|
|
#2251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VII
Cytat:
|
|
#2252 |
|
Przyczajenie
|
Zmien przegladarke, moze zadziala, u mnie explorer zadzialal, a opera ma caly czas blad.
|
|
|
|
#2253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: Zapomniałam, że restart komputera pomaga Właśnie zrobiłam i już wszystko działa ![]() EDIT2: No i już zarejestrowane
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2010-11-05 o 16:57 |
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wreszcie doczekałam się i mam login i hasełko
Podała mi Pani z infolinii, a ta przemiła dziewczyna z biura jak miała się odezwać do konca tygodnia tak milczy... Czuję, że będę tam przychodzila tylko po katalogi po 0,60gr..Obczaiłam już stronkę i można na bieżąco dodawać produkty do zamówienia, potem wysłać w dniu rozopczęcia obowiązywania nowego katalogu i wtedy to wszystko się zredukuje? Bo teraz np. tusz jest bez promocji a w 16 jest tanszy..
|
#2255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak już wcześniej wspominałam spokojnie można powrzucać zamówienie do koszyka, a w poniedziałek tylko wysłać.Na pierwszy raz to dokładnie sprawdzaj sobie punkty, bo produkty niekosmetyczne (akcesoria, gadżety itp.) mają o połowę mniej PP. Mnie wiele razy brakowało 1 lub 2 PP i na szybko szukałam jakiegoś kodu na mydełko żeby zamówić jak najszybciej
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
będę sprawdzała
tez mi się wyswietla to że za długo się nie logowałam, chyba coś u nich jest nie tak. I nie mogę wejśc w raporty żeby sprawdzić produkty nie dostępne, bo wyświetla się brak dostępu i że mam się zalogować..
|
#2257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nadal wieści o PL brak... Ojj Ori!
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
Nowy PL w 16,17 i 1 katalogu to dwa zestawy do wyboru:
1) Eclat meski woda toaletowa oraz kulka 2) Giordani Gold woda toaletowa oraz balsam do ciała w słoiczku Jak dla mnie to sa zestawy do sprzedania bo raczej nie preferuje ani jednego ani drugiego ...
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Beznadziejny jak dla mnie
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie pl słaby :/
|
|
|
|
#2261 | |
|
Raczkowanie
|
Program lojalnościowy.
W każdym z trzech Katalogów 16, 17 i 1 realizuj zamówienia o wartości co najmniej 100 PP. - Na zaznaczonym miejscu na karnecie przyklej holograficzną naklejkę otrzymaną w danym Katalogu. -Wybierz jedną spośród nagród. Zaznacz odpowiedni kwadrat na karnecie. - Odetnij karnet z trzema naklejkami oraz wpisanymi swoimi danymi i odeślij pocztą na koszt Oriflame lub osobiście oddaj w Oddziale, Filii lub Biurze Regionalnym Oriflame. - Następnie nie później niż do końca Katalogu 3 złóż zamówienie - Oriflame dołączy do niego wybrany przez Ciebie prezent. -W każdym z Katalogów 16, 17 i 1 możesz otrzymać jedną naklejkę. Prezent otrzymasz za symboliczne 1 zł. Oto nagrody do wyboru: Zestaw Giordani Gold to kompozycja idealna! Perfumowana woda toaletowa (50 ml) uwodzi zmysły bukietem białego jaśminu i tuberozy na ciepłym, szyprowym tle. Jedwabisty, pachnący krem do ciała (250 ml) wzmacnia wrażenie elegancji i kobiecości, odżywiając i nawilżając skórę. Zestaw Eclat. Klasyczny wyraz męskiej elegancji. Woda toaletowa (75 ml) orzeźwia nutami bergamotki i geranium oraz intryguje drzewnym aromatem. Dezodorant (50 ml) łączy wytworny zapach ze świeżością i skuteczną ochroną przez cały dzień. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Czy któraś z Was jest zadowolona? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pachnie dosłownie mieszaniną kadzideł i jest strasznie mocna, bardzo intensywna i boli od niej głowa.. Ale mam jedną klientkę która ten zapach zamówiła i była zadowolona...
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
cały newsletter
![]() ![]() http://s.enewsletter.pl/n/152/DF24B/vl.7cc0f566ff3ec
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Łoh, ale mi się zamówienie utworzyło, jak na razie 252PP, a jeszcze muszę dobrać gratisy klientkom
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie pl słaby...liczyłam na coś...lepszego
. Jedynie do sprzedania.
|
|
|
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
wolalabym stokroć znow zestaw milk& honey hehehe
jeszcze raz
|
#2267 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Potwierdzam, że można się logować w IE. W Operze dalej nie działa.
|
|
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
a mi w Operze działa już
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz z 16 zamówię 30 ml zapachu Giordani Gold i mama oceni czy jest znośny, bo nie wiem co wybrać z PL nowego
|
|
|
|
#2270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba dobije do BK ![]() ![]()
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
ja na razie naliczyłam 500 pkt z 16 a jeszcze czekam na zamówienie od 2 osób
jestem mega zadowolona z zamówienia
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
PL beznadziejny
![]() GG jeszcze ewentualnie mogę dać mamie, chociaż woli Dancing Lady, a GG ma jeszcze jedne w zapasie, bo naciągnęła się na promocję ![]() Natomiast Eclat dla mężczyzn sprzedałam jedne jak dotąd, ale na prezent i obdarowanemu chyba się nie spodobały, bo więcej ich nie zamówiono
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Eclata uwielbia moj brat
wiec bede miala problem komu oddac PL w prezencie na urodziny brata nie zdarze bo juz w styczniu ma....---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Ta sliwkowa torba ma moze dopinany pasek?? Klientka mnie zapytala a mnie zatkało...
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie to moze byc ten PL
Zawsze można sprzedac gdyby coś.
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zawiedziona jak nigdy tym PL. Ostatnio zawsze miałam dylemat, co wziąść, a teraz, nawet za 1 zł tego nie chce bo bedzie stac w domu i sie kurzyc
nikomu z moich klientow te zapachy te przypadły do gustu)trudno, dobrze ze katalog 17 lepszy bedzie dla moich klientech niz 16
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi, co dajecie klientkom jako gratisy za duże zamówienie? Np. takiej, która zamówi koło 90-100zł, a co tej, która robi zamówienie ponad 200zł? Bo ja mam dylemat i nie wiem, czy nie przesadzam, ale daję gratisy o wartości max 10% zamówienia.
|
#2277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widziałyscie torebkę fioletową ze strony 35? klientka pyta czy warto, a ja nie wiem co doradzic
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
ja daje tez maxymalnie 10%, ale to powyzej 70-80 zl dopiero
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ja normalnie nie moge!! jak mozna byc tak upartym!! moja siostra mieszka ode mnie jakies 70 km i ma w miescie filie a ja nie. co katalog zamawia u mnie cos dla siebie (bez zarobku dla mnie) i czasem dla swoich kolezanek - glownie w roku szkolnym. i zawsze jest tak, ze albo robie zamowienie na filie zeby uniknac produktu na biuro (za to wydaje kase na dojazd, ale przynajmniej ma od razu kosmetyki), albo zamawiam na biuro i przy okazji podaje jej zamowienie (busem, TŻ-owi itp) co czasem trwa ponad tydzien zanim nadazy sie taka okazja... mam juz dosc tego jej czestego dopytywania sie kiedy podam te kosmetyki, dlatego postanowilam, ze ja zapisze teraz za 1 zl i sama zajme sie zamowieniami na jej konto (bo oczywiscie standardowa wymowka "nie mam na to czasu"), bez PW i PL, z unikaniem oplaty det (dzieki pomyslowi LiO), a ona do mnie, ze nie ma ochoty.... ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ten temat poruszalysmy juz kilka razy, ale ta sie uparla i nic do niej nie dociera, byle by tylko postawic na swoim ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- a! pisalam wam niedawno o znajomej, ktora zazyczyla sobie 30% opustu na komplet zimowy z 16... dzis mnie rozwalila bo piszemy na gg o A*** i o naszych zamowieniach i ona do mnie, ze miala takie duze. to pytam czy to tylko od klientow czy tez cos dobierala, a ona do mnie, ze dala wszystkim klientom 30% opustu na wszystkie kosmetyki... "no nic nie zarobie ale wieksze zamowienie na moje konto" nie pytalam czy udalo jej sie znalezc kogos kto jej opyli taniej ten komplet a sama tez nic sie nie chwalila
|
#2279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o kwote 200 zł to produkt o wartości 10% z całości. |
|
|
|
|
#2280 |
|
Wtajemniczenie
|
ja natomiast planuję dawać jako gratisy po prostu próbki (tak od 50zł w gorę), do wiekszego zamowienia coś więcej. Próbka szminiki też może być praktyczna i z korzyścią dla nas - może zachęcić do zakupów
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Właśnie zrobiłam i już wszystko działa

Podała mi Pani z infolinii, a ta przemiła dziewczyna z biura jak miała się odezwać do konca tygodnia tak milczy... Czuję, że będę tam przychodzila tylko po katalogi po 0,60gr..
I nadal wieści o PL brak... Ojj Ori!

nikomu z moich klientow te zapachy te przypadły do gustu)