![]() |
#2251 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Do tego padnięta i mokra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje załatwienia chrzcin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Gucia ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No no, te ćwiczenia co pokazałaś, to mam narysowane w tym poradniku co mi dał ginek ![]() ![]() bzyczka fajnie, że na wizytę się umówiłaś ![]()
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
No z tymi pomocami to rzeczywiście nie raz problem jak się zabrać, ale jakoś dawałam radę. Najgorzej było w środę- dzień teoretycznego zakończenia roku- dostałam od dzieci kwiaty i zal mi było je zostawiać w przedszkolu więc jakoś z nimi się musiałam zabrać- na szczęście przetrwały półgodzinną jazdę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaryzykowałabym stwierdzeniem, że na kawę raczej na pewno nie ![]() ![]() Właśnie przyszedł mój nowy telefon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Cori, a jak pracował we Wrocławiu to zarabiał więcej, czy bez różnicy?
Bo w sumie Katowice też nie tanie i nie małe miasto.
#2258 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale nie w Katowicach mieszkam, tylko w Swietochłowicach, a tam ceny normalniejsze ![]() ![]() Czyli w innym wcieleniu ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-06-30 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale śliczna pogoda ![]() ja właśnie wróciłam z pracy. uzupełniłam dziennik do zdania, a że dzieci nie było to po 10 poszłam już na kawkę do sekretariatu ![]() ania20m nie przejmuj się, ja mam zawsze wysokie ob. Ostatnio mi wyszło 12, ale rok wcześniej 25. w tym roku jeszcze nie robiłam. aaaa i przyszedł mi parowar wczoraj na wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Gucia wg tej książki taki obiad: ziemniaki + zawijasy z piersi kurczaka z mozarrelą i suszonymi pomidorami + oliwki z jakimiś tam warzywkami robi się wszystko 30 minu + 20 minut samo przygotowanie. Ale przygotowanie jest wszędzie obojętnie gdzie robisz, więc samo parowanie obiadu to czas 30 minut. Zobaczymy jak w praktyce. A ziemniaki pocięte na pół tylko czyli nie drobne kostki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hm... w sumie dziś może zajedziemy na rynek po fasolkę i bób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
hej wam
ale miałam wczoraj przeżycia ........szok ogólnie pomogliśmy w ujęciu zbiega , tzn mój mąż ale chyba ja najbardziej , bo gdyby nie ja to dali by sobie spokój z szukaniem tego kolesia na moim podwórku Dominik był dzisiaj w żłobku ostatni dzień teraz dopiero idzie za miesiąc , mam nadzieje że się nie oduczy tego chodzenia przez ten okres czasu
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
spoko.
Pamiętam jak kiedyś zrobiłam ziemniaki z szybkowaru (z różnymi ziołami i przyprawami) o matko... jakie to było dobre. A trwało chyba max 10 minut już nie pamiętam. ooo dziewczyny tak mi się coś przypomniało. jak byście wypisywały dyplomy to byście nazwiska odmieniały czy tylko te zakończone na ski/ska?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosi, ja robiłam ziemniaki. Pierwsze były nie słone i nie były jadalne (jak dla mnie) a kolejne soliliśmy i przyprawialiśmy. Mięso było mocno przyprawione i ziemniaki nie dość, że same były przyprawione to jeszcze przeszły przyprawami z mięsa. Były ok ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Dla Agnieszki Nowak Dla Agnieszki Kowalskiej.
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
koleś uciekł z komisariatu tzn wyskoczył z pierwszego piętra, jak tż przyjechał z kolegą bo naprawiali samochód i byli dość późno to poszli do sklepu i wchodząc w bramę właśnie ten koleś biegł i uderzył tż w ramię tzn szturchną a zaraz policja przyjechała i się pytali tż i kolegi czy go widzieli więc pokazali gdzie pobiegł i tż powiedział że jak koleś nie jest stąd to nie wyjdzie więc i poprosili tż żeby pomógł z kolegą, a ja stałam na balkonie i paliłam z koleżankami fajkę one już skończyły a ja paliłam dalej ( ale ja nic nie wiedziałam że kogoś szukają i tż im pomaga ) i tak stoję sobie i patrzę na blok obok a koleś jakiś wszedł na dach i się jakoś tak dziwnie zachowuje myślałam że chce się zabić bo takie ruchy robił jakby chcial skoczyć , ale jak zobaczyłam tż i policję to od razu do niego zadzwoniłam a on się rozłączał , a jak krzyknęłam żeby odebrał to koleś zaczął uciekać po dachu więc ja od razu do nich że widzę go że jest u kolegi na dachu i żeby szybko lecieli i ten policjant do mnie żeby im wszystko mówiła przez telefon gdzie jest , i tak było, Michał wszedł z policjantami na ten dach ale go nie widzieli a ja wiedziałam że tam jest bo się schował a nie miał żadnej opcji ucieczki jak tylko zejść klatką , i oni weszli na dach ale inny i już go widzieli ale koleś zaczął szaleć na tym dachu i skoczył na dach niżej i już przez chwile go nie widziałam , ale potem słyszę krzyki oni coś mówili do niego żeby się poddał bo spadnie a za chwilę bach i słyszę krzyk kobiety i dzieci myślałam że spadł z tego dachu na chodnik ale nie on wrąbał się sąsiadom do mieszkania bo mają takie na poddaszu , i koleś który tam mieszka wyrzucił go , ale koleś nie poddawał się wskoczył ( ale nie wiem jak on to zrobił) do mojej bardzo dobrej sąsiadki na balkon na trzecim piętrze już w moim bloku a był ode mnie jakieś chyba z 4 metry więc krzyczałam do policjantów że jest już w tym bloku co ja i stoi na balkonie ale nie mógł koleś wejść do sąsiadki więc złapał się rynny takiej w ścianie i zjechał po niej i wtedy policja wleciała na podwórko już to moje , ale go nie widzieli więc ich kierowałam gdzie biegnie aż w końcu koleś chyba już nie mógł uciekać i schował się pod drzewem taką choinka bardzo wysoką która ma na około żywopłot ale oni go nie widzieli więc krzyczę im że skulił się i siedzi tam pod drzewem ,w końcu go złapali , uffff.... przeżycia maskara normalnie , podziękowali nam i tyle a potem gadaliśmy ze znajomy a byli u nas moja psiapsióła przyjechała z Irlandii i druga koleżanka z Holandii
śmialiśmy się że to zaplanowałam z tż żeby urozmaicić im przyjazd do polski a do tż że palenie jednak chyba nie jest takie złe skoro przez to pomogłam w ujęciu zbiega hahahaha
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Gucia myślę, że tu chodzi o wprawę raz się zrobi, czegoś będzie brakowało, to potem się pozmienia przepisy
![]() ![]() chodzi mi o męskie nazwiska np. Podolak, Szczęsny, Rydel. czy odmieniać je czy nie. Potem napiszę o co chodzi,a le najpierw chce poznać wasze zdanie. np. Dyplom dla Michała ........ |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Kasia ale agentka z Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||||
Zakorzenienie
|
jesteś boska
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja zawsze odmieniałam dzieciakom, chyba że wyszedł by dziwny twór więc sobie darowałam, ale u ciebie bym napisała dla Michała Podolaka, Michała Szczęsnego Michała Rydla Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Najwyższy czas zakończyć pracę na dziś ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliwuś tu masz ten moj post ![]() Kasia wow jakie przeżycia ![]() ![]() a ja sie pochwale wczoraj mysza dostala swoj pierwszy soczek ![]() jej reakcja: tfuuu i wielkie oczy ze to co innego niz mleko potem chwila zastanowienia usmiech złapała za butle wsadziła sobie sama i trzymała cobym jej nie zabrała a jak sie sok skonczył to był wrzask czemu juz koniec ![]() teraz obserwacja czy jej nie wysypie i bedziemy probowac dac marfefke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
anika nie za wczesnie na jablko i marchew?
![]() ![]() co do chusty ja kupowalam na allegro chuste elastyczna - zuzka byla w niej na dworzu z 3 razy w sumie ![]() malo uzywamy wiec mi nie skzoda 50zl ktore na nia wydalam. a material... ciezko mi okreslic - jest solidny, dosc gruby mi sie wydaje, przez co dzieciak sie grzeje w niej [musze poszukac innego wiazania, bo poki co zuzka byla noszona ze dwa pasy na krzyz na jej plecach i jeszcze jeden w poprzek] ![]() a zamawialam chuste od pani co sie nazywa pentelka |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do chusty to ja chce kupic bo mi sie przyda ja duzo z tusią chodze po podwórku a ze mamy stopnie to ciezko z wózkiem manewrowac a tak to mam ja na rekach i opowiadam o kwiatuszkach ![]() u nas dzis jest trzeci raz burza:/ dziewczyny kupowałyscie kiedys cała palete cieni do powiek cos takiego?http://allegro.pl/w7-profesjonalna-p...689294099.html
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-06-30 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.