TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 16:59   #2251
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
mogę się zrelaksować i wyciszyć przy ćwiczeniach .
polecam w takim razie callanetics

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Galaretka to tylko w pucharku, w różnych kolorach, z dodatkiem bitej śmietany i czekolady
taką wlasnie wczoraj zrobiłam

Cytat:
p.s. zapomniałam dodać, że pomalowałam dzisiaj paznokcie. To mi się bardzo rzadko zdarza, bo z reguły mi to nie wychodzi
ja mam to samo dlatego chodze na pomalowanie raz na 5 tygodni

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Eeeeee no
znalazła

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Wszystko przez okres!
zdarza się najlepszym ja wchłonęłam pizze @@@@@@

Cytat:
Napisane przez que_ Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktoś mnie pamięta , napisałam kiedyś jednego posta i tyle mnie tu było
Ale wracam, bo muszę się wyżalić. Robię teraz piąty tydzień i usycham z tęsknoty za HIITami buuuuu Niedawno patrzyłam na rozpiskę z drugiego miesiąca i się cieszyłam, że nareszcie tak dużo Fire30, wydawało mi się, że lubię ten zestaw. Ale nie, teraz stanowczo stwierdzam, że nie lubię! A Fire 55 to już w ogóle nienawidzę! Czuję, że to będzie ciężki miesiąc

HIITY
Z ust mi to wyjęłaś ale poleci.. Ja właśnie kończę drugi miesiąc też znienawidziłam "55".. dasz radę.. i oczywiście pamietam Cię i tą czuprynę

Cytat:
Udo pr. ....... >47 cm........ >45 cm
Udo lewe .... >46,5 cm .... >44,5 cm

Całkiem sporo zeszło tych cm
.
ale ja Ci tych "udów" zazdroszczękla ski: super masz wyniki

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-04-11 o 16:56
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:00   #2252
tak
Zakorzenienie

Lanessa, rozmiar XS. Gratulacje
Jestem dzisiaj jakaś otumaniona cały dzień, czuję się jak na haju, albo jak PO haju
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:19   #2253
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
ja miałam okres teraz i dosłownie nie mogłam się ruszać.
a ja drugi raz podczas @ podołałam.. tzn. prawie.. bo w czwartek poczułam ostre pieczenie w brzuchu i "niemoc" więc 13 minut przed końcem przerwałam (miałam fire 45 ez chyba).. zrobiłam sobie tylko rozciąganie poszłam pod prysznic i wyszłam już z "koleżanką".. w piątek się wściekłam i zrobiłam wszystko.. jednak w sobote przy Fire 30 znowu z 10 minut przed końcem poczułam "niemoc" ale starałam się jak mogłam

Cytat:
obecnie ważę 46,5
To Ty nie ważysz.. zniszkasz

Cytat:
Kupiłam dziś sobie spodnie materiałowe, rurki, w kolorze cappuccino
Kiedy zobaczyłam się na spokojnie w domu, to już zacwhyt minął, pogrubiają mnie, albo po prostu ja taka jestem i te spodnie to uwypuklają?
Wiesz co jasne spodnie mają to do siebie zwłaszcza wąskie.. trzeba być do nich zgrabnym i szczupłym

tygryskowym_okiem naprawiłaś kompa

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Coscie ymikly takos jakos bejby?
Ja nie mam czasu ostatnio

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
mama mnie pocieszyła, że nigdy nie będę miała rozmiaru 36, bo mój układ kości mam taki i owaki. A skąd ona wie? Nigdy nie byłam "najchudsza, jaka mogłabym być" w swoim życiu, więc jej jeszcze pokażę!
W domu z dietą mam trochę ciężko, ale z ćwiczeniami jest okej dodatkowo, biegam za moją małą siostrą cały dzień, bo stęskniłam się za nią okropnie

Jestem z siebie strasznie dumna, ubrałam się wczoraj w spodnie, w które nie mogłam zmieścić się ani zapiąć cztery tygodnie temu, gdy byłam w domu! :cool
:
u mnie też wszyscy mówią że nie będę nigdy mieć szczupłych udów i biodrów bo moja babcia takie miała jak była młoda i mam to po niej.. ale kiedyś byłam chyba jak patyk wiem wiem okres dojrzewania sraty taty będę walczyć.. U mnie z porami jedzeniowymi było róznie ale teraz postanowiłam pstatni posiełek jem o 17
Ciesze się że weszłaś w spodnie

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-04-11 o 17:53
Stary 2011-04-11, 17:36   #2254
Blameworthy
Rozeznanie

Dobrenko, nie, nie znikam ciągle mnie widać a odżywiam się normalnie, tylko metabolizm lepszy wszystko ze mną w porządku, zapewniam

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:51   #2255
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczynam zaawansowany, przeglądnęłam fire 60 i boję się że padnę na pysk Ciekawe czy wytrwam do końca
Już się go doczekać nie mogę
Kupiłam rower nie wiem czy chwilowo nie zamienię ćwiczeń na niego

Cytat:
Dzisiaj bylam w sklepie. Myslalam, ze na moich HIITach nic nie schudlam, ale... : Kupilam sukienke rozmaru XS i 36 w H&M, wystarczy powiedziec, ze nie miescilam sie wczesniej dalej jak w M i 38...
ale Ci cholernie zazdroszczekla ski:

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-04-11 o 17:55
Stary 2011-04-11, 17:52   #2256
tak
Zakorzenienie

Dobrenka, damy radę! Jeszcze zmieścimy się w super seksowne kiecki i nikt nam nie podskoczy! ja mam kolejny cel już zaplanowany: wyglądać dobrze w kurtce, w której chodziłam, gdy byłam o parę kilogramów lżejsza. Co prawda zapinam się w niej, lecz nie wyglądam dobrze. Też dostałam od mamy bluzkę, w której w sumie wyglądam ok, ale lepiej czułabym się, gdybym była chudsza
Ja ostatni posiłek jem różnie, czasem o 19stej, czasem o 18stej. Zależy, o której chcę iść spać i ile jadłam przez cały dzień.
Stary 2011-04-11, 17:54   #2257
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dobrenko, nie, nie znikam ciągle mnie widać a odżywiam się normalnie, tylko metabolizm lepszy wszystko ze mną w porządku, zapewniam
Znikasz.. tak malutko ważysz az tak metabolizm ci się poprawił.. no co Ty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 18:51   #2258
izabelka_007
Zadomowienie

Ja też już jestem. Wczoraj miał być pierwszy dzień 5 tygodnia, ale nie było, bo mieliśmy gości do późnego wieczora. I dlatego pierwszy dzień kolejnego tygodnia był dziś. Przesunęłam wszystko o jeden dzień .
Fire 55 już zrobiony .
Szkoda że w II miesiącu nie ma HIITów . Jakoś to trzeba będzie przeżyć.

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:08   #2259
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Lanessa, rozmiar XS. Gratulacje
Jestem dzisiaj jakaś otumaniona cały dzień, czuję się jak na haju, albo jak PO haju

Pilas?

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość

Ja nie mam czasu ostatnio
Jak to nie masz?!
Cytat:
ale Ci cholernie zazdroszczekla ski:
Nie zazdrosc, sama sie wepchniesz niedlugo

A niech mnie, wstawie zdjecie w tej sukience XS, bo to chwila dla potomnych...

Tutaj
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:15   #2260
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj
Ślicznie wyglądzasz!!!
Extra nóżki
Sukieneczka też ładniutka

Ja niedawno kupiłam sobie spodnie, normalnie cudne, prześliczne, wymarzone moje... bo mam w nich za✂✂✂isty tyłek i rewelacyjne nogi.
Jak odbiorę z naprawy aparat to też może pokażę się ;-)

Edytowane przez izabelka_007
Czas edycji: 2011-04-11 o 19:20
Stary 2011-04-11, 20:18   #2261
Jedwabna
Raczkowanie

Lanessko, powiedz mi, po co Ty się katujesz ćwiczeniami AŻ tak? Przecież wyglądasz znakomicie, rewelacyjnie i och i ach...! Sukienka super
Jak skończę drugi tydzień drugiego miesiąca to też wstawię zdjęcia w moich nowych spodniach, do których nie jestem przekonana... To już za tydzień! Razem z wymiarami.

Dzisiejsze Fire45 zaliczone!
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 20:42   #2262
tak
Zakorzenienie

Cytat:
Pilas?
Nieeeee, nie piłam, ale czuję się, jakbym na kacu była - wszystko z opóźnieniem do mnie dociera

Lanesso, a tak w ogóle - jesteś seksowna laska! U la la! a te nogi to już w ogóle świetne, i biodra, i talia ;> ale bym chciała taką mieć figurę, jak Ty! Mnie nawet rozmiar 38 ucieszy! Chociaż docelowy mój cel to 36 ;>

A ja: pierwszy dzień szóstego tygodnia - zaliczony

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-04-11 o 20:44
Stary 2011-04-11, 21:52   #2263
Blameworthy
Rozeznanie

Cytat:
Znikasz.. tak malutko ważysz az tak metabolizm ci się poprawił.. no co Ty
no właśnie jest dużo lepiej czasami porobię jakieś siłowe ćwiczenia tylko, już odstawiłam praktycznie TF. nie mam czasu za bardzo i robię cokolwiek po prostu w ramach możliwości. i jem zdrowo i trzymam wagę i jest git

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Stary 2011-04-12, 09:05   #2264
Agusiek89
Wtajemniczenie

Lanessa super figurka! Sukienka jakby szyta na Ciebie

Wczoraj zrobiłam fire 60, nie zdyszałam się za bardzo, nawet prawie w ogóle czerwona nie byłam na buzi. Dopiero parę godzin później dogoniło mnie zmęczenie i chyba sobie triceps naderwałam bo już wczoraj mnie bolał. Mam nadzieję że to jednak zakwas, bo kiepsko widzę dalsze TF Nasmaruję się dziś maścią, może przejdzie.

A i zrobiłam planowe abs 10. Mój brzuch jest absolutnie za słaby Dziś czuję go z każdym ruchem
Stary 2011-04-12, 09:09   #2265
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Aleście się rozpisały

Cytat:
Lanessa: Dam Ci przepis na Lower
Dobre dobre, tylko wolniej bo nie nadążam ćwiczyć he he
A tak na serio, to lower, upper i abs (i h&t praktycznie też) już na pamięć znam, tyle że to dla mnie za mało, więc sobie dokładam conieco. Wczoraj i przedwczoraj katowałam nóżki przysiady, wykroki, wymachy z obciążeniami ... miodzio I wbrew pozorom taki siłowy też daje w kość, po kilkanaście powtórzeń, kilka serii, jest okej
Na nogi mam już sporo ćwiczeń, sobie coś poszukam na ręce teraz, bo w sumie mam ciężarki, obciążniki, ekspandery, a nie wiem jakie ćwiczenia mogłabym z nimi robić na konkretne mięśnie rączek poza tymi, które Szalinka pokazuje.
A jak tam Twój trening hiitowo-siłowy ???

Cytat:
Kupilam sukienke rozmaru XS i 36 w H&M
Fiu fiu Wyglądasz w niej super i też nie wiem po co katujesz się ćwiczeniami

Cytat:
Dobrenka: tygryskowym_okiem naprawiłaś kompa

Jeszcze nie, niestety Ale może dzisiaj się przynajmniej dowiem co mu jest.

Blameworthy, 46,5 O.o
Ale maleństwo, to Ty byś się mogła za mną schować

edit:
Agusiek, jak mogłaś nie zdyszeć się przy fire60 :P:P
Abs 10 jest całkiem całkiem

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-04-12 o 09:11
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:26   #2266
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Agusiek, jak mogłaś nie zdyszeć się przy fire60 :P:P
Abs 10 jest całkiem całkiem
Nie wiem jak to możliwe Cały czas miałam przyspieszony oddech, ale nie mocno. Wiesz co, to może dlatego że plątały mi się układy, niektóre były nowe i się gubiłam Następnym razem zdam relację
W abs są fajne ćwiczenia, ale trzeba mieć troszkę wyćwiczony brzuszek Następnym razem będzie lepiej

A co do siłowych na nóżki, też chyba będę dokładać takie ćwiczenia, bo ciągle mi mało Po TF jak mam zakwasy na udach, to tylko z tyłu, a na czworogłowym wcale Po bum bum czuje jedynie czworogłowy
Stary 2011-04-12, 09:32   #2267
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Nie wiem jak to możliwe (...) Wiesz co, to może dlatego że plątały mi się układy, niektóre były nowe i się gubiłam
Ha ha Czyli jak wyeliminujesz plątanie to będzie czaaaaad

Cytat:
A co do siłowych na nóżki, też chyba będę dokładać takie ćwiczenia, bo ciągle mi mało
Bo ja to na rękach już jestem chudziutka i widać mi mięśnie całkiem fajnie, więc tak tylko troszkę chcę sobie poćwiczyć. Ale nad nogami muszę popracować, dlatego też chcę więcej na nóżki, tylko muszę pomyśleć o większym obciążeniu, bo za chwilę to co mam przestanie mi wystarczać

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-04-12, 09:38   #2268
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ha ha Czyli jak wyeliminujesz plątanie to będzie czaaaaad

Bo ja to na rękach już jestem chudziutka i widać mi mięśnie całkiem fajnie, więc tak tylko troszkę chcę sobie poćwiczyć. Ale nad nogami muszę popracować, dlatego też chcę więcej na nóżki, tylko muszę pomyśleć o większym obciążeniu, bo za chwilę to co mam przestanie mi wystarczać
Nie śmiej się, czułam się jakbym robiła całkiem nowy program

Heheh jesteś coraz silniejsza, jak He-man
Stary 2011-04-12, 10:23   #2269
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dobrenka, damy radę! Jeszcze zmieścimy się w super seksowne kiecki i nikt nam nie podskoczy! ja mam kolejny cel już zaplanowany: wyglądać dobrze w kurtce, w której chodziłam, gdy byłam o parę kilogramów lżejsza. Co prawda zapinam się w niej, lecz nie wyglądam dobrze. Też dostałam od mamy bluzkę, w której w sumie wyglądam ok, ale lepiej czułabym się, gdybym była chudsza
Gdybym ja mogła lepiej się poczuć w spodniach

Cytat:
Ja ostatni posiłek jem różnie, czasem o 19stej, czasem o 18stej. Zależy, o której chcę iść spać i ile jadłam przez cały dzień.
ja zjadłam ostatni o tej godzinie co zamierzałam czyli o 17 i od razu czuję się wessana

Cytat:
Szkoda że w II miesiącu nie ma HIITów . Jakoś to trzeba będzie przeżyć.
No był to okropny miesiąc ale szybko minie

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-04-12 o 12:02
Stary 2011-04-12, 10:24   #2270
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabelka_007
Ślicznie wyglądzasz!!!
Extra nóżki
Sukieneczka też ładniutka

Ja niedawno kupiłam sobie spodnie, normalnie cudne, prześliczne, wymarzone moje... bo mam w nich za✂✂✂isty tyłek i rewelacyjne nogi.
Jak odbiorę z naprawy aparat to też może pokażę się ;-)

Nie moge sie doczekac tych zdjec, ty z Twoimi wymiarami pewnie wygladasz zjawiskowo

Cytat:
Lanessko, powiedz mi, po co Ty się katujesz ćwiczeniami AŻ tak? Przecież wyglądasz znakomicie, rewelacyjnie i och i ach...! Sukienka super
Jak skończę drugi tydzień drugiego miesiąca to też wstawię zdjęcia w moich nowych spodniach, do których nie jestem przekonana... To już za tydzień! Razem z wymiarami.
Bo jak zdejme sukienke to juz mi sie tak nie podoba to co jest pod spodem
A co do spodni, mozna do nich ''dojrzec'' w trakcie cwiczen, stawiam, ze zrobia sie nieco luzniejsze, waskie jasne spodnie to bardzo wymagajaca czesc garberoby (posiadam tylko dwie sztuki xD)
Cytat:
Nieeeee, nie piłam, ale czuję się, jakbym na kacu była - wszystko z opóźnieniem do mnie dociera

Lanesso, a tak w ogóle - jesteś seksowna laska! U la la! a te nogi to już w ogóle świetne, i biodra, i talia ;> ale bym chciała taką mieć figurę, jak Ty! Mnie nawet rozmiar 38 ucieszy! Chociaż docelowy mój cel to 36 ;>
Tez miewam takie dni
Przecie te nogi sa krotkie i w ogole, bez obcasow nie odwazylabym sie pokazac Ale... nie mozwmy tyle krytykowac samych siebie, mowi czesc mojego jesostwa, ktora ewoluowala
Cytat:
Lanessa super figurka! Sukienka jakby szyta na Ciebie
A i zrobiłam planowe abs 10. Mój brzuch jest absolutnie za słaby Dziś czuję go z każdym ruchem
H&M sukienki sa najlepsze, najukochansze do mojej sylwetki: szczupla gora, afrykanski tylek i obszerne uda, i szczuple lydki i podudzia. Normalnie jesli ktoras z was czuje sie podobnie z figura, to polecam ichniejsze kroje.

Co do ABS, to zabijacz. Za kazdym razem jak go robie, to jecze na caly dom, typu ''Umieram! Mam dosyc tej zaby!!'' a siostra i chlopak i kot stoja nade mna i sie smieja I tak go kocham
Cytat:
Aleście się rozpisały

Dobre dobre, tylko wolniej bo nie nadążam ćwiczyć he he
A tak na serio, to lower, upper i abs (i h&t praktycznie też) już na pamięć znam, tyle że to dla mnie za mało, więc sobie dokładam conieco. Wczoraj i przedwczoraj katowałam nóżki przysiady, wykroki, wymachy z obciążeniami ... miodzio I wbrew pozorom taki siłowy też daje w kość, po kilkanaście powtórzeń, kilka serii, jest okej
Na nogi mam już sporo ćwiczeń, sobie coś poszukam na ręce teraz, bo w sumie mam ciężarki, obciążniki, ekspandery, a nie wiem jakie ćwiczenia mogłabym z nimi robić na konkretne mięśnie rączek poza tymi, które Szalinka pokazuje.
A jak tam Twój trening hiitowo-siłowy ???

Fiu fiu Wyglądasz w niej super i też nie wiem po co katujesz się ćwiczeniami
''Miodzio'' Ty jestes juz ciezki przypadek, pozytywnie uzalezniona Jesli wynajdziesz jakies fajne na nozki to dawaj znac
A trening ma sie dobrze, kiedy go robie, mieszanka silowe plus hiit daje sie we znaki i czuje, ze to to. Jedyne to co nie jest fajne, to fakt, ze zarzuicli mnie ogromna iloscia roznych dziwnych prac. A moja kicie wczoraj wykastrowano, wymiotowala, nie mogla ustac na nozkach, tak strasznie ciagnelo ja na kanape do mnie, raz pomoglismy jej wejsc to zwymiotowala, potem zeszla po jedzenie, potem sama wskoczyla(!) i polozyla sie na moich nogach... I oczywiscie nie moglam sie skupic na nauce, bo tak mi bylo jej zal. Tak kicia wyglada: http://files.dogster.com/pix/cats/25...1169527178.jpg

No katuje sie, bo.... a zreszta, kto to mowi? Nasz naczelny tygrysek, ktory juz tyle schudl i ma takie ladne nozki!

Usunelam wam usmieszki, bo wizaz kazal
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:10   #2271
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Jak to nie masz?!
ale ćwicze codziennie

Cytat:
Nie zazdrosc, sama sie wepchniesz niedlugo
chciałabym

Cytat:
rewelacyjnie wyglądasz

Cytat:
chciałabym miec takie spodnie

Cytat:
jem zdrowo i trzymam wagę i jest git
osiągnęłaś juz swój cel?

Cytat:
uwielbiam takie uczucia mieć w brzuchu

Cytat:
taki siłowy też daje w kość
dla mnie własnie taki był na początku najtrudniejszy

Cytat:
A co do siłowych na nóżki, też chyba będę dokładać takie ćwiczenia, bo ciągle mi mało Po TF jak mam zakwasy na udach, to tylko z tyłu, a na czworogłowym wcale Po bum bum czuje jedynie czworogłowy
Co Ty teraz właściwie robisz bo ja się pogubiłam.. wiem że zaczęłaś zaawansowany TF ale chyba robisz coś jeszcze a może mi się wydaje

Lanessa strasznie mi szkoda Twojego kotka..

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-04-12 o 13:39
Stary 2011-04-12, 16:49   #2272
Blameworthy
Rozeznanie

tak. chciałam ważyć 46 i ważę niewiele ponad, dlatego już nic więcej nie robię tylko utrwalam to pozostaje mi tylko rzeźbienie poza tym uważam, że kobietka musi mieć tu i ówdzie, dlatego ten tłuszczyk co gdzieniegdzie jeszcze mam nawet lubię jestem z siebie zadowolona. ale podczytuję Was dziewczyny codziennie

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Stary 2011-04-12, 17:11   #2273
tak
Zakorzenienie

Napiszę dzisiaj tylko: WRRRRRRRRRRRR. A miałam taki cudowny humor.
Do jutra, dziewczyny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 17:41   #2274
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
tak. chciałam ważyć 46 i ważę niewiele ponad, dlatego już nic więcej nie robię tylko utrwalam to pozostaje mi tylko rzeźbienie poza tym uważam, że kobietka musi mieć tu i ówdzie, dlatego ten tłuszczyk co gdzieniegdzie jeszcze mam nawet lubię jestem z siebie zadowolona. ale podczytuję Was dziewczyny codziennie
ja jak zaczełam ćwiczyć ważyłam 62 jedząc o każdej porze ale około 4 posiłków dziennie, obecnie ważę 61 ale chcę więcej (tzn. mniej jakieś 59-60) marzą mi się szczuplejsze uda w sumie waga może byc byle jaka
Fajnie że jesteś

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

tak domyślam sie ze nic dobrego się nie zdarzyło
Stary 2011-04-12, 17:59   #2275
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Nie śmiej się, czułam się jakbym robiła całkiem nowy program Heheh jesteś coraz silniejsza, jak He-man
Ale moim zdaniem jeden z fajniejszych filmików, ja wolę fire 60 niż np. fire 55
Chyba TurboDymoWomen

Cytat:
Lanessa: ''Miodzio'' Ty jestes juz ciezki przypadek, pozytywnie uzalezniona Jesli wynajdziesz jakies fajne na nozki to dawaj znac
A trening ma sie dobrze, kiedy go robie, mieszanka silowe plus hiit daje sie we znaki i czuje, ze to to.
No katuje sie, bo.... a zreszta, kto to mowi? Nasz naczelny tygrysek, ktory juz tyle schudl i ma takie ladne nozki!
Wiem, że jestem ciężki przypadek, ale już nic nie da się z tym zrobić ... no chyba, że biały kaftanik Mam na nóżki tutaj z forum pościągane, ale nie mam dostępu do kompa swojego, więc nie dam rady zamieścić pliku. Czekam z niecierpliwością na efekty tego Twojego zestawu I szkoda tej Twojej kici, biedaczka.
Oj tam, oj tam, ja już nie raz pisałam, że mnie to katowanie jest po prostu potrzebne jak powietrze

Cytat:
Blameworthy: tak. chciałam ważyć 46 i ważę niewiele ponad, dlatego już nic więcej nie robię tylko utrwalam to pozostaje mi tylko rzeźbienie poza tym uważam, że kobietka musi mieć tu i ówdzie, dlatego ten tłuszczyk co gdzieniegdzie jeszcze mam nawet lubię jestem z siebie zadowolona. ale podczytuję Was dziewczyny codziennie
Że tak spytam, przy jakim wzroście masz te 46 kg ?
Myślę, że to najważniejsze jak sama z siebie jesteś zadowolona
Stała bywalczyni się z Ciebie zrobiła bez Nas po prostu ciężko wytrzymać, he he

Stary 2011-04-12, 18:41   #2276
Blameworthy
Rozeznanie

mam 160cm wzrostu a stałą bywalczynią byłam od zawsze, z tym że rzadko piszę

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Stary 2011-04-12, 18:48   #2277
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
mam 160cm wzrostu
To Ty naprawdę mogłabyś się za mną schować
Ale przy takim wzroście to faktycznie Twoja waga jest bardzo okej Tylko bez podania wzrostu to ciężko mi było sobie wyobrazić te 46 kg A tak wychodzi po prostu, że Ty jesteś taka drobniutka

Cytat:
a stałą bywalczynią byłam od zawsze, z tym że rzadko piszę
A to błąd, powinnaś częściej pisać Im częściej tym lepiej

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-04-12 o 18:52
Stary 2011-04-12, 19:11   #2278
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:

Co Ty teraz właściwie robisz bo ja się pogubiłam.. wiem że zaczęłaś zaawansowany TF ale chyba robisz coś jeszcze a może mi się wydaje

(...)
Tak, robię zaawansowany, a w lżejsze dni bum bum lub h&t, no i mam zamiar jeszcze siłowe na nózki tak jak Tygrys
Cytat:
A ja bym chciała zobaczyć photo
Cytat:
Ale moim zdaniem jeden z fajniejszych filmików, ja wolę fire 60 niż np. fire 55
Chyba TurboDymoWomen

(...)
Ja też 55 tak średnio, myślę że mogę polubić 60, ale najpierw muszę załapać kroki

Jak dla mnie możesz być nawet TurboTajgerWomen
Stary 2011-04-12, 19:28   #2279
izabelka_007
Zadomowienie

Ja właśnie jestem po Fire 30 i Sculpt 30. Dołożyłam też sobie BumBum .
Ale ledwo dałam radę całe 1,5 h ćwiczyć. Mąż mówi że zwariowałam .
Mozliwe, ale równiez komu ja to robię . Niech lepiej nie narzeka bo powoli zaczyna mieć superlaskę w domu :brzyda l:.

Stary 2011-04-12, 20:10   #2280
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie jestem po Fire 30 i Sculpt 30. Dołożyłam też sobie BumBum .
Ale ledwo dałam radę całe 1,5 h ćwiczyć. Mąż mówi że zwariowałam .
Mozliwe, ale równiez komu ja to robię . Niech lepiej nie narzeka bo powoli zaczyna mieć superlaskę w domu :brzyda l:.
A może rzeczywiście już wystarczy tej katorgi Już jesteś superlaską

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości