
Odkad pamietam to dziwilam sie facetom, ktorzy wybierali starsze dziewczyny i to o kilka lat, tak jakby szukali bardziej matki, jakby przez to szukali mniejszej odpowiedzialnosci. Trudno mi ot teraz wytlumaczyc, ale tacy wywierali na mnie wrazenie ze sa nieporadni. Moze to mylne wrazenie, ale co zrobie ze takie mam przekonanie
Równie dobrze można powiedzieć, że jak dziewczyna ma starszego chłopaka, to szuka w nim ojca. A potem znajdzie sobie młodszego.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 14:11   #2270
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
A ta puszka przychodzi jako list polecony?
Tak.

Gratulacje. Po co bylo rozpaczac?

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Dziewczyny jakie moge byc przeciwskazania medyczne do podjecia studiow na kierunku matematyka?
Stary 2010-07-13, 14:30   #2271
sabbatha
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647334]dostałaaam się na turystykę![/quote]

brawo brawo brawo!

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 14:34   #2272
Hosenka*
Zakorzenienie

Nusia: tak i dlatego mam takie zdanie odnosnie sporo starszych mezczyzn od kobiet i dlatego tez ja sama bym nie chciala miec duzo starszego faceta: nie szukam ojca i przyszedlby zapewne czas ze myslalabym o mlodszym

Instagram

Stary 2010-07-13, 14:35   #2273
noseknosek

Orlico gratulacje wiedziałam, że tak będzie

magdoleno nie ma pewnie żadnych przeciwwskazań po prostu chyba wszystkie uczelnie chcą takiego durnego świstka od lekarza..

biegam
Stary 2010-07-13, 14:37   #2274
magdolena
Zakorzenienie

Wlasnie sie zastanawiam bo ja mam wade postawy, ale chyba nie zdyskwalifikuje mnie ona do podjecia studiow!
Stary 2010-07-13, 14:37   #2275
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Orlico gratulacje wiedziałam, że tak będzie

magdoleno nie ma pewnie żadnych przeciwwskazań po prostu chyba wszystkie uczelnie chcą takiego durnego świstka od lekarza..
Dziękuję wszystkim

Nie wszystkie, ale większość. Ja takie zaświadczenie muszę mieć do szkoły policealnej, ale na studia już nie.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 14:53   #2276
zetafon
Zakorzenienie

orlico ,magdoleno gratuluje dostania sie na studia.
moja siostra się dostała na prawie wszystko.dzisiaj byłam z nią na politechnice krakowskiej dostarczyc jakies papiery.dostała sie tam na transport, inżynierię biomedyczną i technologię chemiczną.czeka jeszcze na wyniki na uniwersytecie ekonomicznym i na AGH. wybrała na razie ten transport, miała tam chyba 8 miejsce na liscie wiec wysoko.zdolna jest, nie to co ja .ciesze sie ze jej tak dobrze poszło.
poszedł mi peeling do ciała.dzisiaj ide sie spotkac ze znajomą i dam jej zaproszenie na ślub.

koshatko u nas nie wyglada to tak że nie chcemy tego ślubu.nawet podswiadomie mamy ten problem ze mamy sporo nerwów zwiazanych z pieniedzmi,rodzicami i ślubem i często już nie dajemy sobie z tym rady.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 15:16   #2277
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Shpilcia ja niestety slyszalam nieciekawe opinie o Zaku i o Profesji. Ze olewają uczniow i zajecia sa takie nijakie, ale nie wiem jak tam u Ciebie
dzięki, posprawdzałam fora i rzeczywiście szkoła ma bardzo złe opinie
Cytat:
Bylam wczoraj w centrum, ale zwiedzilam tak na szybko tylko 3 muzea, bo wieczorem musialam stawic sie na probne godziny, a wlasciwe na nauke (trainning) Wczoraj do poludnia pytalam w tej pizzerii o prace i umowilam sie z facetem na roznoszenie ich ulotek, ale pozniej zadzwonil ze potrzebuje tez kogos do pracy w srodku i zebym przyszla. Praca polegac by miala na przyjmowaniu zamowien telefonicznych i tych na miejscu i w zwiazku z tym oblsuga systemu komp. Fajnie bylo. Posiedzialam 5 godzin, nawet nei takie skomplikowane to jest, ale jednak nei przyjme tej pracy choc kierownik (przystojny ) stwierdzil, ze bym sie nadawala. Przynajmniej pogadalam sobie po angielsku, nie mialam problemow z mowieniem ani zrozumieniem, zjadlam pizze, wypilam pepsi i mam nowe doswiadczenie na swoim koncie. Przyjme jednak ta prace ulotkowa.
ułał super Hosenko, mam nadzieje że będzie git i dostaniesz lepszą pracę, ale dobre i to z ulotkami! Podziwiam Cie że tak sobie dajesz radę
Cytat:

No i juz mam wyniki: dostalam sie na 3 kierunki Teraz mam 4 dni na wybor...
gratki!
Cytat:
dostałam zaproszenie na wieczór panienski w piatek.przynajmniej na chwile się oderwę od tej całej beznadziejnosci.
Idż idź laska się wybaw i odstresuj!
Współczuje Ci sytuacji z TŻ, on chyba sra w porty przed tym weselem i szuka byle pretekstu do kłótni. A teściową olej widocznie chciała by mieć kolejne huczne weselicho ale nie za swoją kasę
też nie rozumiem wyprawiania weselicha dla innych aby dobrze wypaść a potem ileś tam lat spłacać ten "pokaz" widzę że się podzieliłyśmy na te co biorą/mają ślub i na te co są za cywilnym
Cytat:
W naszym kraju niestety nie jest zbędny bo prawnie nie istnieje coś takiego jak konkubinat.
dokładnie, toż to bzdura kompletna. Państwo katolików pff już nie mówiąc ile ten kościelny kosztuje czytając Wasze posty wiec nie wiem czy to w imię chrześcijaństwa czy biznesu ta ceremonia
Cytat:
Bierz sie bierz! Masz piękne włoski nosek takie zdrowe ibłyszczące no i ten kolor ładne proste ścięcie
gratulacje Orlico!!!
Cytat:

Dziewczyny jakie moge byc przeciwskazania medyczne do podjecia studiow na kierunku matematyka?
ogólnie to lekarz wydaje Ci zaświadczenie i to on stwierdza, ale jakie są przeciwwskazania tego nie wiem. Jeśli masz kłopot z postawa to chyba nie będzie problem aby studiować bo do tej pory mogłaś się uczyć.

Mi się przypomniało że miałam w gimnazjum taką damulkę, u nas ogólnie na każde zajęcia trzeba było mieć swoje książki a ona sobie przychodziła z torebką no i zawsze dostawała upomnienie lub nawet ndst, więc jej ojciec bioterapeuta załatwił jej świstek od lekarza że dziewczyna ma problem z kręgosłupem i nie może dźwigać plecaka - a codziennie przychodziła w szpilkach i z torebką na jednym ramieniu

Luskap przykro mi, że tyle chorób nawiedza Twoją rodzinę mam nadzieję że zła passa się skończyła i wszyscy na wesele będą zdrowi

Porzeczko
spróbuj z tym swoim interesem, podlicz +/- jakie są szansę i zaryzykuj. Powodzenia na jeździe dasz radę nie ma co się bać! Miło, że Cię ktoś adoruje

Byłam dziś złożyć CV w Inglocie, ale niestety pracownica nic nie umiała mi odpowiedzieć na warunki pracy, bo tylko szefowa tym się zajmuje, a CV należało koniecznie dać ze zdjęciem wiec podejrzewam że szukają jakieś solarium tapeciary, bo takie tam pracują czyli chyba nici. No i zaniosłam papiery do Housa, do pracy pod namiot Cropp nad morzem poszukują 2 osoby i jest szansa że mogłabym pojechać razem ze siostrą...ale to nei chcę zapeszać dziś ma pani dzwonić, jeśli bym dostała tap race to do końca sierpnia mnie nie będzie praca 12h dziennie po 5 zł/h no ale praca by była i wyszłabym z opłatami za studia na razie na prostą, a tak to co
kiszka z tą pracą na prawdę, jeśli dziś nie zadzwonią apropo Croppa to od jutra idę dalej składać

Zapomniałam się pochwalić jak się wczoraj w lumpie obkupiłam straciłam120 zł wiec mam szlaban na ciuchy dopóki nie znajdę pracy no i kupiłam jeszcze kosmetyki: żel Babydream 500 ml, balsam Soraya na cellulit Spa 400 ml (skusiłam się ceną), krem do rąk Isana Urea, mleczko do opalania Sun Ozon +20 i oliwkę dla mam Babydream bo ma śliczny skład do tego muszę jeszcze kupić krem po depilacji Joanny, filtr do twarzy (w ramach oszczędności kupię Ziaję Sopot Sun +25 za 8 zł ) a i doszedł mi tusz wodoodporny Oriflame za 4,50 ale na razie jest w PZń u konsultantki
kupuję co się da taniego, wszystko potrzebne

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-07-13 o 15:18
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 16:00   #2278
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

gratulacje
Stary 2010-07-13, 16:22   #2279
magdolena
Zakorzenienie

Shpilciu praca 12 h?? Jeju ja bym nie dala rady!

A z tym zaswiadczeniem od lekarza to politechnika warszawska wymaga na wszystkie kierunki. Jakbym poszla na uniwersytet warszawski to bym nie musiala po zadne swistki latac.
Stary 2010-07-13, 16:51   #2280
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny zdalaaaam no to mam WAKACJE!!!

doczytam Was wieczorem

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

No to nadrabiam

aha kupilam dzis dezodorant bo mialam stan zerowy

Gratuluje wszystkim zuzyc

Gratuluje nowym studentkom Olica i magdolena

luskap,zetafon

Cytat:
Moze zrobimy liste nicków i imion??
cuciola=Aleksandra

nosku sliczne wlosy!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości