|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
kciuki zaciśnięte
#2252 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Wiem to, bo moje dziecię też sobie upodobało od dłuższego czasu te 3 godzinne drzemki... czasem to fajne bo niby masz więcej czasu dla siebie, ale tak naprawdę nigdzie się ruszyć nie można, bo albo wstajemy z drzemki, albo lecimy na drzemkę, albo spac wieczorem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ja też dałam i nic się nie dzieje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłej nauki i shoppingu - udanych inwestycji w hiszpańskie marki ![]() Nas deszcz przegonił ze spacerku, uciekam, trochę robotki dziś mam. Jeszcze tylko Wam powiem że wczoraj Dady dowieźli ![]() Madzia - nie panikuj, będzie dobrze! ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-05-27 o 12:56 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam ![]() Jesli chodzi o spanie to moja roznie, zazwyczaj wstaje tak kolo 6 potem kolo 12/13 drzemka na 3 godzinki i na nocke ostatnimi czasy idzie o 21. Musze pochwalic moja perełke bo od wczoraj spi bez smoczka ![]() ![]() Wreszcie weekend ![]() Jakies burze mowia tu dzis u nas, mam nadzieje ze sie im nie sprawdzi bo sie boje pieronsko jak jestem sama w domu ![]()
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
pietrusia też marzę o odzwyczajeniu od smoczka
![]() ![]() Spanie koszmarne ![]() A jak była zdrowa to wstawała o 6.30-7.30 później drzemka 12 godzinkę czasem 1,5 a czasem 15min różnie to z oli a spać też różnie i 20,21.i 22 ![]() Także cały czas jest w ruchu biega jak szalona a pokłady energii to chyba za 10 takich dzieciaków ma masakra Kurcze nic jej jeszcze nie przeszło ![]() Położyłam jej wczoraj garnek ze solą emska do inhalacji nie wiem czy to za wiele dało,ale może choć trochę jej pomoże ![]()
#2255 |
Wtajemniczenie
|
Marta a co dajesz na alergię? zyrteck czy aerius? ja uważam ze aerius lepszy zdecydowanie
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- doczytałąm - zyrteck - zapytaj lek o aerius, Izie tez lek zmienił na xyzal ale nasze na niego za małe |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
a to moje blondi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Domek to prezent na dzień dziecka i urodziny Izy - stwierdizłam, że zamiast 3 zabawek kupie im jedną
taki: http://allegro.pl/domek-ogrodowy-dla...636258608.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Grzesiowi się bardzo podoba - Izie tez ale ona juz inaczej traktuje zabawki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Madzia super ten domek! Jaką dzieci mają radoche!!!!
Marta współczuje alergii... Mam nadzieje, że bedzie coraz lepiej i poprostu z tego wyrośnie ![]() Piotrek wstaje mega różnie... Czasem o 7-8, ostatnio koło 9, a bywa i o 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Rozeznanie
|
czeeeść Kochane
![]() Dziękuję wszytkim za gratki za pracę ![]() Konspi kochana nie poszlam w kulinaria.. choś może i to byłoby fajnym rozwiązaniem ![]() ale mialam zwariowany tydzien, ale jakie tempo!! ![]() w pracy jest super, pracuję dla największej firmy zajmującej się zakupami grupowymi - same domyślcie się nazwy ![]() jest super! atmosfera, ludzie, elastyczność ![]() ![]() pierwszy dzien się cieszyłam jak dzika, potem przyszło zwątpienie że wyrodna matka jestem a teraz już ustawilam się do pionu i znowu jesy dobrze ![]() w temacie niani to.... kobieca intuicja jest niesamowita!!! zdecydowanie lepsze pierwsze wrażenie zrobiła pnia nauczycielka, potem obie przyszły na próbę i ta "zwykła babcia" super zajmowała się Olcią a ta nauczycielka była jakaś nerwowa i chwilę pogadała i zamiast zająć się dzeckiem to chciała uciekać.. o to ją puściłam i zatrudniłam tą "zwykłą babcię" i jestem puki co bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia Olcia też miała szmery w serduchu.. ale po szczegółowych badaniach okazalo się, że to struna na sercu tak brzęczy.. i że to naturalne i wynika z budowy serduszka! trzymam kciuki, żeby i u Was to nie okazało sie niczym poważnym ![]() Katarinka to Ty mialaś rozmowę o pracę? jak poszło? aa.. Domi super, że się pokazałaś ![]() buziaki dla Was ![]() buziaki dla Was wszytkich z okazji naszego wczorajszego święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co te nianie z tym piciem...a skąd to wiesz? Mam nadzieje, że z nianią, którą wybrałaś będzie całkiem w porządku. Gratuluje takiej pracy, która daje Ci radość
![]() Patrzcie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZS0hx...layer_embedded |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
ja również trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
słodkie ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Marta ahhh te alergie szkoda że taka malutka musi już mieć. Ja mam od 5 roku życia ale Ci powiem że teraz mam lepiej nie wiem czy to ciąża zmieniła ![]() ![]() Magda fajny domek
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-05-28 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
jasna cholera nic jej nie przechodzi
![]() ![]() ![]()
#2266 |
Zakorzenienie
|
marta biedna Oliwia meczy sie tylko bidula
![]()
#2267 |
Zadomowienie
|
no byłam w czwartek powiedziała,że jest lekko podziębiona i ma na coś zapewne alergię -jeny ale mówię Wam jaka ona spuchnięta szyja oczy podpuchnięte ,czerwone powieki i wory pod oczkami
![]()
#2268 |
Zakorzenienie
|
Lucky, gratuluję pracy i niani
![]() Marta mocno przytulam - zdrówka ![]() Magda - domek świetny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Marta strasznie współczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Brombi nasza kochana wszystkiego najlepszego!!!
![]() ![]() Wczoraj Piotrusiowi zdjełam pampersa żeby się powietrzyło dupsko... nagle zrobiło się cicho...co jakiś czas wesołe piski i tuptanie. Wchodze, a wszędzie kupa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pójdę do innego lekarza bo to już za dużo-napisałam w klubie ![]()
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki za życzenia
![]() Ja tylko na chwilkę, bo robię jeszcze ostatnie porządki i sałatki ![]() Potem chcę się zrelaksować w wannie i pomalować paznokcie, a o 15 goście, goście ![]() Madziu dzieciaczki masz śliczniutkie ![]() Marta a może jedź na pogotowie? U mnie w weekendy na pogotowiu ma zawsze dyżur pediatra, kilka razy byłam w zeszłym roku ![]() Może u Ciebie też jest? Biedna malutka, ucałuj ją od cioci ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Zebra a z tą kupą ![]() Pewnie zajęło mu to mniej niż 3 minutki, co za łobuz ![]()
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Brombi mniej niż minute
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
hello
![]() brombi, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() zeberko ale Piotruś zdolny ![]() ![]() ![]() my wczoraj kupiliśmy Blance buty - crocsy z załącznika i tak jak ściągała do tej pory wszystkie, wolala chodzić boso to tych zdjąć za żadne skarby nie chce, chce iść w nich spać, kąpać się itd a jak się budzi to pierwsze krzyczy "buuuta!" |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
ale fajowe butki
![]() Pogotowie?no pediatra jest stary cep ![]() ![]()
#2277 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/wodny-dmuchany-pla...625385711.html przyłączam się ![]() Cytat:
a ja - co ci tam śmierdzi a ona do mnie - juz wiem kupa jest na wannie idę patrzę a mały się świetnie bawi ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Marta juz pisałam w klubie (i nie tylko ja) jedź do lekarza dziś ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- mnie Marto doświadczenia z dziećmi nauczyły jednego - nie warto czekać nawet jak nie ma temperatury w tamtym roku w styczniu - Grześ tylko kasłał, zero temp. - na drugi dzień były oskrzela - tez bez temp. a na trzeci po badaniach okazało sie ze płuca - tez bez gorączki - nie piszę tego aby Cie straszyć - ale nie zawsze jest temp. a czerwone gardło rozpalone to już zły objaw
SKARBY http://suwaczki.maluchy.pl/li-29517.png http://www.suwaczek.pl/cache/7f96cc3fa9.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-38189.png Edytowane przez magdawikp Czas edycji: 2011-05-29 o 11:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja tylko na sekundke bo mamy za chwile gosci , chrzestny tz-ta dzis przyjedzie. brombusia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() magda super ten basen ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A i zapomnialam sie pochwalic ze od czwartku jestesmy bez smoczka i narazie jest ok ![]() ![]()
#2279 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() Brombi- sto lat!! ![]() Marta- też bym nie czekała i pojechałabym na pogotowie. To są dzieci, u nich wszystko inaczej przebiega. Lepiej dmuchać na zimne Ola- Olka też wciąz wyciąga te buty z szafy i chce na basen ![]() Lucky- super, że praca Ci się podoba! A zakupy grupowe to ja lubię ![]() ![]() coś jeszcze miałam napisać, bo czytam wątek kilka razy dziennie, ale nie mam kiedy odpisywać, bo wtedy zawsze Olka się przypałęta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiu gratuluje!
Chciałabym żeby z sikaniem na nocnik tak szło jak poszło ze smokiem...ech |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.