![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
![]() ja ![]() ![]() ![]() ![]() nie, wolę jednak poczekać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i mówię też: idź się ogól ![]()
![]() |
#2256 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Mama jutro już jedzie do Niemiec
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- A co chcesz wejść na mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Poszłabym na karuzelę ![]() ![]() ![]() ![]() Ot ![]() ![]() ![]() Oj no nie ciśnieniuj się tak ![]() Lubią Cię ![]() ![]() ![]() Chyba idę za trochę spać, ale jeszcze przejrzę parę aukcji na allegro ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Phiiiiiii
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Niedobrze mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/listing.php/search...wosk+depilacji
http://allegro.pl/podgrzewacz-do-wos...472898880.html ja mam tą maszynkę ale bez podstawki - polecam z bazą - podstawką - ja ją dostałąm woski najfajniej zrywały mi żółte kremowe "nie delikatne" teraz mam azulen i nieee w sumei to zużyłam dopiero 2 i 1/8 sztuk wosku wspólnie z koleżankami bo mi włosy odrastają po 6 tygodniach czasem mam 2 meichy spokoju - ale ja tylko łydki natomiast zimą mi się nie kce bawic i golę na ten sezon planuję nowy zakup wosku - jak kupisz w zestawie to nei wiem czy nei za dużo tych wosków jak Ci się nie spodobie zabawa - moze kup osobno podgrzewacz są chyba nawet za 39 zł a osobno paski i wosk - no wolna wola |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Rachell, dzięki
![]() Teraz pobawię się depilatorem, potem jak będę mieć kasę to kupię i obczaję. I zwrócę się z instrukcjami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Zgadnijta co robię?
![]() Zasypiam przed kompem ![]() ![]() Starzeję się, a jeszcze dziś w nocy 2 razy wstawałam, dobra no to trza spać się zbierać, dobrej nocy i spokojnej życzę ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i kurde cza sie samemu z tym pyprać - ale jeśli to jest raz na miesiac albo i dwa - to serio warto ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- kurdeu - no fłaśnie widzeu ze forum tętni życiem jak ja sie akurat udzielam towarzysko - albo forum albo życie w realu ale akurat wczoraj sama padłam przed 23.00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kosmonautką? O! Może to jakiś mniej bolesny sposób- bluzgi wtedy lecą- słyszałam No ale czemu? Wodę zużył i musisz przynosić z lasu ze źródełka? ![]() Zmień zapach! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Rachell, mam nadzieję, że nie zedrę sobie włosia razem ze skórą. Moda na Marsjasza...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
#2272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Ju, raczej dietę...
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Wiesz, ja mam doświadczenie z woskiem drogeryjnym, ale to dziadostwo jest, nie wiem jak to twoje, piszesz że OK, to będzie trza spróbować... |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() miałam takie do bikini , tylko prymitywniejsze i było rewelacja ![]() ![]() Cytat:
![]() kolorowych ![]() ![]() zgadnij ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-01 o 22:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||||||
BAN stały
|
Bom jest Zenon z Gniezna, nikt mnie nie zna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak btw - przypomniał mi się Sylwek z 3. klasy LO bodajże, u nas na rynku, gdy nie wiedzieć czemu, znalazłem się w jakiś do teraz niewyjaśniony sposób na swojej kumpeli z klasy, tzn. ona leżała na wznak na bruku, a ja centralnie na niej, i krzyczała tylko: "Złaaaź zeee mnieee, bo mnieee połaaamieeesz!!!" ![]() Ja bym ją sobie w ołtarzyku postawił i podziwiał (no i raz dziennie wychodzilibyśmy na lans po mieście) ![]() Cytat:
![]() Co to SC? Cytat:
![]() I P. musi pedałować na rowerze, gdy go używasz? ![]() Nie gadam z Tobą! <foch> Cytat:
![]() Ja też... psychofizycznie czuję się jak embrion w słoju z formaliną ![]() ![]() --- Pamiętacie pewnie, że chodziłem z kotem siostry na kroplówki i zastrzyki? No dobra, pewnie nie, ale informuję tylko zainteresowanych, że jest bez porównania lepiej, niż było, pyszczek praktycznie wygojony, zaczął jeść i pić, a antybiot z domięśniowego zmieniony na dopaszczowy. Jedyne, co nas niepokoi, to że strasznie "zarzuca" zadkiem, tylne łapy jakby miały jakiś niedowład, i się biedak przewraca co chwilę (korzystanie z kuwety też sprawia mu trudność). Mam nadzieję, że to tylko wynik obolałej po zastrzykach dupki, a nie jakieś uszkodzenie (tfu!tfu!) nerwów ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety kwestia wosku na jaki sie trafi - najbardziej mistrzowski oczywiscie był ten co nie wiem jaki on był - na studiach zamawiany przez kumpele - ale jeden z tych na allu bo przeca nic nie zmienili - zaden rózany ani nic - najzwyklejszy jakis kremowy - kolo się zawęża - może kiedyś na niego trafię - u kosmetyczki zawsze jest gładź no ale to wydatek nie dla mnie - choć przyznam że po cichu - z lenistwa of kors - rozglądam sie za salonem dzie by mi ciachli tanio łydki - bo kurde nienawidzę sama z tym sie rozkłądać - ale mnie męczy anwet nakładanie balsamu - i tego nie robię więc raz jak mnie zedrą z włosów i z parudziestu zeta to chyba nie strasno - na prowincji drogo nie bierą chyba ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad 2 ![]() ![]() wypiję z to normalnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-01 o 23:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Ja to robię całe nogi, roboty z tym od groma...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
grozi wypollizowaniem
|
yyyy..no ale tak sie własnie mówi..czyż nie? ![]() co do kąpania..to moj TZ mowi ze " u to sie mozna utopić a nie ukąpać" ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.