|
|
#2251 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myślę, że to ktoś z jej znajomych, może jakiś odtrącony facet? Ale jak kuknęłam na te fora tematyczne to zdębiałam ![]() Inowrocław??
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też, szok, tym bardziej, że jej matkę znam, pisałam już, że bardzo długo chodziłam do niej włosy robic i znam chyba też Krystiana, tego alfonsa, ale jak go poznałam te kilka eee naście lat temu to jeszcze nie byłw ogóle to mi się wydaje, że ją wywieźli, no wiecie do pracy ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- doszłam do wniosku, że mycie się w taką pogodę jest w pełni nieuzasadnione ![]() w akcie desperacji, po czwatrym już dzisiaj prysznicu, od stóp do głów wysmarowałam się balsamem na celulit, bo ma mentol czy cóś i chłodzi
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-16 o 18:25 |
|
|
|
|
#2253 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może nie będzie tak całkiem źle, tylko... tylko trochę gorzej, niż teraz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2254 |
|
grozi wypollizowaniem
|
najpierw to musiałby mnie tak ktos zobaczyc w tym stanie a to mi nie grozi ...a kurde juz zaczęłam przełamywac lody z sąsiednim pokojem ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- co do Inowrocławia-byłam tam-pojechaliśmy specjalnie, bo mnie sie zachciało tęznie zobaczyć...tak sie wkręciłam ze nie popuściłam...no i zobaczyłam-podobały mi sie, nawet bardzo, są miejsca, kóre robią na mnie ogromne wrazenie..i nawet nie iwem czemu..a są nieraz osławione miejsca które nie robią na mnie wrazenia zadnego (np Opera wiedenska)
|
|
#2255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja rozumiem nie rzucić się na ratunek, ja bym się nie rzuciła, bo sama ledwo pływam ale kręcić filmy i robić zdjęcia Cytat:
polskie prawo mnie morduje psychicznie ![]() Cytat:
![]() Nie było streszczenia więc sama sobie nadrobiłam, ponad 20 stron ![]() Pogoda mnie dobija, nie można wyjść na chwilę bo nie wiadomo kiedy będzie następna burza chyba zajmę się oglądaniem seriali a propos wspominanego tu często Twin Peaks, właśnie zgrywam od siostry i planuję obejrzeć od początku do końca
|
|||
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Florencjo:
Oj wiem cos o tym. Ja umieram z goraca jak temperatura przekracza 28 stopni. Jak jest powyżej 32 to ja zaczynam "olewać" twierdzenie ze alkohol szkodzi i spryskuje się co chwila spirytusem (salicylowym - ) albo leżę plackiem na "kamiennej" podłodze.Truskawko: 1. Trzymać kciuki na pewno będę. 2. Z chęcią bym pomogła przy zakupie bluzeczki z tym ze one są jakieś dziwne rozmiarowo i trzeba je koniecznie zmierzyć. Ja mam swoja w rozmiarze XL bo M była koszmarnie ciasna a L za duża. --------------------------------- eee i zapomniałam po co wlazłam
|
#2257 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://images.vampirecostumes.com/vi...ampire-wig.jpg Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja się nie kręcę, zwłaszcza po dyskotekach - wiadomo co tam się dzieje - rozróby, gwałty, narkotyki... A nawet "gościnne wystepy" - kolega koleżanki ostatnio wracał z naszej podskierniewickiej dyskoteki na pieszo, bo blisko do domu ma. Podjechał jakiś samochód na warszawskich numerach, wyskoczyło kilku drabów i dali mu wpi***l. Za darmo ![]() wątpię, czy przy moich pseudozdolnościach krawieckich coś wyjdzie Z habitu i peleryny z kapturem raczej nici... Za to strzelę sobie kiecę a'la finntroll ![]() zaczynam już teraz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego się nigdy nad wodę nie pcham, bo i po co... pomoczyć nogi mogę w byle stawie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-16 o 19:20 |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2259 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2260 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
byc moze
Podobno... Cytat:
Piszę PW ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Red Witch
ja mówiłam wprost swojemu dziecku ze jest to chęć dokuczenia , zrobienia przykrości i że nalezy to po prostu zlać, nie latać skarżyc bo wtedy ten nny mały ktoś ma bekę z tego albo wie że osiągnął zamierzony cel, czyli dokuczyć, dokopać.I powiedziałąm prosto że w szkole będzie różnie: fajni goście i niefajni.
|
#2262 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Się witam po przerwie
Zaliczyłam kolejny festiwal, jutro koncert Bad Religion a w piątek folkowo w Lublinie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2263 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Opowiadaj jak było! Nie pogardzę materiałem zdjęciowym przy okazji ![]() Hm... To może już w piatek bym wróciła znad jeziora?... A propos właśnie leci program organizatora Hello Folks ![]() Ja się wstępnie żegnam, może jeszcze uda mi się zajrzeć tutaj rano, ale nie jest to pewne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-16 o 20:12 |
|
|
|
|
#2264 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale masz zdrowie kobieto ![]() a tymczasem borem lasem narysowalam se sciany mego salonu wyczesanego w kosmos jak dąb
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam bar z weekendu
![]() Red gratuluję Polly i Gryxu te wasze objawy to zupełnie jak moje migreny
|
|
#2266 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Zdjęcia wkleję niedługo, na razie mój TŻ wrzucił trochę na fejsbuka. Tylko ja chyba nie mam nikogo z Baru dodanego, oprócz Cbr-ki która mnie tam znienacka odnalazła Muszę poszukać taniego noclegu w Lublinie na piątek ale czarno widzę. Najwyżej się gdzieś przebujamy....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też cię znalazłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2268 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() To ja zaraz wyruszam na poszukiwanie całej reszty - nie macie nic przeciwko temu, co? edit: mam Madzika i Maję
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-08-16 o 20:35 |
|
|
|
#2269 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a moge wkleic mój salon? powiedzcie ze chcecie
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzięki Tobie liczba znajomych skoczyła mi do 15, łał
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2271 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wstydaj siem! Tylko wklejaj! <ikonka tupania nogą>
|
#2273 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no dobra-to projekt salonu jest-i to nie ja go wymyśliłam tylko wizażystki
![]() na pierwszym-kanapa i obraz na drugim-TV, meble pod TV i drzwi na trzecim-meblościanka )to jasno szare i ciemno szare to ściana, a to drewniane to meble ![]() meblościanka unosi sie nad podłoga
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-16 o 22:02 |
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
prąd i internet bawią się dziś w pojawiam się i znikam więc tylko zamacham zanim znów mnie odłączy
|
#2275 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
przy drugim za to stwierdziłam, że trochę zimno i mało przytulnie wygląda - ale to chyba kwestia kanciastości projektu? planujesz jakieś tkaniny? ( w sensie poduchy, dywan, zasłony...?) Przypomniało mi się zupełnie nie a propos projektu: byłam dziś w H&M i kupiłam dwupak bluzek, pan przy kasie zdjął je z wieszaków, ja na to czy mogłabym jednak dostać te wieszaki, na co on zapakował mi do torby wieszaków sztuk 9
|
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znajdziesz więcej dziewczyn to pewnie i mnie też bo fejsbuk to sprytne urządzenie jest, sam mnie znajdzie ![]() (mnie przed chwilą Truskawkę znalazł ) Cytat:
|
||
|
|
|
#2277 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
-to kanapa jet poduchowata i chce tez na szafce rtv dac pooduche-ze niby by mozna tam usiąść..jak ktos ma chudą d....co do chłodnosci...mnie sie wydaje ze to cholernie ciepło wyszło..... i lampe chce taką...jakby jak z lat 60'-taki klosz jakby walec i na 3 nogach to stoi.... aaaa-no i fotel tez taki "z epoki" zakladam ze fotel moze byc całkiem inny od reszty-we wzory albo nie wiem...fioletowy na przykład Cytat:
bo ona taka dziurawa jest-to ciemnoszare to ściana-dodalam wyjasnienia w poscie z obrazkiem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-16 o 22:01 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie od 19 grzmi i leje... A teraz prąd na dobre poszedł się ryćkać, więc spadam spać, bo baterię mam słabą w lapku ![]() Spokojnej nocy
|
|
#2279 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
wiadomość dla Florens-buty kupione
![]() co za dzień-Wygrałam na aukcji 30stkę Bvlgari dla męża,przychodzę ja do domu,zaglądam do kartonika,a tu w buteleczce niecała połowa myślę-oszukali mnie moje dziecko cichaczem wzięło flakonik i postanowiło umyć swoje auta
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2280 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak patzre se....i faktycznie troche za kanciasto
masz racje kameno..i tak mysle ze lepszy byłby obraz z kolistymi motywami, które by przełamały te nomen omen kwadraty
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

)
też Krystiana, tego alfonsa, ale jak go poznałam te kilka eee naście lat temu to jeszcze nie był

Mam gigantyczną gulę w gardle, chociaż nawet nie wiem, kto to był...
ale kręcić filmy i robić zdjęcia
polskie prawo mnie morduje psychicznie
chyba zajmę się oglądaniem seriali 
Wiem, jestem gupia

A teraz prąd na dobre poszedł się ryćkać, więc spadam spać, bo baterię mam słabą w lapku