|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
Brąz? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
142 | 53,99% |
Bląd? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 46,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - WĄTEK ZBIORCZY
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() P.S. fryzurą się nie przejmujcie, bo tylko ja jakoś szuszarko lokowka zawinęlam, a normalnie to krótka wersja boba, z grzywką na bok
#2252 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Mam problem zachciało mi się zmiany koloru włosów i myślę nad blondem ![]() Aktualnie mam brązowe włosy, ale naturalnie mam ciemny blond. Mogłybyście mi doradzić jaki kolor by mi najbardziej pasował? Zastanawiam się nad złocistym blondem ![]() Dołączam kilka moich fotek, pierwsza jest aktualna. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Necccia Czas edycji: 2010-06-02 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() Bardzo chcę zrobic sobie rude pasemka. Obecnie mam blond pasemka na brazowych włosach, chociaż i tak włosy wyglądaja jakby były całe blond. Oczy mam koloru zielonego, a cere taką ` normalną` ![]() więc czy pasowały by mi takie pasemka a jak tak to jakie odcienie? jezeli macie to prosiłaby równiez o zdjęcia ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Dot.: z brązu na blond?
Moim zdaniem w tych włoskach wyglądasz bardzo ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez FallenAngel1990 Czas edycji: 2010-05-28 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Przyczajenie
|
myślałam o jakiś takich odcieniach:
Edytowane przez Necccia Czas edycji: 2010-06-04 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
mysle ze w blondzie bedziesz wygladac blado nie wyraznie
![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Przyczajenie
|
@goplana84- pozwoliłam sobie zrobić mały fotomontaż tak na szybciutko, żeby Ci pokazać w jakich kolorkach jak byś wyglądała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że mój naturalny kolor jest za ciepły .. jak myślicie pofarbować na jakiś chłodny ?
mam odcień cery różowaty więc się zastanawiam czy po prostu zdobić jakiś chłodny blond a może sama szamponetka by wystarczyła sama próbowałam i nie wiem . Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2010-05-28 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Przyczajenie
|
Evelinkaaa przerobiłabyś mi też zdjęcia na blond?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Przyczajenie
|
![]()
Czarny czy blond (obecny) ?
Tak wyglądają moje włoski: http://img541.imageshack.us/i/599fe84f26.jpg/ Doradźcie ![]() PS Na wakacjach planuje zrobić i tak czarne pasemko, wychodzące spod spodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki kolor włosów mi najbardziej będzie pasować?
Czarny nie ! Będziesz wyglądała strasznie smutno. Moim skromnym zdaniem powinnaś rozjaśnić trochę włosy (o ton, czy dwa), obecny kolor wpada w rudo pomarańczowy i nie sądzę, żebyś w nim wyglądała korzystnie.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2263 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor włosów mi najbardziej będzie pasować?
Wg. ogólnie jesteś b. ładna, chociaż nigdy nic nie wiadomo- takie zdjęcie z dołu
![]() ![]()
#2264 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() edit: a wybacz, nie spojrzałam na wcześniejsze posty, że podałaś zdjęcia :P zaraz postaram się zrobić. Ilena- najlepiej chyba na 3 albo 4 zdjęciu ![]() edit2: Tak jak mówiłam, blond najtrudniej jest uzyskać, żeby wyglądał naturalnie :P Udało mi się wyczarować coś takiego Edytowane przez Evelinkaaa Czas edycji: 2010-05-29 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Przyczajenie
|
Evelinkaaa dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Przyczajenie
|
a mi jaki kolor?
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=63536
waga- 48kg cel------40!!!kg ![]() Edytowane przez marlley Czas edycji: 2010-05-30 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
jak wyglądałabym w rudym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Przyczajenie
|
Evelinkaaa spróbowałabyś mi przerobić jeszcze to pierwsze zdjęcie, ale na bardziej jasny taki nawet platynowy blond? ;> proszę Cie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Moderator
|
wyraziscie...bardzo podoba mi sie teraz co masz kolor jest naturalny i sliczny,takze zastanöw sie dobrze czy chesz farbowac bo pözniej trudno jest przejsc do naturalnego odcienia
![]() zaläczam na szybko symulacje. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
![]() ![]() Myślałam o brązie, ale niewiem czy ryzykowac.? Ewentualnie jakie kolorki mogą pasowac.? załączam zdjęcie. ![]() http://www.fotoszok.pl/show.php/5387...326-n.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/5387...2725-n.jpg.htm bardzo proszę o pomoc. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
Dot.: z blond na brąz.?
ładnie Ci w tym blondzie co masz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
Dot.: z blond na brąz.?
Wyglądasz prześlicznie! Troszkę szkoda zmieniać kolor dla tak pięknej dziewczyny.
![]() Może zacznij od szamponetek? Zobaczysz jak będzie Ci w brązie. Zawsze możesz wrócić do tego blondu. Karmel albo jasny miodowy odcień brązu myślę, że idealnie by Ci pasował. ;]
#2273 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Z ciemnego brązu na blond
Cytat:
Ja mam naturalnie bardzo ciemne brazowe wlosy, farbuje je od jakiegos czasu na zimne platynowe odcienie blondu. Korzystam z L'Oreal, najlepsze farby wg mnie. Wychodza mi takie jak na opakowaniu (the lightest ash blonde) Co jakies 2 tygodnie musze jednak odswiezac wlosy, bo mi zolkna. Jesli masz natomiast farbowane brazowe wlosy - jest duza szansa ze wyjda Ci pomaranczowe. No chyba ze zdekoloryzujesz - w koncu Twoj kolor naturalny to blond ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z ciemnego brązu na blond
Cytat:
![]() |
#2275 |
Przyczajenie
|
Hej
Czesto eksperymentowalam z wlosami, niestety nie mam zielonego pojecia jaki mam typ cery - w kazdym tescie wychodzi mi co innego... Wydaje mi sie jednak, ze najlepiej mi w chlodnych odcieniach. Mam naturalne wlosy brazowe, natomiast w tej chwili rozjasnione jasny blond. Mysle o zmianie (poki jeszcze nie mam odrostow) na ciemny popielaty blond lub jasny popielaty braz. A moze Wy EKSPERTKI pomozecie mi dobrac w koncu kolor dla mnie??? Mam dosyc eksperymentow. Choc z gory pisze, ze wole siebie w jasniejszych wlosach od mojego naturalnego. Niestety jak mam bardzo jasny blond musze miec mocniejszy makijaz, bo w przeciwnym razie wygladam mdlo... A nie mam ochoty codziennie pakowac tapety na twarz ![]() Z gory dzieki za porady. P.S. Jak wklejacie zdjecia z jakims kolorkiem to od razu napiszcie jaki to odcien, zebym wiedziala czego szukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Zaraz, zaraz na ostatnim zdjęciu to też Ty no nie? Właśnie taki kolor powinien być świetny
![]()
#2277 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, na kazdym zdjeciu to ja ![]() Jakos nie chce miec ciemnych wlosow. Na ostatnim zdjeciu mam tez kolorowe brazowe soczewki. Nie mam zdjec niestety gdzie mam swoje naturalne oczy i brazowe wlosy - wyglada to jednak nieco gorzej. Nie chce miec zbyt jasnych wlosow (platyna, lightest ash blonde) ale tez nie chce miec ciemnych typu ciemny braz, czekolada itp. Mysle o czyms posrednim. Ponoc jestem typem lato wiec w gre wchodza jedynie zimne odcienie. Bardzo prosze o porady. Plizzzz ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Masz sliczne naturalne wlosy ktore idealnie pasuja do slicznych oczu !! Ja bym na Twoim miejscu nie farbowala. Najwyzej uzyj moze jakiegos zmywalnego szamponu??? Rudy jest ciezkim kolorem, zeby pozniej go "wymienic" na inny... A tak poza tym do koloru Twoich oczu, mysle ze chlodne odcienie rudego dobrze by pasowaly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Przyczajenie
|
Moje włosy. (ZDJĘCIA) Proszę o radę!:)
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- liczę na odpowiedź ! :P przeliczyłam się ![]() Edytowane przez blablabla00 Czas edycji: 2010-06-03 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Przyczajenie
|
![]()
.
Edytowane przez Necccia Czas edycji: 2010-06-04 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Przyczajenie
|
Czarne włosy. Doradźcie:)
Cześć a więc chciałam się dowiedzieć czy radzicie czarny kolor czy brązowy? Obecnie farbuje brązem z loreala'beżowym' ale szybko się spłukuję, tak jak inne farby, i innej firmy, więc pomyślałam nad czarnym ale czy by mi pasował? do twarzy?
Pomóżcie ![]() ![]() http://img295.imageshack.us/img295/4301/robcia.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.