|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Model - część II
Cytat:
Oczywiście,że ogólnie życiowo dziewczyna w pełni jest "usprawiedliwiona", że jej ciało jest napakowane hormonami, że to jest ciężka walka i swoje przeszła. Ale modelka na castingu nie przynosi historii choroby, tylko portfolio. A na zdjęciach, wg mnie, no wygląda jak facet.Mocno i silnie. Oczywiscie, może tym wzbudzić zainteresowanie jakiejś agencji, może się nadać do sesji mocnych, twardych, ale w kobiecej, delikatnej, zwiewnej czy seksownej po prostu jej sobie nie wyobrażam. Według mnie w ogóle nie jest atrakcyjna. Nawet jej klatka piersiowa wygląda jak męska. W porównaniu do takiej choćby Olgi czy Viery wygląda bardziej jak ich ochroniarz niż koleżanka po fachu.
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
Na początku jak Anka płakała to myslalam, ze po prostu jest wrazliwa. Ale po ostatnim odcinku, to juz naprawde szok... zachowuje sie jakby byla troche fiu fiu, ona jest mega niedojrzała, nie zachowuje sie jak 18latka czy ile ona tam ma, ale jak jakaś 14stka góra.
Z tym jak zaczela malować się wcześniej bo chciała być sprytna to nieźle odwaliła. Co ona myślała, że nikt tego nie zauważy? Nawet kamery to zarejestrowaly zanim uzytkowniczki zdazyly sie zorientowac... No i przy tej Ance Rubik też zachowywala sie jakby prosiła nauczyciela o lepsza ocene i probowała mu udowodnic jak bardzo jej zależy ;p Swoja drogą, mnie trochę zszokowało zachowanie Magdy. Z jednej strony fajnie, ze nie dała sie rozebrać, z drugiej strony chyba wiedziała jak wyglądała 1 edycja Top Model i że takie rozbieranie to norma. Takze w zawodzie modelki, dlatego nie rozumiem jej zachowania. Michalina nie wydaje mi sie az taka meska Owszem, nie wyglada jak delikatna zwiewna niewinna dziewica, ale nie jest z nia az tak źle... np. piersi miala ladne, takie jedrne, az jej zazdroscilam w pewnym momencie;pSwoja droga duzo takich modelek widuje sie np. w obrazkach w czasopismach z ciuchami itp.
Truth has no path. Truth is living, and therefore, changing. It has no resting place, no form, no organized institution, no philosophy. Edytowane przez whitechocolateraspberry Czas edycji: 2011-10-22 o 20:35 |
|
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
O przepraszam, miałam zacytować kaja2301
Już zmieniam
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam kilka tych wywiadów na stronie topmodel i bardzo mnie dziwi, że większość dziewczyn mówi, że nie widziały polskiej edycji programu
.Edit: oczywiście mówiąc 'dziewczyn' mam na myśli uczestniczki programu.
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam dzisiaj Rubikową w "co za tydzień".
Boże, ile ona waży? 40kg?? Jej ręce, jak patyki dosłownie. (a telewizja podobno pogrubia, na żywo mogłabym się jej przestraszyć )Czemu się tak oburzałyście na jedna wizażankę o bułeczke dla Anji? Tak mi się przypomniało, że przecież Majewski już ją dokarmiał na ulicy i pytał dwa razy czy coś dzisiaj jadła ![]()
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mało kiedy to piszę, ale dla mnie przez takie posty przebija po prostu zazdrość o odniesiony sukces. Czemu takim problemem jest zwyczajne docenienie kogoś? Nie rozumiem tego- AŻ TAK boli Cię jej sylwetka, że kiedy ją widzisz w TV nie możesz po prostu przełączyć n inny kanał, tylko lecisz na forum pisać takie (imho krzywdzące) rzeczy?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idąc do tego programu na pewno zdawała sobie sprawę, że będzie sie musiała rozbierać i mogla wczesniej przemyslec kwestie, czy chce robic kariere w tym programie, gdzie rowniez pocztakujace modelki sie rozbieraja, czy woli tam, gdzie rozbieranie sie dla początkujacej modelki to os złego. hociaz wlasciwie, moze chciała sie pokazać w tv a teraz łatwiej jej będzie zrobić karierę. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Być może nadaje sie na modelke, ja sie nie znam, ale zdecydowanie nie wygląda super.
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no straszy wyglądem na maxa a najgorsze ejst to, ze... oglądają ją nastolatk ii słyszą' Rubik ma najlepszą figurę, ideał bla bla".. STRASZNEEE!
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2011-10-23 o 14:32 |
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie przeżywacie. nie wiem co wam wadzi ta szczupła czy tam chuda sylwetka Anji. jest jaka jest i tyle.
ciekawa jestem, czy też jesteście tak miłosierne jeśli chodzi o osoby z otyłością i równie chętnie jak bułki - rozdajecie kupony na fitness pod McDonaldem ![]() jej najwidoczniej odpowiada taka figura - chodzi dzięki temu u najlepszych projektantów świata, zarabia ciałem, ma z tego kasę. jak was tak bardzo bolą kwestie wychudzenia - zainteresujcie się problemem głodu w Afryce, tam na pewno pomoc jest bardziej potrzebna niż w przypadku Anji, która jeśli by chciała, to mogłaby wykupić jedzenie dla całej wioski najwidoczniej nie chce - jej problem.każdy też ma swój rozum i bez przesady - nastolatki odchudzały się niezależnie od tego, czy na topie była szczupła Anja czy ktokolwiek inny. poza tym szołbiznes lansuje wiele piękności - równie dobrze nastki mogą się wzorować na Megan Fox czy Rihannie do wyboru, do koloru.oczywiście nie uważam, że figura Anji jest ideałem, wg mnie również jest zbyt szczupła, ale żeby wałkować to przez kilka stron i przy każdej okazji podrzucać bułkę - nuda.
|
#2264 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie straszę ludzi, mam fajną figurę rozmiar M a nie XXXS ![]() O co mam być zazdrosna? O tą figure rodem z auschwitz? Dziwi mnie, że zdrowa kobieta może się tak zatracić i doprowadzić do takiego stanu. I do tego promować anoreksję. Nie mam zamiaru wyśmiewać Anji Rubik ale tak nie wygląda zdrowa kobieta- przyznaj sama. Cytat:
|
||
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#2266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smiac mi sie chciało jak na casting przyszła fajna laska a np Tyszka' ale masz boczki musisz schudnac wylewa ci sie ale masz udziska" a laska normalna SZCZUPŁA no kurdeee
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem, dąży się do szczupłej sylwetki, ale większość ma w głowach -> szczupła=seksowna, z biustem, odstającym tyłkiem, ale i płaskim brzuchem, szczupłymi nogami i ramionami. wg mnie to zdrowa sylwetka. skrajności zawsze będą, anoreksja jak i otyłość.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-10-23 o 15:17 |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak pare msc temu było afera z kasia struss , nie brala w udzialu w kilku pokazach bo wazyla 40 z hakiem łał no teraz wielkiek roznicy nie widze![]() no coż są gusta i gusta i w sumie nie powinno sie otym dyskutowac bo zawsze znajda sie zwolennicy jak i przeciwnicy. PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIE.
|
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne powiedziałabyś, że nie będziesz dawać złego przykładu młodym dziewczynom nawet jeśli za udział w jednej reklamie mogłabyś kupić sobie mieszkanie? ;pKażdemu pasuje co innego, mężczyźni też jedni lubią kobiety krąglejsze, inni chudsze. Mojemu TŻ, jeszcze raz napiszę, bardzo się Anja podoba i wg niego jest idealna (mnie osobiście Anja się jako kobieta w ogóle nie podoba ;p). Jak zwróciłam mu uwagę, że troszkę jednak jest za chuda, to powiedział, że on tam nie widzi. Także istnieją też zwolennicy i takiej figury.
|
|
#2272 |
|
po prostu Em :)
|
A to dziwne, mój TŻ uważa, że jest okropna (nie tylko jeśli chodzi o figurę, ale też z twarzy) i wspomina o tym za każdym razem kiedy mignie nam w jakimś programie lub na reklamie.
I nie spotkałam do tej pory faceta, któremu Anja by się podobała.Według mnie w tej edycji jest jej zresztą za dużo, denerwują mnie niektóre teksty.
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Nawet jakby mi zaplacili tyle co Ani za reklame w zyciu bym sie nie zgodzila na zasuszenie wlasnego ciala. Sa inne sposoby na zarobienie pieniedzy, wymagajace bardziej rozumu a nie ciala
Wg mnie ona wyglada strasznie, kosci wszedzie wystaja, worki pod oczami, skora przesuszona, zmeczona, jak u bardzo zaniedbanej 40-latki, wlosy wygladaja jakby mialy za chwile wypasc. Nie zazdroszcze jej sukcesu wogole. Czego tu zazdroscic? Pozowania na lodowcu w bikini, odmrozonych palcow i grypy tak jak wspominala w poprzedniej edycji? Bez wzgledu na to co inni mysla dla mnie to jest skrajna glupota. W tym problem ze slowianki sie godza na takie rzeczy, np. Karolina Kurkova tez pozowala na lodowcu prawie naga. Pfff... Nawet Ivan Bart (IMG New York) wspominal, tylko nie pamietam gdzie, ze pelno jest slowianek w swiecie modelingu (nie tylko tych slawnych), poniewaz wiele z nich jest bardzo biednych i zgodza sie na wszystko za pieniadze. Moga nawet stac na jednej nodze 10 godzin. Ania tez. Wyjechala z Polski jak miala 15 lat i mieszkala w niebezpiecznej dzielnicy. Gdzie tu rozum? Ona musiala schudnac do samych kosci, zeby ja wiecej ludzi zatrudnilo. W tym problem ze miala powodzenie nawet jak byla troche grubsza i pieniedzy tez jej nie brakowalo. W kazdym razie powtarzam jeszcze raz, nie zazdroszcze jej sukcesu, bo sama mam swoje. Jestem na poczatku swojej kariery zawodowej (urzadzanie wnetrz domow, jak i rowniez budynkow publicznych, interesuje mnie wiecej niz dobieranie kolorow i mebli, np. gdzie postawic sciany itd itd, wszystko co z tym zwiazane), znalazlam prace w tym kierunku, studia koncze dopiero za dwa lata i nie moge sie doczekac pracowania na pelny etat i zakonczenia nauki. Kocham to co robie i jakas wychudzona modelka nie jest w stanie wzbudzic we mnie zazdrosciEdytowane przez Magiciatko Czas edycji: 2011-10-23 o 19:26 |
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze, bo jakby się kazdemu podobał jeden typ, to jaka by była konkurencja. Mnie np się nie podobał ten model, z którym dziewczyny miały sesję. fajnie, że był przypakowany, ale z twarzy taki jakiś dziecinny, i taki mały był (wzrostowo ;p)...
|
|
#2275 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
A opowiadanie o tym na przesłuchaniu u Rubikowej to już przegięcie i mnie od Michaliny to odepchnęło... takie wciskanie wszędzie ![]() Cytat:
Można się domyślać i domyślać a prawdę zna Magda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam to zdjęcie 5625.jpg [
|
|
|
#2276 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, i chyba tylko ona
Cytat:
Cytat:
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie musiałam się odchudzać,a wzrost również mam względny,nigdy jednak przez myśl nie przeszło mi startowac do modelingu,poniewaz mam inne zamiłowania w życiu. ![]() uwazam jednak,że sa pewne granice w biznesie i nie warto sie zatracić w zdrowiu dla paru $$$$
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-10-23 o 21:36 |
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
tez tego nie kumam. mi po prostu jej szkoda i robi mi się smutno jak na nią patrze.
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
patrze na prywatne profile uczestniczek finałowej 13 top model 2 a tam każda w obszar praca ma D'vision Model Management ,
od wrzesień do obecnie.
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

i fajnie że babeczka wygrała 

Owszem, nie wyglada jak delikatna zwiewna niewinna dziewica, ale nie jest z nia az tak źle... np. piersi miala ladne, takie jedrne, az jej zazdroscilam w pewnym momencie;p

.
)

a najgorsze ejst to, ze... oglądają ją nastolatk ii słyszą' Rubik ma najlepszą figurę, ideał bla bla".. STRASZNEEE!

no kurdeee