|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piłkarskie rozmowy na dnie, cz. IV :)
pannafu nie mam wyjścia, nie ścięłam włosów jakoś od lutego
Załapałam się fuksem na dziś do mojego ulubionego fryzjera więc od razu zafarbuję bo po moich ostatnich eksperymentach to ma na głowie niemalże pasemka girl hmm, może jakaś komedia romantyczna? Ja polecam Music and Lyrics
|
|
#2252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale plus, ze Twój wątek o skokach się rozwija i robi bardzo pozytywne wrażenie dużo treści Jestem pod wrażeniem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie też zimno. Hej ![]() Ja to mam za to dzien poparany, zaspałam. Obudzilam sie z budzikiem o 7 i go wyłączylam, glos w telefonie mialam sciszony i zasnełam dalej, az do 10 I wstalam to musialam mega szybko nadrabiać stracony czas, i nie wiem przez to, przez pogodę jestem jakas taka wypluta
|
|
#2253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Myślami wszystkie jesteśmy z Tobą![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Hej Beata
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja mam swojego osobistego fryzjera .Cytat:
![]() .aguul, masz swój wątek? O czym? Nic mi nie wiadomo .Beatka, może kawy na otrzeźwienie?
|
||
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- skoki narciarskie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Music and lyrics ogladalam
fajny filmik ![]() bylam na wiosce u fryzjera za sciecie moich wlosow do polowy plecow zaplacilam - 10 zl Mama za - sciecie, baleyage i jeszcze ulozenie 47 ![]() Hej Elmo ;**
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-08-30 o 13:35 |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Girl to nic tylko jezdzic na wioski do fryzjera
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio za ścięcie włosów zapłaciłam 9zł
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie
o 9 zl - to jeszcze lepiej ![]() Bylam w czerwcu we Wro u fryzjera, to mnie tak obcial, ze wrocilam z placzem .... nawet fryzjerka mowila jak ja mam obciete?? Ze te wlosy nie sa sciete tylko wyszarpane. Debil jeden, zeby go zwolnili. Wiem jestem wredna, ale to co mi zrobil na glowie wola o pomste do nieba. I 35 zl wzial
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-08-30 o 13:39 |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
O matko 35zł
![]() Już lepiej iść do wioski ![]() Teraz po tym ścięciu włosy mi się świetnie układają, jednak fryzjer musi umieć obcinać włosy...
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Były już dwie i dalej tak sobie haha.
Zmykam teraz, wpadne jakos pozniej. Miłego
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
oj musi
i to jeden z tanszych we Wroclawiu ale wiecej tam moja noga nie postanie. Zadzwonilam jak wrocilam, ze takiej masakry na glowie, to jeszcze nie mialam. Powiedziala, zebym przyszla na poprawke, powiedzialam, ze wiecej moich wlosow nie dotkna Szkoda, ze ta wioska tak daleko nie oplaca mi sie 300 km na scinanie jechac XD ale fakt - kobieta zna sie na tym co robi ![]() Do pozniej Beata ![]() Slucham i need a hero <3
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie za podcięcie 20 zł, nie ma w mieście u mnie taniej ;|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
w miastach zdzieraja ... i to hohoh ale co zrobic ^^ trzeba czasem isc XD a wiecie, ze wymyslilam, ze bede fryzjerka
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
nie odchudzaj się
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- ja dawno u fryzjera nie byłam zapuszczam chce mieć włosy 100 cm xD <cel> narazie jest 60 cm. A co najważniejsze nie obcięłam włosów w takie gorące wakacje a robiłam to co roku:P
|
|
|
|
#2266 | |||
|
Zakorzenienie
|
To spóźnione gratulacje z okazji założenia nowego wątku!
. Muszę tam koniecznie zajrzeć - Bjoern <3.Cytat:
. Sporo przeżyć...Cytat:
.Cytat:
.Wzajemnie ; *. Ja też zmykam. Idę na obiad i jadę na sklepy, pa .
|
|||
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
no to trzymam kciuki za 100
![]() ja tez zapuszczam ![]() papa Panna ![]() Ojj Elmo - bidna Ty tez sporo przezylas .... ale teraz silna babka jestes
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-08-30 o 13:53 |
|
|
|
#2268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nic załatwiać nie musiałam i na szczęście mama będzie ze mną.. Mnie po prostu ten pogrzeb przeraża i stypa, ludzie, których nie znam.. Moja babka z moją mamą od chyba 15 lat nie rozmawia, nie wiemy dlaczego... Ogólnie dość krępująco pewnie będzie no ale nie mam wyjścia, muszę przeżyć...Cytat:
Generalnie tragedia ![]() Z lokami to rzeczywiście więcej roboty... Ja też mam swojego ulubionego fryzjera Miałam nieszczęsną trwałą na głowie i już duży odrost więc chciałam się jej pozbyć. 3 fryzjerki mi odmówiły twierdząc, że w krótkich włosach będę się źle czuła No tak jakby były mną i wiedziały lepiej nie? No i tak jakbym w obrzydliwej trwałej i przesuszonych włosach czuła się dobrze.. Pomijając fakt, że była zima a ja nawet suszarki używać nie mogła więc wstawałam o 5 i czekałam 2 godziny, żeby włosy mi wyschły Teraz to ufam już tylko jemu Cytat:
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Mama slicznie wyglada
ekstra kolor ma i swietnie jej ulozyla moge z czystym sumieniem polecic kobiete ![]() scina w Jerzmanowicach kolo Krakowa jak ktos wie gdzie to jest
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
pannafu chyba się pobijemy o Bjoerna!
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
a kto to Bjoern ??
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa
zapomnialam, ze Aga mi pisala, ze skoki oglada wkrecilyscie sie widze ![]() w ogole nie mowilam jakie driny moja 90letnia ciocia robi
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ![]() Ja jak chodzę do fryzjera ściąć włosy, to zawsze płaczę. Zawsze. Nigdy mi się nie podoba. Już nie obcinam znacząco włosów. Never! Ostatnio tylko obcięłam jakieś 6 cm, teraz mam włosy do połowy pleców mniej-więcej. Nie lubię fryzjerów. ![]() BTW...Witam! ![]() Co do Bjoerna..Bardzo mi się kiedyś podobał.
Edytowane przez Modette Czas edycji: 2010-08-30 o 14:16 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej Mod ;***
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale jakoś dałam radę. Miałam grono życzliwych osób które mnie wspierały i to mi dawało siły.
Cytat:
Cytat:
To rzeczywiscie przykra sytuacja, ale myślę że nie bedzie tak źle. Jak to się mówi strach ma wielkie oczy. hehe fryzjera warto miec zaufanego. Ja tez chodzę do faceta już od 6 lat. Fakt ze jak mi wygolił bok to szybko mi sie znudziło i szłam na przedłużenie. Tez bym cos zrobiła z włosami ale czekam aż mi odrośnie co nieco z boku.
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() wczorajsze gole Barcelony http://www.sportfan.pl/artykul/19892...realowi-zobacz Podoba mi się zwłaszcza Iniesty no i aż się robi wielki banan na twarzy widząc takiego roześmianego i szczęśliwego po strzeleniu gola Villę ![]() dałabym jeszcze link do goli Realu, gdyby jakieś padły... ![]() edit: Kamil Grosicki, Jacek Kiełb i Dariusz Pietrasiak zostali powołani przez selekcjonera piłkarskiej reprezentacji Polski Franciszka Smudę na towarzyskie mecze z Ukrainą i Australią - poinformowała rzeczniczka prasowa PZPN Agnieszka Olejkowska. Radek Majewski jak zwykle pominięty... Edytowane przez darkdot Czas edycji: 2010-08-30 o 14:28 |
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej dark i mod
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
idę do pracy, pa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Załapałam się fuksem na dziś do mojego ulubionego fryzjera więc od razu zafarbuję bo po moich ostatnich eksperymentach to ma na głowie niemalże pasemka 

Jutro pogrzeb, nie wiem jak to przeżyję... No i spałam w nocy 4 godziny więc strasznie zmęczona jestem..

ale wiecej tam moja noga nie postanie. Zadzwonilam jak wrocilam, ze takiej masakry na glowie, to jeszcze nie mialam. Powiedziala, zebym przyszla na poprawke, powiedzialam, ze wiecej moich wlosow nie dotkna
Ty tez sporo przezylas .... ale teraz silna babka jestes
No tak jakby były mną i wiedziały lepiej nie? No i tak jakbym w obrzydliwej trwałej i przesuszonych włosach czuła się dobrze.. Pomijając fakt, że była zima a ja nawet suszarki używać nie mogła więc wstawałam o 5 i czekałam 2 godziny, żeby włosy mi wyschły