|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musso już się zastanawiałam gdzie cię wcięło
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam takie niezorganizowane klientki, wczoraj dały mi zamowienie na 150,00 zl z katalogu 12. Na szczęście wiele rzeczy też jest w 13. Zaznaczam,że na każdym katalogu piszę do kiedy obowiązuje.
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
złożyłam zamówionko, wzięłam dla siebie nowy róż, torebkę cierrę, peeling z granatem, złotą szminkę 24k gold i czekam na perełki, kolczyki i suszarkę
a po zdjęciach musso na ramieniu mi się torebka jeszcze bardziej podoba, w sumie wzięłam ją do kozaków, bo mam takie marszczone właśnie. Coś mi słabo idzie teraz, chyba opuszczę 14, żeby się klientki trochę przegłodziły
|
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
PODCINAĆ 2 mm. Wtedy jeszcze soczewki nie były ogólnodostępne. A wadę mam sporą...raczej nie miałam wyjścia...
|
#2257 | ||
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że Tobie też ten zestaw się przyda.
Ps. Mąż ![]() Uuuups Racja, wstyd mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje też sobie przypominają po czasie. Ale ja robię tak, że moim dniem składania zamówień jest poniedziałek, więc na kartce piszę, że mają czas do czwartku/piątku (w końcu to i tak ok 2 tygodnie). Zamówienie składam w sobote/niedziele ale wysyłam w poniedzialek jak już się upewnię, że mam wiadomość od wszystkich czy coś chcą czy nie. Mam taką listę klientek zrobioną w wordzie i co katalog wpisuje tam czy coś zamawiają i kwoty. Bardzo to pomaga. |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez przypuszczam, ze za mocno zakreca.
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny na katalogowym nowa szminka z błyszczykiem dla zainteresowanych odcieniem Pumped Up Pink ze srebrnym błyszczykiem - przepraszam za małe zimno na ustach, ale to po chorobie
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomości ze strefy:
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W Katalogu 12/2011 zakończyła się edycja Avon Club 2011. Gratulujemy wszystkim Laureatom. Informacja o rozpoczęciu kolejnej edycji zostanie przekazana w późniejszym terminie. Obecnie naliczana kwota kwalifikacyjna nie jest i nie będzie brana pod uwagę do nowej edycji Programu. Naliczanie kwoty zostanie zatrzymane do drugiej połowy października 2011. Przepraszamy za utrudnienia. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie, W ofercie netto do katalogu 14/2011 na stronie 1-szej zaprezentowano błędne zdjęcie Paletki 8 cieni do powiek (21154) W rzeczywistości Paletka składa się z: -dwóch odcieni szarości -dwóch odcieni różu -dwóch odcieni błękitu -dwóch odcieni fioletu, Przepraszamy za zamieszczenie błędnego zdjęcia. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, Informujemy, że w Katalogu 14/2011 na stronie 57, przedstawione zostały tusze do rzęs „Ekstremalna grubość”, do których nie zostały podane odpowiednie numery. Poniżej podajemy brakujące numery produktów: Tusz Black- 20594 Tusz Black/Brown -22061 Przepraszamy za niedogodności. Dział Obsługi Konsultantek
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam już status zamówienia, że wstrzymane. Koleżanka zrobiła mi właśnie przelew i jak to jest, zamówienie zostanie odblokowane automatycznie? Czy muszę zadzwonić? A i wzięłam dostawę regularną.
|
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
ja miałam to samo z brązującymi
pokr ywka tak mi omykała jak próbowałam zamknąć
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
póżniej będzisz miała odrzucone, jak wpłyną pieniądze to musisz zadzwonić i wznowić albo złożyć jeszcze raz
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
A jak złożę jeszcze raz to tamtego oni sami nie wznowią? Właśnie wolę zamówić ponownie, bo wtedy wybiorę sobie paczkomat, bo na regularną, to paczę miałabym dopiero w przyszłym tygodniu.
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
>Statusy (etapy realizacji) zamówienia Pobrane – to informacja oznaczająca, że zamówienie jest w trakcie realizacji w naszym systemie komputerowym. Do zamówienia ze statusem „pobrane” można złożyć domówienie. Na tym etapie następuje także weryfikacja wymaganych płatności. W każdej chwili może pojawić się faktura. Usunięte lub dołączone do innego Wariant 1 - zamówienie zostało wykasowane (anulowane) przez pracownika Działu Obsługi Klienta, po otrzymaniu Twojej dyspozycji. Nie będzie realizowane. Wariant 2 - zostały złożone przez Ciebie dwa różne zamówienia z tym samym adresem dostawy, realizowane w tym samym czasie. W trakcie powstawania faktury system komputerowy połączył je, wskutek czego wysłaliśmy do Ciebie jedną paczkę z połączonymi produktami. Zafakturowane - Twoje zamówienie zostało zafakturowane. Jeśli wyraziłaś/eś chęć otrzymywania faktur w wersji elektronicznej, możesz obejrzeć obraz zawartości faktury w Historii zamówień, klikając na link z numerem dokumentu. Zatrzymane/Odrzucone - Złożone przez Ciebie zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku na koncie wymaganych płatności lub przekroczonego limitu kredytowego.. Możesz sprawdzić w danych finansowych, za które faktury powinna zostać dokonana wpłata. Po uregulowaniu zaległości i zaksięgowaniu płatności na Twoim koncie konsultanckim (sprawdź to w Danych Finansowych), zamówienie może być ponownie przekazane do realizacji w trakcie obowiązywania katalogu zamówienia. Wymagane jest przekazanie nam dyspozycji w tej sprawie (np. telefonicznie). Wysłane do dostawcy – Paczki z zamówionymi przez Ciebie produktami zostały przekazane naszym dostawcom, którzy dostarczą je we wskazanym terminie. Odebrane – Odebrałaś/łeś swoją paczkę, a w naszym systemie komputerowym widnieje potwierdzenie dokonania odbioru. |
|
|
|
|
#2268 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakby któraś miała z Was naszyjnik Ellie albo Danika, to byłabym bardzo wdzięczna za sfotografowanie
|
|
|
|
#2270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 |
|
szeryfcio
|
To złóż zamówienie jeszcze raz jak bedziesz miała kasę na koncie. Sami nie powinni pobrać automatycznie...
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjeżdzając zaznaczyłam klientkom (głównie z pracy Dawida) że proszę o zamówienia do dnia 11.09 ale na meila, bo telefonu odbierać nie będę Dobra kilka zadzwoniło jak smażyłam się na leżaku, zanotowałam, powiedziałam że będzie ok 15.09. To już były oburzone, ale ok. W poniedziałek na moje szczęście tyłka mi się ruszyć nie chciało, bo dostałam kolejne zam. - w zasadzie laseczki same żele pod prysznic brały ![]() A dzisiaj to już przeszły same siebie! Bo rano jak do każdej dzwoniłam, nie nic więcej nie chcą. No to heja to COKu, kupiłam wracam do domku, i trzymając klucze dzwonią dwie, że one jednak coś chcą jeszcze. Ja na to, że może być to w przyszłym tygodniu. Wielki foch, powiedziały, że tamtych żeli jednak nie chcą i trzask słuchawki.Normalnie miałam mord w oczach bo poł miasta rozebrane, ja tu pędzę jak najszybciej do COKu a te mi mówią, że dziękuję i foch.... ![]() Zgrzałam się, tak, że stwierdzam, że ich problem więcej zamówień choćby nie wiem na jak atronomiczne kwoty były od nich nie przyjmę.
|
|
#2273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam fakturę, okazało się, że 5 próbek serum Anew Genics wcale nie kosztuje 2,50 tylko 4,25. Czyli błąd w AM Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2011-09-13 o 14:14 |
|
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29373148]już mnie zgrzało............
Jak to rozumiesz? Czyli nie liczą i nie będą liczyć tych zamowień? Oświećcie mnie, bo coś nie kumam .
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie, jak pachnie nowa woda (ta żółta) od Reese? do czego możecie ją porównać? i czy wiecie coś o konferencji na jesień? jakie wymogi trzeba spełnić by się tam dostać?
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2278 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29374169]Czyli 13 i 14 do NICZEGO się nie liczy i liczyć nie będzie.
Dzwoniłam do OMS-nic nie wie, zaskoczona jest.[/QUOTE] chamstwo i drobnomieszczaństwo
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

))))

pokr ywka tak mi omykała jak próbowałam zamknąć
Bo rano jak do każdej dzwoniłam, nie nic więcej nie chcą. No to heja to COKu, kupiłam wracam do domku, i trzymając klucze dzwonią dwie, że one jednak coś chcą jeszcze. Ja na to, że może być to w przyszłym tygodniu. Wielki foch, powiedziały, że tamtych żeli jednak nie chcą i trzask słuchawki.