![]() |
#2251 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
o wiem!
doszłam do wniosku-ja lubie facetów spiewających jak baby ![]()
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Ale ja chcę, żebyś swoje zdjęcie wstawiła, a nie wieloryba
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Górniak może i ma dobry głos, ale tylko tyle ![]() Byłam w bibliotece, no full książek jest tylko tego co ja chce nie ma ![]() ![]() ![]() Wzięłam tylko jedną, o której w ogóle na uszy nie słyszałam ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-22 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
![]() no w sumie racja ![]() Otto Dix kojarzysz? ![]()
#2254 |
grozi wypollizowaniem
|
nom..ale on śpiewa jak baba która śpiewa jak facet ![]() mam na mysli cos bardziej jak to : ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iOaW9...eature=related ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- edit-jak ktos znac cos podobnego to prosze o info ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- umarłam wczoraj ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wdcD-l_P7CE
#2255 |
Zakorzenienie
|
Hmm dostałam przed chwilą list
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Polly ![]() ![]() Na swe usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że po prostu nie spodziewałam się listonosza o godzinie 16 ![]() ![]() ![]() Chyba coś godziny dostarczanie listów do mnie się zmieniły ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam robotę
![]() ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem...
Smutno mi, w. wyjeżdża do Radomia, a potem prosto do Lublina i nie wiadomo, ile go nie będzie. Zawsze raczej cieszyłam się, kiedy wyjeżdżał, a teraz mam łzy w oczach. Może to napięcie przed @ Ech.
#2260 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś w stylu Miki i Rojka? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i sztywne, w sensie takie, hmm, nadęte nie da się tego jajcarsko założyć, tej suodkiej dziefczęsości ![]() ogólnie: worek ochronny przed pedofilem ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- no bez takich ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-22 o 17:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A ja nie, maniera "włożyłem za ciasne majtki" do mnie nie trafia ![]() A w Cinema Strange spiewa facet?!!!! ![]() ![]() Polly, a Justina biebera znasz? To dopiero jest facet, który śpiewa jak baba ![]() Cytat:
![]() A jaką książkę wypożyczyłaś? Oooo ten jest fajowy ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Chwila, chwila.....
![]() ![]() ![]() ![]() A na poważnie: SAAAABBBAAATHHH!!!!!!!:ju pi: ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-22 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Wpisz tu zomzing
|
fajne niuniole som
![]() milion lat temu byłam na koncercie ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() za mnie chudnie gryx fasoleiro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
|
Za mnie też
![]() Ładnie śpiewa. Jak na dziewczynkę ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
![]() ----------------------- Ci do preferencji to ja lubię męskie wokale i "metalowe" wokale żeńskie. No i stare wokale żeńskie. Nie trawie wszelkich Goś, Pauli, Maryś itp. oraz Shakir, Beyonsów, Ciar itp. Wybredna ze mnie "bestia".
#2269 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2270 | |
|
wybredna? Raczej po prostu słysząca
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Heloł ewrybady
![]() nie piśmienna dzisiaj jestem, czytac będę Pin ![]() Ju ![]() coś jeszcze miałam, ale zapomniałam ![]()
![]() |
#2273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143670&page=37 ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post23389943 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=472468&page=65 http://wyborcza.pl/1,75480,8596770,P...as=1&startsz=x ![]() ![]() Cytat:
Yyy jakąś pierwszą z brzegu, która mi Pani zaproponowała Marcin Wolski "Drugie życie" Może będzie śmieszne czy cuś? ![]() ![]() A i nie polecam książek Pana noblisty Mario Vargas Llosa ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||
grozi wypollizowaniem
|
a chto to miki? rojek niebałdzo ![]() Cytat:
wiedziałam bo pierwszy ich utwór widzialam live-i akurat nie był to ten w którym występuje w suodkiej mini ![]() Cytat:
nieeee..az bojem sie poznac ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
to pan o dźwięcznym pseudo Mika - pan Mika
w sumie błyszczącym pseudo pamiętasz przebój któregoś tam lata " Relax - take it eeeeee eeeeeeesy..." Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-22 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Mnie, mnie wybierz
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Za mnie nie
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się nawet nie chce czasem na piwo do centrum jechać a mam 3 przystanki tramwajem ![]() Cytat:
![]() co do wsi i Lutków to co racja to racja ![]() ![]() i jak? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam po 10 godzinach z pracy, w międzyczasie się pochlastałam zapięciem od segregatora i się przez pół dnia wykrwawiałam przez palec - to wszystko zniechęca mnie do zmywania po obiedzie ![]() ![]() a tak w ogóle to ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
hę, nie wiem
![]() ![]() hi ![]() nic to, śniadanie zjadłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.