|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
rrrrrany jakie włosy
ja wiem,że gdyby nie kilka wizyt u fryza to Iga też miałaby długie ale mimo tej świadomości wasze laski mnie zawsze zadziwiają ![]() domek fajny wpadłam w przerwie filmu bo gejsza leci jutro moje dziecko będzie już 6.50 w przedszkolu na 8.15 mam być w UP, potem planuję kawkę w CH, bo pewnie będę czekać aż aklepy otworzą trzymajcie kciuki bym miała na co kasę wydać. cel: spódnica letnia, topy z zary. w ostateczności rybaczki za kolanko ![]() edit. Iga z wczoraj. chyba krócej nie mogłam jej obciąć, co ? ![]() DSC_4534.jpgDSC_4538.jpg ciekawa jestem jeszcze włosów Oli ona pewnie ma już do pasa
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-06-02 o 22:31 |
|
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długość ma tak do ramion albo ciut za (zależy jak mocno się pofalują ) w kąpieli to do połowy pleców ![]() pilnuj się na tych targach, teściowej niekoniecznie może Cytat:
super ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Jowiszowa - gdybym mogła to też bym Mai ciachnęła odpowiedni fryz. ale tak naprawdę to tylko na prostych włosach, takich jak Iga ma podobają mi się boby a panna Iga jak zwykle w turkusach ![]() p.s. ja dziś kupiłam mojej cudne turkusowe rybaczki 3/4 ![]() p.s.2 - poradźcie, co kupić teraz na te upały młodej na czachę??? aktualnie chodzi bez niczego... nic mnie specjalnie w sklepach nie zachwyca, chciałabym coś maksymalnie przewiewnego i z daszkiem jej się mocno poci głowa (z racji buszu )
|
||
|
|
|
#2253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
bardzo tez lubie u dziewczynek takie wlasnie fryzurki i ile mniej z nimi problemu
|
||
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() problemu zero, czesania też zależało mi na zupełnie odkrytej szyi teraz Mała fajne są te cieniutkie chusteczki wiązane z tyłu, zaraz postaram się znaleźć fotę sprzed roku. są cienkie, Igusiowa dobra jest i teraz. ale ona woli kapelusz ![]() edit. taka zwykła chustka: 100_1938.jpg Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-06-02 o 22:56 |
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
matko ale sie urobiłam
wystawiłam ciążowe gacie na all, sterylizator i pare innych pierdół. Oby poszłyprzed chwila skonczyłam robic obiad dla TZ bo wczesniej mi sie nie chciało a jak mu nie zrobie to Mac donalda zaliczy wiec juz wole pichcic (Wersta bez komentzarzy super Iga wygląda , gdyby Wiki miała takie proste włosy tez bym chyba ciachała. Moja aktualnie z racji zabronionych gumek, ma taki busz na głowie ze patrzec sie nie da
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz - ooo, właśnie o takie coś mi chodzi
ale u mnie są tylko bawełniane-trykotowe (jak bluzeczki), a ja chcę takie cienkie, przewiewne. ta jest idealna kobita w sklepie już mnie jarzy i jak coś szukam, to ona od razu: wiem, wiem - nie różowe Takuśna - ale mnie ubawiłaś z tym gniazdem no cóż, taki urok ![]() podziwiam, że chciało Ci się powalczyć z all ja spasowałam już dawno ![]() chyba idę spać, tż coś mi tu krąży i mruczy - chyba ma potrzebę ![]() paaaa. |
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolek nie umie ssać,on od razu gryzie. Anka trzymam kciuki by Miki szybko się wykurował z tego kataru i doszedł do siebie. Mała dawno Majeczki nie widziałam, śliczne ma włoski, śliczna Igusia tez super laska znów się rozczuliłam nad kobitkami. Że też mi nie było dane mieć córeczki. aaa Mała dzięki za kciuki, były potrzebne. Udało nam się kupić tą trampolinę. dokładnie mamy taką http://allegro.pl/full-zestaw-5w1-tr...607297766.html ale jeszcze nie rozłożona, bo nie było kiedy. Mieliśmy jeszcze dziś do objeżdżenia, byliśmy u mojej babci, potem u mojej cioci co ma gospodarstwo. Karolek był tam zachwycony, bo było tam tyle zwierzątek i krówki, i świnki,kaczuszki, króliki, indyki,pieski, koty. A najlepsze było jak wszedł tam gdzie były świnki,w jednym chlewiku były małe świnki, a w drugim była duża maciora, a on na nią z wielkimi emocjami- jaki duży dzik aa jeszcze zapomniałam Poulette super że wam się tak świetnie układa. Dobrze że tz dostał wymarzoną pracę. A tak z innej beczki to ciekawe co jest z lelth dawno się nie odzywała - obraziła się czy co?? Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-06-02 o 23:39 |
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ale wypas ta trmapolina
wielgasnaco do all to mnie babka wyprowadziła z równowagi ta od sukienki , tej dla mnie na wesele. Pisałam Wam juz ze nie wysłała w poniedziałek jak dostała rzelew bo sie okazało ze obie co ma na stanie mają skazy. Wiec musiała czekac na nowe i miała mi w środe wysłać, tak obiecywała , wiec dzis powinna dojść. Ale zamiast paczki przed chwilą odebrałam maila ze jednak jej nie wysłała bo dopiero przed chwilą kurier jej dowiózł paczkę ale po co wysłać maila wczoraj? ręce opadają. I pyta sie mnie co dalej, bo jej napisałam ze ja na sobotę potrzebuję. Wczesnie mi napisała ze nie wysłała, wkur.wa mam strasznego. Napisałam ze ma wysłać jutro bo ja ta kiecę chce tak czy siak. Takie proble,u z ta sukienką ze nie zdziwię sie jak w ogóle nie będzie na mnie pasować
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
mamy jeszcze czas do lekarza dziś już z M ciut lepiej kurcze z tymi nakryciami na głowę to mam problem, M również non stop łepetyna się poci, a wszystkie kapeluski, kaszkietówki, są z grubszej bawełny, nic nie mogę takiego cienkiego znaleźć, ostatnio coś na żadnych kramarzy nie trafiam, może oni być coś mieli stosownego na 30 stopniowy upał wiadomo po południu już słońce tak nie jest straszne,ale jak biegamy na przedpołudniowy spacer, to grzeje niemiłosiernie o rany Takuśna, ale czad z tym pełnym profesjonalizmem ![]() mimo jęków na allegro, nie wyobrażam sobie życia bez niego gdzie bym wyprzedała różne za duże, za małe na mnie staniki czy inne nietrafione prezenty
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-06-03 o 07:11 |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ostatni dzionek w pracy, szkoda tylko że weekend w bloku się szykuje jak zwykle... załamana jestem tym, że nie mam i nigdy nie będę miała własnego domu ![]() dziecko wiecznie mi się kisi w tym więzieniu...i my też, ehhh ![]() Kristi - fajnie, że udało się kupić tą dużą trampolinę, dzieciaki będą miały raj ![]() Jowiszkowa niebawem samotne zakupowe szaleństwo rozpocznie - pewnie jako pierwsza klientka w CH, tak z rana
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Mała nie załamuj sie, dlaczego nigdy?
nigdy nie mów nigdy ![]() dzien doberek u nas słoneczko a u Was?my dzis jedziemy do babci mojej, w odwiedziny jakies zakupy po drodze, pote troche sie powietrzymy i po dniu będzie i po wolnych juz na pamięc znam sukienki dla dzieci babka od tej brązowej do dzis sie nie odezwała wiec juz szukam innej. I jakos nic mi nie leży ![]() cos mam pecha z tym allegro ostatnio
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na allegro to ja już dawno się wypięłam, jak wiecie |
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie byłam sama! ale na otwarcie sklepów czekałam 5 minut łowy udane z UP się nie wyrejestrowałam, po niedzieli kolejna próba niech ibuprom zacznie działać, kawę spiję to się ruszę, obfocę zakupy i napiszę więcej szczegółów. bo padam
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niemniej jestem strasznie ciekawa zakupów ![]() ja jadę w niedzielę i już mam nerwa bo przecież nie cierpię się włóczyć po galeriach ale MUSZĘ. kilka rzeczy trzeba nabyć na wakacyjny wyjazd ![]() mam nadzieję, że foty będą do 15-tej?
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam i ja
M ma tylko katar potem poszłam z nim do Lidla nabyłam cudownie pachnącą lawendę na balkon i ten wiatraczek balkonowo-ogródkowy w kształcie żabki, był obtaniony więc spoko, balkon będzie dla Mikiego też przystrojony ![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18404.htm a i faraby w roll-on , dla M, matko jakie dzieła powstały a im więcej farby tym obrazek bardziej "kochany" na razie schną, bo M już chce nimi lodówkę upiększyć poprasowałam już ciuszki , muszę posegregować na mini mini i ciut większe jeszcze muszę sie wziąć za ogarnięcie bibelotów , schować do pudełek, bo malowanie od poniedziałku, dobrze że jestem typem minmalisty dziś następna sąsiadka mi zwróciła uwagę, że mam już brzucholek nisko tak mnie straszą, że coraz bardziej mam cykora
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
z UP się nie wyrejestrowałam bo nie mogłam. pracodawca się nie wywiązał, jeszcze papiery do nich nie wróciły kto był itp. a przecież może się okazać,że ja absolutnie bezczelnie odmówiłam i wtedy mnie skreślą sami na 3mce. a nie że ja sama dobrowolnie, pfffffffffffff
w pon. mam dzwonić się dowiedzieć i ewent. we wtorek jechać ponownie ![]() a to zakupy. koszyk za 39zł. kupiłam w ost. sklepie zrezygnowana,że się nie uda. bo przecież w sieciówkach zwykły koszyk kosztuje 130zł DSC_4573.jpg spódnica jest biało-granatowa. identyczny krój jak ta na rozmowy kwalif, na biodrach gładka i potem rozkloszowana lekko więc git. DSC_4592.jpg no i zara. b. lubię ich topy. na ramiączka mam chyba ze 3 a taki tylko jeden kremowy więc dokupiłam sobie kolejny w kolorze storczyka ![]() DSC_4582.jpg 3 rzeczy i 240zł poszło |
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa super zakupy
my właśnie wróciłyśmy z Olą i mamą z zakupów Moja Olgierdzia zdarła mnie dziś o 6 ![]() Postaram się niedługo dokładnie ufocić jej owłosienie ma tak do łopatek, ale ja już ją obcinałam z 8 cm ![]() Takuśna co za baba z All wrrrrrrr ![]() Ania, o kurcze faktycznie godzina zero coraz bliżej, ale na pewno będzie dobrze, rachu ciachu i bobasowa na świecie Kristi super trampolina Ania świetny wiatraczek, ja bym chętnie kupiła ten z motylkami fajowy
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Cieszę się że wam sie podoba trampolina jowiszku a ciebie jeszcze płacą bezrobotne ?? Anka dobrze że Miki prawie zdrowy / że nic innego się do niego nie przyplątało, mam nadzieję że i katar szybko minie. Mała też jestem zdania że nigdy się nie mówi nigdy dla mnie to jest tak - jak ktoś czegoś pragnie to dąży do tego po trupach. My nie braliśmy kredytu na budowę, do tego tylko mąż pracował/// tzn wzięliśmy jeden, na dachówkę, bo nam brakowało, ale to zaledwie 10 tysiaków // Można powiedzieć że budowaliśmy z jednej pensji.Trwało to długo bo prawie 7 lat, ale nas nikt nie gonił, nigdzie nam się nie śpieszyło. Firmę wzięliśmy tylko do robienia dachu, a tak robiliśmy wszystko sami, czasem nam jakiś brat lub szwagier przyszedł pomóc.Tz murował,a ja sama też odwalałam chłopską robotę. Niestety jak się czegoś chce dorobić to z czegoś trzeba zrezygnować i uszczuplić swe wydatki. Ale wiadomo każdy robi jak uważa. Dobra zmykam bo pranie mi sie wyprało i muszę je rozwiesić. |
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
![]() zakupki super koszyk rewelka i za tą cenę? ![]() topy z zary też będę teraz kupować - myślę, że 2 - po jednym na cienkich i tych grubszych ramiączkach a spódnica najładniejsza - ja na lato to mam manię na spódnice i sukienki, wg mnie najwygodniejsze i ten przewiew ![]() Kristi - u mnie nie wchodzi w grę samodzielna budowa, mój tż żaden budowlaniec ani nikt z rodziny...a żeby firma budowała, to musi być wszystko od razu - działka i kasa na budowę ![]() dobra, spadam do domku. paaaa
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie kilkaset tysięcy... przecież to by trzeba spłacać ze 4koła kredytu miesięcznie (skoro za same mieszkania ludzie tu płacą średnio ok. 2tys)dlatego też nie łudzę się,że kiedyś w domu zamieszkam ![]() edit. byłam po mięcho i śledzie. za godzinę jak się uluźni na drodze podskoczymy do Lidla. jutro rodzicę wpadną Mała masz pomysł gdzie uderzyć w niedzielę ? dumam nad tą osadą czy co to tam było, za tymi miniaturami, koło wiatraków. kojarzysz ? ale tam chyba obiadu nie zjemy.. może znasz inne fajne miejsce do połażenia i pojedzenia ?
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-06-03 o 17:11 |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa Olutkowa by się tknąć nie dała, ja mam problemy żeby z jej włosami coś robić np. myć. Podciąć musiałabym sama
Macie tu kilka fot naszych facjat z dnia dzisiejszego
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy tam z Majką, co chwila place zabaw (w tym jeden mega wypasiony), baseny, tor gokartowy, park linowy, dużo punktów gastronomicznych. Ale...tłumy, zwłaszcza w weekendy - niemniej polecam bo dla takich atrakcji warto ale wy pewnie chcielibyście raczej dość blisko jechać? popytam jeszcze tż jak wróci z pracy, bo on bardziej zorientowany w rodzimych atrakcjach turystycznych, może coś podpowie ![]() Kasia - super fotki Ola ma dłuższe włosy niż Maja
Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-06-03 o 21:56 |
|
|
|
|
#2276 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale masz piekna core. Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze tak jest. inaczej chcesz, co innego masz. ale ok, niech bedzie, nie narzekam. Moze za rok sobie jakas przerwe zrobie. ![]() Jowiszowa, Iga pozuje normalnie jak modelka z nowa fryzurka. Boska. Za to Olcia z dinozaurem mnie powalila. Jakie to dziecko fotogeniczne....
Edytowane przez poulette Czas edycji: 2011-06-03 o 21:41 |
|||
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
o widze ze dinozaury dojechały do Rzeszowa
Kasiulka to w jakims CH? u nas było cos takiego zimą super fotkija ostatnio cykam jedynie fotki pier.dół na allegro
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ja Cię podziwiam kobieto 2 dzieci, prawie cały etat, nowy dom na głowie... też bym miała ochotę na przerwę i ucieczkę od codzienności. SAMA
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wiecie jaka ta trampolina jest świetna mam nadzieję że teraz przy niej schudnę dzieciaki mają tyle radości,jak by mogli to by skakali całą noc Darek skakał prawie do 22 Fakt faktem że trochę późno ją montowaliśmy ze względu na ciągły deszcz i burze bo jak zaczęło podać ok. 15 tak padało do 19 Jutro idziemy na piknik rodzinny//taki ala festyn, bo będzie też muzyka na żywo i będzie można potańczyć// który jest na placu szkolnym. Ja w sumie nie będę miała za bardzo czasu bo jestem po tej drugiej stronie, co organizują, pomagają,no i potem sprzątają. Kasiulka super zdjęcia ![]() ![]() Co do tej budowy to każdy ma swój tok myślenia. Moja kuzynka np. wynajmowała mieszkanie, 2 pokoje, kuchnia łazienka,wc . Też była zdania że ją nigdy nie będzie stać na dom. Po kilku latach stwierdziła że jak ma płacić tyle pieniędzy na wynajem i nic z tego nie mieć to już woli wziąść kredyt i wybudować dom. Tak też zrobiła. Mieszka już prawie miesiąc.Tyle że nie ma murowanego tylko zamówiła gotowy z drzewa. Przyjechała firma postawiła w kilka dni. Ja uważam że jeśli ktoś naprawdę tego pragnie to to ma. Nie piszę tego by tu kogoś urazić, tylko piszę swoje zdanie.A wiadomo każdy ma swoje ![]()
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kristi doczytałam głównie Twoją wiadomość-co do domu to wszystko zależy co się ma. Mam na myśli to czy mamy na start działkę, czy musimy kupić wsio od podstaw... u nas są działki 10 arowe po 100-150 tysięcy wiadomo- zależy gdzie.... więc ja np. nawet o budowie domu nie myślałam, bo to jest koszt około 500 tysięcy.... mieszkanie masz za połowę. Pomijam fakt że nam się przyfarciło, bo mamy mieszkanie i ogródek (40metrów ale zawsze to coś) w którym w lecie mamy basen i to calkiem spory (średnica 244 cm), stolik, krzesełka, malutką trampolinę. Takiego typowego mieszkania w bloku współczuję, ale ludzie nie mają wyjścia więc wiadomo... no nic idę spać, resztę doczytam jutro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

ja wiem,że gdyby nie kilka wizyt u fryza to Iga też miałaby długie ale mimo tej świadomości wasze laski mnie zawsze zadziwiają 
na 8.15 mam być w UP, potem planuję kawkę w CH, bo pewnie będę czekać aż aklepy otworzą
trzymajcie kciuki bym miała na co kasę wydać. cel: spódnica letnia, topy z zary. w ostateczności rybaczki za kolanko 

jej się mocno poci głowa (z racji buszu
wystawiłam ciążowe gacie na all, sterylizator i pare innych pierdół. Oby poszły

my właśnie wróciłyśmy z Olą i mamą z zakupów 

koszyk rewelka i za tą cenę?