|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Husky też podobno łagodne, prawda to? do dogoterapii chyba się nadają?
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2253 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko samych radości! Nie mam tortu, ale przesyłam
Huskie odradzam, bo chociaż miłe i kochane, to rzeczywiście potrzebują mnóstwo ruchu i zwiewają właścicielom. Natorycznie. Za to goldeny cud miód. Ciężko takiego psiaka zepsuć. |
|
|
|
#2255 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Tak jak napisala Luba ,dla osob bardzo aktywnych ,biegających wlasnie w psich zaprzegach /lub inny zamiennik ,sa bardzo nie przewidywalne Nie powinny byc trzymane w domach ,męczą sie bardzo... Haski to rasa bardzo silna sa inteligentne , nieposłuszne i uwielbiaja uciekac,nie szkolone sa zagrożeniem dla osob i innych zwierząt . Teraz jak sama mam i wiem jak to jest , to nie polecam Posokowca ,dla osob ,ktore chcą miec tylko pieska apropo dogoterapi chyba najwiecej pracujących psow w dogoterpi to goldeny i labradory
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-04-14 o 12:24 |
|
|
|
|
#2256 |
|
Piers do przodu
|
Tessa, bo Twój kangur to ma polowanie w genach
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za rozjaśnienie, jesteście nieocenione |
|
|
|
|
#2258 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że udało mi się wszystko ładnie zacytować (trochę minek musiałam obciąć) Co prawda, jak zjem te wszystkie torty, to już Wam dziękować nie będę (muszę się zmieścić w kieckę na wesele )Ale to straszliwie miłe tak od rana ![]() i piosenkę danke3.jpg |
||||||
|
|
|
#2259 |
|
|
Kasiu-sanko ma polowanie ,ale tez wymaga pracy ,dzien jest układany pod psa.
Nie jest to pies na kanape ,mimium 4-5 godz dziennie ruchu ,poniewaz ja nie poluje chyba ,ze na okazje to szukam mu zajęcia ,szukanie po tropie ,poczatki frisbee ,nauka zachowania (jak z krnąbrnym dzieckiem)Widze jak zachowuje sie sunia sasiada ,ktora on nie szkoli i nie uczy zachowań (jest mysliwym i w zalożeniu miala byc psem pracującym ,wiec stwierdził ,ze nie bedzie ja uczyl posluszeństwa) efekt jest taki ,ze gania za ludzmi ,oszczekuje ,gania rowery ,wozki ,jest nieposluszna i skacze do twarzy. Widze jak zmienia se kangur ,na początku wyobrazenie bylo jejku jaki ciapek ,slodki kochany ,do rany przyłózyc. Teraz w wieku prawie dwoch lat ,wiem ,ze nie kocha wszystkich psow ,potrafi walczyc ,nie moge na sto procent stwierdzic czy jesli kogos nie lubi to nie postraszy ...ale wiem ,ze panuje nad nim(jeszcze całe mnostwo pracy przed nami) wiem ,ze nam nic nie zrobi . Teraz od paru dni jak spi i wchodzi ktoryś kot do pokoju to potrafi z warczeniem i zębami na wierzchu postraszyc ,wczesniej tego nie bylo ...a wiec kolejna sprawa do wyeliminowania i szukanie sposobu ...nie zawsze tak jest ale jak sprobowal tylko raz to od razu trzeba pracowac na nie...może gdzies popełniłam błąd zupełnie nieświadomie i dlatego taka reakcja/ nie wiem...wiem,ze szukam rozwiązania. Bardzo sobie cenie Kasiu blog ten Pani co polecałaś ksiązke,ksiązka dla mnie nieprzydatna (dobra dla osob ,ktore chcą wziąc psa i nie maja pojecia o psach) natomiast jej blog ,to cudowna kopalnia wiedzy ,dla mnie najlepszy ,szkoda ,ze tak pozno go odkryłam ,bo wiem jakie błędy popełniłam co robiłam nie tak BLOG.
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-04-14 o 13:59 |
|
|
|
#2260 |
|
Piers do przodu
|
Tessa
trzeba było wcześniej pytać No bo książka Z kluczem do psa to dla laików czyli książka do pakietu ze szczeniakiem Aaaa a to jest jej BIEŻĄCY BLOG
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-04-14 o 13:09 |
|
|
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
Ludzie jaki ja tuman jestem!
Chciałam zapłacić kobicie za aukcje na Allegro i pierwszy raz korzystałam z tego cholernego "płacę z Allegro". Wszystko jak mi kazali zrobiłam, ale teraz się okazuje, że babeczka nie dostała żadnej informacji o wpłacie. Wydzwaniałam na infolinię do swojego banku i okazało się, że wpłaciłam pieniądze, ale nie wiem gdzie! Nie jest to ani numer konta PayU, ani numer klientki. A wszystko przez to, że zamiast wybrać z listy swój bank i mieć łatwiej, to ja matoł wybrałam opcję "przelew bankowy" i sobie narobilam bigosu. Zamiast szybciej, to będzie dwa razy dłużej wszystko trwało i jeszcze nie mam pewności, czy pieniądze do babki trafią albo czy będzie wiedziała, że to ode mnie. Szlag!
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wybrałaś przelew bankowy to normalnie je puściłaś na konto
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ten numer konta, na który mi kazali wpłacić, to nie jest numer klientki.
Napisali, że to jakieś indywidualne konto dla tej transakcji. ![]() No co mnie podkusiło!
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie rezygnuje z opcji płace z allegro i wybiera przelew bankowy to wskakuje konto na które masz zrobic przelew. I to powinno byc konto tej Pani. Nie mam pojęcia co Ci wyskoczyło...
|
|
|
|
#2266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to mam talent do takich akcji
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli tak jakbyś jednak wybrała payu i płace z allegro
nie kumam co sie stało ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- A zajrzyj w swoją zakładkę wpłat na koncie allegrowym, lista moich wpłat czy rozpoczeta jest jakas transakcja? ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2011-04-14 o 13:53 |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko - Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, zdrowia, szczęścia i miłości
|
|
|
|
#2269 |
|
Piers do przodu
|
Ja to jak wybieram Płacę z Allegro to wybieram zazwyczaj opcję - płacę kartą on-line
albo przelew Pekao24 (bo tam mam rachunek) i wtedy przenosi mnie na stronę banku, po zalogowaniu mam już przelew wypełniony, wystarczy potwierdzić kodem jednorazowym
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-04-14 o 14:40 Powód: masło maślane |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Szypru, mam nadzieję, ze wszystko się wyjasni!
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jamnika ![]() Magdulenko Weil Du heute Geburtstag hast, möchte ich Dir etwas schenken. Mir fällt was ein, ich weiß schon was Um an Dich zu denken. Ich schenk Dir einen Luftballon, gefüllt mit bunten Wünschen. Die roten für das Glücklich sein, die grünen für den Frieden, gelb steht für den Sonnenschein und blau gesund sollst Du für immer sein, weiß für Sehnsucht, lass sie fliegen.
|
|
#2272 | |
|
|
Cytat:
Szypruniu mam nadziej,a raczej pewnośc ,ze pieniązki sie znajda i mysle ,ze wysłałas tej Pani na konto...kiedy robiłaś przelew? bo ona może jeszcze go nie mieć na koncie.....gdyby bylo niepoprawne konto ,to bank odrzuciłby przelew . Suarti jednym slowem rozładowałam Ciebie ![]()
|
|
#2273 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam taką nadzieję. Cytat:
Poczekam do jutra a w poniedziałek, jeśliwciąż wpłaty nie będzie, to zacznę panikować. ![]() Ale, ale! Mam już konsolkę! Własnie "doszła" do mnie . Chociaż to!
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
|
#2275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Magdulenko, z okazji Twoich urodzin dużo zdrówka, miłości, pociechy z synów i chuopa oraz wszystkiego, o czym zamarzysz
Szyprusiu Raz wybrałam opcję zwykły przelew bankowy , ale nie przypominam sobie , żebym otrzymała jakiś specjalny numer konta dla transakcji. Po prostu zalogowałam się na stronie banku, wybrałam opcję przelewy jednorazowe, wpisałam nr konta allegrowiczki i pieniąchy poszły![]() Cytat:
|
|
#2276 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Magduś,niech Ci się szczęści we wszystkim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Los sprezentował mi dziś piękny, słoneczny dzień i Was Kochani
Dziękuję!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W temacie piesków: A jakie są sznaucerki?? Miałam kiedyś średniego i było super, ale jak to dziecko, mogłam mieć trochę spaczony pogląd...
|
||||
|
|
|
#2279 |
|
|
Magdulenko
są sznaucerki miniaturki ,srednie i olbrzymy. Kolejna rasa psa ,ktora wymaga zdecydowania i konsekwencji w prowadzeniu. Akurat Sznaucer średni spokojnie moze mieszkac w mieszkaniu ,nie wymaga wybiegu , domu z ogródkiem....ale to pies ,ktory byl uzywany do pilnowania i strozowania , do lowienia gryzoni-czyli tez pies uzytkowy.Jesli chcemy zeby nie niszczył w domu ,to niezbędna jest duza porcja codziennego ruchu,zabawa i zdecydowanie w kontaktach pies trudny do prowadzenia wymgajacy i uwagi i czasu ,bywa uparty![]() Jesli nie pracuje sie z nim to bywa grozny dla osob odwiedzajacych dom .pozostawiony sam w domu działa jak konan niszczyciel. Znajomy ma sznaucera średniego ![]() juz sie nie odzywam ,bo ja moge tak dłuuuuugo zagadam Was
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Zagadywuj Zuzaczku! Zagadywuj!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

owczarków osobiście nie polecam, większość hodowli to hodowle linii wystawowej i od dłuższego czasu obserwuję masową produkcję tychże, co powoduje mieszaninę genów, odchyły psychiczne, brak charakteru i skłonności do chorób
od labradora różni się tym, ze nie ma takich tendencji do tycia 

Nie jest to ani numer konta PayU, ani numer klientki.

nie kumam co sie stało
albo przelew Pekao24 (bo tam mam rachunek) i wtedy przenosi mnie na stronę banku, po zalogowaniu mam już przelew wypełniony, wystarczy potwierdzić kodem jednorazowym