![]() |
#2251 |
BAN stały
|
Dot.: Tatuaż!!!
a duży masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
Raczej średni-oczy pod karkiem
![]()
#2253 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, czy potrafi mi któraś z Was pomóc? Chodzi o sprawę z postu na poprzedniej stronie.. ???
![]() Proszę o pomoc.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Ladysarna szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ... może najlepiej było by się po prostu zapytać lekarza (porządnego) co o tym sądzi lub poszperać gdzieś w internecie po jakieś info na ten temat. Możesz też po prostu zdecydować się na tatuaż w późniejszym terminie
![]() ![]()
#2255 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
a ja za kilka dni bede coverowac moje plecki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Kulcie kumpel robił większość dziar i jest zadowolony, generalnie to jedno z bardziej znanych studiów w Polsce ![]()
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam pytanie
![]() Bardzo podobają mi się tatuaże, jednak na razie jestem niepełnoletnia i nie mogę sobie takowego zrobić. Poza tym, jeżeli zdecydowałabym się w przyszłości na tatuaż, to chciałabym najpierw się do niego przyzwyczaić. A moje pytanie jest takie: jakie są sposoby (oprócz henny) na zrobienie sobie tatuażu? Może jakieś flamastry specjalne, które się tak łatwo nie zmywają, tylko np. po paru dniach? Tatuaż jaki chce mieć, jest raczej prosty, figura geometryczna, więc nie trudno byłoby ją co parę dni poprawiać. Czy macie jakieś pomysły? ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oj, jakbym miała zrobić go w późniejszym terminie to chyba bym go nie zrobiła nigdy ![]() Aralka ja spotkałam się tylko z henną, więc może spróbuj w ten sposób ![]() ![]() Edytowane przez Ladysarna Czas edycji: 2010-06-02 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
Pochwalę się również moim wczorajszym, już od dawna upragnionym
![]() Elf, prosty, bo lubię prostotę ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że to twój aparat robi tak fatalne zdjęcia-bo na zdjęciu to wygląda jak plama -trudno odkryć jaka to forma a cieniowanie też do najlepiej wykonanych nie należy
elfa/elfice można naprawde ładnie zrobić
MISS VENFLON PORTFOLIO Edytowane przez miss venflon Czas edycji: 2010-06-04 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
biorąc pod uwage że super dużo miejsca za uchem tam nie ma-to nawet jesli byłby jakiś ból to będzie krótkotrwały
![]() wprawny tatuator zrobi bzyk bzyk bzyk i max po kilku miniutach przy prostym wzorze będzie po wszystkim
#2265 |
Zakorzenienie
|
Miss ma racje, Twoja skóra nawet nie zdazy sie 'zmeczyc' takim malym tatuazem, wiec w porownaniu do czegos naprawde duzego, bol bedzie duuuuuz mniejszy, bo którkotrwały
![]() mi kumpel robil na wardze tatuaz ok 2 min, kazdy na dziare na wardze reaguje 'ojej, napewno bolało', a własnie nie, bo przy nim tak malo roboty bylo, ze nie mialo co bolec zabardzo ![]()
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2010-06-04 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Przyczajenie
|
Witam mam takie pytanko 25 maja zrobiłam sobie tatuaż na stopie więc dzisiaj mija 11 dzień , pogoda nie sprzyja bo mocno świeci słonko i stąd moje pytanie czy moge nasmarować stopę i założyć tylko skarpetke no i oczywiście buty ale bez foli ? czy maść zbytnio wsiąknie w skarpetke. Z góry dziękuje za odpowiedz to mój 1 tatuaż stąd te wątpliwości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
chciałabym sobie zrobic tatuaz na zebrach. mały mniej wiecej 3 cm x 1,5 cm, ile moze trwac robienie takiego tatuazu? da sie wytrzymac? jestem poczatkujaca w tym temacie
![]()
#2269 |
Konto usunięte
|
Hej, hej.
Mam kilka pytań odnośnie tatuaży. Kult: jakie ceny? Wiem, że zależnie od tatuażu, w poście jest wzór który chcę: Vegvisir. I teraz poproszę o sugestie. Myślałam, żeby go sobie dziarnąć na plecach, pomiędzy łopatkami i odrobinę poniżej. Z tym, że: mój tatuś jest strasznie konserwatywny i jeśli go zobaczy to będzie gadanie i jęczenie. Nie mam 16 lat, mam już 22, ale ojca szanuję do tego stopnia żeby oszczędzić mu i sobie nieprzyjemnych sytuacji i pogadanek. Także proszę o sugestie gdzie indziej ewentualnie można sobie zrobić ten tatuaż. I tak np. jak nałożę sukienkę "tubę", żeby nie było go widać. Dodam, że wymiary 5 na 5 mnie zadowolą, a kostki i nadgarstki mam już zajęte ;] Z góry dzięki za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Konto usunięte
|
Jeśłi chodzi o ból to nie wiem, nie mam na żebrach, ale mam na kostce i podejrzewam, że na pewno będzie nieprzyjemnie "rzęzić", przyznam się też, że z tchórzostwa posmarowałam emlą. Jeśli chodzi o czas - nie więcej niż 15 minut.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
na żebrach boli.
ja miałam 2 sesje po 4 godziny i bylo ciężko ![]()
![]() |
#2272 |
Konto usunięte
|
To musiało być coś dużego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;1978932 1]Jeśłi chodzi o ból to nie wiem, nie mam na żebrach, ale mam na kostce i podejrzewam, że na pewno będzie nieprzyjemnie "rzęzić", przyznam się też, że z tchórzostwa posmarowałam emlą. Jeśli chodzi o czas - nie więcej niż 15 minut.[/QUOTE]
Jak dla mnie robienie tatuazu na kostce to byl pikus. Gorzej tyl nogi nad pieta. Jednak najwiekszy bol, to byly boczki. Jednakze, wszystko do zniesienia, bez znieczulaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
no ten na boku spory jest
![]()
![]() |
#2276 |
Konto usunięte
|
Dobra, to doradzi mi ktoś co do niewidocznych miejsc odpowiednich na okrągły tatuaż? Bo moja inwencja twórcza kuleje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Konto usunięte
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;1980932 7]Dobra, to doradzi mi ktoś co do niewidocznych miejsc odpowiednich na okrągły tatuaż? Bo moja inwencja twórcza kuleje.[/QUOTE]
Środek pleców, żebra z boku tułowia - niżej pod pachą, biodro, łono, kark (jeśli nosisz długie rozpuszczone włosy). |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
A ja chciałam własnie na żebrach ale tak mnie przeraża ten ból. I tak ten pomysł odkładam na później, ale pewnie go w końcu zrealizuję
![]() Magdaa161 z miejsc, które poleciła Eirenn, to mi osobiście podoba się środek pleców, tak zaczynając między łopatkami w ich dolnej części (zawiłe ![]() ![]() Albo na lędźwiach? Tylko nie wiem czy tam by Ci się nie zniekształcał, tatuażysta (tatuator ![]() ![]() Ale mnie w Twoim przypadku kuszą te plecy w środkowej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
ja dziś jestem po 1 sesji pleców.
prawie 6h. bolało niesamowicie ![]() nastepnym razem bedzie znieczulenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.