Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 14:08   #2251
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Oni to zawsze mają refleks...NIECO spóźniony
Taaa. ta krew słabo krąży z góry na dół i z powrotem prze zawalone tłuszczem i cholesterolem tetnice....

Cytat:
No ja mu napisałam, że bardzo się cieszę, że w końcu trafiła mu się kobieta, która ma tak małe wymagania, że jego umiejętności, a raczej ich brak, doprowadzają ją do spazmów rozkoszy

boskie

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:08   #2252
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Żyję na 100% , nie zamartwiam się chociaż.. i tak będę miała cichą nadzieję ,że kiedyś tam kiedy on dojrzeje znów się spotkamy i porozmawiamy.
Ja na takiej huśtawce emocjonalnej siedziałam 7 lat. Nie warto.
Stary 2011-02-09, 14:10   #2253
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Szacun dla Ciebie za zachowanie Bez histerii, błagań...

I znowu szacun

Kłamstwo ma krótkie nogi, a skłonności do niego nie da się łatwo wyplenić, więc pewnie by Cię takie niespodzianki jeszcze spotykały...

Dobrze, że nie odebrałaś, bo jeszcze byście się zeszli tylko po to, by dorównać do kolegi

Pewnie czekał aż Ty przyjdziesz odzyskać swoją cenną własność

Boshe, co za dzieciak... Dobrze, że się nie popłakał Z linijki na linijkę wychodzi obraz coraz bardziej dziecinnego chłopaczka, który kompletnie nie jest gotowy emocjonalnie na wyjście poza fazę "chodzenia ze sobą" i całowania na ławce w parku...

Coraz bardziej mnie ten koleś rozwala

Raany, dziewczyno, tu nie ma o co walczyć... Dziecko zaczyna dorastać, zaczyna żyć i sprawdza, jak bardzo można sobie pogrywać z dziewczyną.

.
Dziękuje Ci bardzo za szczerą opinię

W sumie masz rację. Dobrze ,że wtedy nie odebrałam. Mogę się założyć że gdybyśmy się wtedy zeszli znów by się to skończyło w ten sam sposób.

Cieszę się i jestem z siebie dumna że nie zrobiłam histerii , później nie ustawiałam opisów na gadu jak ostatnia zrozpaczona kretynka.
Wczoraj trochę żałowałam z tym smsem , ale on był zwyczajny , bez podtekstów ,że go kocham . Żałowałabym gdybym tego nie zrobiła raczej. Trudno. Nie odpisał ? Już więcej nie napiszę do niego .
A jestem pewna na 99% że jeszcze będzie tego żałował. Na pewno.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:13   #2254
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaleta77 Pokaż wiadomość
gada,że nigdy nie zrobiłby czegoś co mogłoby mnie zranić...
I serio w to wierzysz? Mi tak nowy nr1 ciągle powtarzał, o matko, no w kółko. "Boje się, że Cie skrzywdze, że się Tobą zabawie, bo ja taki jestem, a nie chce, żebyś przeze mnie cierpiała". Byłam wtedy tak opancerzona że wydawało mi sie to po prostu śmieszne. No dobra, może jestem niska, drobnej budowy, raczej ze słodką i niewinną buzią, ale bez przesady.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:14   #2255
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość

To prawda Mój eks miał 26 lat, a zachował się jak 13latek :P
Ooo..witam w klubie! Ten sam..wiek mojego TŻ.. ex TŻ..
Wczoraj kumpela powiedziała mi,że trza szukać faceta po 30'stce! Oni są.. normalniejsi .. i dojrzalsi..

Yyy.. a co do wieku.. zachowywania się.. to podobno ja zawsze zachowałam się jak gówniara.. A on zawsze był dojrzały!

I wiem, że qrwaaa.. jadę po nim..aleee.. jest mi tak źle bez niego.. tak smutno.. tak pusto! Aleee.. on "wbrew" sobie zadecydował..nie chciał walczyć! Eeeh..
Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:17   #2256
kaleta77
Przyczajenie

to co ja mam dziewczyny robić, on mówi, że nie musi pić, że mogę jakoś kare mu dać- co jest dla mnie żałosne... bo nie jest dzieckiem...
poratujcie? rozmowa i zapomniec, czy się odwrócić i zostawić, nie mam do niego 100% zaufania... ale go kocham!
kaleta77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:18   #2257
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez CrazyOlcia Pokaż wiadomość
Wczoraj kumpela powiedziała mi,że trza szukać faceta po 30'stce! Oni są.. normalniejsi .. i dojrzalsi..
Uwierz - nie ma na to reguły
Stary 2011-02-09, 14:19   #2258
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
to co ja mam dziewczyny robić, on mówi, że nie musi pić, że mogę jakoś kare mu dać- co jest dla mnie żałosne... bo nie jest dzieckiem...
poratujcie? rozmowa i zapomniec, czy się odwrócić i zostawić, nie mam do niego 100% zaufania... ale go kocham!
ja bym przebaczyła ,ale nie zapomniała.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:19   #2259
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie, ale nie odpicowana jak na randkę. Normalnie, jedziesz po swoje klamoty, wyglądaj naturalnie, codziennie. Dorzuć zniewalający zapach i starczy
Szczerze mówiąc to ja się zawsze odpicowuje, pełen makijaż musi być, więc będzie "normalnie". Ale żadnych szpilek ani błyskotek, to wiem. No i on czując ten zniewalający zapach pomyśli to co napisałaś wyżej, że mi zależy . Haha, a niech sobie myśli co chce, przyjadę normalna, jak zawsze do niego.

Cytat:
No ja mu napisałam, że bardzo się cieszę, że w końcu trafiła mu się kobieta, która ma tak małe wymagania, że jego umiejętności, a raczej ich brak, doprowadzają ją do spazmów rozkoszy
Aj Lof Juuuuuu
Stary 2011-02-09, 14:22   #2260
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Taaa. ta krew słabo krąży z góry na dół i z powrotem prze zawalone tłuszczem i cholesterolem tetnice....

Cytat:
Cieszę się i jestem z siebie dumna że nie zrobiłam histerii , później nie ustawiałam opisów na gadu jak ostatnia zrozpaczona kretynka.
Też byłam zrozpaczoną kretynką, ale już mi przeszło
Cytat:
Nie odpisał ? Już więcej nie napiszę do niego .
i dobrze
Cytat:
Zaleciłabym mu zmniejszenie spożycia alko.
W całkowite zaprzestanie picia nie wierzę - potem by Cię obgadywał wśród kumpli lub żalił się byłej dziewczynie, że mu chcesz smycz założyć i stawiasz zakazy...
Stary 2011-02-09, 14:25   #2261
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
No dziewczyno, jeśli głupi filmik ma przekreślić 6 lat związku to ja bym sie zaczęła zastanawiać czy oby na pewno go kochasz.
Jeśli tak, to żadnych kar (głupie to jest), pogadać z nim, że nie życzysz sobie więcej takich sytuacji i ma pić tyle żeby wszystko kontrolował i pamiętał. Tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 14:25   #2262
Phoce
Flawless

Cytat:

Yyy.. a co do wieku.. zachowywania się.. to podobno ja zawsze zachowałam się jak gówniara.. A on zawsze był dojrzały!

I wiem, że qrwaaa.. jadę po nim..aleee.. jest mi tak źle bez niego.. tak smutno.. tak pusto! Aleee.. on "wbrew" sobie zadecydował..nie chciał walczyć! Eeeh..
Oj, czy ja wiem, czy facet po 30 to od razu dojrzały? wątpię, żeby tak było Jak widać, mój eks chyli się ku 30 a do dojrzałości jeszcze mu daleko, znam natomiast kilku chłopaków w moim wieku, którzy są naprawdę dojrzali - niestety wszyscy zajęci lub geje

Ja tak jak patrze na ten mój związek z eks, to chyba ja byłam tą dojrzalszą....mimo tych 7 lat różnicy Nie to, żebym była jakaś mega dorosła i dojrzała, nie, ale chciałam z nim to załatwić jak dorośli ludzie, pogadać chociaż, a on nic uciekał przede mną ze skype

Hahaha mój też zrobił to 'wbrew sobie'. Tak bardzo mu zależy, tęskni, cierpi, ale musi tak postąpić, bo potem będzie jeszcze gorzej
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:33   #2263
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
On nie dawał mi w związku tego, czego pewnie każda kobieta wymaga od faceta. Nie mówil, że ładnie wyglądam "bo przeciez zawsze ladnie wygladam i nie trzeba tego mówić", nie mówił o uczuciach "bo przecież wiem ze jestem tą jedyną to po co to mówić"
I to był jego błąd.
Cytat:
Proponowałam na przykład spacer- nie bo mu się nie chce
Wypad do baru na piwko- mu się nie chce
Wyjście do kina- no ok ale nie w tym tygodniu
A jeśli tylko zadzwonił któryś z kolegów- od razu leciał.
W grudniu spędzał ze mną coraz mniej czasu, dwie godziny w piatek, dwie w sobotę i szedł do kolegów. Bolało mnie to, że musze się prosic o to aby spedzic razem wiecej czasu- w końcu nie widywaliśmy się przecież codziennie tylko co tydzien!
I to gryzie się z tymi wszystkimi jego pięknymi słowami i planami, jakie snuł... Uczucie z jego strony już wtedy było przygaszone.
Cytat:
W styczniu nadeszło wielkie BUM.
Dowiedzialam się, że mnie okłamał (nie pierwszy raz, po pierwszym razie obiecal ze już zawsze bedzie mowil prawdę)
Zdenerwowałam się (jestem bardzo nerwowa) pokłóciliśmy się on powiedział , że nie zależy mu już na niczym i wyszedl
Wyslal potem sms "przepraszam , że Cię okłamałem" (cóż za przeprosiny...), nie odpisalam
Miałaś prawo się zdenerwować, choć sposób okazania złości mógł być różny - tego nie napisałaś.
Jego reakcja była jednoznaczna i szczera. Przeprosił, ale kontynuował olewanie. Więcej znaków, że mu już nie zależy, nie potrzeba.
Cytat:
Myslalam, ze zanim pojedzie do siebie na studia to przyjdzie, przeprosi.. nic.. dwa dni milczenia po dwóch dniach napisalam jak mam traktowac to wszystko czy jako rozstanie a on, ze tak
i świat mi się zawalil
To było do przewidzenia, ale i tak zawsze jest ciosem w serce, nie?

Cytat:
nie spotkal się nawet ze mną, nie powiedział wszystkiego prosto w oczy.. napisal sms.
(...) Wszystko stalo się miesiac temu, on się nie odzywa, ja kocham. Chcialabym sie spotkac tylko po to aby powiedzial mi prosto w oczy wszystko.. to , że mnie nie chce
W XXI wieku powinno być nam wszystko jedno, czy otrzymujemy taką wiadomość na gg, listem poleconym, czy smsem Sens i ważność są takie same jak słowa mówionego.
Cytat:
i nie rozumiem jednego- jak mozna, no JAK mówić takie słowa "zawsze razem, nigdy cie nie zostawie" a potem po wszystkim co sie razem przeszlo skreślić kogoś w ten sposob ze swojego zycia
Ale przecież od dawna było źle, dopuść to do siebie. Nie dbał o Ciebie, olewał Cię - tak nie zachowuje się w stosunku do osoby, z którą chce się być zawsze razem Mimo pięknych (pustych) słów jego zachowanie okazywało zupełnie co innego.

Nie zapominaj o tych złych chwilach, nie idealizuj go, nie skupiaj się na miłych momentach. Ten związek już od pewnego czasu się sypał, zmieniło się Wasze życie, priorytety, a za tym również uczucia. To się po prostu zdarza, nie każde uczucie, nie każdy człowiek jest w stanie temu podołać.
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Hahaha mój też zrobił to 'wbrew sobie'. Tak bardzo mu zależy, tęskni, cierpi, ale musi tak postąpić, bo potem będzie jeszcze gorzej
Taaaak! I jeszcze dodajmy, że nie chciał Cię ranić!
Stary 2011-02-09, 14:42   #2264
Phoce
Flawless

Cytat:
Nooo pewnie, że nie chciał! W końcu byłam TAKAAA ważna i moja słodka twarz nie zasługuje na cierpienie

Boże, jak ja mogłam pozwolić takiemu cudownemu facetowi odejść, chyba do niego polecę, będę błagać, popłaczę, popłaszczę się, a jak będzie chciał zamknąć drzwi to się nie poddam i wsadzę palce

Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:47   #2265
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Słuchaj nie chodzi o to żeby nie pił, bo ja też w to nie wierze, podobnie jak Malla. Chodzi o to żeby nauczuł się pić z umiarem. Porozmawiajcie o tym, niech się zastanowi ile pije przeciętnie na imprezach. Nie wiem jaką głowe ma Twój facet. Ale powiedzmy że pije 8 piw, tak przeciętnie, wiec niech sobie postanowi, że będzie pić 5, coś w tym stylu. Żeby zredukować ilość tego alkoholu. Albo kiedy już czuje, że jest mu fajnie jest wstawiony, koniec picia. Troche wytrzeźwieje wtedy dopiero następny kieliszek czy piwo.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:51   #2266
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Bull shit

Chłopczyk z którym sie spotykałam miał pare dni temu 30-stke...
W mózgu gorzej niż 13 latek...Wiec potwierdzam
reguły nie ma
To samo było w 2009...Koleś 27 lat,ja 20 i szczerze to bardziej dojrzale podejmowałam decyzję niż on on żeby się napić,poświrować na imprezie i polecieć w tango paro dniowe z kolegą...
Co z tego,że ja sie martwiłam...Nie ważne to było przecież % ważniejsze
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:59   #2267
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
I to był jego błąd.

I to gryzie się z tymi wszystkimi jego pięknymi słowami i planami, jakie snuł... Uczucie z jego strony już wtedy było przygaszone.

Miałaś prawo się zdenerwować, choć sposób okazania złości mógł być różny - tego nie napisałaś.
Jego reakcja była jednoznaczna i szczera. Przeprosił, ale kontynuował olewanie. Więcej znaków, że mu już nie zależy, nie potrzeba.

To było do przewidzenia, ale i tak zawsze jest ciosem w serce, nie?

W XXI wieku powinno być nam wszystko jedno, czy otrzymujemy taką wiadomość na gg, listem poleconym, czy smsem Sens i ważność są takie same jak słowa mówionego.

Ale przecież od dawna było źle, dopuść to do siebie. Nie dbał o Ciebie, olewał Cię - tak nie zachowuje się w stosunku do osoby, z którą chce się być zawsze razem Mimo pięknych (pustych) słów jego zachowanie okazywało zupełnie co innego.

Nie zapominaj o tych złych chwilach, nie idealizuj go, nie skupiaj się na miłych momentach. Ten związek już od pewnego czasu się sypał, zmieniło się Wasze życie, priorytety, a za tym również uczucia. To się po prostu zdarza, nie każde uczucie, nie każdy człowiek jest w stanie temu podołać.

Najgorsze, że ja teraz myśleć o tym co było złe (bo niestety ciągle o nim myślę, śni mi się) to przypominam sobie jak było fajnie, jak byliśmy razem na wakacjach, jak czasem dał kwiatka, powiedzial coś miłego (jak się upomnialam...)
Powinnam wziąć się w garść i mieć go gdzieś, tak jak on mnie.
A tymczasem wyszło tak, że on sie niczym nie przejmuje a ja nie mogę się pozbierać. A minął już miesiąc...
Ciągle myślałam, że on dorośnie, zmieni się, że się wyprowadzi, usamodzielni się.
A on poznał smak studenckiego życia i przestał mnie potrzebować.
I teraz pluję sobie w twarz, że byłam taka w porządku, oddana, że zmieniłam się dla niego, poswięciłam wiele rzeczy.
I nie mogę ścierpieć słów "nigdy cię nie zostawię, strasznie cię kocham, nikomu cię nie oddam" - puste słowa!
Po samych czynach (jak mnie zostawil przez sms) można zauważyć , ze mnie nie kocha i mu nie zalezy.
No ale "on mnie kocha ale nie mozemy byc razem tak będzie lepiej"
DNO
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:23   #2268
Fruuziaa
Raczkowanie

Cytat:
Noo.. niech napiszę, ze przelecial inną.. że jest za***ista.. że to istny demon sexu!

Niech piszeee...

Co? Będę płakać?? Aa może sobie trochę pochlipie.. ale przejdzie..
Zrani mnie? Już mnie zranił..."wbrew" sobie..

Olcia Ty mu możesz napisać z Azji jakich za***i***stych gości przeleciałaś ;p ;-)

1. Walka z tłuszczykiem i rozstępami.
2. Dostać się wreszcie na medycynę! ZALICZONE!!!
3. Być szczęśliwa!!
Fruuziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:24   #2269
CrazyOlcia
Rozeznanie

Tak se .,.. biegałam.. i myślałam o tym, jak mówił o fochach...

Qrwa.. przyjechałą do mnie rodzina.. fakt, trochę.. nienormalna.. z innej bajki.. aleee.. nieważne.. Ja siedziałam z nimi na kolacji.. a mój ex.. pojechał sobie z kumplami na dyskę.. a coooo.. !
A potem.. wiadomo.. "Oooj.. muszę się zmienić.. o 180'".. eeeeh.. przepraszam..przepraszam. . tralalala.. jakby jakaś litania!

Fakt, czasami miałam fochy, po prostu z zazdrości.. jak w Mielnie, gdy popatrzył się na gacie jakiejś gówniary.. No dobra! Qrwa.. zakochana.. zaślepiona! Ja pierdziele.. gdzie moje oczy... ??????

Stary 2011-02-09, 15:25   #2270
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
I teraz pluję sobie w twarz, że byłam taka w porządku, oddana, że zmieniłam się dla niego, poswięciłam wiele rzeczy.
Do tego nie można dopuszczać w żadnym związku partnerskim.
Cytat:
I nie mogę ścierpieć słów "nigdy cię nie zostawię, strasznie cię kocham, nikomu cię nie oddam" - puste słowa!
W momencie wypowiadania mogły być jeszcze szczere... Nie będziemy Ci wmawiać, że nigdy Cię nie kochał, po prostu z czasem to uczucie wyparowało
Cytat:
Po samych czynach (jak mnie zostawil przez sms) można zauważyć , ze mnie nie kocha i mu nie zalezy.
No ale "on mnie kocha ale nie mozemy byc razem tak będzie lepiej"
DNO
No nie? Śmiech na sali
Stary 2011-02-09, 15:25   #2271
CrazyOlcia
Rozeznanie

Kochanie! Moja Lekarkoo.. Fruuuuziuuuu!
Ja Ci mówiłam, że on siedzi i to czyta! ;D
Aleee..skoro on ma inną.. czemu ja nie miałabym.. rzucić się w czar przygody.. i.. mmmmmmmm.. ;D
Uzależnienie musi puścić.. !

Stary 2011-02-09, 15:26   #2272
Fruuziaa
Raczkowanie

Olcia i co z tego że czyta? Przyjeżdżaj do mnie i wybijamy na miasto : )

Nie widzę nic złego w seksie z innym, gdy jesteś sama... a seks to zdrowie Każdy leczy się jak umie ;-)

1. Walka z tłuszczykiem i rozstępami.
2. Dostać się wreszcie na medycynę! ZALICZONE!!!
3. Być szczęśliwa!!
Fruuziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:30   #2273
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A potem.. wiadomo.. "Oooj.. muszę się zmienić.. o 180'".. eeeeh.. przepraszam..przepraszam. . tralalala.. jakby jakaś litania!
Widocznie coś mu się pochrzaniło i zmieniał się nie o 180, ale o 360 stopni
Stary 2011-02-09, 15:30   #2274
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego nie można dopuszczać w żadnym związku partnerskim.

W momencie wypowiadania mogły być jeszcze szczere... Nie będziemy Ci wmawiać, że nigdy Cię nie kochał, po prostu z czasem to uczucie wyparowało

No nie? Śmiech na sali
Tak właśnie napisał.
Powiedziałam mu, że skoro mnie nie kocha to niech to powie.
A on "ale ja tak nie powiem bo to nie prawda, kocham cie ale nie mozemy byc razem"
a ja wiem, ze ja ludzie sie kochają i im zależy to zrobią wszystko zeby byc razem prawda?

Jesli chcesz znajdziesz sposób
jeśli nie chcesz znajdziesz powód
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-09, 15:32   #2275
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fruuziaa Pokaż wiadomość

Nie widzę nic złego w seksie z innym, gdy jesteś sama... a seks to zdrowie Każdy leczy się jak umie ;-)
Hehehe.. i nagleee.. szok! Bo to nie mój TZ..

Kochanie, przecież my niedługo spotykamy się we Wrocku..

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa.. nie mogę.. sex to zdrowie.. a nie męska profilaaktyka?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Widocznie coś mu się pochrzaniło i zmieniał się nie o 180, ale o 360 stopni
Cyferki się mu poprzemieniały..

Edytowane przez CrazyOlcia
Czas edycji: 2011-02-09 o 15:34
Stary 2011-02-09, 15:35   #2276
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fruuziaa Pokaż wiadomość

A gdzie jakaś godność i poszanowanie siebie?
Stary 2011-02-09, 15:36   #2277
Miviki666
Zadomowienie

Dzisiaj jest juz troche lepiej. Nie plakalam tak bardzo i nie mysle zbytnio o nim. Nie musialam brac tabletki na uspokojenie. Słucham piosenek, pisze i spotykam sie ze znajomymi. Zniegiem czasu mysle ,że bedzie lepiej. Mama też mi dużo pomaga rozmawiając ze mną. Powiedziała ,że nie uciekniemy przed przeznaczeniem i jak mamy kiedyś być to i tak bedziemy. Chce teraz życ normalnie i nie brać już tabletek i nie płakać po nocach w poduszke....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 15:41   #2278
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Tak właśnie napisał.
Powiedziałam mu, że skoro mnie nie kocha to niech to powie.
A on "ale ja tak nie powiem bo to nie prawda, kocham cie ale nie mozemy byc razem"
Standard. Oni są tacy pokrzywdzeni przez los, kochają nas a nie mogą być z nami. Bo co? Koledzy sie śmieją, albo po 5 latach okazuje się, że nie są gotowi? żenua.

Cytat:
a ja wiem, ze ja ludzie sie kochają i im zależy to zrobią wszystko zeby byc razem prawda?

Jesli chcesz znajdziesz sposób
jeśli nie chcesz znajdziesz powód
Prawda. I tego się trzymaj. Przyjdzie czas, że spotkasz faceta, który zawalczy o związek.
Stary 2011-02-09, 15:42   #2279
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Albo to ja mam jakiś kryzys albo nie wiem.

Czy Wy też uważacie że jakieś durne powroty nie mają sensu?
Że dobrze że urywam kontakt? a może jestem wredna zołza i zamiast dać mu szansę?
OBRZUĆCIE mnie jajkami jak głupio gadam!!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:45   #2280
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miviki666 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest juz troche lepiej. Nie plakalam tak bardzo i nie mysle zbytnio o nim. Nie musialam brac tabletki na uspokojenie. Słucham piosenek, pisze i spotykam sie ze znajomymi. Zniegiem czasu mysle ,że bedzie lepiej. Mama też mi dużo pomaga rozmawiając ze mną. Powiedziała ,że nie uciekniemy przed przeznaczeniem i jak mamy kiedyś być to i tak bedziemy. Chce teraz życ normalnie i nie brać już tabletek i nie płakać po nocach w poduszke....
Czasami płacz pomaga wyraża wszystkie te emocje, których słowa nie są w stanie wyrazić
Ja niestety też musiałam wspomagać się tabletkami.
Biedne kobietki- co my musimy wycierpieć.

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Standard. Oni są tacy pokrzywdzeni przez los, kochają nas a nie mogą być z nami. Bo co? Koledzy sie śmieją, albo po 5 latach okazuje się, że nie są gotowi? żenua.

Prawda. I tego się trzymaj. Przyjdzie czas, że spotkasz faceta, który zawalczy o związek.
Głupie, puste słowa najbardziej bolą bo ja w nie wierzyłam
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości