|
|
#2251 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
- czasem potrzebuję czegoś takiego, jak teraz.
widzieć cię na skraju załamania, przeze mnie... wtedy widzę, jak bardzo ci na mnie zależy. ale teraz ciiichutko, już nie płacz. jestem tu i nie zamierzam od ciebie odchodzić, skarbie. słowa mojego chłopaka, po niedawnej kłótni I wanna spend the night with you. / chcę spędzić tą noc z tobą. ![]() więc powiedz mi na co czekasz?! udawaj, że jesteś mój, proszę... i kiedy słucham, jak opowiadasz mi o swoim dzieciństwie, nie potrafię zrobić nic innego, jak tylko Cię przytulić, ucałować w czółko i powiedzieć: masz mnie, nigdy więcej nie pozwolę, by ktokolwiek Cię ranił.
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
viper19 - dziękuję
Martusssia - pamietam ![]() ***
Istniałam teraz w centrum beznadziejności, wciśnięta pomiędzy dwa napierające na mnie światy. Kocham CIEBIE nienawidzić - proste, prawda? Zniknął strach przed nicością. |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
chcę móc uśmiechać się do Ciebie, ot tak, bez żadnego powodu jesteś słodki i naiwny, a ja gorzka i przebiegła, pasujemy do siebie idealnie. Edytowane przez karmelowomi Czas edycji: 2010-07-23 o 23:23 |
|
|
|
#2254 |
|
Przyczajenie
|
jesteś chłopakiem, który zamordował miłość .
im wyżej się wzniesiesz, tym boleśniejszy będzie upadek . zawsze rób to czego się boisz, walcz ze sobą . jestem ekspertką w dziedzinie złamanych serc . moje życie nie jest idealne, nigdy nie będzie. Najgorsze jest to jak z wiekiem uświadamiam sobie do czego zdolny jest drugi człowiek, jak bardzo umie skrzywdzić nawet o tym nie wiedząc. Dziwię się jak bardzo chciałam dorosnąć kiedy byłam młodsza, a największym marzeniem było dostać lalkę Barbie . Teraz moim największym marzeniem jest dostać Ciebie, twoje serce na własność, lecz większość marzeń nimi pozostaje . Rozumiem że w życiu większości ludzi pozostanę tylko epizodem, szybko zakończoną historią bez szczęśliwego zakończenia. Cierpiąc na samotność, w spokoju czekam na kolejne przeciwności losu. Ironia prawda? Dziewczyna, która chce tylko szczęścia czeka na jego przeciwieństwo, bo dobrze wie że to nadejdzie, prędzej czy później . Nie całuję się najlepiej, bo od lat moim partnerem do całowania jest dłoń. Czy to moja wina że szybko przywiązuję się do ludzi, do Ciebie ? Muminki Cię widzą Muminki Cię śledzą Muminki Cię znajdą Zabiją i Zjedzą Let's talk about sex, baby . Let's talk about you & me . |
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
'Uwielbiam to uczucie. Krople ciepłego, letniego deszczu spływające po mojej twarzy.
Bolą mnie oczy od nie patrzenia na Ciebie.' 'Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu. Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście. Usiąść pod drzewem, patrzeć w niebo. Powiedzieć coś, cokolwiek, bo wiem, że mogę ro...zmawiać z Tobą o wszystkim. Spojrzeć w Twe oczy... Gładzić dłoń. Dotykać Twej twarzy. Ust . Pocałować. Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna, bezpieczna w Twych objęciach. Chciałabym zapomnieć o tym, co było. Żyć chwilą obecną. Pragnę usnąć wtulona w Ciebie. Obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust moje imię. Czuć, że jestem Ci potrzebna, wiedzieć, że jedyna. Chcę się z Tobą drażnić, pokłócić... Tylko po to, by później się czule pogodzić... I tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz.' 'Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia.. Te jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte. Pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem.' 'Najgorzej jest, gdy szukając siebie w Jego oczach znajdujesz obojętność.' 'Ja w Twoich ramionach - nieistotny dysonans.' 'Jej oczy ustawicznie były skierowane na jego usta. Przywłaszczyła sobie w ten sposób z góry władzę nad tym, co dopiero miał powiedzieć.' 'Mogę porównać Cię do pór roku. Jakkolwiek mocno chciałabym, byś został Ty odejdziesz. Nie pozostaniesz nawet, gdy sam będziesz tego pragnął. Nie będziesz wieczny w jednej postaci. Ale ja Cię wielbię bez względu na to, kim w tej chwili jesteś. Seraficzna wiosna, upojne lato, nostalgia jesień... I w końcu ta znienawidzona pora roku. Pieprzona zima... Retorycznie pytam samą siebie, dlaczego zawsze musi nadejść pierwszy z tych mizantropicznych dni... Uwodzisz, zwodzisz, zawodzisz. Trwa to długo, zbyt długo. Ale tłumaczę sobie, że w końcu wszystko przeminie. Nawet ten śnieg stopnieje.' 'Ludzie potrafią być niekiedy bardzo nietolerancyjni w stosunku do łez, których sami są przyczyną.' 'Z tamtych dni zapamiętałam tylko słońce, twoje słowa, i poczucie bezgranicznego szczęścia.' 'Kilka chwil, o których tak ciężko zapomnieć... Ciało drży, zimne stopy ogrzewa tlący się w głębi duszy ogień - wspomnienie Twojego spojrzenia.' 'Gdybym tylko mogła przekazać Ci choć cząstkę własnego szczęścia, abyś już na zawsze był wolny od smutku i melancholii.'
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Kamisza.
![]() Oszukało mnie szczęście, opuścił uśmiech, Uciekły najlepsze chwile. Jestem ja i moje wyobrażenie o Tobie, bez Ciebie. We mnie płakała bezsilność, na widok jego śmiejących się ust. Myślimy podobnie, mówimy odwrotnie, kochamy inaczej. Krzyczała; zostań a cisza zagłuszała jej słowa Mijasz mnie na ulicy; widzisz puste miejsce obok Ja widzę w Twoich oczach... ..tę samą obojętność Co noc wraca we wspomnieniach tam, gdzie znalazła szczęście, a gdzie dziś już go nie ma. Rany przezroczyste niewidzialne, bezbolesne a Ty sypiesz na nie sól
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
" Jak byłam młodsza, to nienawidziłam chodzić na śluby. Prawie wszystkie ciotki i podstarzałe krewne podchodziły do mnie, szturchały mnie w ramię mówiąc: "No, teraz twoja kolej!''. Przestały, kiedy zaczęłam im to samo robić na pogrzebach... " p.s. nie moje, ale normalnie rozwala mnie ten tekst
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
Każdy nowy dzień jest wyzwaniem, jeśli tylko Ty stoisz za nim.
`Masz mój wzrok na sobie.Musisz przyznac,że idealnie leży.` `Patrzysz na mnie takim wzrokiem że bezczelnie proszę o jeszcze.`
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-07-24 o 08:21 |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
< 3
viper19 - dziekuje ślicznie. ![]() CaMa , absurdalnie , kamisha <3 jesteś tylko duchem zamkniętym w moim wnętrzu patrzę Ci prosto w oczy i znajduję tylko obojętność tykanie zegara wypełnia chwile szarego dnia tik tak tik tak.. " tak pięknie nastrojony Twoimi słowami
chcę być tylko z Tobą "
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahahahha Dobre
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
dawno mnie nie było
![]() od moich ciężkich jazd, wolę Twój lekki uśmiech...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
zaczarował ją,wprawił w stan oszołomienia,wprowadził do jakiegoś nierzeczywistego świata,w którym istnieli tylko oni dwoje.
wypuścił ją z objęć,a ona odbiegła kilka metrów zawstydzona,że mogła się tak zapomnieć. nie wyglądał na speszonego. uśmiechał się do niej tak,że musiała patrzeć w inną stronę. miała ochotę zapytać czy jest sam,ale uznała,że nie powinno jej to obchodzić. zrezygnowała z wyjaśnień,gdy zobaczyła jego kpiący uśmiech.
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
Przestań kłamać i tak musisz zapłacić czynsz za miłość!!
Kiedy spotkamy się na bezdrożu dróg to powiesz, że mnie kochasz.??
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
PoprostuAsiss - ja w takim gronie? ;o dziękuje skarbie <3
poszukuje strażnika serca, dobrze zapłace.
moje życie jest jak droga szybkiego ruchu, nim się obejrze już Ciebie nie ma. ''przytul mnie'' - dwa słowa, niema prośba, ciche błaganie. a teraz będę szczęśliwa, wiesz? kupie sobie lizaka, pomaluje paznokcie, pójde na zakupy i do fryzjera, a potem pójde do Ciebie i powiem Ci że nigdy nie byłeś mnie wart zabawa uczuciami w Twoim wykonaniu powinna zostać nagrodzona Noblem, wiesz jak to jest gdy myślisz, że znalazłeś szczęście a kilka sekund później dowiadujesz się że tylko wdepnąłeś w większe gówno? kiedyś potrafiłam latać teraz spadam, zabrałeś mi skrzydła.
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
tak,
mam dość cynizmu ludzi. dlaczego? bo ranią, zabijają, krzywdzą, po prostu czynią zło. ciągle rozmyślasz, tak uparcie i skrycie, patrzysz przez okno, czyżby wyczekując szczęścia ?
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
almostlover - jaki zaszczyt?
+ znów okradam z poprzednich stron BananowaDelma - to uwierz, bo znów okradłam istny_paradoks - łał, katrin_love - bardzo mi miło limitowanaa - i zostanę z Wami na zawsze, bój się minimum4znaki - na tak długo już na pewno nie odejdę + dziękuję za pamięć x_truskawka_x - nie ściemniaj dziękuję strasznie _ZaagubiOna_ - właśnie strasznie mozolnie mi to idzie, mam nadzieję, że nadrobię z czasem wszystko + nic się nie zmieniło, nadal zachwycasz, czyli znów okradłam Nadrobiłam kolejną 10, od 40 do 50 + ostatnie strony. Okradzione: absorbeed (bardzo podoba mi się Twój avatar), Borowiczanka, CaMa, Chocolaaate, ciiri, dontgivemenames, hiplovehop, illy12, jioio, kamisha (na podpis), kontrastowa0, Magari91, myszka23101, nieliczylamwcalesie, Nieodkrytaxd, nkfn, poprostuAsiss, turka24, zakazanaa. ________________
Pokazałeś mi jak ranić na najwyższym poziomie. Widziała w Jego oczach swe odbicie, które było tak niejasne, zamazane. Pomyślała "to chyba ten jedyny", lecz pomyślała tak tylko przez chwilę, bo gdy przyciągnął Ją do siebie i pocałował, wszystko było już jasne. Ona Go kochała. Pozbyła się Go mówiąc "nigdy nie znaczy nigdy", ale czy dobrze zrobiła? Chyba tak, skoro poczuła taką ulgę, euforię i nadzieję. Nadzieję na lepsze jutro. Chcę poczuć Twą miłość, która roztopi moje serce. Tak, jak roztopił się ten lód, którego Mu kupiła, ale On go nie chciał. Nic już nie chciał. Chciał tylko rozstania. Myślała, że z tego będzie coś więcej. Liczyła na malinową miłość. Oczekiwała chyba tego, co nieosiągalne.
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię kłamać, że już Cię nie kocham.
Przeżyć miłość to wspaniałe uczucie... Gorzej z utratą jej. Masz takie suche jaja, że mogłabym je dodać do biszkoptu Widząc Cię sprawiasz, że moje serce przyśpiesza, uśmiech pojawia się na twarzy i wszystko inne mnie nie obchodzi.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-07-24 o 11:56 |
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
Zanim wszystko się spieprzy, pokochaj mnie.
Oglądała każdy wschód i zachód słońca. Zawsze była obecna, gdy słońce wschodziło lub chowało się za horyzont. Zawsze. Owszem, nie uważała, że to jest piękne, ale przeciez on to lubił. Zawsze, gdy tylko spojrze na jakąś gwiazdkę, ona gaśnie. Ot tak. Zawsze, gdy się zaangażuje w miłość, ona się wypala. Ot tak. "Widzę Twoją twarz, wciąż brakuję mi słów..." Nie lubię deszczowych dni. Są takie smutne. Wtedy płacze. Nie lubie płakać. Przypominasz mi się. Wtedy płacze razem z deszczem, kto dłużej.
|
|
#2269 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
genialna !... 'Someday we’ll know why I wasn’t meant for You..
Kiedyś dowiemy się, czemu nie byliśmy sobie przeznaczeni.. ' 'As I try to hold You - You are vanishing before me. I za każdym razem gdy próbuję Cię objąć - rozmywasz się przede mną.' i niby jak mam się teraz czuć, skoro moje ciche westchnienia miłości zmieszałeś z błotem, podeptałeś i na pożegnanie oplułeś, ... no jak ? ofiarowałam Ci swoją małą cząstkę mnie, zapakowałam i oddałam prosto do rąk, myśląc, że u nikogo innego jak u Ciebie będzie ona bezpieczna, jednak jak widać myliłam się ... ... |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że poznam miłość po kawałkach słów niedokończonych.
bądź. wróć i zostań. wciąż wierzę w prawdziwe powroty. przemierzam kilometry po twojej skórze. gdy odchodzisz wszystko staje się tak bezkształtne. |
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
TA część mnie odeszła wczoraj razem z Tobą...
szczęście znajduje się w Tobie. co ma być to będzie, a jak już będzie to trzeba stawić temu czoło. znalazłam tego, którego wcale szukać nie musiałam... jesteś sensem mojego życia. czy jest sens żyć bez sensu?
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
a może jakaś iskierka nadziei i miejsce dla mnie w twoim sercu? zbyt wiele do Ciebie czuję by Cię stracić. |
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję tym co pamiętają i okradają <333 ;*****
_______________ a więc chodź! przytul i nie puszczaj juz! <3 wdarłes sie w moje sny ! Zamknięta w Tobie <3 oh,wyjeżdżam pociągiem jutro rano i nie wiem gdzie jadę. przed siebie. itak nikt nie zatęskni. zapakowałam wszystkie moje zmartwienia do torebki i wyrzuciłam je dalekoOo w morze.
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj doznałam największego szoku życia, nadrabiam i nagle widzę że cudowna RobCoChcesz mnie poszukuje
ten post jest dla Niej i dla wszystkich które pamietają![]() od razu mówię że weny nie mam. to jest Twój czas, Twoje 5minut, pokaż że Ci zależy. wakacje, czas zapominania o Tobie,a skupianiu się na wszystkich przystojniakach waka waka ![]() ![]() było ciepłe lato, a zrobiło się dupiato.. ta miłość Cię przegrzewa.
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Nieodkrytaxd- śliczne W moim sercu starczy dla ciebie miejsca..Tylko czy będziesz chciał uprzątnąć z niego pajęczyny.??
Kochałam cię na zabój.! Więc musiałam się zabić Ja, Ty Nasze serca, Nasze pocałunki. To tylko przeszłość, ale za to jaka widoczna na mojej twarzy.! Dla ciebie rzuciłam palenie, w zamian ty rzuciłeś mnie. Tak bardzo pragnę wpleść swoje dłonie w twoje włosy, pragnę aby nasze usta poczuły smak raju.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-07-24 o 13:01 |
|
|
|
#2276 |
|
Rozeznanie
|
niebezpieczna przygoda.
to była naprawdę wielka frajda. nie powinna kusić losu. w jego błyszczących oczach było coś kuszącego. spłoszona spuściła wzrok. to chyba naprawdę nierozsądne. nad nimi wznosiło się czarne,nocne niebo roziskrzone milionami gwiazd.
|
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'Życie jest zbyt krótkie, aby było sprawiedliwe.'
'Przed nami tysiąc gnijących miast, zimne noce i kaloryfery...' Zaczaruj moje serce. Wyryj siebie w moim sercu.
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - okradaj, jak najczęściej.
![]() x_truskawka_x - dziękuję. bardzo mi miło. ![]() _________________________ _____________ 'ten dzisiejszy lęk był zupełnie inny. uniwersalny, powszechnie znany, nazwany i zbadany dogłębnie. wiedział dokładnie czego się bał. najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. na lęk bez imienia nie pomagają nawet strzykawki'. 'w buzi lizak, w oczach mięta'. 'dokonała się dezynfekcja uczuć. jej życie znów należało tylko do niej'. pomogli mi zapomnieć. jest mi lepiej bez Ciebie. czasem zastanawiam się, co by było gdyby, jednak byś został. nie odszedł. ale zaraz odrzucam te myśli od siebie. nie, jednak już nie chcę. i się nie boję.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-07-24 o 13:03 |
|
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Rilen - jej bardzo dziękuje, jak zobaczyłam taką pochwałę od ciebie aż z krzesła spadłam ..jesteś boska, też cie uwielbiam dziękuje dziękuje ![]() Teraz wiem że miałam serce
bo właśnie pękło.. I zapamiętam twoją obecność To zabawne jak z prostych rzeczy powstaje coś cudownego Moją ulubioną kwestią było 'Czy mogę do Ciebie czasem zadzwonić?' wystarczyło żebyś to powiedział i już zabrakło mi tchu Świat swój urok traci bez Ciebie, a Ty o tym chyba też nie wiesz. Przytulam się do gwiazdy, pali mnie ona w serce jednak jest ukojeniem moich myśli 'Ostatni raz pokonać strach, nigdy nie pozwolić mu się zniszczyć!!! bo istnieje jeszcze przyjaźń, bo istnieje jeszcze miłość' Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-24 o 13:07 |
|
|
|
#2280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I love each eye. Kocham każde oczy. Strawberries cherries and an angel's kiss in spring My summer wine is really made from all these things. Truskaweczki, wisieneczki Pocałunek anioła na wiosnę. Moje letnie wino zrobione jest Z tych wszystkich rzeczy. I was five and he was six. We rode on horses made on sticks. Miałam pięć lat, a on sześć ujeżdżaliśmy drewniane konie. Floating in hedonism, trying to write my name in water. Dryfując w przyjemności, próbując napisać swe imię na wodzie. Into the empty storm, into the formless loss of hope. Do pustych sztormów , do bezkształtnej straty nadziei. I jump from every rooftop. Skaczę z każdego dachu . dziękuje dziękuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

.

+ znów okradam z poprzednich stron
genialna !