![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
czesc laski
![]() pokazuję mieszkanko mojej fasolki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jeszcze raz pomecze Was z lampa- ostatni cały czas sie waham, jakoś ciezko wydac mi na lampe 900zł eh... prosze o rade (nie patrzcie na bałagan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Neska śliczny brzusio
![]() dziewczyny która Wam się lepiej podoba: http://allegro.pl/nowa-kurtka-skora-...761725167.html czy http://allegro.pl/nowa-skorzana-kurt...754755694.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie 1
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
![]() lampa 2 ![]() ps. ładne mieszkanko ![]() sprzedawca z drugiej aukcji ma sporo negatywów...wiec chyba wybiorę 1 ale poczekam na resztę. bo taka cisza tu że hoho Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2011-08-13 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
![]() Za mną bardzo intensywne 3 dni, ale super, lubię jak coś się dzieje ![]() Dobrze, że jeszcze 2 dni weekendu, zdążę się nacieszyć mężem ![]() Za tydzień następny intensywny weekend, jedziemy do P-nia na wesele, Marcelka jedzie z nami, ale kuzynka zajmie się nią w czasie gdy my będziemy na weselu - stresa mam ogromnego, ale na szczęście w każdej chwili będę mogła zajrzeć do malutkiej i zobaczyć czy wszystko ok. Do tej pory nie mam kiecki ![]() A za 2 tygodnie wyprawiam imieniny, już się cieszę, że będę mogła zrobić jakieś dobre jedzonko i posiedzieć z przyjaciółmi ![]() ![]() Marta gratuluję podpisania umowy ![]() Kliwia gratulacje ciociu ![]() Neska śliczny brzunio ![]() Anika ![]() Katunia Tomcio robi wielkie postępy, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
India pierwsza
![]() Emilio też pierwsza ![]()
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czołem Kluski z rosołem ![]() pokaż jaką sukienkę zamówiłaś?? tak to jest przez allegro...ja mam zawsze wątpliwości ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- to już druga ocena ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
neska yeaahhhh rosnie dzidzia!
india, ten tanszy jest szklany?? bo widze ze masz szklane nad stolem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a dużo gosci będzie na imieninkach? byliśmy na grilu u rodziców ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bałagan jest, przewieszona koszulka TZ na krzesle, cerata na stole hihi dzieki za oddanie glosu Cytat:
![]() dzieki za głos ![]() Cytat:
kurcze nie wiem jak dokladnie to wygląda na zywo, bo mam dostepne jedynie zdjecia katalogowe ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [Marta Ty juz mi nie mów o grillu bo zaraz na noc zgłodnieje ![]() kolejny głos za 2, no i chyba bede musiała zbankrutować inwestujac w nowa lampe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
fasolka dziękuje za miłe słowa co do jej mieszkanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co tu dużo mówić ta 2 jest ładniejsza i bardziej pasuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
nie chce mi sie nadrabiac,ale obiecuje, ze bede od teraz na bierząco
![]() Dziewczyny, które miały chrzciny wdomu możecie wstawić menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
India - lampa 2
Emilia - kurtka 1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi narobiłaś ochoty na grilla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- barszczyk czerwony z pasztecikami - mięsa: gołąbki, piersi z kurczaka z 4 nadzieniami: z brokułami i serkiem topionym, z papryką i szynką, z pieczarkami i kapustą i ostatnich nie pamiętam ![]() - sałatki: z tuńczykiem, z selerem konserwowym, jarzynowa, z kapusty pekińskiej i kolorowych papryk - ciasta: na krakersach, królewskie z makiem i jabłecznik Mięska robiła mi kucharka, także nie mam dokładnych przepisów, placki piekła mi koleżanka a barszczyk i paszteciki robiła teściowa. Także ja się za bardzo nie narobiłam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
witajcie! tylko podczytuje z kom więc wybaczcie. internetnajwczesniej w poniedziałek.
Martus gratuluje umowy!! i dziekuje za wszystko! ana. jak ten czas leci! gratulacje dla Nati ! super dziewczyna z niej! katunia. tom robi super postępy! rewelacja! co do piątku to może będę miała wolne;-) zgadamy się jeszcze;-) rosi, słoneczko ty moje nie przeslalabys mi tych ksiazek zdobycznych ? no i wszystkiego co najlepsze dla męża!! neska brzuszek super! i już widać!! ![]() agatek. super że już czujesz małego! rozuniem że dalej zakładamy że to synek ;-) agatka wygląda kwitnaco ! bosko! i właśnie mi przypomniała że za chwilę mamy 2 rocznicę;-) mamy już meble;-) jutro jedziemy po naroznik ;-) w zasadzie jesteśmy rozpakowani i jest czad!!;-) w poniedziałek mamy pierwszych gości na obiedzie ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- oczywiście internet najwczesniej we wtorek;-) pozdrawiam i mam nadzieję że uda ni się do was zaglądnać przed wtorkiem!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-14 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale nie powiem sporo kosztuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() przykro mi z powodu babcia ![]() ![]() My wlasnie wrocilismy do domu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale u nas wczoraj gości było... jedno poszli i przyszli drudzy ![]() kliwia gratulacje ![]() neska śliczny brzuszek ![]() india zdecydowanie lampa 2. Pokazywałam mężowi i on to samo powiedział, więc od nas masz 2 głosy ![]() Emilia kurtka nr 1 ![]() Gucia super, że już są mebelki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |||
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuje wszystkim za głosy, potwierdziłyście tylko moj pierwszy wybór i słusznosc wydania takiej kwoty pieniedzy na lampe
![]() ![]() ![]() [ Cytat:
Cytat:
![]() ale miałas pysznosci Cytat:
mam nadziej, ze babcia jednak lpeiej sie poczuje ![]() ] Madzia a co Ws tak zaczeli odwiedzac? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
India a my co weekend się z kimś spotykamy, ale wczoraj to jakiś zlot był hehe. Ale najprzyjemniejsze było ostatnie spotkanie, bo znajomi z tą 3 miesięczną dzidzią wpadli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dużo zdrowia dla babci |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja jeszcze mam pytanie w zwiazku z moim wyjazdem do SPA
nie moge sie zdecydowac na zabiegi co byście wybrały i dlaczego, a moze juz to miałayscie? 1.okład całkowity błotem z Morza Martwego pod kocem termicznym 30 min(lub zamiennie z alg z Bretanii) BŁOTO – są to miliony pierwiastków nagromadzonych od tysięcy lat na dnie Morza Martwego. Dzialanie jest unikalne. Powoduję detoksykację skóry, złuszcza obumały naskórek, pobudza i stymuluje krążenie, wygładza i uelastycznia skórę. Doskonale rodzi sobie z usuwaniem nadmiaru tkanki tłuszczowej, redukuje cellulit oraz zmniejsza rozstępy. ALGA – Są bogate w witaminy, aminokwasy, proteiny składniki mineralne. Algi stosowane do zbiegu silnie nawilżają skórę powodując że jest ona jedrniesza, rozświetlona i bardziej napięta. Algi są doskonałe w walce z cellulitem i lużną skórą. lub 2.masaż podwodny z olejkiem zapachowymi + KAPSUŁA- Połączenie w różnej konfiguracji sauny parowej, sauny na podczerwień, masażu wibracyjnego, światłoterapii 6 kolorów LED, aromaterapii, prysznica Vichy, biczów szkockich, „deszczu tropikalnego” tzn. systemu rozpylania minerałów i witamin, muzykoterapii - łacznie 60min |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdjęcia pokażę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ja to czułam, że u mnie szybko będzie czuć, bo jestem szczuplutka hehe, ale fajne uczucie, naprawdę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu fajne rozwiązanie
![]() Agatek spokojnie brzuszek ci się niedługo zaokrągli ![]() Byłam z mężem na spacerku, potem na obiadku u rodziców. Jeny jaki upał. ok. 20 ma wpaść świadek z dziewczyną na mecz, w końcu Barca gra ![]() Ale dziś były jaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
India ja to bym brała wszystkie zabiegi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.