![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
moja podwiązka http://www.slubnezakupy.pl/sklep,126...diamentowa.htm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zadomowienie
|
Słoneczko, świetna kiecuszka! I jakie ładne ozdoby za Tobą
![]()
#2253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to co zaznaczyłam tez mnie czeka + ogólne dopasowywanie bo w biuście i taki schudłam i zaczęła trochę się obsuwać.. co do sypialni to łóżko wygląda porządnie ( co jest ważne ![]() ![]() wygląda ładnie - moi rodzice mają podobny zestaw ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() śliczna ta Twoja sukienka idealna dla Ciebie ![]() Cytat:
Dziewczyny zastanawialiście się co Wasi goście mają zrobić na oczepinach abyście mogli odzyskać buty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/podwiazka-koronkow...456667331.html tez czatuje na tuby, zastanawiam sie czy kupic 2, 3 ? Ile kupowalas? ![]() ![]() ewentualnie mozna kupic dwie białe i jedną przełamac innym kolorkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() piękna ! ![]() PS. Dziewczyny zmotywujcie mnie do nauki ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz Skarb: JAŚ ![]() ![]() Edytowane przez Madzia000 Czas edycji: 2012-07-12 o 15:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
ja kupiłam 4 tuby bo uznałam że 2 to za mało i że powinno być parzyście
![]() a co do tych oczepinowych wyzwań to też nie wiem? mam pomysły na konkursy takie zwykłe konkursy ale to co za buty to nie wiem - nawet nie wiem czy u mnie to będzie bo u mojej siostry chyba nie zabierali butów ( nie pamiętam) ale lepiej być przygotowanym - ja nie znoszę wszelkich sprośnych konkursów z całowaniem, obmacywaniem czy erotycznymi podtekstami więc DJ zaproponował żeby wybierać takie zadania które do kogoś pasują - jak ktoś ładnie śpiewa to niech zaśpiewa a jak jest żartownisiem to można coś wesołego a jak nie będę miała pomysłu to DJ powiedział ze on wtedy coś wymyśli i żeby się nie przejmować więc pewnie na tym poprzestanę bo ja nie mam pomysłów kto co może robić? Madzia000 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
my mamy takie konkursy: http://www.youtube.com/watch?v=F-jU9...eature=related + zabawę w zoo.
Zostawiłam fotki z przymiarki w klubie.
#2258 |
Zakorzenienie
|
Paulinko możesz mi powiedzieć ile płacicie za fotografa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Wtajemniczenie
|
slonoeczko slicznie wygladasz w tej pierzastej sukni
![]() ![]() ![]() ![]() Dorka bardzo ladna podwiazka ![]() ja mam taka robiona na zamowienie ![]() i ta sama kobieta robila mi ubukiet slubny moj, dla druhenki i zlecilam jej zrobienie baneru 'dziekujemy' bo chce potem zrobic na sesji slubnej z nim fotke i potem powysylac gosciom w ramach podziekowania fotke taka wlasnie w postaci magnesu na lodowke Ja wlasnie robie mix na 1 taniec bo czasu coraz mniej ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałam powiedzieć , że 2 miesiące przed ślubem zostałam bez fotografa .... koleżanka która miała mi robić zdjęcia za kasę mnie unika , nie odbiera moich telefonów a miała nam robić sesję narzeczeńską
![]() Napisałam jej wiadomość , że z niej rezygnuję i w ogóle kogoś profesjonalnego załatwić niż mam w dniu ślubu martwić się czy przyjdzie . Najgorsze jest to , że zaprosiłam ją na wesele ale mam nadzieję , że nie przyjdzie bo się wkurzyłam strasznie na nią ! Jestem ciekawa czy znajdę teraz ciekawego fotografa w rozsądnej cenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
powinnaś znaleźć choć pewnie nie będzie łatwo. Pytaj po znajomych itp. może ktoś zna dobrego fotografa
A skąd jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
Iwonka my mamy foto razem z kamerą i płacimy 2700.
Wczoraj kupiliśmy garnitur ![]() A poza tym jestem bardzo złaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do sukienki to doszłam do wniosku, że źle jest zrobione zdjęcie, bo nawet jak patrzę na swoje ręce to mam dwa razy większe. Bo ogólnie jest szczupła, a na tych zdjęciach wyszłam jak "krowa".
Edytowane przez paula2909 Czas edycji: 2012-07-13 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
A do jakiej kwoty szukasz foto? bo mogę Ci polecić Marcina Kurzawskiego teraz koleżanka 2 tys z czymś płaciła za niego, robi piękne fotki.
Edytowane przez paula2909 Czas edycji: 2012-07-13 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny z 1 września, mamy 50 ddś! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zrób zestawionko to zobaczę co mi brakuje ![]()
![]() |
#2267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na pewno się uda. Masz ślub w ten sam dzień co ja więc niestety nie pomogę (mój TŻ robi czasem zdjęcia ślubne - jest fotografem - no ale Ci go nie oddam ![]() daj znać jak się sprawy mają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
No zobaczymy najwyżej brat będzie robił mi zdjęcia na ślubie jak nikogo nie znajdę ( tzn. zdjęcia i tak będzie robił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() my się z tż zastanawialiśmy na początku czy nie szkoda kasy na takiego profesjonalnego fotografa, chcieliśmy zrobić poprosić jak najwięcej osób o cykanie fotek i zrobić mega fotoksiążkę z ich zdjęć ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
karola mój kamerzysta też ma niby fotografa ale robi fatalne zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
to dzwoń, bo ja wiem z doświadczenia, że na maile z zapytaniem o cenę nie odpowiadamy.
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zamówiłam ostatnio opaske na all, wczoraj przyszła, jest sliczna na zywo ![]() ta ozdoba jest z boku. W pon wybieram się d oKatowic, tam pewnie kupię jeszcze conajmniej jedną opaske... w dniu ślubu trudno się będzie zdecydować którą załozyc ![]() Dzisiaj (za godzinke) mamy pierwsze spotkanie z ksiedzem... aaaaale mam stresssa ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz Skarb: JAŚ ![]() ![]() Edytowane przez Madzia000 Czas edycji: 2012-07-13 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie wrócilismy od ksiedza ![]() ![]() dziwnie było mi sie pytac o kase, ale zapytac trzeba bylo, noi powiedzial ze: - organista ma swój cennik: 100 zł (pomijajac fakt, ze spiewac bedzie moja kolezanka) - kościelny ma swoj cennik: 100 zł - dekorację Kosciola robi siostra zakonna która tez ma swoj cennik: 150 zł a na ślub księdzu: co łaska To dużo wg was ? Ile płacicie za dekoracje Kosciola? Wg mnie duzo jesli w dniu naszego slubu są np 3 czy 4 sluby...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.