|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
ja robię z mrożonych
![]() Gratuluję spadków ![]() Bottega -lecisz baardzo szybko Mega zazdroszczęTabelka - jutro z rana, bo jeszcze nie wszystkie się zameldowały
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
hehe u mnie też dziś truskawki z kefirem na II śniadanie
+ fasolka szparagowa.Ja robię z mrożonych Tak samo jak i zupę truskawkową. Akasha, ee tam, zwolniam,ale może być Lepsze to niż nic Okk, to może jeszcze jutro jakiś spadeczek będzie^^ Czekaj na poranną relację ![]() Przydałby mi się jakiś masaż pleców, tak mnie bolą :/ Cholerny Scheuerman
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-01-16 o 12:44 |
|
|
|
#2253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tam używam martwych głęboko mrożonych! Tylko troche trzeba poczekać aż się rozmrożą, miksera nie mam więc dziubie je widelcem ^^---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Hę? Zupę? Że niby jak? |
|
|
|
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też czekam na jutro bo dzisiaj nie mam jak się zważyć
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sosha, piasałam już. Woda, truskawki, trochę słodziku + (ewentaulnie) odrobina makaronu pełnoziarnistego. ZALICZYŁAM ZERÓWKĘ z wykładu z zeszłego czwartku!!! AAAA nie wierzę!! ![]() ![]() ![]()
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
WyrafinowanySmak, oj chciałabym już bardzo
![]() Bottega, gratuluję spadku i zaliczenia!!! u mnie dziś na obiad szparagowa znowu podobne smaki mamy ![]() co do masażu.. na urodziny dostałam od przyjaciółki i przyjaciela karnet na masaż 70 min z aromaterapią (z tej serii "prezent z katalogu marzeń") i muszę to wykorzystać, bo tak samo, jak Wy jestem połamana... w ogóle to wybieram się na prześwietlenie nogi, bo od miesiąca mnie boli (wywaliłam się na łyżwach).. najpierw tłumaczyłam sobie, że to stłuczenie, a teraz to już niekoniecznie. Szczególnie, że to część kolana. I jestem wymęczona, bo właśnie zaliczyłam 45min sportu. 30 min na orbitreku (15km) 500x podskok obunóż 50 brzuszków poszło 1,5l wody
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#2257 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A o zupce wcześniej nic nie widziałam, dzięki za inf - na pewno spróbuje!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj to koniecznie idź na RTG. Może też do ortopedy?
|
#2259 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ćwiczycie na tym samym?co innego rowerek tam to już chyba z 3 razy równik objechałam
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój model to kettler situs300
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Ale mi chęci na taki koktajl owocowy narobiłyście
Tak się zastanawiam, bo widziałam u siebie w sklepie mieszankę owoców leśnych "martwych" mrożonych - więc może z nimi spróbuję jakiś mix zrobić ![]() Bottega to tym bardziej gratuluje zaliczenia - pewnie cieszy podwójnie ![]() Medzia idź koniecznie nie ma na co czekać, moja znajoma tak się załatwiła i prawie miesiąc chodziła z wywichniętym stawem biodrowym - teraz ma endoprotezę, nie mówię tego aby Cię straszyć, ale lepiej nie bagatelizować takich rzeczy
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Tak zamierzam zrobić. No zobaczymy
Mam nadzieję, że to nic poważnego.---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
Bottega, faktycznie nie zaplanowalam na dzis warzyw, (umknelo mi;P) ale odruchowo wrąbałam pomidora i 2 ogorki kiszone a do podwieczorku domontuje jakas surowke z papryka zamiast tego kiślu
![]() Wlasnie kupilam sobie rowerek ![]() Gratujule spadkow i zaliczeń
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
#2264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak masz mniejsze to nie ma siły żebyś jechała w tym tempie.. niestety. Ja też pracuję na obciążeniu 5 -czasami przeskakuję na kilka km na 6 żeby bardziej aeroby robić
|
|
#2265 |
|
BAN stały
|
Muszę powęszyć - jedynie co przychodzi mi na myśl to może wielkość koła zamachowego i system elektromagnetyczny który potrzebuje większej siły na rozruch [większy opór]. Maksymalną prędkość jaką mogę osiągnąć, kręcąc jak szalona, tak że cały sprzęt zaczyna skakać i chce mnie wystrzelić w inną orbitę to 19-20km/h. Ilość kalori jakie pale podczas godzinnego treningu ok550 kcal [leje sie ze mnie strumieniami]
|
|
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, WyrafinowanySmak, i w ogóle Dziewczyny, widziałyście w sklepie gdzieś czerwoną herbatę o aromacie earlgrey? Bo ja przed ciążą piłam właśnie taką i jeszcze cytrynową, ale teraz jak szukałam, to wszędzie jest tylko cytrynowa (kiedyś nawinęła mi się jeszcze grejpfrutowa, ale to też przed ciążą i nie smakowała mi, choć grejpfruty lubię).
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#2267 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tak trzymajA jeszcze milenka apropo octu, to ja nie piłam nigdy, ale brałam kiedyś suplement diety w pastylkach chyba właśnie z tym octem jabłkowym, nic nadzwyczajnego.
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!!!Jak dla mnie to połączenie idealne tylko ciekawe jak smakuję ....Rozejrzę się może gdzieś wpadnę na taką w sklepie ![]() Moje menu: Ś: 40g chleba razowego + ser biały + sałata + rzodkiewki + kawa z mlekiem (290kcal) IIŚ: 2 wasy + polędwica + sałata + rzodkiewki (140 kcal) O: (w pracy) serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewkami + bułka pełnoziarnista + polędwica (325kcal) P: 2 paluszki krabowe (85kcal) K: 3 wasy z sezamem + ser biały + sałata + pomidorek (180kcal) Razem : 1020kcal, B-70g, W-122g, T-27g Strasznie dziś monotematycznie - ale nie miałam czasu na przygotowanie jedzenia ![]() I podobnie jak Bottega liczę na spadek, choćby minimalny do jutra
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-01-16 o 14:52 |
|
|
|
|
#2270 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#2271 |
|
BAN stały
|
WyrafinowanySmak jak robisz paluchy krabowe? Ja uwielbiam smażone na złoto na masełku
ale to opcja zabroniona, a przyrządzone fit nie wiem czy będą nadal takie dobreLece na trening spalać dupsko, i mam nadzieję że dorwę tam jakąś wagę! Wtedy zamelduje się z cyferkami! Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-01-16 o 15:12 |
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
akasha- zanim do Was dołączyłam to sie chwilkę sama odchudzałam
i jednak to z moją ukochaną wagą jest coś nie tak bo byłam dziś u kumpeli i się zważyłam i oczywiście okazało się, że moja waga waży o 2kg za mało. a ja już jak głupia się cieszyłam, no cóż trzeba spiąć dupsko i iść dalej...bottega- jeszcze nigdy nie jadłam zupy truskawkowej, za to jadłam wiśniową i jest przepyszna gratuluje zaliczeń, oby tak dalejwyrafinowanysmak- ja po sezonie robię z mrożonych owoców (można powiedzieć z własnej uprawy) ![]() medzia104- nie zwlekaj z tą nogą, jak najszybciej idź do lekarza żeby nie wyniknęło z tego coś gorszego dziewczyny przyznaję się że zgrzeszyłam, byłam w macu z kumpelą i na początku oczywiście " ja to tylko kawkę małą zamówię" tiaa jasne koleżanka namówiła mnie na małe lody z polewą czekoladową po szkole byłam po sklepach połazić. no po prostu tyle rzeczy mi się podobało i ceny takie ładne ale stwierdziłam, że będę miała większą motywację jak nie kupię mojego obecnego rozmiaru tylko poczekam aż schudnę i dostanę taaaką nagrodę w postaci ciuchowych zakupów aaaa bym zapomniała, mam pytanie ile jeździcie na rowerkach stacjonarnych i na jakim obciążeniu? ja po 30 min muszę zejść bo tak mnie nogi bolą..... myślę że z czasem będę sobie wydłużała czas jazdy.... aaaa i jeszcze jedno : po jakim czasie widzicie efekty i czy łydka wam się zmniejszyła, bo boję się żeby mi się mięśnie nie rozrosły tylko tłuszczyk zszedł
|
|
#2273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() atram00100 ja też właśnie po pracy lecę połazić po sklepach - obiecałam sobie nie kupować spodni do czas, aż nie schudnę Za to bluzki itp dodatki czemu nie, mam nadzieję, że dziś coś ciekawego upoluję
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
WyrafinowanySmak- bluzek wole nie kupować bo jak mi z cycków zleci to i rozmiar będzie inny a i u mnie taki jeden fałdek jest którego też bym nie chciała widzieć więc gdybym się tak go pozbyła.... to już cud miód i poziomki czy inne orzeszki
a co do dodatków w piątek kupiłam w I am 2 pierścionki (w tym jeden zdążyłam już popsuć) z przeceny z 22.90zl na 10zlw ogóle jest pełno wyprzedaży, w Sixie dziś była gablotka z wszystkim po 5zl czy nawet w Rossmannie widziałam dziś fajne pierścionki, a oto kilka zdjęć, które mam nadzieję zmotywują nas wszystkie do dalszej walki ze zbędnymi kilogramami ![]() http://noto.lu/11849,Jak-sie-chce-to-mozna
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2012-01-16 o 18:32 |
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki laseczki
Zjadłam brokuła PYYYYYYYYYYYYYSZNY!! Na obiad było tak: 55g rzodkiewki, 120g kukurydzy, 110g groszku, 150g brokuła, 36 (1/3 torebki) ryżu brązowego naturalnego. Dziś u mnie bez mięsa z braku czasu i kasy, ale białko wyjdzie ok Trzeba pozjadać to, co kupiliśmy w weekend Ale się najadłam tym obiadem , ho ho ![]() mojemu królowi surowy brokuł tez smakował ![]() W ogóle to poza wodą wypiłam dziś 9 herbat - 3 czerwone i 6 miętowych ![]() Co z Czarną - odezwiesz się do nas w końcu? ![]() W ogóle to chciałam się pochwalić! Dziś bardzo dużo osób mówiło, że bardzo schudłam, strasznie to po mnie widać i że mam się już więcej nie odchudzać xD Słyszałam też od jednej osoby, że ślicznie wyglądam i że mnie nie poznała Miałam trochę inną fryzurę - niedawno jeszcze miałam grzywkę taką na bok, ładna była, ale raz stary fryzjer mi ją skopał i zaczęła mi jakoś źle rosnąc przez co cały czas chodziłam w opasce, bo wyglądało to beznadziejnie. Teraz mocno odrosła, ale moja obecna fryzjerka mówi, że mam nie ścinać, tylko zapuszczać to tak robię. Jest już tak długa, że mogę spokojnie wziąć ją za ucho i dziś dzięki temu miałam przedziałek na środku głowy, którego w sumie na studiach jeszcze ani razu nie miałam :P Zawsze z boku albo z opaską. :P W ogóle znajoma zwróciła mi uwagę, że mam spodnie za luźne (te czarne, które jako jedyne są w miarę ok jeszcze, bo ze mnie nie spadają póki co :P) Jak tylko pozaliczam wszystko, to w nagrodę kupię sobie pa ciuchów, w tym nowe spodnie
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-01-16 o 17:25 |
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pędzicie z prędkością światła. Nie nadążam w czytaniu Was
Gratuluję spadków. Bottega kobieto idziesz jak burza :O ![]() mówiłyśmy Ci, że jesteś już szczuplutka i nie masz z czego zrzucać ![]() Ja dziś dostałam @, w końcu. Czuję jak woda ze mnie schodzi. WC zaliczam dziś co 0,5h ale niech leci. Cieszę się, że @ w końcu przyszła a radość jest tym większa, że jak pisałam wcześniej mam -2kg na koncie a ważyłam się 3 dni przed @ co oznacza, że prawdopodobnie spadek jest jeszcze większy No ale nie chcę się napalać, żeby się nie rozczarować Dziś elegancko, w menu dominują owoce i warzywa żadnego śmieciowego jedzenia ale to chyba przez @ bo w 1 dzień mój apetyt nie jest za duży, za to wczoraj był grzeszek: kawałek ciasta cappuccino No i wymiary lecą, spodnie zaczynają być luźne czy to możliwe po niecałych 3 tygodniach? ![]() Ehhh napisałam co wiedziałam i wracam do uczelnianych spraw. Co mnie podkusiło, żeby studiować dziennie ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
SmileGirl, jak najbardziej możliwe
\hehe, baaardzo chciałabym już 6 z przodu zobaczyć
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, przepraszam że tak późno ale miałam zabiegany dzień
![]() Dziś wstałam o 11;/ wiem troszkę późno ale to w końcu poniedziałek ![]() 1 Śniadanko: Płatki Vittele ok. 45g z mlekiem 0,5% II Śniadanko: banan ( wiem że nie jest wskazanym owocem, ale z TŻ byliśmy u jego mamy, wszyscy zajadali się pysznym obiadkiem, wiec wszamałam tylko banana który był na widoku ![]() Później poszliśmy oddać krew wiec sporo ze mnie ubyło xd wiec zjadlam okayjnie wafelka bez czekolady.Po drodze do domku wstąpiliśmy do savi na małe zakupki, kupiłam sporo warzyw, ciemny chlebek oraz chudziutkiej wędlinki ![]() Obiadek: ciemna bułka ze słonecznikiem przekrojona na pół... jedna połowa z wędliną, druga z makrelą Podwieczorek: marchewka surowa Kolacja : 2 łyżki sereka wiejskiego z pokrojonymi warzywami: szczypiorek, parę plasterków pomidora, ogórka i troszkę kapusty pekińskiej. Wszystkie warzywa takie świeże że dalej mi w pokoju pachnie ah..Nom i wypiłam już przynajmniej 2 l wody przez co ciągle chodzę do WC ![]() A właśnie co do tych ćwiczeń to jakie wybrać żebym nie przybrała mięśni tylko bardziej z brzuszka mi zeszło bo zamierzałam: 40 min biegać, pół godz. hulajhop, pół godz. skakanka, godzinka taniec... Doradzicie mi co najbardziej mi pomoże??
|
#2279 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
to już coś! A tak a propos moich wagowych perypetii to niestety wagi tak żeby się zważyć nigdzie nie udało mi się znaleźć, ale że obiecałam a u mnie słowo droższe od pieniądza, to poszłam i kupiłam jedną Także można wpisać mnie do tabelki - melduje się ze spadkiem -3kg [od 4.01] ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Nie ma ćwiczeń, które pomogą ci zrzucić brzuszek - są za to które spalają tłuszcz, a że jest on tam najbardziej skumulowany to pewnie tam zobaczysz największy ubytek - cardio! cardio! cardio! Generalnie nie powinno się ćwiczyć cardio dłużej niż 1h - bieganie, pływanie, rowerek, orbitrek i dodatkowo najlepiej na wydolności 60-70% twojej maksymalnej pracy serca [wtedy najefektywniej spalasz tłuszcz - wcale nie musisz ćwiczyć szybko, ćwicz wolno aby serce i inne mięśnie były zawsze dotlenione]
Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-01-16 o 21:04 |
|||
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
A no można
Ja kupuję surimi gotowe paczkowane (nie te mrożone - bo wymagają jakiegoś przetworzenia ) Dobre są do różnych sałatek lub jako przekąska. Zależy w sumie kto co lubi, ale mi ich smak odpowiada ![]() Andziussska poniedziałek do 11 spać - marzenie ![]() atram00100 moje zakupy to katastrofa - nic nie kupiłam, tylko 2 podkoszulki - ale to się nie liczy ![]() Właśnie CzarnaDamo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

Lepsze to niż nic

?? Bo aż chęci nabrałam

u mnie dziś na obiad szparagowa 
ćwiczycie na tym samym?

, tak trzymaj

ale to opcja zabroniona, a przyrządzone fit nie wiem czy będą nadal takie dobre
czy to możliwe po niecałych 3 tygodniach?